Keresés

Részletes keresés

Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.30 0 0 204
2, Eleg meresz amit allitol a magyrokrol. Tehat ha mar egyszer az szdsz allitolag lerasszistazta az egesz orszagot, akkor miert ne tehetne meg a jobboldal is. Uram atyam ez egyre meredekebb!

Nem ezt állítottam, te szellemi madárijesztô. Tanulj meg olvasni.

Mellesleg en ugy tudom (de nem beszeltem a Bauerrel, mert ugye ez az egesz az o egyik riportjara epul. Apropo ilyenkor miert nem jon elo az, hogy hat hogy bizhatnank meg egy mocskos AVOs kolokben, a kormos bauerozas hol marad ilyenkor?), hogy nem a zsido szarmazas volt a gond hanem az apuci multja miatti szarmazas. Leven nagy kommunista ellenes volt az szdsz

Érdekes, hogy ez a “kommunistaellenesség” nem látszott akkor, amikor együtt grasszáltak Berecz elvtárssal a Demokratikus Charta tüntetésén. Horn elôélete sem számított a koalíciókötésnél, 94-ben. Az az “érved” pedig, hogy számított Petô esetében édesapja kiléte, egyszerűen nevetséges. Hadd említsem meg azt az aprócska tényt, hogy az SZDSZ sose szólította fel parlamenti képviselôjét, Eörsi Mátyást, hogy távolítsa el ügyvédi irodájából Bauer Miklóst.

(mar akkor is az volt az erv, hogy mi az apa, nem pedig, hogy mi a fiu. Lasd csak a multheti Fkgps parlamenti dumat ami ellen Bauer felszolalt!!)

Mitol pirulunk el?


Molnár Pál
Szerzo
Felküldve: 2000. szeptember 25.
7 . oldal

Országgyulési képviselorol lévén szó, kissé rossz érzés leírni: tolvaj kiált rendorért. Sajnos mégis e szólást idézte föl Csiha Judit MSZP-s politikus, amikor „arcpirítónak” minosítette azon kormányzati indoklást, miszerint a felelosséget viselo kormánytagok dönthetik el, melyik feladatukat tekintik halaszthatatlannak. A baloldal azt nehezményezte, hogy az azonnali kérdések órájában nincs mindig jelen a miniszterelnök.

Az ellenzék feladata bírálni a kormányt, s elvitathatatlan joga akár személyeskedve is kritizálni a mindenkori miniszterelnököt. Elorevivobb lenne azonban, ha hiteles politikusokkal oldaná meg ezt a ráruházott leckét a nagyobbik baloldali párt. Attól ugyanis – fájdalom – csak elsápadni lehet, ha Csiha Judit „arcpirítónak” minosít bármit a magyar parlamentben.

Megszavazni a Bokros-csomagot, majd titokban nyolcmillió forintos VIP-hitelt fölvenni – arcpirító. Az igen gombot megnyomni akkor, amikor a társadalom kettészakításához kér hozzájárulást a baloldali kormány, de egyúttal titkos kölcsönpénzt bezsebelni az adófizetoi pénzzel „konszolidált” banktól: igen, ez az, aminek semmi köze nincs az európai közéleti kultúrához. Ezt cselekedte Csiha Judit a Horn-kormány éveiben. Tevékenységérol bovebben szól a Hatalomgyakorlás az MSZP–SZDSZ-koalíció idején címu könyv, amelybol megtudható, hogy Csiha privatizációs miniszterként hozzájárulását adta egy olyan munkavállaláshoz, amelyet honi szakeloadásokban elrettento példaként szoktak emlegetni. Kocsis István volt ÁPV-vezérigazgató, miután erosen vitatható áron, utóbb parlamenti bizottság által törvénysértonek minosített módon eladta a Mátrai Eromuvet, beosztást vállalt az ügyletben jól járó német vállalatnál havi tizennyolcezer márkás javadalmazásért. Ehhez miniszteri engedély kellett, s ezt Csiha Judit megadta...

Minderrol Zugló lakói, akik 1998-ban Csihát beválasztották a parlamentbe, semmit nem tudnak. Ez ébreszthette a politikusban azt a reményt, hogy mindenki elfeledkezett egykori döntéseirol. Arról is: miniszterként úgy adta el fillérekért a Budapesti Eromu Rt.-t egy finn–japán konzorciumnak, hogy a vevok kedvéért elengedték az eromu négymilliárd forint tartozását. Azaz a külföldi vevok négymilliárdos ajándékot kaptak az elgyötört magyar adófizetoktol...

Nehéz nem felfigyelni arra, hogy a kormányfo parlamenti jelenlétét épp Bauer Tamás hiányolta: e baloldali politikus tette föl kérdését Mit csinál felséged 1-tol 2-ig? címmel. Különös, hogy erkölcsi magaslatra tört azon képviselo, akinek édesapjáról nemrég bebizonyosodott: kínvallatóként muködött az Államvédelmi Hatóságnál, s vélhetoen része volt Ries István egykori miniszter halálában. Tudjuk, valljuk: a gyermek nem tehet szülei buneirol. De ha idehaza egy vidéki képviselojelölt megbuktatható amiatt, mert apja alkoholista volt, fölvetodik: Bauernek nem volna jobb szakmai kérdéseknél maradnia a törvényhozási vitákban? Föltétlenül erkölcsi kioktatásban kell részesítenie a polgári politikusokat?

Igaz, közgazdászként is kudarcot vallott, sajnos. Most bizonyosodott be, hogy Budapestet dollármilliárdos kár érte az 1996-os magyar világkiállítás lefújása miatt. Bauer, aki pártállami elonyöket élvezve iskoláztathatta magát, s Nyugatra utazhatott akkor, amikor más „közönséges” közgazdászok nem hatolhattak át a vasfüggönyön, nos, Bauer az expó ellen kardoskodott. Ezáltal busás nyereségtol fosztotta meg a fovárost és idegenforgalmi vállalkozóit.

Néha valóban arcpirító egy-egy politikusi mondat, csak éppen nem a politikus, hanem az ot hallgató közember pirul el.

Előzmény: geszthi (197)
MGperY Creative Commons License 2000.09.30 0 0 203
tudod ő nyilvántartja az ijesmit :(
Előzmény: wizes (187)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.30 0 0 202
Önmagad ellentmondása!!
Húha!

Érdekes, hogy amikor a MAZSIHISZ mondta el közleményében, hogy Koltay Gábor felesége zsidó (ami természetesen az ô magánügye), senki sem kiáltott nácit. Most ez hogy van? A MAZSIHISZ nyugodtan zsidózhat, más meg nem?


Előzmény: wizes (198)
wizes Creative Commons License 2000.09.30 0 0 201
Hadd má békén!
Robbanjon fel önmagában!
Prüsszencs!
wizes WG.
Előzmény: geszthi (200)
geszthi Creative Commons License 2000.09.30 0 0 200
Ja a 169-re legyel szives bizonyitekokkal valaszolni Almaital! Nem elfeledni mint a DNS dolgot...
geszthi Creative Commons License 2000.09.30 0 0 199
jaj ez mar nagyon gyerekes lesz. Miert a nacik talan szerettek a ciganyokat? Azokat nem ugyanugy vittek koncentracios taborokba?

Ha mar igy gondolkodsz, akkor miert nem mondod azt, hogy Farkashazyek eppen azt akartak, bizonyitani, hogy a fidesz a legkevesbe rasszista part, mert egy cigany illetot valasztott vezetojenek szemben az osszes tobbivel? Akkor mitol mocskos ragalom az egesz?

Mond te ennyire nem veszed eszre, hogy allandoan ellentmondoan irsz? Vagy minden logika csak az egyik iranyba mukodik?

Kulonben is ki allitja a fideszrol, hogy fasiszta/naci?! A mieprol elismerem...
Mi van most ez lesz a kovetkezo PR fogas? Most hirtelen mindenki zsido lesz, mutatvan, hogy lam hogy mukodhetnek mi egyutt a Mieppel amikor mi...?
Ez egyre undoritobb lesz.

Előzmény: Almaital Returns (195)
wizes Creative Commons License 2000.09.30 0 0 198
Önmagad ellentmondása!!
Húha!
wizes WG.
Előzmény: Almaital Returns (195)
geszthi Creative Commons License 2000.09.30 0 0 197
Nincs kulonbseg !!!

ha ugyanis Orban Viktor engedte ezt kirakni annak ellenere, hogy o ezen ciganynak nez ki (egyesek szerint ugye) akkor semmi kifogas nem lehet ellene, ha ezt valaki most megjelenteti.
(ha ez egy csaladi albumbol lett volna ellopva akkor lehet kifogas...de nem a ciganyozas urugyen!)
Ugyanis vagy tenyleg az es ezert engedte, vagy nem az es nem is latszik ebbol a kepbol ilyen, nem is gondolt ilyenre Orban sem!

Arra mar nem is merek gondolni, hogy esetleg ebben is 180fokos fordulatot vett OV? Anno nem volt baj ha ciganynak nezhettek, ma mar felhaborito mocskos ragalom?

2, Eleg meresz amit allitol a magyrokrol. Tehat ha mar egyszer az szdsz allitolag lerasszistazta az egesz orszagot, akkor miert ne tehetne meg a jobboldal is. Uram atyam ez egyre meredekebb!

Mellesleg en ugy tudom (de nem beszeltem a Bauerrel, mert ugye ez az egesz az o egyik riportjara epul. Apropo ilyenkor miert nem jon elo az, hogy hat hogy bizhatnank meg egy mocskos AVOs kolokben, a kormos bauerozas hol marad ilyenkor?), hogy nem a zsido szarmazas volt a gond hanem az apuci multja miatti szarmazas. Leven nagy kommunista ellenes volt az szdsz, igy nem volt jo az avh-s multu apa. (mar akkor is az volt az erv, hogy mi az apa, nem pedig, hogy mi a fiu. Lasd csak a multheti Fkgps parlamenti dumat ami ellen Bauer felszolalt!!)
A zsido szarmazas miben lett volna gond amikor nehany vezetojukrol mar akkor is hangoztattak a zsido szarmazast?!

Előzmény: Almaital Returns (192)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.30 0 0 196
Almaital: provokátor? Ahogy vesszük. Bizonyos értelemben igen. Szereném kiprovokálni, hogy a jobb a szokásos szentkoronás meg satöbbi jelszavakon túl is elmagyarázná, hogy mit jelentenek számukra a nemzeti érzelmek. Számomra ugyanis semmit. Legtöbb jobboldali barátom szerint - mert azért akad egy pár - a legfontosabb a közösség, a közösségben gondolkodás. Szerintük a jobboldaliságnak a közösségi gondolkodás a lényege, és a nemzet mint közösség csupán a legkézenfekvőbb, azért azt emlegetik annyit. Ezért lehet, hogy nem értem a nemzeti érzést - nagyon mélyen individualista vagyok, mi több, nem is értem, hogyan lehet valaki nem individualista.
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.30 0 0 195
Innye mit latok itt ?!!!!
"eme aprócska tényre már fel akartam hívni a T. Publikum figyelmét. Na meg arra, hogy a Fidesz vezérkarban szinte mindenki zsidó."
Es meg te dumalsz itt a Farkashazy ellen, hogy allitolag leciganyozta Orbant, es ez micsoda aljas dolog?!!!
eszem megall..:-(((((((((((((((((

Hú de rasszista vagyok… Megvédek egy az Index szinte minden ballib hozzászólója által mocskolt, fasisztázott pártot annak okán, hogy nem lehetnek fasiszták, nácik, hisz ôk maguk is zsidók… Ezt legfeljebb Ti nem akarjátok elismerni, Ti egyetlen zsidót sem szeretnétek a Fideszben látni, hisz az ô ottlétük a teljes fasiszta teóriátokat romba dönti. Azokat viszont, akik tudnak gondolkodni, és ismerik a Fidesz vezetôinek névsorát, nemigen lehet átejteni a ti ostoba fasisztázásotokkal…

Előzmény: geszthi (191)
wizes Creative Commons License 2000.09.30 0 0 194
T. AIR!
Mint pártonkívüli nem tom!
1. - valami sokfelé nem klappol!
wizes WG.
Előzmény: Almaital Returns (188)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.30 0 0 193
Hat az nem meglepo, hogy Bayer ismeri Bereczet....Mondjuk pont az o multbeli viselkedese (kommunista seggnyalas

Bayer komcsi seggnyaló? Ne viccelj. Maximum az SZDSZ seggét nyalta – ezek szerint ôk komcsik? :-O

Előzmény: geszthi (189)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.30 0 0 192
Bizonyitekok:
Mindosszesen egyetlen egy darab kep !!

Ezen a kepen Orban hulyen nez ki (ez nem vitas) de igy egyetlen egy cigany illeto sem oltozik (keretik egyetlen egy hasonlo kepet hozni ra bizonyiteknak!), a kepen nem lathato cigany illeto.

Jó, körülnézek a cigánysággal foglalkozó könyvek között.

Mellesleg e kep nyilvanos tablokep is.

Vidéken, egy kirakatban volt látható – jó esetben, tekintve az érettségi tablók rövid publikus életét – pár évig. Látta vagy ezer ember. Akkor. Azóta sem emlékeznek rá. A Népszabadságot, Hócipôt most adták ki és most látta a képet pármillió ember. Van különbség.

Most a jobboldal vagy magabol indul ki (ami ertheto a Csurka osszes, kurzivalas stb alapjan) az ugyben, hogy mit kell hangoztatni valakirol, hogy ne szavazzanak ra (tehat allitolagos nagy nemzeti letere, feltetelezi a magyar lakossag egy jelentekeny reszerol, hogy rasszista alapon szavaz, hisz kulonben kit erdekelne, hogy mi is OV - kovetendo pelda lehetne pl. Hollandia)

Ha igaz is lenne, amit írsz, ez a dolog (a magyarok komplett nácinak nézése) nem újkeletű. Az SZDSZ már 1993-ban kollektíve lenácizta az országot – ugyebár kizárólag csak a származása miatt nem választották meg miniszterelnök-jelöltnek Petôt. Helyette elôszedték a dísz-sváb Kunczét, hátha arra az eredendôen fasiszta, antiszemita, náci magyar jobban harap.

Javaslom Bayer olvasgatását. (prenotalis mindjárt kideríti rólam, hogy én vagyok a Bayer, annyit reklámozom a könyvét :-)

Előzmény: geszthi (186)
geszthi Creative Commons License 2000.09.30 0 0 191
Innye mit latok itt ?!!!!

"eme aprócska tényre már fel akartam hívni a T. Publikum figyelmét. Na meg arra, hogy a Fidesz vezérkarban szinte mindenki zsidó."

Es meg te dumalsz itt a Farkashazy ellen, hogy allitolag leciganyozta Orbant, es ez micsoda aljas dolog?!!!

eszem megall..:-(((((((((((((((((

Előzmény: Almaital Returns (188)
pindiy Creative Commons License 2000.09.30 0 0 190
Alma a végén kiderül, hogy te vagy a BIT.:::)))))
Egyébként nem igazán szokták itt Orbánt fasiztázni, csak veszélyesnek gondolják a haverkodásait.
Előzmény: Almaital Returns (188)
geszthi Creative Commons License 2000.09.30 0 0 189
Hat az nem meglepo, hogy Bayer ismeri Bereczet....Mondjuk pont az o multbeli viselkedese (kommunista seggnyalas, partszimpatia valtogatas) alapjan nem vennem hiteles forrasnak (vagyis nem abban hiteles, hogy a (valodi/disz)ellenzekiekrol o barminemu erkolcsi velemenyt mondjon)

Mellesleg ha mar elfogadod ot akkor miert nem merul fel a kerdes, hogy ha Berecz le akarta sittelni oket (amibol persze szepen kihagyod az szdsz-vezerkart) es megsem tette meg akkor mi oka lehetett? No persze itt fel sem merulhet a diszellenzekiseg vadja ugye?

Előzmény: Almaital Returns (184)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.30 0 0 188
Semilyen jogod kiadni más származását!
Tedd magadévá a ...

Nézd, Orbánt már annyian kiáltották ki fasisztának, hogy eme aprócska tényre már fel akartam hívni a T. Publikum figyelmét. Na meg arra, hogy a Fidesz vezérkarban szinte mindenki zsidó. Nesze neked “fasiszta” párt.

Előzmény: wizes (187)
wizes Creative Commons License 2000.09.30 0 0 187
Almaecet!
Semilyen jogod kiadni más származását!
Tedd magadévá a ...
Ragassz tükröt a plafonra, köpj rá, feküdj alá!
Hátha rádhullik-csöpög a ...!
wizes WG.
geszthi Creative Commons License 2000.09.30 0 0 186
No vegre megtudtam azt amiert ezt a hosszu vitasort lefolytattam veled!

Akkor foglaljuk ossze:

Orbant (allitolag) leciganyozzak a szoclibek.

Bizonyitekok:
Mindosszesen egyetlen egy darab kep !!

Ezen a kepen Orban hulyen nez ki (ez nem vitas) de igy egyetlen egy cigany illeto sem oltozik (keretik egyetlen egy hasonlo kepet hozni ra bizonyiteknak!), a kepen nem lathato cigany illeto. Mellesleg e kep nyilvanos tablokep is.

Tehat a jobboldal valami oknal fogva abbol a tenybol, hogy e kep megjelent a Hocipoben (ahol tomkelegevel vannak politikusokrol kepek) arra kovetkeztetett, hogy Orban cigany (lelkuk rajta ha ezt latjak bele).
Innen mar egybol vilagos a folytatas, csakis azert tettek bele ezt a kepet mert a Magyar Miniszterelnokot le akarjak ciganyozni, hatha nem fognak ezert ra(juk) szavazni.

Konkluzio (szigoruan szvsz):
Most a jobboldal vagy magabol indul ki (ami ertheto a Csurka osszes, kurzivalas stb alapjan) az ugyben, hogy mit kell hangoztatni valakirol, hogy ne szavazzanak ra (tehat allitolagos nagy nemzeti letere, feltetelezi a magyar lakossag egy jelentekeny reszerol, hogy rasszista alapon szavaz, hisz kulonben kit erdekelne, hogy mi is OV - kovetendo pelda lehetne pl. Hollandia)
vagy annyira elkepesztonek tartja azt, hogy Orban Viktor esetleg tenyleg cigany, hogy kinjaban e kepet egybol ilyennek minositette es most probalja a masik oldalra terelni (ez megmagyarazza azt a ketszinu felhaborodast amit itt tapasztalhattunk pl. melnyikovtol).

Lehet valasztani melyik eset a jobb.

Előzmény: Almaital Returns (172)
pindiy Creative Commons License 2000.09.30 0 0 185
Tudod kedves geszthi nem jártam ebben a topicban, csak máshol figyeltem fel, hogy nem kedvel az Alma oszt megnéztem miért::::))))))))
Előzmény: geszthi (166)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.30 0 0 184
Mint eggy másik topicban már bátorkodtam utalni rá: A Fidesz-(akkor mégg nem MPP) teljes parlamenti frakciója, OVI-val az élen!

Igen. Az elsô tüntetésen cvalóban még együtt menetelt Bayer és Orbán Berecz, Horn, Farkasházy, Petô stb. elvtársakkal. A legelsôn. Aztán, amikor látták, kikkel meneteltek együtt, el se mentek a többire.

Javaslom, olvass egy kis Bayert. Ô elmondja a Berecz elvtárssal kapcsolatos élményét. Azzal a Berecz elvtárssal, aki 5 évvel a D.C. elôtt le akarta sittelni a Fidesz-vezérkart, Orbánostul, Bayerestül.

Előzmény: óZ (182)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.30 0 0 183
Nekem valahogy furcsa, hogy egy zsidó jobboldali is lehet. Én csak félzsidó vagyok, de mégis baromira megijedek néha a Kövér dumáitól, Csurkáról nem is beszélve. Almaital, te nem ?

Csurkáétól igen, Orbánétól, Mádlétól nem. És ez utóbbi kettô az, akiben feltétel nélkül megbízom, nem az általam is fasisztának, antiszemitának tartott Csurkában. Orbánnak mellesleg zsidó származású felesége van, és gyermekei is bibliai neveket kaptak – ennek a szellemében szerinted ô is fasiszta?

Ha már szóba kerültél, “gratulálok” ezen topicodhoz. Provokátor vagy?

Előzmény: Törölt nick (174)
óZ Creative Commons License 2000.09.30 0 0 182
"Ki is volt úgy benne a Demokratikus Chartában?"

Mint eggy másik topicban már bátorkodtam utalni rá: A Fidesz-(akkor mégg nem MPP) teljes parlamenti frakciója, OVI-val az élen!

Előzmény: Almaital Returns (168)
wizes Creative Commons License 2000.09.29 0 0 181
Egyébként felűlről vagykívülről más!
wizes Creative Commons License 2000.09.29 0 0 180
Olvasd 177 -et. !!
Előzmény: Derek (179)
Derek Creative Commons License 2000.09.29 0 0 179
Mi mi ez, mert nem vilagos.
Előzmény: wizes (178)
wizes Creative Commons License 2000.09.29 0 0 178
Csak megkérdezném és nem...
Tudod mi ez?
Előzmény: Derek (177)
Derek Creative Commons License 2000.09.29 0 0 177
Nem megijedni kell toluk, hanem idoben fellepni ellenuk. Amikor meg kell ijedni akkor mar keso. Valahogy ugy, mikor az gyerek eloszor jon haza a sulibol ciganyozva es zsidozva eloszor ketszer jol szajon torulni, aztan johet a lelkifroccs. Egyebkent neveles kerdese, oket rosszul nevelte a draga jo apjuk. De ha ezt hallja otthon is akkor , felnott koraban mit varunk tole. addigra mar eloitelett gorcsosul bennuk.
Előzmény: Törölt nick (174)
wizes Creative Commons License 2000.09.29 0 0 176
valami baj van!
Kutyum bosszant!
Kazak
sas2 Creative Commons License 2000.09.29 0 0 175
Szerintem zsidó csak jobboldali lehet.
Nézd meg az Életvonat (Train de vie) című filmet
kifekszel a röhögéstől a kommunista "zsidók"-tól...
Baloldali a tartás nélküli gyáva zsidó származású.
Előzmény: Törölt nick (174)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!