Keresés

Részletes keresés

sebace Creative Commons License 2001.07.31 0 0 175
Hello!

macivolvo, hát persze hogy jó lesz...
illetve jó lett volna...
vagyis jó lenne...
ha lenne...
lesz??

Sebész

Előzmény: macivolvo (149)
Myron_ Creative Commons License 2001.07.30 0 0 174
Segítség, elakadtam!

A bethany's cottage-nél vagyok és nem tudom hogy hogyan lehet bejutni a kunyhóba. Eddig csak az alsószintre tudtam az ajtón bemenni. Merre kell hát menni? Kérlek segítsetek! Ha már volt ez a kérdés valahol akkor bocsi.

Willys Creative Commons License 2001.06.22 0 0 173
Hát nekem nem volt ilyen gondom, de talán menj ki arról a pályarészről aztán gyere vissza. Lényeg, hogy töltse újra be a pályarészt. Alegjobb az lenne, ha valami azelőtti játékállást töltenél vissza. Mert az cuccok és ellenfelek státusa is elmentődik, lehet, hogy a kibe rohanás nem fog segíteni.
janchip Creative Commons License 2001.06.22 0 0 172
Koszonom Willys!
Valoszinu, tényleg valamilyen bug lehet, mert egyhelyben lebeg nem támad, és nem reagál semmire. csak vérzik, de nem létezik, hogy fél napig kaszabolom és mégsem nyiffan ki.
És egyébként ilyenkor mit lehet csinálni, mármint a bug-ra gondolok.
Előzmény: Willys (171)
Willys Creative Commons License 2001.06.21 0 0 171
Biztos bug lehet nálad, mert elvileg ha az utat használod jön a szokásos átvezető, kis duma, hogy ő milyen hypersuper aztán növeszt egy "hátizsákot" meg a karjai is kicsit elváltoznak és neked ront. Először a két segédet, aztán őt magát kell kinyirni. Ajánlom a kaszát... fejre spec ütéssel :)Főgonoszra mindig jó vala.
Utána már csak egy kis közjáték és a "King" megnyomorítása van hátra. Gyakorlatilag szinte végigjátszottad.
janchip Creative Commons License 2001.06.21 0 0 170
Arra a részre gondolok ahol a nyanyának valamilyen narancssárga hátizsákja van. Biztos hogy van lejárat, mert én bejártam mindent de nem találom, csak egy bezárt kapu az egyik torony tovében? A nyanyának van két segédje, azokat el tudom intézni.
Asszem az alcime a résznek, hogy final battle, ebbol arra kovetkeztetnék hogy ki kéne nyirni, nem?
janchip Creative Commons License 2001.06.21 0 0 169
koszonom!!!!!!
Előzmény: tutajos (168)
tutajos Creative Commons License 2001.06.21 0 0 168
ha jol emlékszem azt a nyanyát majd csak később lehet likvidálni. inkább keresd meg a lejáratot
a pincébe.
Előzmény: janchip (167)
janchip Creative Commons License 2001.06.21 0 0 167
Sziasztok !

Ha valaki segitene nagyon megkoszonném!

A nyilas fickok után a hegyteton lebeg egy nyanya, korben tornyok vannak. Semmire nem reagál, hogyan lehet likvidálni????
kosyi elore is

Pausanias Creative Commons License 2001.06.20 0 0 166
Sziasztok !

Tud valaki valami jó részletes magyar nyelvű leírást a játékról valamelyik PC-és újságban vagy esetleg a neten .

KaTy Creative Commons License 2001.06.06 0 0 165
Thx már megoldódott...
Előzmény: zalus (164)
zalus Creative Commons License 2001.06.06 0 0 164
végülis eddig csak úgy 1ox hangzott el ebbena topikban, hogy ilyenkor mit kell csinálni... tehát, menj szépen vissza: ki a kolostorból 1-2 töltögetéssel visszábbra amíg el nem éred azt a helyet, ahol a föld alatt egy járatra lett figyelmes hősöd [világít egy fáklya is odalent] és ezt fel is jegyezte a könyvébe [jól jönne némi dinamit, amivel lejuthatok]. és lőn.
Előzmény: KaTy (163)
KaTy Creative Commons License 2001.06.05 0 0 163
Help!
Még az elején vagyok a játéknak....
Pontosan : a kolostorban vagyok ahol a Vámpirnyanya garázdálkodik.
Itt nem tudok továbbjutni a katakombák felé,pedig a dinamitok megvannak(fent találtam az emeleten) és látok egy nagy kőlap álltal elzárt részt is....én úgy gondoltam hogy a dinamit megoldja a kőlapos problémát,de nem igazán segített,tehát csak bolyongok össze-vissza:-)
Ez az a rész ahol középen egy kút van ,szembe a Vámpírnő és balra van egy lejárat ahol én robbantani szerettem volna....
Na itt mi a tetendő?(gáz hogy nem tudom mert tök lineárisak a pályák:-))

Előre is köszi!!

Csá!

zalus Creative Commons License 2001.06.02 0 0 162
mikor elindítod a folyamatot, gyorsan ki kell menekülni a lecsukódó ajtót és lásd: odakint megnyilt egy másik kijárat.
marxcie Creative Commons License 2001.06.02 0 0 161
help, elakadtam. az autumn foresben vagyok, az osembereknel. van egy nagy kurtoszeruseg, ahhol bejovok, szemben egy osficko kifeszitve egy oltarra. ha kozel megyek hozza, oltar lesullyed, es elkezd beomleni a lava. itt mit kell csinalni? felul van vmi racs, de az nem nyilik ki.
Mr._Bungle Creative Commons License 2001.05.20 0 0 160
Bug volt, ujrainditasnal mar nekiallt hadakozni, igaz nagyobb ellenallast vartam tole, Lyzbeth es Ambrose utan, komolytalan ellenfel volt a kis voros.
Koszonom megegyszer a segitseget.
marxcie Creative Commons License 2001.05.19 0 0 159
plz valaki help!!!! elmondom a story: meg a Catacombsnal voltam. betajolom: kapu, ketoldalt lepcso, fenn ket szoba, ket kerek. egyiket elforgatom, masik zarva. lemegyek katakombaba, atverexem csontikon. felmegyek, masik lejarat+lepcso. lemegyek, vampircsajszi. eltunik, lenyomom ket mokust, ajto zarva. nem mentem fol lepcson... szivozas hogy felmenjek, nem akar. bugzik, lilul a kep, mittomen, tipikus bugeset, de nem megy fol. na most mi van... hosszas lelki gyotrodes utan, abban bizva, hogy ez bug, igy tisztesseges, cheat. vissza a ket kerekes reszhez. lemegyek, feljovok, fel lepcson, lenyomom demonokat, megszerzem a cuccot (a harmadikat az idokapuhoz, meg kulcsot). be akarok ott menni fenn vmi ajton, beszakad padlo, ott vagyok a lejaratnal-feljaratnal megint. na jo, lemegyek, kinyitom ajtot, rohanok vmi szuk folyosokon, jonnek kisdemonok, ott van egy lepcso, lenyomom oket, mentek. felmegyek, ajto, masik kerek, szabad az ut fol, ott a to, a hely a harom cuccnak, na mondom jo, menjunk berakom elsot, masik ketto sehol. nezem inventoryt, eltunt minden targy, fegyver, varazslat, es bejegyzes a konyvbe. masik mentesem meg a hazban volt... szoval nem tudna vki elkuldeni a menteset, errol a helyrol? nem az osszes cucc kene, csak a description.txt, abban tarolja, ahogy neztem, dolgokat. plz, nincs kedvem ujrakezdeni a haztol...!!
Mr._Bungle Creative Commons License 2001.05.19 0 0 158
Gondom az, hogy miutan megkapja az allkapcsot, elkezd csapkodni, de kb. 20 masodperc utan visszakerul a kifeszitett pozituraba es nem mozdul meg tobbet, csapkodtam a kaszaval mint az orult teste minden porcikajat, de nem tortent semmi, o pedig toretlenul logott a lancokon a kis feher aurajaval mintha mi sem tortent volna ...
Amig ket laba addig nem tamad egyaltalan? Vicces kis dog ez ...
Koszonom azert!
Előzmény: zalus (157)
zalus Creative Commons License 2001.05.19 0 0 157
hát, 2o perc alatt csak 55x lehet kinyírni szegényt... mit csináltál közben?! először is le kell szabni az egyik lábát, akkor frankón beáll középre és a láncával prószál móresre tanítani. oda menni nem tudsz hozzá, mert eltaszít magától, ezért szépen be kell állni az ajtóba és mikor kiveti rád láncát, félre kell ugorni. láncocska beleakda az ajtóba, te pedig szépen le tudod szelni a pajtás fejét. ne fejetlenkedj!
Előzmény: Mr._Bungle (156)
Mr._Bungle Creative Commons License 2001.05.19 0 0 156
Szep jo napot!

Gaz van! Sz'al megvan Aaron allkapcsa + Bethany kulcsa, megvan B. szobaja, lemegyek ott ahol a kis tolldíszest ugyesen levillamoztam, majd ott log Aaron kifeszitve, megkapja az allat, paradezik egy keveset, majd kb. 20 mp mulva feher auraval korulveve visszakerul a kifeszitett pozba. A szobabol kifele mar nem lehet jutni (no escape), a zene duborog, mintha felnem kellene, de igazabol csak attol felek, hogy ez egy jokora bug es nincs korabbi mentesem es akkor duhos leszek, es ki tudja mire leszek kepes ...
Ha valaki tud, segitsen legyen szives.
Koszonom

sixty Creative Commons License 2001.05.18 0 0 155
HEEELP !!!! LÉCCCCI.
_Pappo_ Creative Commons License 2001.05.17 0 0 154
Sajnos én is elakadtam:(( Nem tudom emlékszik-e valaki arra)) ,hogy mit csinált miután lealázta az ősembereket és a vizesésnél atrepült a a két kis szigeten. Ott voltak valamilyen repülő,,varázslók,,akik villámot szórtak,valamint 2 csávó bottal.Na ha képben vagytok akkor bementetek egy nagy kapun a föld alá ,itt voltak húsevő virágok valamint 1 virág a falban, amit ki kellett robbantani. Szóval az ajtó itt nem nyílik!!!!! Ha meghaltam v.megöltem magam akkor átlátok az ajtón, ahol valamilyen krapekok táncolnak a tűz körül. Nincs ötletem valaki dobhatna egy tippet!
Előre is : thx.
csirkeszem Creative Commons License 2001.05.17 0 0 153
Köszönöm a segitséget .
Játszom tovább a játékot ha valami gond lessz akkor úgy is jövök hozzátok de remélem nem kell több segitség és boldogulok magam is./ez lehet hogy elhamarkodott kijelentés volt!/
Még egyszer köszi .
Üdv mindenkinek.
sixty Creative Commons License 2001.05.17 0 0 152
Sziasztok!

Én is még csak nem rég játszom a játékkal és én is elakadtam. A Catacombs - exit-nél járok. Kirobbantottam a talajt, ahogy már egy páran írták, leugrottam, megszereztem a silver key-t, használtam is, és eljutottam egy olyan terembe, ahol kétoldalt lépcsőn lehet felmenni egy másik lépcsőhöz. De az a lépcső el van zárva. Kétoldalt van egy-egy szoba, ahol egy kereket kéne elfordítanom. Az egyik oldalon nyitva az ajtó, de a másikon nem. Úgyhogy nem tudom elfordítani a másik kereket. Ha továbbmegyek eljutok egy olyan helyre, ahol a falból nyilak lőnek. Ott van egy ajtó, de azt sem lehet kinyitni. Ha még tovább megyek, akkor egy pókhálós folyosóra érek. Onnan kimegyek és egy olyan terembe érek, ahol két repedés van a talajon. Az egyikből jöttem ki én. Ha lemgyeke a máikba, akkor találkozom azzal a vámpír lánykával, aki el is tűnik. Ott meg kéne a Monastery key. Ez sem találom. Csak itt körözgetek és tanácstalan vagyok. A Sun medal és a Time "valami" már megvan. De ha jól sejtem kell mégegy cucc. Hogyan? Merre?
Remélem jól körülírtam a helyet. Próbáljatok segíteni léccci!
Előre is köszi mindenkinek.

zalus Creative Commons License 2001.05.16 0 0 151
fuss csak neki a tükörnek [kis ugrással egyetemben] és láss csodát: át lehet menni rajta.
Előzmény: csirkeszem (150)
csirkeszem Creative Commons License 2001.05.16 0 0 150
Sziasztok.
Egy kis Segitség kellene nekem.
Én még csak most kezdtem a játékkal játszani de már elakadtam.
Megszerezetem a Tibetian War Cannon-t és visszatértem a házba.
Most egy szoba elött állok és egy energia fal vagy mi zárja el az utat és sehogy sem tudok bemenni a szobába mellettem egy tukör van.
Nem tudom hogyan kell átmenni az energia falon hogy bejussak a szobába.
Kérlek SEGITSETEK!!!!!!
Előre is KÖSZÖNÖM a segitségeteket!
Üdv sziasztok.
macivolvo Creative Commons License 2001.05.07 0 0 149
Igen, van hozzáférésem "stúdiócuccokhoz", de az kizárt, hogy ilyen nagy nevek legyenek a projektben. Az Unrealtournament-ben is csak Koroknai Géza volt hajlandó "4Free" dolgozni. A többiek már mind "létakarok" üzemmódban vannak. Maradnak a nektek, nevenincs emberek. Úgy is jó lesz.
Előzmény: zalus (148)
zalus Creative Commons License 2001.05.07 0 0 148
lássuk, főbb szerepekben:

patrick gellaway [vagy ki]: stohl andrás
jeremiah: kerekes józsef :]
szőke vérespofájú némber: kovács nóra. jó kis hisztis hanggal.
ambrose: dörner györgy
aaron: jaj, nemtom, hogy hívják, de a pumuklit is ő szinkronizálta anno...
bethany: györgyi anna.
szakállas piperkőc a másik világban: székhelyi józsef.

count_zero Creative Commons License 2001.05.06 0 0 147
Van hozzáférésed valami stúdiócucchoz, meg szinkronszínészekhez egyébként? Vagy hogy megy az ilyen?
Előzmény: macivolvo (146)
macivolvo Creative Commons License 2001.05.06 0 0 146
Igen, nagyjából úgy fog hangzani...
Előzmény: count_zero (145)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!