Nem ezek alapján írtam, de most rákeresve látom nagyjából azonos... Amit Te találtál az egy évekkel ez előtti szaklap cikke. ott az árak még nem azok, mint amit én írtam... a folyamat az igen, nincs elferdítve.
Az USA jogsi szart sem ér.... Ne az legyen az alap... végtelenül sekélyes a tudásuk, volt szerencsém néhányhoz... Aki manuális váltót tud kezelni, az az Ő szemükben már UFO....
Én is megtaláltam azt ami alapján ezeket leírtad, de erre mondtam hogy nem magyar weboldalon kéne utána nézni, mert szerintem nagyon elferdítve van az egész leírva:
Azt tudom, hogy Amerikában elméleti és gyakorlati vizsgát kell csak csinálni, oktatóval ha nem akar a tanuló egy percet se kell vezetni, és fillérekből megtudja a jogsit szerezni (kb. 20 dollár).
A forgalmi vizsgán is azok buknak ki, akik nem tanultak, nem tudják teljesíteni a minimum követelményeket... Akik tudják a szintet hozni, azok levizsgáznak akár elsőre is. (és nem reklamálnak)
PÁV jellegű intézmény Ausztriában is van, bizonyos képzések (Bkat) során KÖTELEZŐ. (Közlekedéspszichológiai csoportos elbeszélgetés, aminek a végén kapsz igazolást. Ha ökör vagy, nincs igazolás)
A Te általad említett családi modell a következő (az ára egy kicsivel olcsóbb, mint a normál képzés , KB 300 Euróval olcsóbb, tehát kb 1150 Euro):
-elméleti képzés, és vizsga
-szakoktató mellett kezdődik a gyakorlati oktatás (Tehát nincs olyan hogy Anyu megtanít mindent), ezután házi vizsga
-külön regisztrálni kell az otthoni autót, és külön biztosítást kell kötni (nem olcsó) Fel kell rá biggyeszteni az L17 táblát
-az előre átadott tematika szerint le kell vezetni legalább 1000 kilométert Anyuval, és ezt mindenkinek óránkét dokumentálni kell (kilométeróra állások, gyakorolt helyzetek, manőverek)
-az 1000 km után újra szakoktatós szakasz Te+Anyu+Oktató (1000 Km) Házivizsga, Oktatói elbeszélgetés. Igazolás
-Újabb 1000 km levezetése. Házivizsga, igazolás
Majd összesen laza 3000 Km vezetés után Hatósági vizsga.
Ezek után kötelező Vezetéstechnikai Tréning vizsgával (külön fizetős)
Minderre max 9 hónap áll rendelkezésedre. Ha kicsúszol, akkor kuka az egész..kezdheted elölről , pénzzel, mindennel
A jogsi kiváltásának költsége kb 60 Euro
Az oktatások hétköznap 8-17 óra közt vannak, hétvégén általában nincs oktatás. Ha van mégis, akkor csak szombaton, de 10 euroval drágábban
Biztos jobb ez így? Anyu tudja a Hatósági vizsga tényleges (nem leírt, hanem gyakorlati) követelményeit? Anyu meg tudja óvni a családi autót a pakolási bénázásodnál? Anyu vészhelyzet esetén kellő hatékonysággal be tud avatkozni? Tud segíteni a kuplung nélküli váltásoknál?
Az oktatók Ausztriában valóban fix bért kapnak az autósiskolától, de ez nem azt jelenti, hogy neked is egy fix összeget kell fizetned. Különben mi értelme lenne az óradíjak feltüntetésének az autósiskolában (40-50 Euro). Ausztriában az oktatók nem a saját autóikat használják oktatásra, hanem az autósiskoláét, tehát az üzemanyagot, javítást karbantartást nem az oktató fizeti, hanem az autósiskola, de ennek rád eső részét ugyan úgy beszedik Tőled.. és bejelentett főállásban kapnak fizetést, ezért is van megkötve a 40 órás munkahét.
Szerintem mindegyik hazai oktató elfogadna 6-700 ezer forintos fix munkabért, főleg ha nem neki kell az autót fenntartani / tankolni / üzemeltetni / megvenni...
De Te kifizetnél-e 480 ezret egy félig oktatótól kapott tanfolyamra? Az otthoni autótokat Anyuék beáldoznák-e ilyesmire? (javítás, esetleges kár, biztosítás, 3000 Km erős városi közlekedésre üzemanyag, amortizáció)
Anyunak lenne e ideje minderre? ( Csak előre meghatározott közeli hozzátartozó mehet veled) Budapesten az átlagsebesség forgalomban napközben 17-28 km/ óra, tehát a 3000 km legalább 100 óra
Ausztriában sincs kamera a vizsgán, viszont a tanuló elfogadja, (nem is vitatja) ha nem sikerül a vizsga, mert a vizsgabiztos ugyan olyan hatósági személy, mint a rendőr.. (nagyjából itthon is, a megvesztegetését ugyan úgy szankcionálják.)
Ha pedig a plusz órák drágábbak, akkor miért nem olyan iskolát választ a tanuló, ahol egyformák az óradíjak? Jah, hogy ott minden órát pótóra árában mérnek?? Ezek szerint az alapórákban kedvezmény van - ez a baj?
Az Osztrákoknál sincs kolbászból a kerítés... Számolj utána: egy tisztességes 5000 Ft-os óradíjjal futó átlagos tanuló (nem elsietett 3 tök felesleges 33ezer forintos forgalmi vizsgával) 50 óra tanulással a saját idejét felhasználva, a családi autót békén hagyva 260 ezerből levizsgázhat. Tényleg drága? (elméletet nem számoltam)
A felsőoktatásból azok buknak ki akik nem tanulnak, persze ha ez nem így van akkor ott is gondok vannak.
"Aki jelen viszonyok közt nem tud legálisan jogosítványt szerezni, az alapvetően két okra vezethető vissza. (mindkét oknál jogos, hogy ne legyen jogsija):
-Nincsenek meg az alapvető képességei, kitartása hogy ezt a rendkívül bonyolult tevékenység-sorozatot elsajátítsa (nem csak az autó mozgatására gondolok, hanem szabályhasználatra is)
-Nem veszi észre, hogy ezt nem lehet félvállról venni, és felelőtlenül csak a papír kell neki. Nincs meg a szükséges intelligenciája ahhoz, hogy megfelelő hozzáállással álljon a dolog mögé, illetve nem veszi észre azt, hogy nem az Ő tanítása folyik, hanem az időhúzás... (kis kivétellel felnőtt nagykorú emberekről beszélünk, akik oly öntudattal rendelkeznek, hogy ihaj...)"
Gondolom az ilyen embereket akarja kiszűrni a páv. Akkor még mindig nem értem hogy miért csak mi nálunk létezik.
Ausztriával kapcsolatban olvastam valahol hogy ott van családi modell, de oktatóktól is lehet tanulni akik fix bérért dolgoznak. De ennek szerintem nem magyar nyelvű weboldalon kéne utána nézni, mert össze-vissza írkálnak mindent, esetleg egy kint élő tudna pontos infókat mondani.
És megmondjam miért érdeke az oktatónak húzni az időt? Mert a plusz órákat drágábban veszi a tanuló mint az alapórákat.
A kamerás vizsgáztatás pedig szintén több országban is jelen van. Tömegfelvételeknél tudtommal nem kell az illető hozzájárulása, na meg nyáron mikor a mokka bemegy kamerázni egy wellness szállódába ott se kérdeznek meg senkit hogy hozzájárulnak-e.
2, Kié a kamera, (ki fizeti) kié a felvétel, mit csináljak az akaratomon kívül felvett autók/emberek jogaival...(lásd google streetwiew) Ha hitelesnek kellene lennie a felvételnek (hiszen ez egy bizonyíték) akkor szóba sem jöhetnek a 30-50ezres dashcam-ok...
3, ha minden visszanézhető lenne, akkor gyanítom a vizsgabiztosok szakfelügyeletét ellátó hatóság is vissza akarja nézni, tehát még szögletesebb lesz a vizsgabiztos, hiszen esetleg az ő munkájában találnak a feletteseik kifogást az neki semmiképp nem jó, ergo szigorúbb lesz...
Én azt mondom, hogy a tanfolyam semmiképp sem drága. Egy OKJ-s takarító képzés is 150-200ezer. És ez nem egyedi személyre szabott egyszemélyes képzés, hanem nagycsoportos.
Nagyjából költség oldalon egy középfokú nyelvvizsga eléréséhez szükséges 0-ról történő képzés (egyéni "magántanár" által) költsége sem lenne sok... Arra senki sem sajnálja a pénzt. pedig ha ott hibázol, akkor még vissza lehet kérdezni, max kijavítod amit mondtál.. Ha a kocsiban cseszel el valamit akkor törik, / megsérül/ meghal valami/valaki...
abban valoszinuleg igazad van, hogy aki a jelenlegi kovetelmenyek mellett nem tud levizsgazni az talan jobb ha nem is vezet. (tehat mukodik a rendszer.) hogy draga-e a vizsga koltsege? ha egyszeri kifizeteskent vesszuk, akkor biztos az. sot, sokaknak biztos komoly megterheles a csaladi kasszaban. ellenben ha azt nezzuk, hogy jo esetben egy, a 20-as eveiben vizsgazo, meg fog bo 50 evet vezetni, akkor a teljes idoszakra nezve elhanyagolhato, parszaz forintos, havi osszegrol van szo. (havi egy liter benzin aranal biztosan kevesebbrol.) abban is valoszinuleg igazad van, hogy nem lenne jo emberek ezreit kiengedni ugy a kozlekedesbe, hogy egy csaladtagja tanitgatja, sajat, nem jelzett autoval, potfek ... nelkul. (arrol nem is szolva, hogy a legtobb embernek eleve fogalma nincs arrol, hogy kell valakit megtanitani sebesseget valtani, a forgalmat figyelni ...) egy tonkretett kuplungtarcsa csereje meg tobb mint 50 ora oktatasi dij.
esetleg azt tudnam meg elkepzelni, hogy azokba az autokba amelyekkel a vizsgaztatas tortenik kotelezo legyen elol-hatul egy-egy kamerat beszerelni es rogziteni a vizsgat. ennek alapjan pedig esetleg lehessen fellebbezni, ha valakit megvagnak a vizsgan.
Pistike anyukájának is 20+ éve van jogsija, soha semmilyen galibát nem csinált, mert 19 éve a fiókban van a jogsija... Jó lenne ez így?
Idézlek: "vannak akik beleölnek sok százezret a jogsiba és meg se tudják szerezni." így van ez a sebésszel is, csak mondjuk nem 300e/5 hónap, hanem 3-4 millió, és 6-8 év. (lehet, hogy nem pontosak a költségadatok) Az utóbbi esetnél mégsem háborodsz fel...
Vesszen az egész felsőoktatás is, hiszen a jelentkezők 2/3-a kiesik/nem végzi el azt a szakot, amire jelentkezett ??
Aki jelen viszonyok közt nem tud legálisan jogosítványt szerezni, az alapvetően két okra vezethető vissza. (mindkét oknál jogos, hogy ne legyen jogsija):
-Nincsenek meg az alapvető képességei, kitartása hogy ezt a rendkívül bonyolult tevékenység-sorozatot elsajátítsa (nem csak az autó mozgatására gondolok, hanem szabályhasználatra is)
-Nem veszi észre, hogy ezt nem lehet félvállról venni, és felelőtlenül csak a papír kell neki. Nincs meg a szükséges intelligenciája ahhoz, hogy megfelelő hozzáállással álljon a dolog mögé, illetve nem veszi észre azt, hogy nem az Ő tanítása folyik, hanem az időhúzás... (kis kivétellel felnőtt nagykorú emberekről beszélünk, akik oly öntudattal rendelkeznek, hogy ihaj...)
Ausztria/Németország tekintetében csak hivatalos oktatótól tanulhatsz. Melynek az ára alsóhangon 400e Ft körüli árra jön ki. (~ 133ezek a kötelező órák árai, nem ennyiből jutsz el a vizsgáig)
(nem, nem drágábbak ott az oktatáshoz szükséges eszközök, kellékek ára: az autó olcsóbb, az üzemanyag nagyjából egyforma, a hivatalos szerviz árak esetleg egy picit drágábbak, de van ahol olcsóbb....)
Még egy dolog: Jelenleg kb 30-35%-os túlkínálat van tanulóból, ezért van az, hogy heteket/hónapokat kell várni, hogy valaki a KRESZ után autóba ülhessen. Magyarán senkinek sem érdeke az időt húzni, mert ha Téged le lehet vizsgáztatni 35 óra után az mindenkinek jó, mert Te olcsón úsztad meg, az oktató meg kezdhet helyetted mással.... hiszen sorban állnak nála... mi a francér vergődne veled, ha mehetnél vizsgázni. Ugyan azt a pénzt adod te is neki, mint aki sorban áll...
Németországban és Ausztriában én úgy tudom van családi modell, UK-ban nem tudom, de szerintem ott is. És csak olyan személy mellett vezethetnek akinek már régebb óta van jogsija, most pontosan nem tudom hány év, meg gondolom nem csinált semmi hülyeséget. Valamit minden esetre muszáj lenne csinálni ezzel a dologgal, vannak akik beleölnek sok százezret a jogsiba és meg se tudják szerezni.
Nyugat-Európában nem így van (UK, Ausztria, Németo biztos)
Az amerikaiak meg köztudomású, hogy nagyon rosszul, és csak automata autót tudnak vezetni...
Mellesleg (személyeskedés nélkül) Pistike anyukája a jobb oldalon ülve mi a frászt tud csinálni, ha Pistike vadbaromságot csinál? Egyedül sikítani tud... (reméljük nem egy gyerekeket szállító busz elé megy ki, és nem a Te családtagodat csapja el......) Pistike anyukájának sem technikai, sem tudásbeli lehetősége nincs, hogy biztonságosan át tudja adni a "valamilyen" - ami akár sekélyes is lehet - tudását...
Nem értem , miért a PAPÍR kell okos megoldásban, miért nem a tudás.... Tudomásul kell(ene) venni, hogy aki autót vezet az egy potenciális gyilkolóeszközt kezel. Nem, ezek nem nagy szavak, egyszer cseszel el valamit, és egy egész családot kinyírhatsz...
Te befeküdnél olyan sebész kése alá, aki jóárasítva szereszte a "diplomáját"?
Sziasztok, tud esetleg valaki oktatót Komárom megyében aki elfogadja a pénzt , és megkönnyíti a forgalmi vizsgát ezáltal? Nagyon fontos lenne nekem a jogosítvány a munkához, és nem szeretném ezeket a fölösleges köröket végigfutni (bukás, plusz óra, bukás , plusz óra) , inkább odaadom azt az összeget egybe és felejtsük el egymást.
Nyugat-Európában és Amerikában a családi modell azt jelenti, hogy az elméleti vizsga után az illető szülői felügyelettel vezethet is, ezért lehet ott olcsón megszerezni a jogsit. És semmilyen pávra nem kell menniük előtte. Amúgy én úgy tudom, hogyha valaki alkalmatlan minősítést kap pávon, akkor 2 év múlva legfeljebb újra megpróbálhatja, ami eleve hülyeség. Ha valaki alkalmatlan akkor alkalmatlan, például nem lát jól vagy szellemi fogyatékos, nincs olyan hogy majd két év múlva kinövi ezt az alkalmatlanságot.
?? Milyen családi modell? Nyugat-Európában is ugyan az a rendszer szerint oktatnak, és vizsgáztatnak, mint itthon.... Oktató, aztán hatósági vizsgabiztos... (Többek közt ezért is fogadják el az európai országok többségében kölcsönösen egymás jogsiját..)
Nem tudom mi bajod a PÁV-val. A mai társadalom 2-3 %-a valóban idegrendszeri, pszichikai okok miatt nem lesz jó vezető, vagy veszélyes lesz. Ezt szűri ki a PÁV IV. (már amennyire tudja, mindenesetre több mint a semmi.). Kultúráltabb országokban az ilyen vizsgálat az egész folyamat előtt van (itthon is kérhető előtte..), így aki idegrendszerileg alkalmatlan, az nem tol bele a rendszerbe több százezret potyára. Szerintem ez mindenkinek jó.. Aki ezen elvérzik, az valóban ne üljön autóba.
De azért lássuk be az itthoni PÁVon max 1-2% bukik el... És a tanulók max 4%-a megy PÁV-ra. (magyarán ezrelékek azok, akik a PÁV miatt (jogosan) nem kapnak jogsit. (másrészt a PÁV IV. "eltiltása" 2 évre szól. Utána nullázódik minden...)
Te viszont biztosan nem voltál PÁV IV- en, mert ott nincs Szondi-teszt.
Ezért kell ide is családi modell, úgy mint normális nyugati országokban. Veled is gondolom megállás nélkül vetette az oktatód a plusz órákat, vizsgára meg csak megbukni vitt el. A röhej meg az, hogyha az ötödik se sikerül akkor pávon el is tílthatnak attól hogy folytasd, nem lehet jogsid, és felesleges volt az egész. Azt kéne inkább jó alaposan megvizsgálni aki a pávot kitalálta, más országokban nem véletlenül nincs ilyen. Persze az nkh azt állítja igen, utána kéne nézni, hogy melyik országban döntik még el Szondi-teszttel hogy ki az aki vezethet. Állítom csak ebben.
Sziasztok! Engem is hasonló információ érdekelne, mint hangmanjury-t. Olyan iskola akár a fővárosban, akár Fejér vagy Veszprém megyékben, ahol a forgalmi vizsgán lehetőség van „mesterséges jóindulatra”. Nem, nem a könnyű módot választom, négyszer voltam már forgalmin, kétszer saját hiba, kétszer gecizés volt a sikertelenség oka. Így, közel 500 ezer FT környékén az embernek már elfogynak a reményei, s főleg a pénze. :)
Szóval bárki bármit tud, megköszönöm a privát üzenetét.
Sziasztok! privát üzenetben tudna nekem valaki ajánlani egy olyan autósiskolát/oktatót, ahol belemennek a lefizetésbe Budapesten vagy annak környékén? Így 2018-ban is?
Ne fizess le senkit! jó oktató, jó autósiskola vélemény em szerint a kulcs! Azt a pénzt inkább költsd jó oktatásra egy jó sulinál. Én nem bántam meg, hogy így döntöttem, más fórumban már leírtam, miért, de tuti nem éri meg kockáztatni egy fapados sulival. Én a likedrive-nál tanultam, és szóba se jöhetett, hogy fizetnék a vbiztosnak, ezt az oktatóm se engedte! Nyúztuk egymást (inkább én őt, mondjuk de megtanított rendesen) Bulya Sándor tanított engem, ő egyébként egy menő automata Priuson is oktat, azon még könnyebb megtanulni vezetni. Gondolj bele, 30-40000 ft-ért , amit a vizsga csúszópénzre költenél, egy csomót tanulhatsz, és még megalázkodni sem kell. sztem ultragáz ez a lefizetősdi, azzal aláírom, hogy ő genyó, én meg béna vagyok, brrrr!
Én 15 év jogsi nélküli vezetés után tettem le ma elsőre a forgalmi vizsgámat egyetlen hibavonallal. Nem, nem vagyok ennyire jó, több volt a hibám de normális oktatót fogtam ki és korrekt vizsgabiztost, meg pár totál brutál forgalmi helyzetet amit szépen lekezeltem, és nem húzkodott hibavonalakat hülyeségekért. Egy oldaltávolság miatt húzott egyetlen hibavonalat. Ez a vizsgabiztos az összképet nézte, pedig már az elején kiszállíthatott volna az autóból, amikor a vizsgabázisról kigurulva az oktatóm szólt rám hogy köd van, kapcsolj lámpát (vizsgadrukk). De nem, ez a vizsgabiztos végignézte az összképet. Országúti vezetés, meg város.
Feladatok: Megfordulás egy ívben, parkolás hátra és előre 90 fokban, majd parkolás hátramenetben járda mellé. Ezek hibátlanok lettek.
NEM FIZETTEM! Eszembe se jutott! Csak igyekeztem! És megfogadtam az oktatóm minden tanácsát!
Amit megtehetsz a vizsgád előtt: Nézz a vizsgabiztos szemébe amikor beszélsz hozzá, mutatkozz be, várd míg nyújtja a kezét. Lehetőleg hátranézve de tükörből is jó, ha elindulás előtt amikor beszél hozzád, a szemébe nézel, köszönd meg a bevezető szövegét, hiszen azért mondja, hogy tudd, mihez tartsd magad! Tőlem biztonságos nyugodt vezetést kért. Aztán felejtsd el hogy ott ül, menet közben már ne keresd a szemkontaktust, fejed járjon mindig Bal tükör, szélvédő belső tükör jobb tükör, szélvédő ebben a sorrendben. És hozz ki magadból mindent!
A végén a záróberszédét is megköszöntem, hasznos tanácsokat kaptam tőle. Nem értette hova sietek, és miért. Viszont díjazta hogy olyan szűk helyeken is elfértem ahol 30 óra vezetés után még nem nagyon próbálkoznak és buknak a tanulók. Le is vette hogy ez nem 30 óra eredménye.
Város: Szombathely
Iskola Kerék Dávid autósiskola
Oktatóm: Dávid Tamás
Az oktatóm nagyon korrekt volt végig, soha nem játszott a plusz lóvéra, mindig időre jött, és ha kellett alaposan de emberi hangon leteremtett úgy, hogy azt soha nem felejtem el! Végigvitt az összes vizsgaútvonalon az órák során. Orrvérzésig gyakoroltatta velem ami nem ment és folyamatosan verte ki belőlem az évek során rosszul rögzült dolgokat (pl állandó kuplungolás a fék mellé).
Mindenkinek nagyon köszönöm! A vizsgabiztosnak is!
További tanácsom: Mivel nekem volt páreezer kilométer előnyöm egy tanulóval szemben: Ne akarj 30 óra után levizsgázni, ha nincs semmi városi gyakorlatod. Az pedig ugye szabályosan csak tanulóautóba lehetséges. Vegyél plusz órákat és erre ne az oktató kérjen meg hanem a 25-iknél fizess magadtól még 10-et! Az is kevés de mégis valami és a vizsgabiztos is látja az óráid számát.
Hogy ennyi idős fejjel miért mégis? Elegem volt abból, hogy mindig a mögöttem jövő autó tetejét kellett lesnem, keresve a fényhidat. Elég volt abból is, hogy ha rendőrt látok, összerezdülök. Rettegve levezetni ennyi évet, tök hülye voltam. De igazából most volt olcsó a jogsi.
Költségeim:
Szeptemberi akcióban:
Kresz elmélet + vizsga 13500
Háziorvosi igazolás alkalmasságról 7000
Bukta után (64 pont, egy hülye videós kérdést kétszer megbámultam tök egyértelmű jobbkezes utcás egy autós kérdés volt és nem maradt idő a válaszra) 4600 Ft vizsgadíj
Engem megbuktattak teljesen ok nélkül csak éppen sikerült meghallanom miről beszélnek az oktatok és a vizsgabiztosok és kiderült h. jó családi barát nem vagyok sem rokon, pénzt se hoztam úgy, hogy bukás ( ugy is tudják fizetni a szülök). Szinte az összes oktató és vizsga biztos benne van és pont olyanok mint a közönséges utcai rablók csak éppen nem lehet lebuktatni őket. Én rá is kérdeztem h. jól hallottam-e hogy miről beszéltek és nem is tagadta az oktató tök normális ez nekik .... Szerintem 90% ban ha fizetsz akkor kapod a normális bénés módot amúgy meg szívatnak. (Én akkor se fizetek)
Természetesen osztoznak, sőt megkockáztatom, hogy a pénz nagy része nem a vizsgabiztosé lesz.
Egy ismerőssel esett meg a következő friss történet:
Az oktatója eleinte mondta, hogy ő nem híve a fizetős vizsgának viszont az oktató szerint ezév (2010) elejétől a vizsgabiztosok viselkedése megváltozott és a nem fizetős tanulókat - azokat is akik kimondottan ügyesek - mindenféle mondvacsinált indokkal elkezdték intenzíven buktatni, úgy hogy 10-ből csak 2 tanuló ment át. Régebben kb. 50% volt a sikeres vizsgák aránya.
Az autósiskolában megbeszélték a kialakult helyzetet és az iskola vezetői azt javasolták az oktatóknak, hogy azokat a tanulókat kik tényleg ügyesek és készen állnak vigyék fizetős vizsgára, mert ha drasztikusan romlik az iskola statisztikája akkor el fogják veszíteni a tanulókat.
Amikor a tarifáról érdeklődött az oktató azt mondta, hogy kb. 30 ezer de mivel ismerős ő nem kér belőle ezért csak 10 ezret hozzon.
Szerencsére végül olyan VB-hoz került aki nem lefizethető és így is sikerült a vizsgája, de legalább kiderült, hogy mennyi az annyi és kihez megy a pénz.
Viszont nem volt okos dolog leírni, hogy átigazolás nélkül másik oktató mellet is vezettél, mert ez mindkettőtöknek kellemetlen lehet. Ugyanis csak vezetési kartonnal vezethetsz, az meg szerintem az első oktatónál volt, kvázi "tanuló jogsi" nélkül vezettél. Semmilyen jogviszony nem volt a második oktatóddal kapcsolatban. A kartonra fel van vezetve, hogy melyik oktatóval milyen rendszámú autóval vezethetsz. Ha pedig vizsgalap sem volt nálad, akkor ráadásul a KRESZ vizsgádat sem tudtad volna igazolni.
Én csak azt mondom, hogy ne fizessetek! Tanuljatok, gyakoroljatok! Keressetek olyan megbízható oktatót, aki nem megy bele abba, hogy a vizsgabiztos pénzt kérjen! Mert van ilyen!!!
Aki így szerezte/szerzi meg a jogsiját, az gondoljon bele, hogy ha egy kereszteződésben érkező másik autóvezető is ugyan így szerezte meg a jogsit, akkor mennyire lehet az úton biztonságban bárki...
Gratulálok mindenkinek, aki úgy megy oda egy vizsgára "nem tudom letenni a vizsgát, mert nincs olyan szinten a tudásom, de itt a pénz, engedjen át" ... Ezzel beismeri, hogy lövése sincs az autóvezetéshez...és után a ezzel az elégtelen tudással akar önállóan vezetni..Sajnos többnyire az első két évben sikerül összetörnije az autóját az ilyennek..(ha szerencséje van, és nem mást, vagy magát töri, csak az autóját...) Komolyan mondjátok, hogy jobban megéri +20 ezret adni a vizsgáért, majd összetörnia kocsit és 300ezerért megjavíttatni?
Inkább ennek a pénznek a 20-30 %-át költsd a tanulásodra, és nem sérül meg senki, nem törik az autó...
Ne a vizsgától parázz, ahol max. nem sikeres a vizsga, de ott van a kocsiban a segítség, hanem attól, hogy a vizsga után egyedül, önállóan, pótpedálok, és segítség nélkül kell majd autóznod.. na az a kihívás...
Szia! Szerintem a legtöbbel meg lehet beszélni ezt a dolgot....nem szeretném közszemlére bocsátani ki az oktatóm....nem lehet ezt priviben valahol megoldani?
Hát én 4-én vizsgázom....még nem döntöttem kenés-ügyben....majd sodródom az árral....vizsgadrukkom szerencsére nincs, vagyis van addig, amig be nem indítom az autót, mert hál' Isten a vezetés engem megnyugtat. És ha nem pofázok közben végig, még oda is szoktam figyelni :-) Drukkoljatok 4-én 9.30-tól :)))
Hello! én kifejezetten keresnék olyan oktatót, aki bevállalja ezt a fizetés dolgot. Igen az én elveimmel is ellenkezik. Vidéki suliban tanultam vezetni, minden tök jól ment, elsőre meg lett a rutin. Jött a forgalmi vizsga, rettenetesen izgultam, remegett a lábam a pedálokon. Most ott tartok hogy harmadjára húztak meg a vizsgadrukk miatt. Rengeteg időt, pénzt fektettem bele az újabb és újabb órákba, hogy gyakoroljak míg a végén kiderült semmi baj a vezetésemmel, az oktatóm simán kiengedne a forgalomba, szerinte megbízhatóan vezetek. De a vizsgadrukk... Ahol én vizsgázok ott szóba sem jöhet a lefizetés, ezért most szeretnék Pestre áthelyezőt kérni hogy levizsgázhassak, kérlek segítsetek egy olyan iskolát és oktatót találni akivel ez megoldható és emberileg megbeszélhető! Bnadett te melyik iskolában tanultál? GABA76, azt írtad oktató vagy, tudnál segíteni nekem ebben?
Szégyen, nem szégyen, negyedszerre sikerült megcsinálnom a forgalmi vizsgát. De NEM FIZETTEM le senkit!!! Becsületesen, megszenvedtem érte. Sokáig tartott, de megérte. Megérdemelnék a vizsgabiztosok, hogy a kódszámukat ide írjam, hogy mindenki lássa, kik a korruptak. De nem teszem. Előbb-utóbb mindegyik orvosra fogja költeni a pénzt, amit a tanulóktól "elkér"...
Nekem azt mondta az oktatóm, hogy ajánlott vinni magammal 20E Ft-ot a forgalmi vizsgámra, mert a legtöbb Vibi nem enged át enélkül...akármilyen ügyi vagy, aki olyan, az talál rá indokot hogy meghúzzon (olyan ez mint, amikor a vizsgádon a tanár úgyis tud olyat kérdezni, amire te nem tudod a választ) pl. "az összkép alapján" húz meg, vagy túl határozott esetleg határozatlan voltál,...vagy ilyesmi...mert hát közalkalmazotti fizut kap az a szegény ember....
Mível ez elveimmel ütközik, így még nem döntöttem...az oktatóm azt mondta, lehetnek elveim, de a végén majd meglátom, hogy olcsóbb lett volna először fizetni...Sajna nem igazán állok jól pénzügyileg....és lehet igaza van.
A fönököm szerint ezt azért mondja mert osztoznak :-( Pedig jó fej, és tudja, hogy nincs sok pénzem...főleg, hogy megemelték a vizsgadíjat 11E-re...
Szerintetek?????
GABA! Írtad, hogy szívesen válaszolsz.....szerinted fizessek????
Még hogy 30 ezer lehet hogy neked nem nagy összeg de valakinek azért sok. az hogy büntetés fenyegeti azt aki vesztegetéssel próbálkozik .Nem is kell egyenesen kerek perec megmondják vagy a gesztusokból meg lehet érteni.Azt se felejtsük el hogy az vizsgabiztosoknak nagyobb részt autós iskolájuk van . Nos azt hiszem ezt nem kell bővebben ki fejtenem.esetleges össze esküvésekről se . Az igaz hogy saját tanulóját nem vizsgáztathatja . De hát ugye beszélgetnek egymással ,ez ugye nyilván való. És azt is mindenki tudja hogy pont milyen kedve van neki mert ha pont siet a családjával esetleg bevásárolni megy i akkor még nem is tudja a tanuló de már megbukott mert ugye a vizsga biztos siet. Az a baj hogy kényükre kedvükre ki vagy nekik szolgáltatva. Ha van sapkád azért ha nincsen rajtad azért buktál meg . Mi lóvét beszednek rajtad . Mert amikor vizsgázol azt is ki kell fizetnek egy órát amit vezetsz ami 2500 Ft. Ha az első percekbe megbuktál akkor már be is van fejezve a vezetés. Kérdem én miért nem lehet le vezetni azt az egy órát még akkor is ha már megbuktam? Mert ugye azt már kifizettem nekik . Akinek nem inge ne vegye magára!!!