Keresés

Részletes keresés

The Evil Creative Commons License 2002.12.14 0 0 148
Hú, óriási lenne ha a Corinthiansba igazolna, Deivid-Romario-Guilherme csatársor, tényleg nem lenne lehetetlen Libertadores Kupát nyerni :)

Dugó, alább kérdezted hogy tud-e vki jó brazil focihonlapot. Próbáld a www.futbrasil.com-ot!

Előzmény: Dugó (147)
Dugó Creative Commons License 2002.12.14 0 0 147
Egy titokzatos francia klub is érdeklődik a 36 éves világbajnok csatár iránt.

Szilveszterkor lejár Romario szerződése jelenlegi klubjával, a Fluminensével, és nagyon valószínű, hogy csapatot vált. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan hol is folytatja a veterán klasszis, az viszont bizonyos, hogy nagyon szeretne a Corinthiansban játszani. Persze ennek megvan a maga oka: Romario ugyanis páratlanul sikeres karrierje során még egyszer nem tudott Libertadores-Kupát nyerni és a Corinthianssal erre lenne esélye.
A Sao Paulo-i csapat mellett jelenlegi klubja, a Fluminense szeretné megtartani a csatárt, míg a Vasco és a Flamengo is szívesen szerződtetné. Sőt, a hírek szerint egy francia klub is szeretné soraiban tudni Romariót, az viszont szinte biztos, hogy a felajánlott 2,5 millió dollár sem győzi őt meg arról ismét Európában szerepeljen.

11 Creative Commons License 2002.10.10 0 0 146
Van már topic Geovánniról?
Na, király!

Govi!!

Dugó Creative Commons License 2002.10.10 0 0 145
Ismét beindult a kis Romario!
A tegnapi meccsen két gólt vágott, ezzel összesen 7 gólos a góllövőlistán.
Tud vki brazil foci oldalt?
olyasmit mint nb1.hu stb
Dugó Creative Commons License 2002.08.05 0 0 144
Lemaradt a nagyja..

"...A pontos összegekről nem adtak ki hivatalos közleményt, de egyes brazil lapok tudni vélik, hogy a Baixinho, azaz Kicsi becenévre hallgató játékos csaknem félmillió dollárral lesz gazdagabb a következő idény során. Maga a futballista a menedzserén, Luisinho Moraesen keresztül üzent a szurkolóknak: "Nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan nagymúltú csapatban folytathatom a pályafutásomat, mint a Fluminense, amely ráadásul különleges évadra készül az idén.”

Romário (középen) a patinás Fluminensében szaporíthatja tovább góljainak a számát
És eddig tartottak a tiszteletkörök, ugyanis a látványos befejezést kőkemény tárgyalások előzték meg – és már most komoly sértődések követik! Először is Romário, miután június végén lejárt a szerződése a Vascóval, kezdetnek korábbi klubjával, a Flamengóval kezdett megbeszéléseket, amelyek ígéretesen kezdődtek. Ám amikor abba a fázisba értek, hogy már körvonalazódott egy esetleges megoldás, kitudódott, hogy a klubnak jókora adóssága van a játékossal szemben. Ezen a ponton újabb viták alakultak ki, sőt Romário a bírósághoz fordult, amely végül nem ítélte meg számára azt a mintegy 4 millió dollárt, amelyet a képi jogaiért követelt a piros-feketéktől, de így sem oldódott meg minden, ugyanis a klub további – immár vitathatalan – 2.6 millió dollárral is tartozott (tartozik) neki az elmaradt fizetések miatt.
A kötélhúzásnak az lett az eredménye, hogy a Fla vezetőségén belül éles ellentétek alakultak ki, végül gyakorlatilag Gilberto Cardoso Filho klubelnök maradt az egyetlen, aki támogatta Romário szerződtetését, mert a többiek vagy pénzügyi, vagy sportszakmai megfontolások alapján ellenezték a játékos jövetelét. A gordiuszi csomót szerdán este egy összelnökségi üléssel szándékozták átvágni (egyszerű szavazás alapján döntöttek volna az egybegyűltek), de mire sor került volna erre, már köztudott volt, hogy a Fluminense behozhatatlan előnybe került, noha Moraes megígérte, hogy képviseltje nem tárgyal érdemben senkivel a Flamengo vezetőinek tanácskozása előtt. Így – nem meglepő módon – egyhangú (sértődött) "nemmel” voksoltak az elnökségi tagok.

A Fluminensénél persze ez cseppet sem aggasztotta az illetékeseket, és Romário, a középpályás Betóval együtt, aláírhatta új szerződését. Viszont így sem biztos, hogy teljes lesz a nyugalom a csapaton belül, ugyanis egyes játékosok zúgolódnak amiatt, hogy a két új szerzeménynek már át is utalták a fizetését, miközben nekik továbbra is többhavi bérük áll kifizetetlenül. "Romário és Beto nagyszerű játékosok, szeretettel várjuk őket a keretbe. Mindössze arról van szó, hogy nem kellene velük kivételezni, az összes játékost illessék meg ugyanazok a normák” – nyilatkozta a Flu csatára, Roni. A klub mindenesetre igyekszik elejét venni a torzsalkodásnak, ezért az áprilisi (!) béreket mindenkinek átutalta, de a képi jogokért járó összegeket továbbra sem kapták meg a játékosok – 2001 decembere óta… "

Előzmény: Dugó (143)
Dugó Creative Commons License 2002.08.05 0 0 143
Aztán a Fluminense lett belőle!

"Romário a Fluba igazolt
Pont került egy hosszabb ideje húzódó történet végére: Romário megegyezett a Fluminensével, és egy évre alá is írt az idén a centenáriumát ünneplő Rio de Janeiró-i egyesülethez. "Romário érkezése a szponzorunk ajándéka a századik születésnapunkra” – kommentálta a helyzetet David Fischel, a Flu elnöke, aki azt is elárulta, hogy a főtámogató nemcsak az aláírási pénzt állta, hanem a kiváló csatár fizetését is. "

Kis_Joe Creative Commons License 2002.07.16 0 0 142
Romario újra a Flamengóhoz tart

Brazíliában a világbajnokság előtt szinte fontosabb volt, hogy Romario megy-e a tornára, mint a többi 22 játékos kiléte. A 36 éves csatárt végül Luiz Felipe Scolari szövetségi kapitány otthon hagyta, és bizony ezt nem bocsátották volna meg neki, ha bukott csapattal tér haza.

Az aranyérem viszont elcsendesítette a hőzöngőket. A sztár azóta ismét címlapra került: állítólag korábbi klubja, a Flamengo hívja. Romario korábban már háromszor állt a Flamengo szolgálatában. Először 1995-ben került a riói klubhoz, akkor éppen a Barcelonát hagyta ott. Két év múlva ismét Spanyolországból rohant vissza - a Valenciánál eltöltött időszaka során főképp a botrányai révén került reflektorfénybe, így a hispán klubvezetők kölcsönadták. Romario otthon formába lendült, Zagallo behívta a válogatottba, így a Valencia adott neki még egy esélyt. Vesztére. Romario ismét csak botrányt okozott, ezután végleg eladták a Flamengónak. A mostani tehát már a negyedik randevú lehet, a csatár már előre ígérgetett.

"Ha visszatérek a Flamengóhoz, akkor minden olyan címet megnyerek, amit korábban elmulasztottam" - mondta. Romario önbizalmán tehát nem fogott az idő, viszont sértő megjegyzéseit az utóbbi időben elfelejtette, még azt is hideg fejjel tűrte, amikor Scolari közölte vele, hogy nem utazhat a vb-re. Korábban azért ez másképpen működött. Eindhovenben például az összes holland Európa-bajnok társát lefalábúzta. Pelét sem kímélte, ha rajta múlik, rég múzeumba teszi az "öreget”.

Az 1994-es vb-előtt csatártársa, Bebeto kapott tőle: az álló labdában is megbotlik, és inkább egy tengerparti haverjával játszik a csatárposzton, mintsem vele. Igazából kevesen szóltak rá, hiszen számolatlanul rúgta a gólokat, és Eindhovenben, valamint Barcelonában is sikeresnek bizonyult. Balszerencséjére azonban az 1994-es világbajnokságtól eltekintve a többi vb-n nem alkothatott maradandót. 1990-ben, Itáliában sérülés miatt csak perceket kapott. Nyolc év múlva a torna előtt egy héttel megsérült, Zagallo otthon hagyta. Ezúttal Scolari mellőzte.

A szakember döntése miatt a brazil nép lázadni kezdett, és később, amikor a válogatottnak még döcögött a szekere, rendre előhozakodtak Romarióval. Ő azonban nem kezdett nyilatkozatháborúba. Meglehet, 36 éves korára valóban lehiggadt, és utolsó szezonjait már botrányoktól mentesen játszaná le. Talán ezért van, hogy a Flamengo egyezkedni kezdett a Vasco da Gamával, hogy megszerezze a rutinos csatárt. Állítólag jól halad az ügy, csak az anyagi kérdésekben kell megegyezniük, és Romario negyedszer is próbát tehet a "Fla”-nál.

Tyler Creative Commons License 2002.07.01 0 0 141
Bocs, tényleg. Pedig gondoltam is rá, hogy biztos elírom... és tényleg.
Előzmény: The Evil (140)
The Evil Creative Commons License 2002.07.01 0 0 140
Nem a tudasa, hanem a hozzaallasa miatt maradt otthon! Ha olyan alazatos, mint pl. Cafu akkor biztos ment volna! Abban egyetertunk hogy Denilson onzo diszno, de megneznem hogy Edmilson helyen mit muvelt volna hatul Romario :) Bar, gondolom Edilsonra gondoltal :)))
Előzmény: Tyler (139)
Tyler Creative Commons License 2002.07.01 0 0 139
Azért kicsit elszomorító, hogy Romárió otthonról nézte, hogy Luizao, Kaká, Edmilson és az önző bohóc Denilson világbajnokságot nyer. Ezek a játékosok a lába nyomába nem érnek. De Brazília ezt is megengedhette magának.
The Evil Creative Commons License 2002.07.01 0 0 138
Egyebkent nem adom fel, ha mar egyszer aaaaaaaz egesz viiiilagotatutaztam ;)))
Előzmény: Dugó (136)
The Evil Creative Commons License 2002.06.30 0 0 137
:PPP

:))

Na ugye nem is kellett oregapo a valogatottba :)))

Előzmény: Dugó (136)
Dugó Creative Commons License 2002.06.29 0 0 136
ohh.. :(

Azért " soha ne add fel" :)

Előzmény: The Evil (135)
The Evil Creative Commons License 2002.06.29 0 0 135
DVD-t neztem de sajnos nem talaltam :(

Mez van mindenfele, bar nevesitettet meg nem lattam. Es k. dragak :( A Vasco olcsobb.

Előzmény: cattaro (134)
cattaro Creative Commons License 2002.06.29 0 0 134
Evil, engem érdekel a DVD (bár az még jobb volna, ha már az idei gy?zelem is rajta volna). Kb. mennyibe kerül (ft-ban)?

Viszont a mez mindenképpen megdobogtatta a szívemet. Jó min?ség? válogatott-mezt tudsz szerezni? Nincsenek nevesítve? Nekem a legtutibb egy 2-es számú volna (mint Cafú), ha már Romário nincs, bár tök mindegy.
Végs? soron egy Vasco-mez is bejönne.
M?köd? mailem: tom@iv.hu

Előzmény: The Evil (126)
Kis_Joe Creative Commons License 2002.06.29 0 0 133
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Kis_Joe Creative Commons License 2002.06.27 0 0 132
http://freemail.hu/fm/download?sid=GxApa2Li9hcT88EdflepjUUEV7U66890QpU3GcvWfvw5T0603221SS&c=2

itt egy banner,ha kéne....

The Evil Creative Commons License 2002.05.10 0 0 131

Ezt 14 eve lotte egy brazil torna dontojeben a Flamengo ellen. Raismertek? :)

Dugo ha meg emlekszel Soratora par hettel ezelottrol akkor nezz at a Vidi topikba, amig Vasco-ugyben nezelodtem talaltam rola egy-ket dolgot.

The Evil Creative Commons License 2002.05.10 0 0 130
np :)
Holnap ugyis megyek a citybe, korulnezek hat.
Vasco mez akkor nem erdekel?
Előzmény: Dugó (129)
Dugó Creative Commons License 2002.05.10 0 0 129
Erre gondoltam én is :))
De még mielőtt tovább kötekszel adok egy egyértelmű választ: Igen!
thx :)
Előzmény: The Evil (128)
The Evil Creative Commons License 2002.05.09 0 0 128
En gondolkodas nelkul megveszem, de neked is vegyek egyet? :)
Előzmény: Dugó (127)
Dugó Creative Commons License 2002.05.09 0 0 127
Oké, nem élem!:)

Ha találsz DVD-t Romario gólokkal gondolkodás nélkül vedd meg!

Előzmény: The Evil (126)
The Evil Creative Commons License 2002.05.09 0 0 126
Olyan mez kene amin rajta van a neve? Az olyanok altalaban fika mezek utcai arusoknal. Azt is foleg Rio-ban lattam, itt Sao Paulo-ban is akad de errefele masok a kedvencek (bar teny Romariot klub-hovatartozastol fuggetlenul mindenki imadja. A Vasco da Gama-t mar nem szoval nincs is mez a nevevel :)
Persze tudok par jo helyet ahol isteni mezeket arulnak, joval olcsobban mint otthon. Szoval Vasco da Gama mezt nem gond szereznem de gyakorlatilag nincs ra sok esely hogy a hatan kilences lesz es "Romario" (mar probaltam par helyen egyebkent amikor szinten Romario-fan batyam kijott par hetre).

Nem tartom lehetetlennek hogy letezik egy Romario DVD, korul kell neznem. Azert ne eld meg bele magad :)

Előzmény: Dugó (125)
Dugó Creative Commons License 2002.05.09 0 0 125
Ok. Köszi szépen, még meggondolom.
Lehet, hogy egy mez is/vagy érdekelne inkább.

Bár ha találsz olya DVD-t ami Romario gólok vannak... :)

Előzmény: The Evil (123)
The Evil Creative Commons License 2002.05.09 0 0 124
www.romario.com.br
Ha jol latom csak portugal nyelven. sajnos letoltheto golok nincsenek, viszont webcard, screensaver, autogram stb. van.
Ki kell javitanom magam multkor azt irtam nem megy neki a jatek nos rakerestem a honlapjan 2002-ben mar 26 golnal jar marpedig a karneval miatt csak kb. 20-atol voltak meccsek. Igaz nagy resze fika csapatok ellen szuletett na de ha egy Madureira ellen jatszik akkor nem tud a Flamengonak golt loni.

Data do jogo: 20/1/2002
Resultado do jogo: Vasco 3 X 3 Ponte Preta
Gols do Romário: 1

Data do jogo: 27/1/2002
Resultado do jogo: Vasco 3 X 2 Săo Paulo
Gols do Romário: 2

Data do jogo: 3/2/2002
Resultado do jogo: Vasco 2 X 2 Palmeiras

Data do jogo: 17/2/2002
Resultado do jogo: Vasco 3 X 0 Americano

Data do jogo: 2/3/2002
Resultado do jogo: Vasco 4 X 1 Portuguesa

Data do jogo: 27/2/2002
Resultado do jogo: Vasco 2 X 1 Santa Cruz

Data do jogo: 6/3/2002
Resultado do jogo: Vasco 3 X 3 Santa Cruz

Data do jogo: 21/3/2002
Resultado do jogo: Vasco 2 X 2 Botafogo

Data do jogo: 30/3/2002
Resultado do jogo: Vasco 1 X 1 Santos

Data do jogo: 3/4/2002
Resultado do jogo: Vasco 4 X 0 CSA

Data do jogo: 7/4/2002
Resultado do jogo: Vasco 5 X 1 Bangu

Data do jogo: 11/4/2002
Resultado do jogo: Vasco 1 X 0 Săo Paulo

Data do jogo: 21/4/2002
Resultado do jogo: Vasco 3 X 1 Madureira

Data do jogo: 24/4/2002
Resultado do jogo: Vasco 6 X 1 Entrerriense
Gols do Romário: 4

Data do jogo: 28/4/2002
Resultado do jogo: Vasco 1 X 2 Americano

Data do jogo: 5/5/2002
Resultado do jogo: Vasco 2 X 1 América-RJ

Kiemelve a komolyabb ellenfelek.
A honlapon ra lehet keresni az osszes csapataban lott osszes goljara, el lehet szorakozni vele :) 15 eve a finneknek lotte az elso valogatott goljat egy 3-2-es meccsen.

The Evil Creative Commons License 2002.05.09 0 0 123
Ha jol tudom van egy honlapja de meg nem neztem utana (neten inkabb az otthoni dolgokat nezegetem). Korulnezek hatha talalok valamit.

Tenyleg latni mindenfele egy DVD-t Brazilia osszes VB-szereplesenek osszefoglaloival. Ha erdekel akkor megbeszelhetjuk hogy megveszem (nem draga azt hiszem) es vmikor a nyaron odaadom te meg kifizeted :) Sajnos a normal videokazi itteni verzioja Europaban nem jo. Dugo ez neked is all bar gyanitom Romarionak ott csak epizodszerep jut. De ha netan latok vmit Romario-rol akkor szolok.

Ja meg annyi Cattaro hogy fogalmam nincs miert nem szurkoltam eddig a Braziloknak, a focijukat ugyanis szeretem de azt hiszem jobban esik a gyengebbnek/eselytelenebbnek szurkolni. Iden ez maskepp lesz :)

Előzmény: cattaro (122)
cattaro Creative Commons License 2002.05.09 0 0 122
Ezzel én is egyetértek, azzal a különbséggel, hogy mindenképpen a braziloknak drukkolok, csakúgy, mint 98-ban.
Tudsz már Romário-video-lel?helyeket?
Előzmény: Dugó (120)
The Evil Creative Commons License 2002.05.09 0 0 121
Dugo, en is olyan voltam mint Te, a vb-ken meg sosem volt olyan hogy egy meccsen a braziloknak szurkoltam volna. Nem eloiteletbol csak igy alakult. Romariot pedig en is mindig imadtam es imadom most is. Viszont amiota testkozelbol kovethetem az esemenyeket nagyon megszerettem ezt a brazil valogatottat es igy mondhatni kiegyenlitodott a Romario-val szembeni elfogultsagom.
En inkabb mint embert sajnalom Romariot es nem szeretnek most a helyeben lenni. Sajnos az szamomra majdnem biztos hogy Romario ma mar, 35 evesen keves egy VB-n. Annyit azert megerdemelt volna hogy szepen (vilagbajnoksagon) bucsuzzon a vilagtol. Nem tudom, talan Kaka helyett lehetne bepreselni, o most botranyosan szar formaban van. De mit van mit tenni Scolari ugy dontott hogy a jovot reszesite elonyben a multtal szemben (Kaka 18 eves, feleannyi idos baszki...) es ezert nagyon elitelni nem lehet. Legalabb tenyleg komolyan veszi a dolgat.
Akkora brazil-fan azert nem vagyok hogy megprobaljak barkit is befolyasolni vagy fanatizalni, szerintem ha vegulis Brazilia szep es eredmenyes focit jatszik a vb-n akkor ugyis azon kapod magad szoritasz nekik mert a vb errol szol. Ha meg netan gyengek lesznek, vigasztaljon hogy Romario ebbol kimaradt. :)

Amugy azt nyilatkozta tegnap hogy meg remenykedik...
Meg valami jut eszembe, annyi zabigyereke van (par honapja is szuletett vmi szinesznotol vagy tvbemondotol mar nem emlekszem), hatha valamelyik orokli a tudasat :)

Előzmény: Dugó (120)
Dugó Creative Commons License 2002.05.09 0 0 120
The Evil!

Engem nem a brazil válogatott érdekelt volna elsősorban, hanem a kimaradt zseni!
Én egyedül Romario miatt szurkoltam volna a braziloknak, de most, hogy Scolari ilyen döntést hozott magasról...
Ugyan ez volt 98-ban is.
Kicsit örültem is annak, hogy kikaptak a döntőben. Már az akkori csapattal is óriási bajok voltak. Ha nincs Ronaldo kirobbano formában csúnya lett volna, na de mint tudjuk, nincsen ha...

Romario akkor is kimaradt igaz, sérülés miatt, de állítólag az elődöntőre már felépült volna legkésöbb.

Szóval...engem pótólhatatlan veszteség ért, azzal, hogy nem láthatom játszani a kedvenc labdarúgómat. Gondolom így van ezzel több millió ember is, de én csak a magam nevében írhatok.
Itthon ugyanis nem foghatók a brazil bajnokik meccsei.

The Evil Creative Commons License 2002.05.08 0 0 119
Bocs Dugo ha tegnap este szemelyeskedtem volna az a helyzet hogy Kis Joe kozvetlenul azelott felbaszta az agyamat a Brazilia!!!!! topikban (bekopizta ketszer a brasileiro tavalyi eredmenysorat, 46 fordulo 12 meccsel, szoval ezert.
A velemenyem az ugyrol persze fennall.

Meg valami azert ami akkor lemaradt: Romario is Braziliaban jatszik....

Előzmény: The Evil (118)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!