Szia!!! ezt úgy érted, hogy a városból? nert van aki szarvasi, igan,bár az is igaz, hogy csak néha kukkant be ide:)
na puszi, megyek aludni legyen mindenki jó:
Emberek! már csak alig néhány nap és megint képzésen leszünk, a csöndes, kihalt, de nagyon szeretett táborban Szarvason:) már alig várom, remélem ti is:)))
na pussz
és felhivtad? leadtad a jelntkezést? remélem:))) és többiek veletek mi van? szólaljon már meg valaki, nem hiszem el, hogy mindenkit ennyire lehavaztak, akár tanulni valóval akár hóval.
szóval hahhóóóóóóóóóóóóó
Azért haltunk be, mert per pillanat tél van, Szarvas meg nyáron, és miután nem találnak meg minket az uj emberek, nem nagyon tudunk itt miről sztorizni... Pláne hogy alig hallottam idei nyári történeteket...
Madrichképzés miatt felhivom Fricit holnap.
Jung
Hahhóóóóó!!! nagyon uncsi egyedül beszélgetni magammal:) bár igy jól megértem magamat, és nincsenek veszekedések. azárt örülnék, ha irna végre valaki valami, meg ha szafi válaszolnál az emilemre, köszi.,
na pussz:
nem tudom mit irjak, csak irhtnékom van. szóval szafi már megkaptad a levelem:))) válaszolok is rá gyorsan.
szóval emberek, már megint nagy a csend:))) csak nekünk jár a szánk folyton, vagy mi a fene? ez nem tetszik nekem.
na mindegy én mindig hangoskodom és "pörgök", úgyhogy nem vagyok mérvadó:)))
hát a "piciny" andikából mára 4. éves egyetemista lett..., a bme-re járok, és ha minden jól megy, akkor jövére diplomázom. kopp-kopp-kopp
férjem nekem sincs, meg babám sem, szóval ezen a téren nem vagy semmiről sem lemaradva:)
mit irjak még? szoktam néha ujsbe járni, meg még mindig szarvasra, bár lehet, hogy ez lesz az utolsó évem, ki tudja...
igen. valóban jó lenne, ha azok is visszajönnének, akik nem találtak annyira társaságotm de érdekes a téma számukra.
ami viszont furcsa, hogy évközbeni programra szinte alig jön el valaki...hogy ez miért van? lehet, hogy személyesen kéne felhivni gyerekeket, hogy héj gyere már el? nem tudom...
na megyek aludni, mindnekinek jó éjt:
banjus: igen, van varazsa a helynek es az is igaz, hogy a tarsasagert jarnak vissza az emberek. De kepzeld el, milyen jo tarsasag lenne, ha azok az emberek is visszajarnanak, akik azert nem mennek, mert nem ertenek egyet a vezetesi stilussal.
Jaja, dolgozom, a Malev weboldalaert vagyok felelos, a Pilota forumban van is errol egy kulon topic. Ferjem meg nincs, de ez pusztan azt hiszem, lustasag eredmenye, mert a szandek megvan, csak eppen meg kene szervezni.. :)
Gyerek sincs meg, de azt meg mostanaban nem is is tervezek. Olyan Pato Pal style-ban mennek a dolgok :)
Es veletek mi ujsag e teren?
Azért amennyire emléxem, átjött egy mkét dolog. de valóban, nem vot,az össz kép rossz, mert mentem azóta is mindin évben,sőt rachelával a barátsűgunk ott kezdődött:)) a csoportból viszont szinte senkire sem emléxem rajt a meg még 2 emberen kivűl.
hogy mit nyújt a tábor a mai gyerekenek? nem tudom ,de szerintem nem a programok miatt jönnek vissza, hanem a társaság miatt, mintahogy én is azért mentem vissz minden évben. most meg a gyerekek miatt:))) meg azért valljuk be van a helynek varázsa, és van benne valmai, ami évről évre visszavonz, bár most valahogy egyre kevésbé, de majd gondolom a nyár közeledtével megint alig várom majd.
tényleg mi van veled, mit csinálsz, tanulsz/dolgozol, estleg mindkettő, férjnél vagy, stb.???
Rachela, Banjus, Jung igazan orulok nektek :) Rachela: igen, tenyleg kicsi a vilag :)
Fu, az a turnus eleg szornyen sikerult pedig. Orulok, hogy meg ennek ellenere sem ment el vegleg a kedvetek, bar en ugy emlekszem, hogy ti abbol nem annyira erzekeletetek semmit, de akkor a madrich garda sem volt valami nagy eresztes, Doron pedig, akit imadok egyebkent, annyira ellebecolta az egeszet, hogy tobb energiamba kerult ot rendben tartani mint a csoportot :))
De hat ez mar csak ilyen :)
Na megnezem majd a tabor honlapjat.
Sejtem, hogy semmi nem valtozott azota, amiben semmi logikat nem latok, plane ha azt vesszuk, hogy mit tud nyujtani egy ilyen tabor annak a gyereknek, aki mar harmadszor van ott. Szerintem dogunalom lehet neki.
Mindenesetre egy jo tanacs, bar gondolom, volt mar ilyen tapasztalatotok: a legjobban unatkozo, legrenitensebb gyerekbol ugy lehet kezesbaranyt csinalni, hogy kinevezitek "madrich-helyettesnek" es bevonjatok a peulak elokeszitesebe. Tuti modszer :)
nekem is az első madrichom voltál /91-ben. rachalával laktam egy szobában, és már amennyire vissza tusok emlékezni igy 11 év távlatából téged szerettelek, és ez most nem nyalás. arra is emléxem, hogy ritter doron volt a párpd, akit kevésbé szerettem...
mi van veled?
rólam röviden annyit, hogy mostmár 3. nyara madrich vagyok, és negevtől a hermonig minden korcsopit végig jártam...
ha most lejönnél egy napot a táborba, ugyanazokkal a programokkal találnád szembenmagad, szerintem nem változott lent semmi, jickó, frici, verő tomi... mindenki megvan még. és rachelával mi ai azért küzdünk, hogy a gyerekeknek jó legyen a nyara, élvezzék a tábort, és jöjjenek vissza a következő évben is. amúgy, bár halci0n már irta, van a tábornak honlapja, ahol van fent néhány talán számodra is érdekes cuccos, érdemes megnézni, ha gondolod:)
na mindenkinek jó éjt, és bots, ha valakit untattam a kis mesével, de ritkán "találkozik" az ember a negeves madrichjával...
Igazan meghatodtam, amikor Szinai Adam baratom atkuldte nekem ezt a linket :)
Mindenkit csokolok, aki valaha a csoportomban volt, es remelem, hogy jo emlekei vannak.
En ha visszagondolok, elegge ellazaskodtam ezeket a taborokat, mert ugy gondoltam, hogy elsosorban mindenki nyaralni jon oda.
Aztan oszinten szola - es most remelem, hogy valaki a szervezok kozul olvassa - ugy ereztem, hogy nagyon elsekelyesedett az egesz, szerettem volna, ha nem kemenykedik el ennyire a taborvezetok, es ebbol rengeteg vitam volt veluk, amibol aztan az lett, hogy elegem lett es nem mentem tobbet.
Pedig nagyon fontos ez a tabor, es nagyon szeretnem, ha egyszer majd az en leendo gyerekeim is ott toltenek a nyarukat. Ugyhogy drukkolok mindenkinek, aki azert dolgozik, hogy a szarvasi tabor a mostani gyerekeknek is megadja azt, amit nekunk adott, es ebben nagyon szivesek segitek barkinek barmikor.
Udv mindenkinek:
Szafi alias Szasza alias Kekesi Zsuzsa
én is köszi ezt az 5 napot, nagyon jól éreztem magam. örülök, hogy lent voltam, bár nagyon furcsa volt az elején, hogy üres volt szinte a tábor, és hogy smemmi sem volt kötelező. de ezt a lazaságot is meg lehet szokni:))) és milyen könnyen:)))
na legyetek jók. puszzancs itthonról:
Hát erre az évre is vége... Külön köszönet a topictagoknak az 5. (UJS) turnuson való részvételért!
(Banjus, rov, Sampras, halcyon, ésakitmégkihagytam)
Nagyon jól éreztem magam veletek!!!
Jung
SAmpi Drága! nem is vártam volna el, hogy végig olvasod ezt a rengeteg hozzászólást, csak azt hittem a hozzászólásaiból rá leghet jönni:) majd a többieket is leleplezem valamikor, jó? addig is jó lakás felújítást te szegény. millió pusznya mindenkinek:
Banjus! Nem képzeled, hogy legelőről végigolvastam a topicot! Csak bekapcsolódtam. Így nem tudtam ki ő.
Azt hallottam ( erősítsen meg egy 3. turnusos madrich ), hogy első este sok lányt ért vizes meglepetés az ágyában a fiúk által... :)