Keresés

Részletes keresés

James Bond Creative Commons License 2000.10.18 0 0 4
Hmmmm, nem is tudom. Úgy nem volt konkrét okom rá, hogy így nekik szegezzem a kérdést. Csak jólesik. Hátha egy-kettő megundorodik magától, és esetleg mégis vállalja, hogy itt, ebben a topikban "lebukik", aztán éli tovább életét, valami más néven...
Amúgy a kérdés már korábban is megvolt bennem, de ez a mai "Gatulálok Demszkinek" topik felszínre hozta. Mint amikor sokat iszol és rosszul vagy. Ott vann benned.... egyszer csak feltör belőled. A borsó, a sárgarépa meg a... mi is van még benne általában? :o)
Előzmény: Töfröcsó (3)
Töfröcsó Creative Commons License 2000.10.18 0 0 3
Miért gondolod, hogy az itt jelenlévő bértolnokok - bármely színűek is - a Te naiv kérelmednek engedve, fellibentik álságos, romboló tevékenységükről a fátylat? Sőt szerintem az NBH médiafigyelői sem fognak nyíltan szint vallani a kedvedért, csak gyüjtenek, gyűjtögetnek tovább sok kis ici pici IP cimecskét ;-))))))))) Valamikor jól jőhet még... Ki tudja mi lessz itt egy két év múlva egy két asztaltársból. Politikus? uJSÁGÍRÓ? Befolyásos illetékes elvtárs?
Előzmény: James Bond (-)
pernahajder Creative Commons License 2000.10.18 0 0 2
Csak a hozzászólásokat kell elolvasni, s mindjárt tudható. Senki sem ködösít, csak a 007! (Mindjárt két NULLA)
Előzmény: James Bond (-)
Töfröcsó Creative Commons License 2000.10.18 0 0 1
Máj ném iz Röcsó. Töf Röcsó! Engem egy 0. tipusu találkozás során felejtett itt egy űrhajó. Itinek nagy szerencséje vót, mert őt haza vitték én viszont maradtam. De most már én is megyek, mert nem jegyezték be a GalaktikRepublik Pártomat... Szori szia!
Előzmény: James Bond (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.18 0 0 0
Melyik, melyik párt James Bond elvtárs?! Hát a kommunista párt. Szabadság, d. elvtárs
Előzmény: James Bond (-)
James Bond Creative Commons License 2000.10.18 0 0 topiknyitó
Kiváncsi vagyok, ki meri bevallani.

Ki meri bevallani, kiállni a nyilvánosság elé, akárcsak így, a tasztalos álnevével, hogy igenis, engem az X-párt küldött ide. Aztán holnaptól tőlem jöhet újabb néven. Hisz minden nap, egyre többen és többen lesznek. Nem mindegy?

Szóval, ki meri bevallani? Vagy csak lapultok, mint sz@r a fűben?

Esetleg töröltetitek a topikot? :o)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!