Keresés

Részletes keresés

bastyaelvtars Creative Commons License 2000.09.20 0 0 3
igus:
"Nem csak pozitiv információ cserél gazdát. Ha egy férfira a háta mögött azt mondják a nők, hogy csapnivaló volt, akkor nem is kell a részletekbe belemenni, egyszerűen leiródott a pali"

Kicsit hihetetlen ez a feketelista dolog, amit itt írtál. Ezek szerint ha egy nő megharagszik egy pasira (mert pl. a pasi dobja), akkor bosszút állhat rajta úgy, hogy rossz hírét kelti? A többi nő meg beveszi?

Arról nem is beszélve, hogy biztosan a férfi tehet róla, ha nem teljesített megfelelően?

Egyébként ismered a viccet, ugye?

A nő már egy órája dolgozik keményen a pasi farkán, az álkapcsa is kiakad az erőfeszítéstől, de még sem történik semmi. Ekkor a férfi megszólal: "Mondd csak, ez gyakran előfordul veled?"

Előzmény: igus (1)
_wave Creative Commons License 2000.09.19 0 0 2
Üdv !

Én ugyan nem vagyok lány, de írnék néhány mondatot.

Nem tudom, hogy a barátságtól függ-e ez a dolog, szerintem egyénenként változó. engem pl baromira zavar, mikor a férfiak/fiúk kibeszélik a barátnőjüket, különösen ha emellé trágár körítés is kerül. A személyes véleményem az, hogy ez teljesen szemét dolog.
Bár nem akarom adni az álszentet, egyetlen alkalommal iszonyatosan részegen sikerült kivennem
a részemet ebből. Ami talán mentségemre szolgálhat, hogy kb 40 ember tudott minden dolgomról és apró szokásomról. Ugyanis az akkori barátnőm iszonyúan nyersen és meglepő természetességgel kitárgyalta ezeket az intim dolgokat mások előtt. Az sem igazán zavarta, hogy
esetleg nem egy vagy két barátnője hallja, hanem egy egész osztály. Én persze csodálkoztam miért röhög rajtam mindenki. :)

De külön kihangsúlyozandó, hogy ez egyedi eset, azóta sem hallottam mástól ilyenről, legalábbis a lány részéről.

Előzmény: Törölt nick (-)
igus Creative Commons License 2000.09.19 0 0 1
Szia Nyuszi !
Ime itt a topiknyitónak járó kis pufi O-ás, nyújtom szeretettel.
Nos, hogy a kérdésedre is kapj választ, ne csak a fogadtatásod legyen "szokásos": Természetesen a lányok is kibeszélik a fiúk viselt dolgait. Mivel a csajok nem úgy hencegnek a teljesitménnyel, a méretekkel, a regenerálódási képességgel, mint a nagyot mondó katonák, meg a bepiált haveri kör, pontosan jól érzed, hogy egészen másként megy egy témába vágó beszélgetés nők között. Kell egy meghitt hangulat, hogy a téma elővezetésre kerüljön, és akkor sem a számadatok (cm-ben) az elsődleges. Egy szeretőnél fontosabb, hogy gyöngéd-e, hogy figyel-e a nőjére, hogy súlyt fektet-e egyáltalán rá, hogy emlékezetessé tegye azt az éjszakát (vagy csak "lejön Feri a hegyről, beveri egyből").
Amikor a nők kibeszélnek egy pasit, nem trágárkodáson van a hangsúly, hamarabb inkább tapasztalatcsere. Az emberlánya kifaggatja a másikat, hogy az a pasas hogy fog hozzá, hogy folytatja, birja-e végig, stb. Az a mesélő vérmérsékletétől függ, hogy mennyire megy bele a részletekbe is. Általában úgy látom, hogy kevésbé. Aztán a gyüjtött információ elraktározódik, hátha jó lesz még. ;-)
Nem csak pozitiv információ cserél gazdát. Ha egy férfira a háta mögött azt mondják a nők, hogy csapnivaló volt, akkor nem is kell a részletekbe belemenni, egyszerűen leiródott a pali. Vagy felcsipi valaki, aki még tájékozatlan.
Előzmény: Törölt nick (-)


alhena Creative Commons License 2000.09.19 0 0 0
Baromi faradt vagyok, es most nem tudok kreativ lenni. Megprobalok tehat syellemtelenul nullazni.
00000000000000
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.19 0 0 topiknyitó
Kedves barátaim!

Világi kis életemben mindíg roppant kíváncsisággal érdekelt,hogy mi az,amit a lányok
megbeszélnek bizalmas barátnőikkel a szexuális kapcsolataikról,legutóbbi eggyüttlétükről.

Milyen tapasztalatokat osztanak meg egymással a baráti körükben elsősorban lányok, de akár fiúk is.
Mit kérdeznek meg egymástól,s mit válaszolnak az adott kérdésekre.Meddig mernek elmenni,milyen a hangnem egy ilyen beszélgetésnél?

Az általam primitívnek fiúk közötti társalgást
ismerem,de szerintem az összes hím nemű topiclakó dettó ismeri ezeket az IRL életből.Jellemző volt példának okáért katonaság idején a trágárnál trágárabb előadásmód,ezzel-azzal a mesélő által kiegészítve.

Különböző jellemek,társadalmi szintek szerint más-más lehet a tabu,ami TALÁN soha nem lesz közös téma.De ha mégis,akkor kinél milyen szintű baráti-haveri kapcsolat kell hozzá?

Várom mindenki,de főleg a hölgyek IRL életből való
tapasztalatait hozzászólásaikban.

NY.F.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!