Keresés

Részletes keresés

csabika25 Creative Commons License 2000.10.20 0 0 14
Igen, az anyja imádta Andrást. Sokat beszéltem ma erről azokkal, akik szintén ismerték. Talán tudok mesélni, tudok háttérrel szolgálni. Most el kell mennem, remélem szombaton vagy vasárnap leszek net közelben, és le tudom írni.

csabika

BÖZSIKE Creative Commons License 2000.10.20 0 0 13
Teljesen egyetértek.
Amennyire én tudom, az Anya rájött "kedves kisfia" ügyeire, és ezt
fent nevezett "kk" nem tudta megbocsátani.
Szerencsétlen Ági mindentől függetlenül nagyon szerette ezt a .......... (nem tudom minek nevezni)
Előzmény: dzsungelnyuszi (12)
dzsungelnyuszi Creative Commons License 2000.10.20 0 1 12
Sziasztok!
Vessetek meg érte, de én nem érem be azzal, ha lelkifurdalás fogja gyötörni élete végéig a tetves kis köcsögöt. Persze – reményeim szerint – gyötri majd őt odabent néhány kétajtós kancigány (elnézést az etnikumtól, hogy idekeverem, hiszen az nem öli meg az anyját). Nagyon „bírják” az anyagyilkosokat, nemi erőszakot elkövetőket, pedofilokat és gyerekgyilkosokat.
Ebből a szarból pedig remélem Bárándi sem mossa ki.

Elnézést a primitív hangnemért, de hihetetlen indulatot váltott ki belőlem az eset.
Én úgy gondolom egyébként, hogy nem skizofrén vagy elmebeteg vagy akármi más. Erre utal – szerintem – az, hogy a gyilkosság után idegességükben azonnal elhagyták a lakást és a városban jöttek mentek (hogy aztán egy videokazettával a hónuk alatt visszatérjenek és szerencsétlen asszony teteme „mellett” azzal csillapítsák nyugtalanságukat – gennyes kis buzi faszok).
Szerintem egyszerűen egy elkényeztetett kis fasszopóról beszélünk (rengeteg ilyen mászkál egyébként), aki jódolgában veszett meg.
Ennyit a tv/video előtt felnőtt nemzedékről…

Arról lehet tudni valamit, hogy miért romlott meg a viszony anya és fia(?) között?

leha Creative Commons License 2000.10.20 0 0 11
off
Ódri: a gyilkos ismerőseidről nem meséltél!
on
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.20 0 0 10
Kedves Csabika25!

Nem voltam még olyan helyzetben, mint te, de történt már a környzetemben gyilkosság, hatósági tanú is voltam már, végig kellett néznem egy gyilkosság helyszínelését két méterre a halottól.
Semmi vigasztalót nem tudok mondani, de az mindenképpen jó, hogy beszélgetsz róla másokkal. Talán nem kell feltétlenül istenhívőnek lenned ahhoz, hogy úgy gondold, az a szegény halott asszony most már valószínűleg valami jobb helyen van (amennyit tudok róla, elég boldogtalan élete volt), a fiát vagy egy életen át gyötörni fogja a lelkifurdalás, vagy ha nem annál inkább sajnálatra méltó (természetesen nem felmenteni akarom).

Ha tudsz beszélni róla, én kíváncsi lennék arra, amit a "háttérről" tudsz.

Ódri Creative Commons License 2000.10.20 0 0 9
Elég elkeseritő ez az egész. Mi vihet rá valakit, hogy megölje a saját anyját?
Nekem is van olyan általános iskolai osztálytársam, akiből azóta gyilkos lett. Soha nem gondoltuk volna, hogy ilyet tesz egyszer. Csendes, szerény, visszahúzódó fiú volt. Aztán néhány évvel később pár forintét szétverte egy néni fejét vasalóval. A többi gyilkos ismerősömről el tudtam képzelni, de róla nem.
Az első döbbenet után nem volt nehéz feldolgozni. Bár mire ez történt én már túl voltam egy-két dolgon.
BÖZSIKE Creative Commons License 2000.10.20 0 0 8
Félreérthető volt az újságcikk. Nem András nevelkedett nevelőotthonban, hanem az édesanyja,
Soproni Ági. Aki egyébként imádta a fiát!
Előzmény: tölgy (6)
zotyi Creative Commons License 2000.10.20 0 0 7
A Magyar Hírlapban olvastam hogy a sztárügyvéd Bárándi fogja védeni a fiút, aki olyan dolgokat tud(mármint az ügyvéd) , amit elképzelni sem tudunk....
(???)
tölgy Creative Commons License 2000.10.20 0 0 6
Csabika25 kedves!
döbbenetes, és a sok összevissza infó kutyulja a tiszta képet.
nos akkor ha a te oszt.társad volt akkor 21 éves, ez fix.
Tegnap azt olvastam :nev.otthonban is nevelkedett András, ez valszinű szintén ált.iskolás idejére tehető-gondolom- lelkisérülései már innen datálódhatnak a srácnak, amit mikor már Veled járt -mélyre zárolhatott, de belül az anya iránti érzéseit meghatározhatta.(harag érzésről beszélek)
A kábszeres életvitelhez csapódása is ide eredeztethető lesz (gondolom én), és ,hogy valami nagy személyiségtorzulása (pszihopata ?)van azt sajnos abból következtetem: hogy ma se mutat megbánást, nem érez át borzalmat a tette után .
Az pedig, szintén, hogy amint irod, láttad a buszon, és a tett sulya semmit nem mutatott kifelé! de a tv-ben mutatott márc.-i felvételek is ezt igazolják.
Betegség, perszehogy az!
mint ahogy az a 16 éves srác is torzult személyiségü, aki azt a nénit ölte meg aki neki adott enni, és csokit is előkészitett számára!(ez is tegnapi ujsághir.)csak azért hozom ide: mert azonos a tettükön tul, hogy nem _érzik a sulyát_!
és elemzésre (magad számára) azt lehet végigvenni szvsz. hogy milyen jelek lehettek a lelkisérülésének, mely torzult volt mélyen már akkoris!
de a pszihopátákra jellemző az is , hogy nagyon jól komunikálhatnak, barátságos, érdekes személyek kifelé, empátiát mutató is lehet, de_ bármikor_ teljesen átcsaphatnak az érzései ellenkező irányba, a kábszer ebben is rádolgozhat!sajnos! és erkölcsinormákat felrugva-mely számára nem is evidens, -átlépve, tettei kiszámithatatlanná válnak.
Ilyen emlékképeket valszinű találsz gyerekkorotokból sajnos.
bocs, a hosszuságért,
üdv:tölgy
Előzmény: csabika25 (5)
csabika25 Creative Commons License 2000.10.20 0 0 5
A fiú 21 éves, a haverja, a végrehajtó 26. Pontosan az történt, hogy a fiú, akit Andrásnak hívnak, megölette az anyját, ill. részt is vett benne. Tudjátok, azért a legborzasztóbb, hogy egy tehetséges, okos, intelligens srác volt, akiből akárki is lehetett volna. Többször láttam a buszon a gyilkosság után, elhihetitek, semmi nem látszott az arcán. Én azt hallottam korábban, hogy az anyját elrabolták. De ezek szerint mégse. Nehéz megemészteni... 21 éves vagyok, ált. isk. osztályomból egy halott és egy gyilkos. Budai elit suli... Felfoghatatlan, ez a cinizmus, ez a hidegvér. Még nem tértem magamhoz. Ha majd jobb lesz, talán írok valamit a háttérről is. Ha van itt pszichológus, talán tud majd magyarázatot. Persze a háttér lezárul majd 1994-ben, utána csak a pletyusokat tudom elmondani. Ha érdekel valakit.

csabika25

KingaLany Creative Commons License 2000.10.20 0 0 4
mi is tortent pontosan?
Előzmény: csabika25 (-)
fmsahs2 Creative Commons License 2000.10.19 0 0 3
Hát, elég durva, az egyszer biztos. A szinésznőt én még spec. az életben nem láttam, de ez akkor is brutális lenne, ha egy "átlagemberrel" történne. Nyomorult srácoknak szerintem vagy nagyon kemény lesz az ébredés, hogy mit csináltak, vagy pedig mindkettő bolond (én erre hajlok), akkor meg tök mindegy. Mennyi idősek egyébként ? 16 ?

Csabika: Nem tudom elképzelni, hogy mlyen érzés lehet ez, de csak sajnálni tudlak... :(

Kimberly Clark Creative Commons License 2000.10.19 0 0 2
Szia Csabika, aki 25!
Ilyen eset nem esett meg velem, de olyan igen, hogy egy jó barátnőm skizofrén lett. Talán van a két ügyben valami hasonló, mert nem hiszem, hogy egy "normális" ember képes hasonlóra...
Tudom, hogy az abnormálisban az még szörnyűbb, ha az ember tesközelbe kerül vele, s utólag próbálja kideríteni: vajon volt-e előjele?!
A történet - természetesen - felfoghatatlan, de igaz. Viszont az is biztos, hogy már nem sok közöset találnál magadban és hajdani barátodban, ha beszélhetnétek. Hiszek abban, mert máshogy nem lehet, hogy az ilyen tragédiákban nem csak az áldozat szenved, hanem a tettes is. Remélem.
Kim
Shalina Creative Commons License 2000.10.19 0 0 1
Azért kavar fel (minden bizonnyal), mert az ilyesmit ép ésszel egyszerűen nem lehet felfogni. Ez valahogy úgy lehet, hogy az ember él a maga békés kis világában, nézi a híradót, mint egy filmet, tisztes távolból szörnyülködik az eseményeken, de azért többé-kevésbé nyugodtan alszik. De ha hirtelen olyasvalakivel történik valami, akit ismer, az már bizony az élete valós része. És ez sokkoló. A gyilkosság pedig a létező legsokkolóbb dolog, ami történhet. Pláne ha ismered az áldozatot. Vagy az elkövetőt. Vagy mindkettőt. És ha valamelyikőjük még közel is állt hozzád...
Nem tudom, hogy ezt valaha is fel lehet-e dolgozni. Nekem még nem sikerült.
tinimtzsal Creative Commons License 2000.10.19 0 0 0
Most láttam. Döbbenetes! Erre egyszerűen nem lehet mit mondani.
Amúgy nekem is köszönt már vissza volt ismerősöm "kriminálisan". Igaz, nem "így". :-(
Azt hiszem a kimaradt évek adott esetben nem múlnak el nyomtalanul. Pláne ebben a korban. Sok minden (rossz) törénhet az emberrel.

t

csabika25 Creative Commons License 2000.10.19 0 0 topiknyitó
Üdv mindenkinek, aki ide betéved!

Az egész topicot csak azért nyitom, mert ki kell beszélnem magamból. Szóval erről a színésznő gyilkosságról: Ismertem a családot, a fiú, a hölgy fia az osztálytásam volt. Igaz, hogy csak általánosban, de ott az egyik legjobb barátom volt. Éppen ezért hihetelen számomra az egész. Olyan váratlan. Csalódtam a világban. Szóval a kérdés: volt -e már olyan eset az életetekben, amikor egy régi ismerős hirtelen a bűnügyi hírekből köszön vissza, ráadásul egy gyilkosság okán. Ráadásul ilyen bestiális, kegyetlen gyilkosság nyomán. Hogyan dolgoztátok fel? Nem is értem, hogy miért foglalkoztat, hiszen évek óta nem beszéltem vele, nem tartottuk a kapcsolatot, csak pletykákat hallottam róla, holmi kábszerrel kapcsolatban, ami vagy igaz vagy nem. Nem vagyok egy olyan kimondottan lelkizős típus, e felkavart az eset. De miért...?

csabika, aki köszöni, hogy leírhatta.

U.i.: Ráadásul a saját anyját...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!