Köszöntem egy laza roséval!
Banana, húzza meg jobban, hogy menjen a móka!
A kandós-helyre-fasza-Hukk-kapitányokat pedig csókoltatom. :)
Egészség vagy mi a fenékig!
Szombat délután barátnőm családjánál lesz vmi vacsora, ott elég sűrűn szoktak itallal kínálni és általában elfogadom. ha utána a barátnőm hajlandó elvinni a jókaiba akkor lehet, hogy benézünk.
(az utolsó üveg egri merlot -t iszom és nincs itthon több pia)
Fogaskerekűvel vagy 21-es busszal kell menni.
Ez a nevük, itt a kultúrában van egy topicjuk, meg van pink floydos topic is (nézz körül, hátha megtalálod). Ha jól emlékszem ez a honlapjuk: extra.hu/eop
Dehonnem értettelek, hogy fanzenekar, csak azt nem értem, hogy ez a nevük-e, vagy a koncert címe.
Azé, ha nem terhellek írj egy választ, mert a keresőhöz én vagy láma vagyok, vagy türelmetlen. Soha az életbe semmit még nem találtam meg vele, amit kerestem. Kultóra fórum felé kéne tévelyegnem?
Valószínű, nem voltam elég egyértelmű: ez egy PF-rajongózenekar (magyar a felállás), van itt egy topicjuk az indexen, keress rá a Pink Floyd névre.
Amúgy meg egészség!
Wow!
Ésésés, merre van az a Jókai Klub amellett, hogy XII. ker.? Meg kik ezek a népek, akik a ricsajt gyártják majd? Mikor kezdődik? Hol szereztél jegyet rá, Ticket Expessz?
Van, persze ezt én is csak innen (index) tudom. Pink Floyd számokat játszanak, és már régóta kiváncsi vagyok rájuk, de most 7végén remélem összejön, és megnézhetm, -hallhatom őket. Remélem nem lesz csalódás.
Pepszi, BinD, ha más időpont, helyszín jó, írjatok. Meg egyébként is , ha okotok van rá, írjatok ide. :))
Pepszi, BiD, mit szólnátok egy szombat estéhez? 19.30-tól Echoes of Pink Floyd koncert van a Jókai klubban (Bp., XII. ker.), esetleg ott összejöhetnénk (oda készülök).
Most eléggé fölöntöttem a ..., kékoportó a bűnös. :)
Szóval, egyéb javaslatok?
Legutóbb asszem tavaly karácsony táján került konkretizálás közelébe a dolog. Mint akkor is, most is elég elfoglalt vagyok, ezért csak holnaptól életem végéig érek rá poharazgatásra, ha ebbe az intervallumba be tudjátok szorítani az időpontot, akkor szívesen csatlakozom.
Már korábban is írtam, h jó lenne egy közös poharazás, most itt van újra az alkalom (lógok egy üveg jófajta borral Pepszi szesztestvérnek :)), kéretik időpontokat írni, valamit biztos össze tudunk hozni.
Részemről abszolúte benne vagyok:
Lista:
andry 1 fő
Lehet folytatni.
Ui.:
J. P. Chanet Cabernet Syrah 1998 (vörös száraz, francia), ami vmi olyan harmonikus, h ... nem is tudom, simul a szájpadlásra na. Egészség! (még csak most kezdtem :)
Skacok, én ugyan most jogosulatlan vagyok, de eddigi renomém alapján jogot formálok arra, hogy beszóljak, hogy nehogy már minket kihagyjatok valami jó kis alkoholizálásból. Szóval, ha van valami, kérjük ide is beírni.