Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.27 0 0 47
Mi is volt pénteken? Már nem is tudom.
A talpraesett ügyvédnő véletlenül Schobert Norbi ducitréningje helyett egy ajtóval odébb csengetett, s így ismét a fiatal és ambíciózus vállalkozó szófáját választotta. Előre látom a programot: bemelegítés majd gimnasztika, végül tigrisbukfenc, vagy kosár-labda?

Tartóshullám Áki autentikus mexikói dallamokkal szórakoztatta a ház népét. Zsóka néni bolíviainak nézte, biztos a szőke haja vagy a kínai piacos vállponchoja miatt.
Lehet-e egy ilyen udvarlás után nem megbocsátani? Hamu Ripőkke megbocsátott álmatlanm éjszakákat okozva Pajzsmirigy Józsinak.

Egy betonkocka hibája miatt Berci elveszett, máskor jól építsd mega házat. Most mi lesz? Hová lesz a legjobb szereplő? Félek, nehogy valaki felvigye az űrbe, hiszen Farka is van meg Berci is.

seherezadej Creative Commons License 2000.11.24 0 0 46
good:)))
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.24 0 0 45
váááááá! A Testek Harca folytatódik a képernyőn, maradjanak ellenünk!
Csurgó Szteve leleplezte Rékasi Izom három vodkáját. Ez kemény. Olyan büntetést kap majd Zsozsó, hogy elfogy. Mily nemes, mily megalapozott tett! Csurgó tényleg csak egy kis neutrino.
De megjött a szerelmi négyszögbe bal alsó saroknak Tejfel Gyuri, Imi idősebb változata is. Ő aztán majd megvédi Moncsicsit a Gorillától! Ebben biztosak lehetünk. Majd kérdéseket szegez Triklinek, mint a Szphynx Oedipusnak, vagy hívja a nála is erősebb bróker barátait. Ha a két csoport összeverekedik, ott komoly intellektuális párharc is lesz. "Raszkolnyikov ölte meg az öregasszonyt! Nem, José Arcadio Buendia!" - és egymásnak esnek.
Novák egyfolytában telefonálgat. Ki ez a Szabó Csilla, csak nem egy régi feleség, amikor még Kazahsztánban divat volt a poligámia, s Laci kiutazott Gázához, aki nem is volt ott?
Kaffer Bivaly viszont kezd elsikkadni, helyette a lánya izmozik a lóval. Úgy, ahogy ez az életben lenni szokott: a csóró, de szép árvalányka, Hamu Ripőkke, aki maga varrja ruháit és főz, elutasítja a neki egyébként nagyon tetsző milliomost. Na persze. Ilyen csak a mesében van. Ma a kiscsaj kap egy ajándék patacipőt a gazdag pasitól, oszt ugrás a bedroomba. A kivétel gyengíti a szabályt.
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.21 0 0 44
ÚJ hír a mozirajongóknak: a XX. század legrosszabb epizódszínésze, Lajos visszatér! Kikelvén poraiból (azaz a csomagtartóból) mint a főnixmadár, berepült a kórházba. Ott kicsit megpihent és közben jól ráfenyegetett Pizza Futárra, aki lenyelve nyálát visszafenyegette. Lesz még ebből scsevapcsicsa!
Dani, dani nem kell előbb megmonDani, ha elviszed a kocsit? Ráadásul bajba keveredsz, hogy bár félig analfabéta és teljesen cyberpunk vagy, te írtad az izléstelen cikket. Nagyon rád jár a rúd. Pontosabban Lajosra, de ő majdnem belehalt. Szóval vigyázz Dani, mert te is ráfázhatsz.
Sasson izgalmában majdnem rácuppant Réka-Béka Izomra. Ő azonban Gülüszemet szereti, ezért hazavitte a megijedt nevelőanyát. Telesírtam három zsebkendőt.
De hol van Tufóné? Remélem nem jön vissza!
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.17 0 0 43
uuuuuuupsz: fordulathegy.
Miután az asztmás nagyiról kiderült, hogy jól van, a Vajdaság Bikája, Zenta Réme tényleg elhagyja a csomagjait, s két kukakonténer között a Karate kölyök hátát rugdossa. Ekkor lassanébredő fia kiköpi szájából a megalvadt tejet, s hátbavágja. Ettől keménykötésű apuci elájul. Ezek a szerbiai fiúk mindig hátra támadnak?
Daniszan nehezen, de hősiesen feláll, és elfutnak? Vagy Imi még sajnálkozik? Hát persze, hogy az utóbbi. Gondolom eszébe jutott, ahogyan meghitten együtt ették Szarajevóban a hamburgert, miközben a két hadsereg folyamatosan lőtte a várost, s ők a kolbászukat adták el titokban az éhezőknek. 'A pénzből Apu ostort vett.'
Közben Sasson Évanyál izgatottan sírdogál, hogy bár egyet szült, második fiát veszíti, mire Laciman of PizzaHut felkapja és becipeli az ágyba. Sajátos búfelejtés...
Gülüszemű Móniciklon állást kapott, illik hozzá: bróker lesz. Ezért persze nyomorogni fog, a pedagógusokkal fog kukázni. Így szerintem kikerül a sorozatból.
A két forgószél pedig összecsapni készül: Háromszemű Don és a taxidriver Zseléember párviadala iszonyatos lesz, Toldi és a cseh vitéz tátott szájjal lesi majd... majd meglátjuk!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.16 0 0 42
Megtörtént végre a nagy lamour: a bika és a kosztűmös ügyvédnő egy ágyban egy gyors numerára. Izgi, bár nem láttunk semmit, csak Nóri mellének tartóját.
Ráadásul Imi alteregojára hallgatva majdnem elmegy a Vajdaságba.
Ezt már nem bírom - Iszonyú izgalmak, feszültség, bánat.
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.15 0 0 41
Ó az a csók, de nehezen született meg.
Már azt hittem, még tíz részt kell várni.
Hát igen, az intelligens, kosztűmös nők csak ilyen óvodai szinten, birkózás közben fejezik ki érzelmeiket...mennyire reális, Balzac álmatlanul forgolódik az ágyában és irigykedik.

Közben más szálakról se feledkezzünk el.
Hoffer és gyermekei lassan visszarendeződnek egymás köré, mint az elektronok a mag köré. Lassan megszületik a Hoffer-féle heteroszexuális, feudális, kajaközpontú család-kritálymodell. De szép is lesz. Misi újra a kanalat szorongatja (Fákk anál).
Áki cikke felrázta az alvó oroszlánt. Neki is ment határozott, lumbágós fivérének: "Te irattad a cikket? Nem". Ez kemény volt. Beleremegtem.

Közben az usztasa mindent bevet, hogy visszaszerezze fiát esti szado-mazo játékaihoz. Azt nem értem, hogy ennek megakadályozására Mrs. Sasson miért nem kérdez rá a német telefonszámra a központban? Mert akkor hamarabb kiderülne, hogy Luigi Zahovics blöffölt? Vagy fél, hogy ezután ő fizetné a kocsmaszámlát? Nem tudom.

dusek Creative Commons License 2000.11.14 0 0 40
én sem igazán értettem azt amit mond. nagyon oda kellett figyelni. legalább egy kicsit javítottak volna a kiejtésén!
Előzmény: Törölt nick (39)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.14 0 0 39
Hát Tufóné nem volt valami király. Alig tudta a szöveget és látszott rajta, hogy nem érti, amit beszél. Vagy ilyen kicsi az IQ-ja, vagy ennyire nehéz a nyelvünk. Vagy mindkettő. Remélem, többet nem látom, bár ha Ákit kivinné Amerikába, nem lenne rossz. A Ló kilovagolna a sorozatból.
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.10 0 0 38
A Critical nem jelent feltétlenül lehúzást. Szerintem ez a szappanoperák műfajában a legjobb sorozat.
Sok okból is (most néhány hevenyészett érv következik):
- Itt történik, s az történik, amit magunk körül látunk, kissé túljátszva, néhol ijesztően rossz színészekkel ugyan, de hasonlóak a karakterek hozzánk, mai magyar emberekhez.
- Mindig aktuális (drog, homoszex, Balkán, stb.).
- Alapvetően stabilak a jellemek, bár időnként hosszabb-rövidebb időre meginganak, kimozdulnak, azt hiszem személyiséglélektanilag ez nagyon el van találva.
- Rengeteg több szálon futó feszültség van egyszerre, nem úgy mint a többi szappanoperában, ahol az egy mellé még beeszkábálnak maximum egyet.
- Olyan mint a forgószínpad: mindig más kerül előtérbe.
- Sok embernek követendő vcagy elvetendő magatartásmintákat mutat.
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.10 0 0 37
Ez a topic is egyfajta fan club lenne, mert ahhoz, hogy kritizálni tudjatok meg is kell nézni a sorozatot. Én inkább nem nézem és ezzel meg van oldva. Ti meg majd rajongókká váltok, mert kimossák az agyatok. Veszélyes üzem. :)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.10 0 0 36
A csütörtök mindig az időhúzások napja, ilyenkor nem derül ki semmi. Most is így volt. De nézzük részletesebben:

Csurgó Sztivi elmegy hajléktalanékhoz leleplezni, s Császármorzsi öt perc alatt elfogadja a variációt, amelyet nem bizonyít szinte semmi. Már csak le kell leplezni Corleone Izom Juniort, s Kecskebékát kell meggyőzni. Ezután újra folyhat a l'amour. Már alig is várom.
A Zentai Kalauz már nehezen bírja az absztinenciát, de lassan csak kiviszi a Szőke Rex-Herceget a sorozatból. A paszport trükk bejött, s ha még néhány napig nem lép fia hátára, veheti a vonatjegyeket is.
Nyafika állandóan gyanakszik, de mindig megenyhül, főleg ha levakarják a tepsiről süterményét.
Alakul Körszakáll és Best of Ügyvédnő szerelme is. Miki ugyanis nem tud beüvegezni egy általa kitört ablakot. Ez olyan férfias! Ráadásul olyan édi, amikor szendvicset eszik! Még száz rész és lagzit ülnek. Ott lesz az egész Virág presszó.
De mi lesz az egyetlen jó nővel, Fésűs Nellivel? Én már várom vissza nagyon. Ő még beszélni is tud!

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.09 0 0 35
Hjaj, ez a tegnapi nap!
Izgalmak, mese, hazugság, s (megjavult) video!

Keresztapa Körszakáll Mike unja a banánt, s ezért kivágja lakásából szociofób unokaöccsét. Rex Jr. ugyanis az erősödő figyelmeztetések ellenére is minden reggel bekapcsolja a nem gagyi HIFI-t, és beledugja koszos fuszeklijét a Hajdúba. Ez már nem járja. A nett főnök Testvérét, Magtalandrist kéri meg a tisztításra (nem a zokniéra), aki azonban Kleptomániás, PC Guru neje egyetlen mordulására visszaszalad az egérlyukba. A Bátor Robin hozzá képest Terminátor dvá.
Gülüszemű Közgazdászlányunk ismét Triklivel nyomul. De ezt már enyhénszólva szemfüles anyja is észrevette: ő is megemlítette, hogy a sorozat érdekében jó volna Monocicinek az új pasi, valami gazdag közgaszdásztanonc, aki dolgozik is. Szerintem is, tők jó lenne még egy esetlen fasz.
Kenőcs Klaudia és Lófia most ismét mesterked. Áki megírta cikkét a bulvárlapnak a "multik" ellen a Juharhegy érdekében (tényleg van nálunk juhar? bocs, de nem tudom). A felolvasott idézetek elég gagyik, szerintem még a BLIKK sem venné be, főleg, hogy a bulvárokat az elit pénzeli. Vagy nem itt élek?. De majd meglátjuk. Áki persze jobb ha fest, ha már nem jól fest. Újságírónak nem nagyon vennék be.
Az a jó. hogy Feddhetetlen ZseléGézát Homisi egy egyáltalán nem átlátszó trükkel próbálta leleplezni (most dobott ki apucim, nincs jogsim, de pont az a motor érdekel, tudod Géza, pont az). Alszik a forgatókönyvíró? vagy unja?
Reméljük lesz jobb is.

Törölt nick Creative Commons License 2000.10.30 0 0 34
Ha valakinek úgy a hátára lépnek, ahogy a Vajdaság Bikája tette, akkor annak eltörik a gerince. Nem szalad el, mint Mr. Klepto-Statiszta. Ezt se értem. Dehát ez csak játék.
Apropos: látom megjelentek a BK-ellenesek is. Őket is szívesen látom ezen a topicon, ha vannak érveik.
Szerintem ez a legjobb sorozat a gagyitévéken.
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.26 0 0 33
Én is attól félek, hogy visszatér :))))
De beszéljünk másról: miuért kell az első kereket tekergetni a bicajon, ha a láncot szerelem? Imre ezt tette! Nem értem.
blinddate2000 Creative Commons License 2000.10.19 0 0 32

Hi Sárkány!

Ullmann Móni egy időre most tényleg eltűnik a sorozatból. Más irányú elkötelezettségei miatt.
De ne aggódj, egy szép napon azért még vissza-
tér hozzánk a szívdöglesztő Marosi Krisztina...

Előzmény: Sárkány (31)
Sárkány Creative Commons License 2000.10.19 0 0 31
Kriszta eltűnt!!???
Végleg vagy nem ér rá??
Laacika Creative Commons License 2000.10.19 0 0 30
Barátok közt.
Barátok közt?
Steve (21) Creative Commons License 2000.10.19 0 0 29
Hi All!
LeifEriksson Creative Commons License 2000.10.18 0 0 28
Mostanában előfordul néha hogy a főcímben hol Focicsabi, hol Imi bukkan fel egymás helyett...
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.18 0 0 27
Szerintem se kéne Joe-t basztatni folyton. Ott a másik, az autentikus BK fórum, olvassátok azt, ha ez nem tetszik.
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.26 0 0 26
Mi történt tegnap?
Egy végképp szétrobbant család? Egy in flagranti? Egy épülő motorszalon? Izgalmak, keservek, csalódások. És mi lesz még? Jaj Istenem. De nézzük bővebben:
Iron Mike vitába keveredett Magtalandrással a szabad prédáról. Már majdnem ütésváltás lett a vége, amikor Andrew, egy Pozdnyakovot megszégyenítő parádriposzttal keményem megfelelt: "te még nálam is szétesettebb vagy baze..." Valljuk meg: ez övönaluli volt, s ez már a sokat tapasztalt Kft-igazgatót is megrázta. El is vették a képet, hogy kisírhassa magát a zsebkendőjébe(n).
Császármorzsa Géza belázasodást színlelve elkezd motorszalont vásárolni, a strasburgerrel és Triklivel másolt pénzből. Ehhez persze hozzá jönnek a vevők, nem ő megy át azokhoz.
Nahát: ebből aztán kerekedik is szép nagy bonyodalom, még Leveses Magdi sem tudja hirtelen megoldani. Vigyázz Kata ne menj arra este, mert megdöf a kecske!
Misi mindenképpen azt akarja, hogy toleráns apja kitapossa a belét. Lehet, hogy egy kis szadomazo is játszik nála? Luca végre rájött, hogy nincs értelme ott pedálozni, ahol nincs bicikli.
Zsuzsa az utolsó jelentig annyira fel volt villanyozva, hogy ki kellett kapcsolnom a TV-n kívül az összes áramforrást, hogy nehogy kibassza a biztosítékot. Pulikutyából lassan pitbullá változott, csak hogy munkát kapjon Nyafitól, attól, akinek elszerette a pasiját.
És végül a tragédia: Krisztától elmenőben meglátta a Pécsre készülő férjét. Vajon a fehér kabáttól ijedt meg, amelyet Andris csak a hódítások során vesz fel? Azon nem csodálkoznék...
dusek Creative Commons License 2000.09.25 0 0 25
Nem akarok beleszólni, de miért kell szegény Joet állandóan baszogatni?
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.25 0 0 24
Jiihááá!!!

Vendetta!

Na sebaj, de saját poénjainkat ne magyarázzuk már meg, mer' futkos a hideg a falrahánytborsózó hátamon.

Jesszusom :-)

Öreg Joe, ne nézd már le a többieket, mer' mondjuk ötöst kaptál pszichológiából, utóvizsgán..(vagy tudomisén)

Takaró Creative Commons License 2000.09.25 0 0 23
Joe, Joe bebizonyosodott, hogy akinek meg kell magyarázni a vicceit az bizony nem egy humorzsák!!
Saját magad buktattad le!
Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.22 0 0 22
Nem hiszem, hogy nagy gondot okozok, hiszen a megoldás egyszerű: nem kell elolvasni!
Előzmény: Brumimackó (21)
Brumimackó Creative Commons License 2000.09.22 0 0 21
Te figyelj, nem akarod megfontolni azt a varit, hogy nem vagy vicces? Érdemes elgondolkozni ezen, mert minek ölsz bele ennyi energiát, mondhatni ártatlan, szöszimöszi ergek sikoltozó nyáját áldozod fel egy nem létező égtáj felé meredező oltáron - ha valami máshoz jobban értesz? Lehet, hogy inkább franciakulcsokat kellene ábrázolnod perspektivikus nézetben? Talán kiváló tarcsvitorlát szabhatnál műszőrméből? Akkor aztán abba befogva a sikertelenség felett szusszanó sóhajaidat, elhajózhatnál másfelé, a békét hozva el nekünk és magadnak is, miként egy spirituális argonauta.

Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.22 0 0 20
Takaró nem ért semmit abból, amit itt írok. (Mindazonáltal rendkívül fontosnak tartja saját megjegyzéseit):

Az első idézet tőlem a második tőle:
"Zsolti benéz a bárpult alá és megtalálja azt a dudvát, amit Gézának ültetett el."
"Hibás meglátás Zsolt nem vetett gyomnövényeket a bárpult alá."
Remek, kedves barátunk talán nem emlékszik Zsolt szociolektusának megvillantására a "dudva" vonatkozásában. Így persze, hogy nem érti a viccet. Kérjük figyelmesebben nézze a sorozatot!

"Mivel szépen kihajtott, nem adja oda a Császármorzsának, így nem lesz motorbolt."
"Császármorzsa (gyermekkori emlék idézése?) nincs, Motorbolt lesz gyomnövény sincs!"
Császármorzsa Gézu neve, mert ha nem emlékezne rá, nagyon szereti ezt az ételt. Amit írok, nem igazi előrejekzés, ha nem tűnt volna fel, hanem vicc. Annak, aki érti.

"Géza bánatában betársul lacikához, s együtt viszik a Pizzát szerte a világnak. "
"L. már rég nem pizzafutár! Hoppá!"
A pizzafutárság akcidenciája (ha értjük ezt a szót) Lacinak akkor is, ha csomagokat szállít. Azaz vicc. Ezt megint érteni kellene, de ha nem megyen, jobb azt bántani, aki másként gondolkodik.

"Így Katának is, aki a matekbukta miatt bánatában állandóan eszik. "
"A logika szerint császármorzsát? Ja és matekbukta nincs is csak lekváros!!! "
Remek humor. A matek bukta kifejezés, hogy bővítsem kedves túlexponált barátunk szókicsét, a bukást jelenti. Ehhez persze nyilván kellett volna legalább gimnáziumba járni.
A bukta pedig nemcsak lekváros lehet.

"Ekkor szembesül Kata újra azzal, hogy lovagja nem gáncs nélküli. Mostmár kidobja ... saját magát, ugyanis eddig sem ő jeleskedett az albérlet fizetésében."
"Kata már rég szembesült azzal, hogy G. nem egy Grál lovag!"
Remek, Takaró olvasni sem tud, vagy nem ismeri a formállogikát. Joe Black az "újra" kifejezést használta.

"Andrew lelepleződik mint lepedőakrobata. "
"Igen, igen, talán videokazettát forgalmaz a szexuális életéről? Ugyan."
Ezt éppen a sorozat gyenge fordulataira utalva írtam. Megint valami, ami magas, mint nyúlnak a farzseb. Addig nyújtózkodjunk, amíg a takarónk ér.

"Erre Klau és Kertészné is befizet rá, jobb mint a Chippendale."
"Klau Zsoltra bukik, Kertészné Vilire s András nem jobb mint a Csippendél. Különben oké."
Vicces utalás akart lenni a korábbi chippandale showra. Meg kellene érteni.

"Vili bánatában sörözni kezd, s átmenne Hofferhez, azonban meglátja, hogy Kafi Jointot ad Gézának. "
"Vili nem bánatában szokott sörözni, ha Hofferhez át akar menni, át is megy. Miért adna Kata jointot Gézának? Idenem illő gondolatbukfenc!"
Kafi Hoffer beceneve (Kaffer). A joint utalás az Amerikai Szépségre, miként a fejbelövés is. Úgy látom nemcsak az olvasottság, de a mozikultúra is hiányzik barátunkból.

"Erre fejbelövi."
"Blődli, ez nem holmi akciófilm!!!"
Erre utaltam már: ld. Amerikai Szépség

"Kata elmenekül Csabihoz Garmisch Parten-Kirchenbe."
"Mi elől menekülne? Kata nem Imre, hogy meneküljön. Ja a helység meg Grünwald. Grünwald."
Ez vicc, mert legalább annyira lehetne Grünwaldban mint ott. JB tudja, hogy Grünwald a helyszín, maga is leírta már a BK topicban.

Mindezeket összesítve: ez a topic nem egymás basztatásáért indult. Ha Takarónak nem tetszik, amiket írok, olvasson mást, de primitív megjegyzései csak fárasztóak. Ezentúl bármit ír, számomra nem létezik. A békaperspektíva nekem nem látószög.


Előzmény: Takaró (19)
Takaró Creative Commons License 2000.09.22 0 0 19
Miért következetlenek Sötét Józsi előrevetítései????
LÁSSUK!

"Zsolti benéz a bárpult alá és megtalálja azt a dudvát, amit Gézának ültetett el."
Hibás meglátás Zsolt nem vetett gyomnövényeket a bárpult alá.

"Mivel szépen kihajtott, nem adja oda a Császármorzsának, így nem lesz motorbolt."
Császármorzsa (gyermekkori emlék idézése?) nincs, Motorbolt lesz gyomnövény sincs!

"Géza bánatában betársul lacikához, s együtt viszik a Pizzát szerte a világnak. "
L. már rég nem pizzafutár! Hoppá!

"Így Katának is, aki a matekbukta miatt bánatában állandóan eszik. "
A logika szerint császármorzsát? Ja és matekbukta nincs is csak lekváros!!!

"Ekkor szembesül Kata újra azzal, hogy lovagja nem gáncs nélküli. Mostmár kidobja ... saját magát, ugyanis eddig sem ő jeleskedett az albérlet fizetésében."
Kata már rég szembesült azzal, hogy G. nem egy Grál lovag!

"Andrew lelepleződik mint lepedőakrobata. "
Igen, igen, talán videikazettát forgalmaz a szexuális életéről? Ugyan.

"Erre Klau és Kertészné is befizet rá, jobb mint a Chippendale."
Klau Zsoltra bukik, Kertészné Vilire s András nem jobb mint a Csippendél. Különben oké.

"Vili bánatában sörözni kezd, s átmenne Hofferhez, azonban meglátja, hogy Kafi Jointot ad Gézának. "
Vili nem bánatában szokott sörözni, ha Hofferhez át akar menni, át is megy. Miért adna Kata jointot Gézának? Ide nem illő gondolatbukfenc!

"Erre fejbelövi."
Blődli, ez nem holmi akciófilm!!!

"Kata elmenekül Csabihoz Garmisch Parten-Kirchenbe."
Mi elől menekülne? Kata nem Imre, hogy meneküljön. Ja a helység meg Grünwald. Grünwald.

Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.22 0 0 18
Néhány gondolat a tegnapelőtti részhez:
- Új szociolektus jelent meg Triklinél: "és ha rákérdeznek, honnan van annyi dudvád?". Ezzel Zsolti immáron nemcsak demonstrálta hanem deklarálta is paraszti származását, a közös falut Takaróval.
- Hogy lehet 8.200 forintot elinni rumból. Az agyhalál!
- Miért pont a Közgáz mellett, dupla forgalomban kell sétáltatni Bandikát? Nem félnek, hogy füstmérgezést kapnak? Na mindegy.

A mai, azaz a pénteki rész tartalmából:
Zsolti benéz a bárpult alá és megtalálja azt a dudvát, amit Gézának ültetett el. Mivel szépen kihajtott, nem adja oda a Császármorzsának, így nem lesz motorbolt. Géza bánatában betársul lacikához, s együtt viszik a Pizzát szerte a világnak. Így Katának is, aki a matekbukta miatt bánatában állandóan eszik. Ekkor szembesül Kata újra azzal, hogy lovagja nem gáncs nélküli. Mostmár kidobja ... saját magát, ugyanis eddig sem ő jeleskedett az albérlet fizetésében.
Andrew lelepleződik mint lepedőakrobata. Erre Klau és Kertészné is befizet rá, jobb mint a Chippendale. Vili bánatában sörözni kezd, s átmenne Hofferhez, azonban meglátja, hogy Kafi Jointot ad Gézának. Erre fejbelövi. Kata elmenekül Csabihoz Garmisch Parten-Kirchenbe.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!