Én előszötr azt hittem vmi újévi poén, mert a rádió azt mondta hogy: ....véletlenül főbe lőtte magát.....
Úgy véltem ez nem lehet komoly. Aszem most is úgy vélem. Az tény hogy meghalt szegény. De hogyan??
A riasztópisztolyból pedig ki lőtt? És hányat?
Szóval nem teljesen tiszta a dolog...
Miféle állatság azt mondani, hogy fegyvert tisztogatott??!!
Más.
Nincs szemtanú a HÁZON KÍVÜLRŐL aki látta Jimmyt az ablakban dülöngélni hadonászni, lövöldözni a stukkerral.
Hogy megzavarta valami (család titkosíttatja hogy mi!) ezt meg csak a VELE együtt dajdajozók állítják.
Egyébként meg néhány hónap után jönnek új sztárok, akiket majd felkapnak, akiknek a hangjára újra elandalodhatnak a középkorú, elhanyagolt, pre-klimaxos háziasszonyok.
Balázs Pali, Balázs Pali te még nem tudod mi vár rád!
Fény Post küldök egy pisztolyt
Remélem kipróbálod premir pláne
Hülye dolog más halálával játszani!!
Most kövesd !!
De ne csak virtuálisan.
A virágot majd küldöm.
Sok durva vicet hallottam JIMMY külsejével
kapcsolatban./én se vagyok egy Flethly/
De a gunyrajzok minig a külsőt látják.
Senki de Seeenki nem merte kétségbe vonni
a képességeit és tehetségét.
/őszintén én is szivessen halgattam a KIRÁLY-t,
és ezután is Ő a KIRÁLY!!!!
Ha öngyilkos volt, azért hülye, mert nem hiszem, hogy akad az ember életében olyan probléma, amire csak ez a megoldás.
Ha pedig állatkodott a fegyverrel, és baleset érte, akkor meg azért hülye. A fegyver nem játék, csak hülyék játszanak vele.
OFF
Már megvan az első vicc is a témáról:
- Miért lett J. öngyilkos?
- Mert karácsonyra kapott egy tükröt, de csak most ért rá kibontani.
A rohadt eletbe! Az indexen (Kultura is) 10 Jimmys topic van mar! Szunjetek mar meg!
Hanyfelekeppen akarjatok meg egy kek cimben atfogalmazni, hogy Z.J. meghalt?
Egy topic van errol, van hozza eddig 400 hozzaszolas, abba nem lehetne onteni a tobbit? Kuss legyen mar!
Hogy mi történt?? Soha nem tudjuk meg. A holt testet sem fogjuk látni, meglátjátok... Visszajön, egy új plasztikázott arccal?? Ez is profi marketing része, vagy én vagyok ekkora barom??
Aki elmondott Jimmy-s viccet, itt, most, bocsánatot kérhet. Kezdem én:
Bocs, Jimmy. De jót röhögtem akkor. Nem kellett volna ennyire komolyan venned...