Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.12.30 0 0 103
ket idezet percherontol:

1,Te tényleg nagyon sötét vagy! Legalább egy közepes erejű atomrobbanás kéne, hogy valami értelem csillanjon meg benned! (98)
2, Egyébként fehér ember vagyok, mielőtt még egyéb rasszista megjegyzéseket teszel RÁM(a mentális visszamaradottságra csak a RASSZISTA farkak mondják rá, hogy sötét-utalva az afrikaiakra és a romákra)! (100)

:)))))))))
Mindketten kenitek itt a temat:)

Percheron Creative Commons License 2000.12.30 0 0 102
Szia Vigor!

Te, tuti új álcahálós emeriken(lyúlyeszély) rejtőszínű Biblia Attack-cloth-om van!
Ráadásul fél évre előre betáraztam az Igevetőmet, meg a KIR 47-esemet :)))

Most mit csinájjak?
Dobjam a fenébe a szerkót?

Inkább elpuffogtatom az egészet egy ilyen szerencsétlen hülyére. :)
Ráadásul, ahogy hízik a sok topic, úgy lesz egyre nyilvánvalóbb mindenki számára:
ivángábor a Hárshegyre(vagy a Lipótmezőre) való.
Sőt, talán vki veszi is a fáradtságot, hogy ingyen-beutalót szerezzen neki:)))

Oké, IG topicoc elytve.

Ez volt ide az utolsó bejegyzésem.
Csumesz!
Legyetek jók!
Te is, Mammon Hitetlen és Őrült Fatyja, ivángábor!

Boldog új évezredet, évszázadot és évet Mindenkinek!

Előzmény: vigor (101)
vigor Creative Commons License 2000.12.30 0 0 101
Percheron,

moszáj Neked mindenáron ivángáborral zsoltár kombatozni? Ha tényleg utálnád, le se sz*rnád. Az a sanda gyanú merült fel bennem, hogy nektek valami titkos gyalázkodási megegyezésetek van, amiért vagy Te fizetsz ivángábornak, vagy ivángábor Neked. Nem veszed észre, hogy csak a topikjait hízlalod? Felejtsd el, a férgese úgyis kihullik a Fórumon!

:)

Igor

Előzmény: Percheron (100)
Percheron Creative Commons License 2000.12.30 0 0 100
Dear ivángábor!

Nos, pár szóban:
Az, hogy hiszek, valami, vagy vki létezésében, még nem jelenti, hogy más vonatkozásban is értelmezető vele kapocsaltban a hitem. azaz, hiszem, hogy létezik Mammon, de ugyanakkor elutasítom magamtól ( a pénz létezésében is hiszek!) és megvetem minden szolgáját. téged is, meg a butácska szektád tagjait is. Már ha vannak.

Attól, hogy hiszel a pénzben, még nem kell hinned Mammonban! DE világosan kifejtetted hittételeidet, ezért kénytelen vagyok megállapítani, hogy TE bizony a Sátán karmai közé kerültél-HGYs fordulattal élve. Barátocskám, te bizony Mammon szolgája vagy (akár tudsz róla, akár nem!!!) és az is maradsz, ah ne változtatsz a mentalitásodon!

Az, hogy nem ismered Mammont, az pedig a hiányos alapműveltségedet mutatja (már ha műveltségnek lehet nevezni egyáltalán szánalmas egódra rakódott információ-morzsákat!!).

Egyébként fehér ember vagyok, mielőtt még egyéb rasszista megjegyzéseket teszel RÁM(a mentális visszamaradottságra csak a RASSZISTA farkak mondják rá, hogy sötét-utalva az afrikaiakra és a romákra)!

De nem kötözködök tovább. minek is? Már éppen eléggé lejárattad magadat, részvétem!

Ide is le kell írnom, te érzelmileg sivár, mentálisan retardált őshüllő, hogy ha fasisztoid szekt-verbuváló topicot akartál indítani, melléfogtál! Csinálj egy honlapot és oda akkor csak az kerülhet megjelenésre, amit látni akarsz.
ITT a Fórumon a szabad info-és gondolat csere folyik, ezért akár még éveken át is írhatok ide, anélkül, hogy komolyabban érinteném a témát! Persze érintem, nehogy kimoderálhassanak :)))

Szóval:
a pénzben való hit a gyerekes, fejlődésben visszamaradt, megcsömörlött, szektabuzi ezoterikus majmoknak való.
Pont neked, Ivángábor!

Előzmény: Iván Gábor (99)
Iván Gábor Creative Commons License 2000.12.29 0 0 99
Percheron !

Én csak egyet értek. Mammon a Te Istened, mert hiszel benne és komolyan veszed. Az hogy Jézus és Istenhívőnek vallod magad csak egy szélhámosság, mert nem úgy viselkedel, mint egy Jézus és egy Istenhívő embernek viselkednie kellene.

Nekünk semmit nem jelenta Maammi vagy mia csoda. A hófehérkéről és a hét törpéről is többet tudunk és jobban hiszünk bennük.

Percheron annyira sörét, hogy a negró is világít a szájában. Pajtás keress magadnak más szórakozást,mint hogy ide irogatsz mindenféle bugyutaságokat. Ha nem akarsz belépni a Pénzben Hívőkhöz és nem érdekelnek akkor mit keresel még itt? A véleményedet leírtad kár ismételgetni. Menj a magadfajtákhoz, ott hátha elismer végre valaki Te szerencsétlen.

Üdv. Iván Gábor

Előzmény: Percheron (98)
Percheron Creative Commons License 2000.12.28 0 0 98
Te tényleg nagyon sötét vagy! Legalább egy közepes erejű atomrobbanás kéne, hogy valami értelem csillanjon meg benned!

Nna jó....
Egyszerűbben:

Ókori politeista(több istenben hívő vallás, az isten azon def.ja értendő itt, hogy tudalattiban létrejövő, természeti jelenségeket magyarázó képzettársítás) vallás egyik istensége volt Mammon.
Ő a PÉNZ istensége, azaz legfőbb fejedelme.
Aki a pénzben hisz, az az Ő felségterületén lévő dologba vetíti reményeit/csodálatát.
Mivel Mammon "szakterülete/szférája" a PÉNZ, ezért, aki a PÉNZben hisz, az Mammonban hisz.
Mint ahogy aki Jézusban hisz, az hisz Istenben is.

NEKED lehet, hogy semmit sem jelent az a szó:Mammon, de másoknak elég sokat.
Hogy is mondjam... Azzal, hogy megtagadod Mammont( a pénzben hiszel, benne pedig nem) hitetlen hívője leszel. Azzal pedig, hogy egyházat alapítasz, de nem vagy Mammon prófétája, Mammon fatyja leszel.
Tehát: Iván Gábor= Mammon Hitetlen Fatyja.

ÉRTED MÁR?

Percheron, A Világosság Istenének Gyermeke

Előzmény: Iván Gábor (97)
Iván Gábor Creative Commons License 2000.12.28 0 0 97
Kedves Pénzben Hívők!

Annak mammon az istene aki ismeri és emlegeti. nekünk semmit nem jelent ez a betűösszetétel.

A Karakuttyról sokkal többet tudunk.

Más hülyesége miatt meg kár lenne bosszankodni, bosszankodik ő saját maga.

Megmosolyogni való ürgék is vannak itt.

Percheron Creative Commons License 2000.12.27 0 0 96
Komoly hit, ivángábor!
Mint írtam párszor, több ezer éves, a fő istenség neve Mammon, és a hit és tisztelet tárgya a pénz és anyagi javak.

Ha nem érted, amit írok, akkor fordulj elmeorvoshoz.

Előzmény: Ember Azürből (95)
Ember Azürből Creative Commons License 2000.12.27 0 0 95
Ez egy komoly hit lehet, mert a mi univerzumunkban is mindenki csak a petwqrtykpontokban hisz.

Gondolom nálatok ez lenne a pénz.

Mi nálunk azt adnak a munkánkért és abból vonnak le ha kell nekünk egy új ürsikló.

nanu-nanu

Pusztai Szilárd Creative Commons License 2000.12.27 0 0 94
Nem, a Neten találtam.
de azért jó:)
Előzmény: vigor (92)
Iván Gábor Creative Commons License 2000.12.26 0 0 93
Kedves Pénzben Hívők!

Percheront nem tudjuk felvenni tagnak, bármennyire is kunyik. A Pénzben Hívőket értelmes, gondolkodó,ironikus, toleráns és nem gyülölködő és bigott emberek alkotják.

Javaslom Percheronnak keresseen elveinek megfelelő egyházat és istent magának. Szerintem már meg is lelte ahogyan vigor irta valami Turulmadár képében.

Üdvözlettel: Iván Gábor

vigor Creative Commons License 2000.12.26 0 0 92
Ez sugalmazott mű?
Előzmény: Percheron (91)
Percheron Creative Commons License 2000.12.26 0 0 91

A „KIVÁLASZTOTT”.

Lehetséges, hogy nem speciálisan a modern kor szülöttje a „kiválasztott”, de mindenképpen a mai időkre tehető rendkívüli elterjedtségük –
nem véletlenül. Korábban is voltak idióták, önzők, egoisták, torzításra, csalásra, rontásra hajlamos emberek, s olyanok is voltak, akik túl
sokat képzeltek magukról, ám mindig megmaradtak egy szűk ismeretségi körön belül. Ostobaságaikat általában csak egy kultúrkörre
vonatkoztathatták (csak itt is akartak szerepelni!), innen nyerték igazolásukat és ez nem tette annyira ártóvá a jelenséget, mint inkább színfolttá.
Manapság azonban „istennek” gúnyolják azt, aki információt eltitkol, s mivel „isten” senki sem akar lenni, ezért nem titkolnak el semmit sem.
Minden, mindenhol elérhető és felcserélhető, a kombinációs készség rövid távon mindenképpen erény, s a „kiválasztott” ezzel él is, a végtelenségig.
A „kiválasztott” alapvetően érzelmi kivetettségből, illetve nélkülözésből születik. Ezt gyakori, hogy kíséri egyfajta testi hiba – talán nagyok a fülei,
ragyásak a vállai, aránytalan és elhanyagolt a teste és a többi, minden egyes egyednél más és más.
Kiskorától van valami kis hobbija. Jelen esetünkben jobb választani egy olyat, amiben sokan otthon lehetnek, a zenét. Részt vett a kezdetektől fogva
„az egészben” talán éppen a punkkal kezdte, de nincsen kizárva, hogy a szinti-popért „őrült meg”. Sok ismerőse van, új korszakok, új ismerősök, s ezek
az ismerősök csak nagyon ritkán találkoznak egymással – a „kiválasztott” a kapocs. Ő mindegyiket ismeri, de már, úgymond, nem érdekli. Azért néha
persze együtt söröznek, s ilyenkor leereszkedik ezekhez a megrekedt emberekhez. Egyre-másra a „súlyosabb” (nem tartalmas!) dolgokat keresi. Ami
éppen volt. Alkohol, depresszió, bulizások, stopos kalandok, „táborozások”, drogok, ami éppen aktuális. Mára azonban beérkezett. Megérkezett.
A „kiválasztott”, igazi kiválasztottsága a misztikában való pancsolással éri el igazi voltát. A „misztikus művek” lelkes olvasója. Néhány dolgot hallott,
néhányat látott, s ennyi elég. A fekete színt már régóta felfedezte magának. Ez kell! Crowley, Hermész Triszmegisztosz, Upanishádok, Hamvas,
rúna-mágia, Thule, Evola, LaVey, Eckhart Mester – egy helyre megy, ugyanúgy. (Mindez vonatkozik minden más szellemire is.) Ott van a polcokon,
kazettákon, CD-ken, filmeken(!). Olvastam, hallottam róla... hát persze, nekem megvan. Én ne ismerném? Viccelsz?!... Ki más, ha én nem?!
Újdonságok, új helyek, új emberek. Én ismerem őt is, ő engem kevésbé, és te, te még nem ismered? Egy idő után nem foglakozik azzal, aki nem ismeri
azt, amit ő minimálisan már rég, még kevésbé azzal, aki a töredékét sem. Az a fontos, hogy minél több mindent ismerjen. Nem utak, nem felismerés,
csak kupacok, torlaszok. Címek, helyek, emberek, akik majd a „kiválasztottak” közé emelik őt, bűnei felett elsiklanak, s észreveszik: nicsak itt is egy
kiválasztott! Ő, a „kiválasztott”.
A közélet és politika – csak fölényesen! Először is a napi politika undorító és nem érdemes arra, hogy a szájára vegye. Ellenségeket,
összeesküvéseket keres, paranoiás a mi emberünk. Van mit kivetnie magából. Radikálisnak tartja magát. Ő az utolsó szélső és radikális. Komor arc – az
ecseri piacon jól ismert vevő. Szobája mélyén féltett kincsek, néhány arra érdemes már láthatta – ezek majd bizonyítják: ő komolyan gondolja, na de
lehet-e ebben a mocskos, felfordult világban?... Agytekervényeiben az általános- és középiskolai történelemanyag foltokban fedezhető csk fel. Erre még
olvasott valamit ismeretterjesztő könyvekben és folyóiratokban. Nagy foltok, hatalmas kontúrok egymásba gabalyodva. Az árnyaltság és a részletek iránti
fogékonyság kizárt. Mindig vannak: hátráltatók, aláásók. Az üldözés folyamatos.
A „kiválasztottal” való érintkezés bizonyos játékszabályok szerint történik. Ezt általában az emberünk maga szabja meg, előre tervezni felesleges.
Néhány dolgot azonban nem árt, ha előre tudunk a típusról.
Talán alapvető gyökértelenségéből adódik rendkívüli kicsinyessége. Aprólékosnak gondolja magát, pedig csak utolsó kispolgári módon élére
rakosgatja a dolgokat. Az alapok hiányoznak nála. Úgy gondolja, hogy jelentős dolgokról beszél, miközben piszkálgatja fogát. A másikat semmibe se
veszi. Létezik egy maszk, s létezik egy undor, egy erősebb lenézés, amit aligha tud palástolni, pedig akarja. Gyakorlat, de nem helyes. Szó sincsen
előzékenységről, csak szerepről. Jól kihasznált ál-udvariasság ez. Rossz színész – kíméletlen kritikusnak kell lenni.
A megbízhatóság nem erénye, sőt, nem is tulajdonsága. Magától egyáltalán nem követeli meg, pedig ismeri a fogalmat – mindenkitől ezt várja el,
akivel érintkezik. Lehetőleg ne tégy neki szívességet, még a legkisebbet sem, mert a hála fogalma szintén törölve van a szótárából. Talán feledékeny, de
inkább csak nem foglakozik vele. Rendkívül bosszantó.
Nemesnek látszani – ez a cél. A nemességből azonban csak a betegsége tapad rá: a hübrisz. Önhitt és gőgös, ő az aki mindent jobban tud.
Felhasznál és ellop. Hálátlanul élvezi a hasznot, amihez neki semmi köze. Zuhanásában belekapaszkodott ebbe is, s ami a körme alá ragadt mocsok
azzal keni össze magát, ahelyett, hogy utánanézne. Lustaságát leküzdeni azonban túlságosan is frusztrált.
Sok minden tapad a „kiválasztotthoz”, ezek közül azonban egyik sem része. Valamennyi csak álarc, hamisak ők és langyosak. Mindenből amiből a
legjobbak, legbölcsebbek legnemesebbek utat kovácsoltak a Magasztoshoz, ők csak fényűzésként használják. Élősdiek és kártevők a fán, Ég és Föld
között. E tébolyult világszínházban nem elégszenek meg a nekik illő néző szereppel, hanem fent akarnak lenni a színpadon és röfögni, egy olyan
jelmezben, amely ma már nagyon ritka. Ritka, s ezért követnivaló. Divatot csinálnak belőle, követik majd őket. Semmit sem értenek meg majd semmiből
sem. Minden tettük létrontás és botrány. Minden szó felesleges lesz.
El kell, hogy pusztuljon. El kell pusztítanod.

P. H. J.

Kritika és önkritika :)))
a szöveget egyébként a d-eyes.jpte.hu/~Mozgalom/Sophia oldalról másoltam.

Vigor:
aha :))

vigor Creative Commons License 2000.12.26 0 0 90
Te tudsz valamit? :DDDD
Ezt csinálta Noé, vagy mi?
Előzmény: Percheron (89)
Percheron Creative Commons License 2000.12.26 0 0 89
Ohó, dehogynem(a te logikáddal nézve:)!!!

Hiszen az özönvizet túlélő csoport lesz az Új Emberiség első lépése. A Túlélők a Föld Benépesítői, ergo övék a hatalom, sőt a jog is a hatalomhoz.

Mi ez, ha nem politika?

Előzmény: vigor (88)
vigor Creative Commons License 2000.12.26 0 0 88
Az özonvízhez talán nem fűződtek politikai érdekek.
Előzmény: Percheron (87)
Percheron Creative Commons License 2000.12.26 0 0 87
Én nem becsülném le a pogányokat. Főként nem a hitvilágukat. a legtöbb keresztény szekta (még az egyházaknak nevezettek is, merthogy csak Saul hazugsága az, hogy Jézus egyházat alapíttat!) messze elbújhat a "pogány" népek hitvilága mögött!

Azon pedig még nem gondolkoztál el, hogy amiről mindenhol szó van, egymástól függetlenül, abban van igazság is?
pl:
Özönvíz,
Tanító és Vallásalapító, aki távozik, de megígéri, hogy visszajön
Szűznemzés

Csumesz igorocska!

Előzmény: vigor (86)
vigor Creative Commons License 2000.12.26 0 0 86
Szilárdkám, minden pogány nép mendemondáiban van legalább egy legenda arról, hogy egy szűz gyermeket szült. Nincs ebben semmi új. És nem kéne ezeket a mendemondákat dokumentált igazságokként felfogni, mert ezek vallási és politikai okokból kozmetikázva vannak. Vonatkozik ez az Evangéliumokra és a magyar (vagy sumér, vagy mittudomén még milyen népség) legendakörére.
Előzmény: Percheron (85)
Percheron Creative Commons License 2000.12.26 0 0 85
Ja, persze, a Törzsszövetség legerősebb törzse főnökének a feleségét fölcsinálja vki, igaz?
Na persze.
Meg Gudea is véletlenül lett.

Ráadásul, egymástól abszolúte függetlenül ugyanazt a sztorit adják be, igaz?

Ó, hogyne!

Előzmény: vigor (84)
vigor Creative Commons License 2000.12.26 0 0 84
Igen, Szilárdkám, a Te Anyád is.

Egyébként ezek a pogány mendemondák nincsenek rám nagy hatással. Valaki felcsinálta a szűz kislányokat, aztán jöttek a turulmadarak magyarázatként. Te nem tudtad, hogy a zabigyerekek sikerülnek a legjobban?

Előzmény: Percheron (83)
Percheron Creative Commons License 2000.12.26 0 0 83
Anyád Igor!

Egyébként a szűz-anya dolgot eléggé kiveséztétek a megfelelő topicban, most csak egy rövid "pamflet":

Álmos is pont úgy született, mint Jézus.
Meg Gudea is. de az egy kicsit régebben volt.

Három eset, igaz mindhárom EGY nép vérvonalában. a mienkben.

Csumesz!

Előzmény: vigor (82)
vigor Creative Commons License 2000.12.25 0 0 82
Szilárd!

Ki becsmérelte Máriát? Sohase mondtam, hogy a szűzanyadémonnak valami köze lenne Máriához. Mivel Ő nem se nem démon, se nem szűz, hanem Anya.

Viszont a "szűz anya" kifejezés önmagában egy olyan egetverő ellentmondás, amit csak elszállt agyú pogányok tudtak kitalálni, és amit Te rendesen be is szopsz.

Ha akarod, beiratlak Dr. Szennyához egy kis terápiás kurzusra. Természetesen nem ingyen. Az árat telefonon megbeszélhetük.

Igor

Előzmény: Percheron (81)
Percheron Creative Commons License 2000.12.25 0 0 81
Ezt vond vissza, b++++!

Ne sértegess! okés?

Ha akarod, bebizonyítom, hogy nem u.a. vagyok IG-vel.
De inkább nem.

Aki Máriát így tudja becsmérelni... :(

Előzmény: vigor (79)
Percheron Creative Commons License 2000.12.25 0 0 80
Gondolkozz kicsit... majd újra beszélünk. Csak végre vmi értelmeset gonodlj ki.
Na, mi van Mammonnan, érzed már a hívását? :))
Előzmény: Iván Gábor (78)
vigor Creative Commons License 2000.12.25 0 0 79
Nekem az a gyanúm, hogy Iván Gábor és Percheron nickek mögött ugyanaz a fizikai személy áll, aki unalmában önmagával vitázik. Úgy látszik, más nem is nagyon akar vitázni velük.
Iván Gábor Creative Commons License 2000.12.25 0 0 78
Percheron = Rassiszta

Tanulságos idézetek Percherontól:

Percheron hozzászólása a Bűnösek születéstől?-Hülyeség!!!!!topic 2000.12.22 01:11 (144)

"A zsidók építették a piramisokat?
Nem csoda, hogy elegük volt egy életre a kétkezi munkából :)))"

"Ne feletkezz meg a Sátánról sem! Ahogy az a nép kerül hatalomra fokozatosan, amelyik a Sátánt szolgálja-egyre nő a bűnözés!
Márpedig két ilyen nép létezik biztosan -a zsidók és az északi típusú fehér keresztények."

"Létrjeött a francia, mint nép. az egyik legmocskosabb bűnöző bagázs! Normannok britanniában- britek, kelták eltiporva, létrejött az angol, szintén egy mocskos, perverz, rasszista bagázs. A germánokról már ne is beszéljünk."

EZ PERCHENON MOST MÁR ISMERITEK.

Előzmény: Percheron (77)
Percheron Creative Commons License 2000.12.25 0 0 77
Mammon ókori istenség, a pénz a területe/szférája.
TEHÁT ha a pénzben akarsz hinni, akkor Mammon az urad. Ez van, nem lehet alóla kibújni!

Egy évig tanultam jogot. Elegem van belőle. voltak gazdasági, társasági, és társadalmi jog tanulmányaim, úgyhogy miért tanuljak még? a köv. lépés a jogtár bemagolása lenne:))
Egyébként 4-esre vizsgáztam :))

Miért ne fenyegetőzzek?
Letörlöm a virtuális mosolyt a képedről, meglátod!
Talán a két ünnep között fölkereslek >)

A lelkemben igaz Hit lobog, kiolthatatlanul, de nem vagyok vallásos. Föltudod fogni végre, vagy írjam meg neked három kérvényben? Közjegyző által hitelesítve? :)

NEM VAGYOK VALLÁSOS!
Ezt minden indulat nélkül írom neked. Azért van csupa nagybetűvel, hogy szemüveg nélkül is lássad:)

Tsá!

Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Sok belyglit! V. bejglit

Előzmény: Iván Gábor (76)
Iván Gábor Creative Commons License 2000.12.22 0 0 76
Percheron!

-A Te általad felsorolt ujjonan említett Bálványaidat sem ismerjük és nem is vagyunk kiványcsiak rá. Aki nem az egy igazi PÉNZbe való hitet támogatja azt a Sánta szállta meg:)))

-Tanulj egy kis jogot is! És Üzd ki magadból a Sántát!

-Ne fenyegetőzz állítólagos Istenhívő létetre, mert elkap a Sánta!

"A pénzről pedig szállj le!" miért írta, miért fáj ez nekek?
A Lelkedben már az egy igazi vallás él?

Astala visa

Előzmény: Percheron (75)
Percheron Creative Commons License 2000.12.21 0 0 75
Kedves(???) ivángábor!

Rábasztál!

Bár csak tegnapéjszaka/ma hajnalban tudatosult bennem, de te tényleg lamer vagy!

Ugyanis: Mammon. A PÉNZ istene.
Tehát, nem a pénz az istened, hanem Mammon, személyesen.
Létezik, régi vallás, tényleg működik. a zsidók is Mammonban hisznek Jahwe mellett.
Úgyhogy, legfeljebb a Pénzben Hívők Szektáját alapíthatod meg, mert egyháza már van. Tehát csak egy szakadár vallási csoportosulást hívhatsz életre. Bizonyám.
Ciki, haver, keress más vallási alapot. mondjuk, legyen az istened a parafin-vegyületek. Ez egy Politeista panteon, és mindenki használja őket. Kérdezz meg egy kémikust.
Na, a parafin-vegyületekben pl. senki sem hisz vallási célzattal. Legyél TE, aki ezt először megteszed.
A pénzről pedig szállj le!
Mammon már nagyon dühös, és mérgében szitanyomókat rágcsál, míg te itten majomkodsz. Ne tedd, mert egy reggel arra ébredsz, hogy a pénzed mind egy szálig eltűnt.

Mammon vigyázzon rád! Ne feszítsd túl a húrt! Mert könnyen egy égi csapás(mondjuk egy széf a tizedikről:) áldozata lehetsz!

Mammonadonály!

Előzmény: Iván Gábor (74)
Iván Gábor Creative Commons License 2000.12.21 0 0 74
Percheron és Oltran!

Akartók-é, vagy nem a leendő Pénzben Hívők Egyháza tagjaivá válni?

Igen, vagy Nem?

A többi sóder nem érdekel bennünket a hitelveink szerint. Nekünk Pénz van a Ti bálványaitokat nem ismerjük el olyannak, mint akinek beleszólása van a világ dolgaiba.

Astala visa

Előzmény: Percheron (73)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!