Ez a Vodás átalánydíjas dolog voltaképpen hogyan működik? Azaz asztali gépről hogyan használható? Vagy csak IrDA/PCMCIA csatolóval, ami ugye asztali gépeken nem kfejezetten jellemző?
Szép Jó estét!
Olvasgatom itt a hozzászólásokat matáv kontra+mellett.
Lehet itt számolgatni, kinek mi éri meg, hogy lehet netezni ezután mindenkinek és 150-ft-os kedvezmény nélkül.
Lehet fikázni a Vodás GPRS-t,
de én jelenleg legalább olyan sebességgel netezek mint a fatáv+freestart vezetékes kombinációval.
3125 Ft-ért 24/24 órában. Nincs többé tökölődés a 6 órát várva, hajnalig gép előtt szarakodás letöltések miatt.
Ja és az eddigi fatávos számlám ami cakkpakk 10 lepedő volt (mindenkinekkel együtt), most majd a Vodának fizetem ki.
Mert hogy kb ennyiből megfogom úszni pofázással együtt a netet, előfizetést, GPRS-t, WAP-ot minden baromságot. Ráadásul mobil vagyok vele.
Szóval a Fatáv nyalhat, így fogja elbukni az előfizetőit szép lassan (remélem gyorsan), ugyanis már a Pannon is jelezte, hogy szeptemberben általánydíjas GPRS-es ajánlattal jön ki a piacra és már csak egy kis idő, hogy a jelenlegi 30-50000 bps szépen felszökjön 115000-re:)
Na ennyit a Fatáv kolosszális üzletpolitikájáról:))
A "korlátozás" (csevegő) csak szeptember 1-ig lesz. Ez is szvsz csak adminisztratív okokból történik így (vö: egyébként az egész csak akkor indulna).
Az 1 órát úgy emlékszem írtam. Az időhatár a csevegő díjcsomagból (is) következik. De ha belegondolsz: a kényelmetlenségen - újrahívás - kívül semmi kár nem ér, mert kd. nincs.
A technikai ok: ugye Te is tudod a FreeStart bp-i helyi behívószámát?! Hát most a Te érdeked, hogy bontsd 59 perc után:) (jó, ez most nem a nevetés helye, de azért a másik oldalt sem kell hülyének nézni - hol vannak már az ingyenes hívás-trükkök!!!!)
Macera: nekem 2 azaz két perc alatt regisztrálták 19.-én aug. 1.-től(re). ?!
Mindenkinek 31 nap, (jó, a hétvége több volt, de az is 2000. februártól, azaz a Mindenkinek bevezetése előtt már, bevezetett 150Ft-os szigorítással (15-07) volt csak több). Péntekből 4-5 van egy hónapban, tehát 6-7 szeres a szorzó, úgyhogy Mindenkinek ekvivalens értékben 1200-1400Ft-ért kapod meg ezt a szolgáltatást és ahol van helyi behívószám...
Egy tény: az ISDN-esekkel kiszúrtak, mert az ISDN-modem adathívását egyértelműen tudja azonosítani a rendszer. Ezért tartottam meg az analóg fax/modememet.
Én egyébként kényelmi szempontból díjazom az ötletet: az ár/teljesítmény viszonya még jó, és legaláb hetente egyszer mindenkit felhívhatok, faxolhatok, akár még BBS-ezhetek is (ki gondolná, nem?!)...
De az I. díjöv több, mint egy éve csak elvileg különbözik: épp a Matáv tette egyenlővé az I. és a helyi hívás díjait (és persze nem a helyit növelte:)) )!
A kd. eltörlése tudomásom szerint pedig nem sokára megtörténik!
"De itt azt még hozzáteszem, hogy a kétcsatornás ISDN2 (vagy 30 csatornára az ISDN30 esetén!) egy időben érvényes a 199,-Ft! Tehát lehet 3-as konferenciát összehozni havrokkal stb... "
1 órán belüli időszakra!:-)
"A Csevegő díjcsomag előfizetőinek havi bruttó 199 Ft-ért "Péntek 13" néven kiegészítő díjcsomagot kínál a Matáv. A "Péntek 13" előfizetői minden péntek este 18 órától másnap reggel 7 óráig (13 órán át tartó időszakban) helyi díjazású hívásaik első 60 percét ingyen, perc- és kapcsolási díj nélkül bonyolíthatják. "
ilyen "korlát" nem volt a MINDENKINEK-ben, kár volt betenni erre a heti egyéjszakás csevegésre!:-)
picit ad-de korlátoz, nem gondolta át eléggé a kiagyalója, nem fog durranni, kiváncsi leszek hányan kötik meg + 200ért,- a macera miatt -nem fognak ugrani rá akik egyébként csevegő csg-sok .(ja ez is megkötés-kikötés-korlátozás, akkor is ha értelemszerüen az a réteg a célzott, de ujakat nem talál erre szvsz! kis lufi, magasra nem visz)
"A Vodafone-nál NETTÓ 9,-Ft-ért (ez bruttó 11,25!) hívhatsz egyetlen vezetékes irányba CSÚCSIDŐN KÍVÜL (jó, GSM-en belül ez méltányos, de), míg a Matávnál BRUTTÓ 9,-Ft a CSÚCSIDEJŰ(!) percdíj. És ha nem 1-2 perceket beszélsz, akkor a kd. is eliminálódik..."
Márpedig a hívások túlnyomó többsége 1-2 perc, vagy még annyi sem
Ráadásul az egy körzetszám a Vodánál egy tarifa, míg a matávnál egy körzetszámon belül van helyközi hívás. Így fordulhat elő, hogy a húgomék matáv-számát olcsóbb Vodáról hívni, mint matávról, mert a percdíj ugyanannyi, de ott nincs kapcsolási díj.
Hello mikimaus!
NEM VAGYOK MATÁVOS! De azt látni kellene, hogy - nem abszolút számokban, de a többi szolgáltatóhoz viszonyítva - a Matáv a legelső szolgáltató. Hát éppen ez az kedves miki,a "legelső" szolgáltatónak jol felfogott érdeke lenne, hogy elégedett kuncsaftjai legyenek. A matáv végtelen telhetetlensége, hazudozásai és következetlensége annyira hitelvesztő, hogy már csak új névvel, új vezetéssel és egy felhasználóbarát üzletpolitikával lehetne jó útra terelni az elrontott dolgokat sok-sok idő alatt.
Az erőfölénnyel visszaélés minden felhasználóban visszatetszést kelt, és már egy "édesgető" üzletpolitikával sem szerezheti vissza az elveszett "god will"-jét.
Ha a matáv eltűnik (aminek - Isten ne adja, de a DT helyzete alapján egy vissza-államosodás folytán! - 0-nál nem is kicsivel nagyobb a valószínűsége), akkor ki akadályozza meg a többi piaci szereplőt, hogy még jobban kiszúrjon Veled?!Egy korrekt hírközlési törvény! Az információ nem lehet teljes mértékben a "szabad verseny prédája". Minden állampolgárnak joga van az információhoz, és ezt olyan áron kell elérni tudnia, amelyet adott ország jövedelmi viszonyai lehetővé tesznek.Ha másképpen nem megy akkor állami hozzájárulás mellett.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Ez a Matáv-anyázás lassan ugyanolyan, mint a fidesz-miép féle kommunistázás: már senkit sem érdekel, hogy eltelt 20-40 év, ugyanúgy anyáznak, mintha Kádár lenne fent:( Hááát nem egészen, de, ha TE úgy látod.
Kedves miki! Neked jogod van szeretni a matávot, nekem és azoknak a rengetegeknek, akik csalódtak benne, nekünk jogunk van útálni matávot Ez a Matáv nem AZ a Matáv! Hát nem mindegy, hogy ez melyik matáv? A zsebünkön, a gépi hangú lelketlen ügyintézésen, a végtelen harácsoláson, a szenvtelen és bádogarcú hazudozáson minden ki tudja, akit érint, hogy ez a matáv melyik matáv.
Én kitagadtam a matávot és ha elfogadom is, azt csupán kényszerből teszem. Remélem tesznek róla, akiket illet, hogy ez a lehető legrövidebb ideig tartson.
kiváló tisztelettel: sumo
Én titkon ezt várom, hogy a tavaly decemberihez hasonló akció lesz valamikor mostanában, hiszen brutto 8ért már ugranék is az adsl-re. Sajnos tavaly még nem tudtam biztosan, hogy anyagi lehetőségeim adottak lesznek-e. Szóval csak várok, csak várok, csak várok.....
Ezek az eltérítések nem feltétlenül a freestart művei - jó egy éve terjednek (terjedtek?!) azok a trójaik, amik új hívást kezdeményeztek jó messzi (Afrika) behívószámokra és még csak észre sem vették a felhasználók.
ISDN esetében 99%, hogy nem veszed észre, analóg modemnél azért még van esély meghallani a kattanást (már annak, aki jó fülű).
És onnan kezdve az ottani szerver tükrözi amit eredetileg innen látnál, aztán ezért viselkedhetik másként, mint ahogy megszoktad.
javaslom, hogy használd a Matáv e-számla szolgáltatását, hogy ellenőrízd az 1-2 nappal később frissülő hívűáslistákat!
Csak arra válaszolj kérlek - Te kis "anarchista" :) -, hogy akkor ki a nyavaja szolgáltatna 2,5-3 millió előfizetőnek itt telefont?!
A Vivendi, a "töketlen" Polányi Sándorral?!
Vagy a PanTel, aki magasról tesz a nem üzelti előfizetőkre?!
NEM VAGYOK MATÁVOS! De azt látni kellene, hogy - nem abszolút számokban, de a többi szolgáltatóhoz viszonyítva - a Matáv a legelső szolgáltató.
És a kapitalizmus versenyelvéből következik: ha meghala nagy hal, a kis hal pofátlanabb lesz! Hát még a többiu nagy hal:)
Ha a matáv eltűnik (aminek - Isten ne adja, de a DT helyzete alapján egy vissza-államosodás folytán! - 0-nál nem is kicsivel nagyobb a valószínűsége), akkor ki akadályozza meg a többi piaci szereplőt, hogy még jobban kiszúrjon Veled?! Nézd meg a Matávon kívüli vezetékes percdíjakat: mindegyik magasabb!
Ez a Matáv-anyázás lassan ugyanolyan, mint a fidesz-miép féle kommunistázás: már senkit sem érdekel, hogy eltelt 20-40 év, ugyanúgy anyáznak, mintha Kádár lenne fent:(
Ez a Matáv nem AZ a Matáv! Nincsenek Purger Ernők, kirostálódtak a (szakmai) ejtőernyős balfácánok és sokkal jobb műszaki paramétereket mondhat magáénak (nem-tisztelet egy-két AR-es terület kivételének), mint akár egy GSM a maga összetákolt GPRS-ével:)
Azért nem kellene valótlanságokat állítani, ejnye.
A Vodafone-nál NETTÓ 9,-Ft-ért (ez bruttó 11,25!) hívhatsz egyetlen vezetékes irányba CSÚCSIDŐN KÍVÜL (jó, GSM-en belül ez méltányos, de), míg a Matávnál BRUTTÓ 9,-Ft a CSÚCSIDEJŰ(!) percdíj. És ha nem 1-2 perceket beszélsz, akkor a kd. is eliminálódik...
Szóval: Vodafone-nal INGYEN csak Vodafone GSM-et hívhatsz fel, nem kellene csúsztatni.
Én sem örülök, hogy megszűnt a Mindenkinek (még ha ADSL-re idejében át is tértem, meglehetősen olcsó, havi 7.375,- Ft-os bruttó díjért, még decemberben - hiszen a Mindenkinek megszűntetésének üzletpolitikai szándékát már 2001. februárjától lehetett látni és a liberalizáció is sajnos először negatív hatásokat hoz!), de az számszerű tény, hogy a telepített ISDN végpontok száma (több százezer) és a használt Mindenkinek csomagok száma (néhány tízezer) nagyságrendi különbsége nem azt mutatja, hogy a Matáv direkt Veled (velünk - ISDN-esekkel) akart volna kiszúrni.
Az más kérdés, hogy a Szereld magad... akciójukat, eléggé el nem ítélhető módon, több féle fizikai konstrukcióban jelenítették meg az idők folyamán és a legelső - havi 2500Ft-os lebeszélhető forgalmi díj kedvezményt nyújtó - változathoz klépest mindegyik kevesebbet adott. Épp ezért nem érdemes pl. nekem visszamondanom az ISDN szerződést! De másoknak (az érintettek közül mindenkinek!) megvan a lehetősége, hogy visszamondja.
És az is biztos, hogy a Matáv a megfelelően képviselt előfizetői érdekvédelem nélkül (talán) nem hozta volna meg azokat a stratégiai lépéseket, melyek megpróbálnak könnyíteni az előfizetők helyzetén (akkor is, ha jogilag(!) nem igaz az az érvelés, miszerint ráutaló magatartás történt).
És majd nézz csak körbe a mobil szolgáltatók között egy kicsit jobban: látni fogod, egyesek (Pannon GSM) olyan régen vannak nyerő pozícióban, hogy azt a luxust is megengedhetik maguknak, hogy a törvényben (hálózaton belül) ingyenes elérésre kötelezettt ügyfélszolgálatukat (1220) a törvény és a szavak kiforgartásával keményen fizetőssé tették!
És nézd meg a Vodafone Általános Szerződési Feltételeit kicsit részletesebben! Abban a pillanatban, hogy a R&R csomag kedvezményes 2 éves hűségszerződését egyoldalúan felrúgod (Hogy miért? Majd meglátod!) és nem fizeted ki a több tízezer forintos követelésüket, olyan 2 éves feketelistára kerülsz, hogy csak nyögsz...
Aztán nézd meg, hogy a közkézen forgó Vodafone-os prepaid (feltöltős) kártyákat hivatalosan NINCS JOGOD átruházni, eladni!
Tehát lehet rosszat taláni minden oldalon (még akkor is ezt állítom, ha szerintem is a legjobb GSM szolgáltató jelenleg a Vodafone, de ez nem jelenti, hogy a vezetékes szolgáltatókkal össze lehetne vetni a GSM szolgáltatók bármelyikét is!), úgyhogy inkább előre kellene mozdulni.
És utolsóként lene egy merész jóslatom: az EU-integrációnk nem csökkenteni, hanem növelni fogja a telefon (általában az elektronikus információáramlás) költségeit. Sajnos. Mert kis(sic!) hazánkban sajnos még ma is olyan keresztfinanszírozó technikákl élnek, amiket az EU tilt, kirekeszt, elítél, sőt: szankcionál.
Hát igen, meg is kaptam a "letolást" illetékes helyről :)
Ha nem dobtad volna fel, csak ennyit írnék be:
"Nem voltam teljesen egyértelmű: CSAK beszédcélú hívásról van szó (nem működik az NT adathívásra, a 0651-re, de nem megy a 06-40 és 0691-es irányokban sem).
Tehát azoknak jelent megoldást, akik annyit beszélnek, mint én :) és nem a netezőknek.
De pl. Vfone-os előfizetők nógasság a Vfone-t, hogy mikor engedi be a Matáv-ot a saját előfizetői érpárjaira! :))) És akkor sok minden változna az ő életminőségükben is (felfelé)...
Aztán még érdemes lesz figyelni a Hkt. szeptemberi módosítását!"
De itt azt még hozzáteszem, hogy a kétcsatornás ISDN2 (vagy 30 csatornára az ISDN30 esetén!) egy időben érvényes a 199,-Ft! Tehát lehet 3-as konferenciát összehozni havrokkal stb...
De adatkapcsolatba ne merüljenek, akiknek nics analóg modemjük :)
Nektek nem kavart be a Freestart mostanában?
Én pár hete leálltam róla, mert néha eltérítette a kapcsolataimat. Ez hülyén hangzik, de jó pár letöltésem közepébe bekerült a Fr.. kezdőoldala, meg számos emailbe linkelt kép helyén a Fr.. reklámja volt látható az eredeti helyett.
Szvsz ez abszolut inkorrekt, még egy ingyenes szolgáltatástól is.
lotht
Igen, a Master cégeknek szól, ezért nettó árakat írtak. Az első 3 hónap 50 %-os kedvezménnyel megy (1 éves előfizuval), a többi pedig már 10 ezer + áfa.
figyelmesebben olvasva, ez CSAK péntek estétől szombat reggelig korlátlan csevegésre jó, de azért lehet majd erre koncentrálni a hosszu beszélgetéseket (ISDN 2 vonalon) ADSL-en meg netezni:-)
Ez egy nagy szar, és nem más mint parasztvakítás!
Akinek ez eddig jelentett valamit, az mindenkekes volt, (én a kezdet kezdetétől pont ezért köttettem be) és az most nem fog még dacból sem egy ilyen gagyi, matávos önámításnak bedőlni.
Ha ingyen akarnak hétvégén csevegni, átmennek vodafonba, és letojják azt a nagytestvért, aki most már jól láthatóan nincsen tekintetel az előfizetőire.
Elsejétől én is, és családom többi tagja is vodafonnal fog nyomulni, és a matávos ISDN-nem, az okafogyottság okán, szépen leszereltetem. (évi szla 300.000 Ft volt)
Semmi értelme a továbbiakban matávos volanalat tartani.
Hiszen csak az idén már 3 szor verték át a felhasznólóikat.
Ha náluk ennyit jelent az előfizetői hűség, akkor itt bizony nagy baj van az elvekkel, (nem csak a szakértelemmel) és akkor lépni kell.
mikimaus !
kösz!:-)
ez a 199 Ft így lesz, vagy elírtál esetleg valamit?
akkor ez a Mindenkineket váltja át, beszélgetés- kapcsolási díj nélkül, így lehet érteni továbbra is!? na majd bogarásszuk ha kijön!
mégegyszer köszönet a sok segítő, értelmező, magyarázó soraidért!!!!!
üdv:tölgy
Vivendi kombinált cosmagok. A Master nevűt hirdetik, havi 5.000 forint, 50 óra netezés van benne, de a telefonköltség is benne foglaltatik. Kevés híján megettem a dolgot, sőt, még olyan - talán nem teljesen tudatlan - újság, mint a HVG is azt írta, hogy ez kb. 50 %-al olcsóbb, mint a Matáv+Axelero.
Ehhez képest, kiderül, hogy az 5.000 csak az első három hónapra értendő, utána 10.000, de persze muszáj egy évre szerződni. Ja, és persze: plusz ÁFA! Azért nem teljesen mindegy, hogy 5.000 vagy 12.500, azt hiszem... Gyorsan el is álltam megrendelési terveimtől...
Törökbálinton egyébként sem az ADSL-t, sem a kábelnetet nem a Matáv szervezni. A helyi kábeltévé hálózatot enélkül is át akarják alakítani (jelenleg 100%-os a lefedettség, de nem csillagpontos). Az önkomrányzat ezt erősen támogatja. Szóval akár lehet is belőle valami.
Az ADSL-lel hasonló a szitu. Van egy vállalkozó, akinek a saját tevékenységéhez kéne. Viszont rájöttek, hogy gazdaságosabb, ha azoknak is kiajánlják, aki nem akarnak velük üzletelni. Szóval ők maguknak is megpróbálják kicsikarni a Matávtól, sőt, olyan is felmerült, hogy az EnterNet (ami a szolgáltató lesz, mert választási lehetőség nem lesz) mikrohullámon kilövi ide Pestről a cuccot, és ők építik meg a helyi hálózatot, a Matáv teljes kihagyásával.
Vivendi kombinált cosmagok. A Master nevűt hirdetik, havi 5.000 forint, 50 óra netezés van benne, de a telefonköltség is benne foglaltatik. Kevés híján megettem a dolgot, sőt, még olyan - talán nem teljesen tudatlan - újság, mint a HVG is azt írta, hogy ez kb. 50 %-al olcsóbb, mint a Matáv+Axelero.
Ehhez képest, kiderül, hogy az 5.00
Július 18-án jelentik be hivatalosan, de már kiszivárgott: Péntek13 néven új, korlátlan helyi (és helyközi I. ami Matávnál ugyanannyiba kerül, de más fogalom) díjövben minden pénteken 18.00 és szombat 07.00 között KORLÁTLANUL és ingyen lehet telefonálni (egy hívás ideje max 60 perc lehet, de nincs kapcsolási díj sem!).
A csomag ára (+)199,-Ft bruttó.
Egyelőre (tudomásom szerint remélhetően csak szeptember 1-ig) a csevegő csomaggal együtt (ahhoz) lehet megrendelni.
Én a 1212 -őn beszéltem le a dolgot. A nyomtatványt amit küldtek a leszereléssel kapcsolatban visszaküldtem. Mondták, hogy majd küldik az új szerződési feltételeket (lehet, hogy lesz benne valami szokásos kis meglepetés, bízzunk benne, hogy nem.)
Neked már rég feltűnt.
Amikor már csak az eleket tudod vezetéken hívni, akkor majd vigasztaljátok egymást azzal, hogy még mindig olcsoóbb, mintha bérelt vonal lenne köztetek.
A Vivendi pl. nem szüntette meg a MindenkiNek csomagot. Sosem volt ilyen náluk, tehát ráfizetés sem lehetett. :-)))
GPRS esetén nem foglalod a vonalat amíg olvasol, logikus hogy olcsóbbnak kell lennie, mint a vezetékesnek. Csak azt nem értem: eddig ez nem tűnt fel senkinek, hogy a mobil netezés miért ilyen pofátlanul drága?
Betelefonáltam az 1212 re és kb. 4.ik több tízperces eszmecsere után jutottam el oda, hogy lemondom, illetve visszaalakíttatom egyvonalasra a rendszert. (Küldtek is már formanyomtatványt) UGYANIS: kevesebbet lesz a havi előfizetési díj, visszakapom a határozatlan idejű szerződésemet (így akár másnap kiléphetek a matávtól), a készüléket a 2 éves szerződés lejártáig nem viszik el (drága lenne nekik), így ISDN sebességgel lehet netezni.
"Korlátlan internet mobilról a Vodafone kínálatában
A Vodafone ringbe száll a Matávval
Nettó 2500 Ft-ért kínál július közepétől korlátlan, GPRS alapú internetet a Vodafone GSM-szolgáltató, mely így kíván reagálni arra, hogy a Matáv nehéz helyzetbe hozta az internetes társadalmat. A távközlési szolgáltató ezen az áron mobilinternetet kínál, sőt, elsőként teremt lehetőséget a GPRS szolgáltatás külföldről történő igénybevételére is.
Vitai Attila, a Vodafone vezérigazgatója a sajtótájékoztatón, ahol bejelentették a hírt, azt mondta, már 2001 decembere óta tesztelik az új adatkapcsolt hálózatot, melyet egyébként a konkurensekhez képest jóval olcsóbban tudtak kiépíteni, így Vitai úr szerint néhány ezer előfizetővel is nullszaldóssá tehető a szolgáltatás.
A cég termékfejlesztési vezetője, Takács Zoltán elmondta, a szolgáltatást az újonnan előfizetők egyelőre 3 hónapig ingyen vehetik igénybe, így még az egyébként is kedvezőnek mondható 2500 Ft-os havidíjat sem kell megfizetni. Ráadásul a Vodafone több GPRS képességű készülékét rendkívül olcsón adja, és beszámítják, ha valaki leadja régi készülékét is.
A sajtótájékoztatón bemutatták a GPRS-alapon működő internetezést is, mely maximálisan 50 kbit/sec sebességgel működik, de az átlagos mérések szerint a 20-40 kbit/sec általában is tarthatónak mondható.
Lehetőség van a GPRS-szolgáltatást külföldről is igénybe venni. Egyelőre Görögországban, Spanyolországban, de szeptember végére további tizenhárom országban is megteremtődik ennek lehetősége. A GPRS Roaming ára bruttó 12 500/nap, mely árban a külföldről történő korlátlan internetezés ára értendő. Az adott napon bármennyit lehet internetezni, ami a szállodából történő internetezéshez képest - a vezérigazgató szerint - jóval kedvezőbb.
A GPRS-alapon működő egyszerű WAP-szolgáltatást bruttó 375 Ft-ért lehet igénybe venni, míg a teljes internetezés (pl. notebookról) GPRS alapon 3125 Ft, sőt a vállalati hálózatra is rá lehet kapcsolódni (GPRS LAN szolgáltatás).
A GPRS-szolgáltatást a Vodafone ügyfélszolgálatának telefonszámára (1270) küldött +GPRSWAP üzenettel is aktiválni lehet. Ingyenesen biztosítják a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges szoftvert, mely automatikusan frissítést is lehetővé tesz. Csisztu Zsuzsa, az ismert sportriporter arról szólt, hogy örül a szolgáltatásnak, mert a görög olimpiáról már könnyebben tud majd tudósítani a mobilinternetben rejlő lehetőségeknek köszönhetően.
A legfontosabb talán mégis az, hogy belföldön nettó 2500 Ft-ért lehet korlátlanul internetezni. Ezen az áron felül semmi egyéb díj nem terheli az internetezést, és mint fentebb olvasható volt, ezt az összeget is elengedik most három hónapig (legkésőbb október 15-ig)."