Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
16-os MC puskám PKLV jegyzőkönyvében, a cilinderes furat átmérője 16,6 mm. A csőkampó mellé 15,8 és 16,1 van ütve. Létezik 0,5 - 0,8 szűkítésű Monte Carlo? Tud valaki ilyenről?
Ezen kívül, a 16,6 - 16,6 valós érték lehet? Ugyanazon a PKLV jegyzőkönyvön szűkítésnek 0,7 - 0,7 van megadva. Szóval valahol sántít a matek...
T.Sporttársak Mossberg 500a eladó jó állapotban feles cserélhető szűkítéssel hosszú csővel libázásra kiváló.A fa részek csiszolva olajozva ,a gyári pu lakkozás nagyon csúszós volt .Mechanikusan rendben jó állapot a hüvelyek még egyszer sem ragadtak bent sem a magas sem az alacsony peremű! Gyakorlatilag mindenevő 12/76 magnum ,a gyöngygolyót is szépen viszi.Érvényes műszakival 2023.
FÉG The Triangle Gun feliratú, 16/70 kaliberű sörétes duplapuskámat eladnám. Új műszaki, 0,9 1,3 szűkítésekkel (nyulat is nagyon viszi), hüvelykitolós (nem ejektoros). Most kapott egy új gumi tusatalpat. Irányár 60.000 Ft, helyileg Kaposvár környéke.
Külföldi munkavállalás miatt adott el nekem két sörétes fegyvert az előző tulajdonosa!
Mindkét fegyver makulátlan állapotban van és 12/76-os kaliberű.
A képeken fölül egy USA Remington M 870 Marine Magnum típusú:az új ára/Magnum/355.990ft.-már amikor lehet kapni,most nem - az én AKCIÓS áram most:255.000ft.
Műszakija 2022.04.19.
A fotókon alul egy USA Winchester SXP látható,az új ára 129.000ft. a mi AKCIÓS árunk most 95.000ft.
Mindkét fegyver"pumpás"rendszerű,beírható vadász és sport fegyvernek is!
Brennekével lőni vele a disznót elég nagy élmény,de a taktikai lövészeten ajtót is lehet velük nyitni!!!!
Tudnál a privát mail címemre képet-árat küldeni és megpróbálom ezt az utat taposni , amit ajánlasz, nem lesz egyszerű-Borsod megye-itt még sokszor fordítva ülnek a lóra.
Köszönöm a gyors választ, sajnos a vadász fegyvertartásimat eü. okból két éve visszaadtam (én balga) sport fegyvertartásim nincs, azt gondoltam, hogy az egyszerűbb flobert tartásival hozzájuthatok egy ilyen kis söréteshez.
Két kérdésem lenne, nem rég írtátok, hogy van 9 mm-es flobert sörétesetek, van e most, és milyen tartásival tartható, a barna könyvvel, vagy a flobert tartásival?
A fegyverek Angliából származnak,gyártó országuk tekintetében Olasz/Beretta,Franchi,Marocchi,Rota,Rizzini,Sabatti és még néhány/,Spanyol/Lanbertek alapvetően/,USA/Winchesterek jórészt/.Vannak Japán sörétesek /SKB,Miroku/is!
bock sörétes vadászfegyveremnek eltört az egyik főrugója, ami az ütőszeget tolja. Megvannak a méretei is, nem tudom kihez fordulhatnék, mert nem könnyű beszerezni. Ha valaki olvassa és netán van otthon egy elfekvő darabja, akkor megvenném tőle. A rugó méretei: hossza 55mm, külső átmérője 4,8mm, belső átmérője vagy furata 2,7mm, menetszáma 32.
Köszönettel venném ha kaphatnék egy pár jó tanácsot a sörétes puska karbantartása avagy tisztításával kapcsolatban, mert sajnos keveset használom őket viszont szeretném megőrizni ,képességeiket'! Gondolok itt éves, vagy használat utáni karbantartásra. Előre is köszi a segítséget! Q