Már bocsika Sanyi bácsi, de aszora hozta föl a 11-ben a cinkelt lapokat. Az ilyesmi, a kártyában csalást jelent, legjobb tudomásom szerint. Attól tartok kivételesen Te nem figyeltél a Toled megszokott alapossággal.
Dp!
Nem vagy te ennyire hülye, mint ahogy mutatod.
Ha mégis, akkor tévedtem, de ebben az esetben be kell szüntessem veled a párbeszédet, mert még összekevernek veled.
Odaírtam, hogy szvsz. rezso mire gondolt. A mai meccs példát mutatott mindannyiunknak, hogy a válogatott ma felmutatott erényeivel messzire lehet jutni.
a 25-ben éppen az aggaszt, hogy valaki csalással vádolja az ellenzéket. Erre azt válaszoltam, hogyha ismernéd a módszereiket nem aggasztana a vád. Erre azt írod, hogy ismered. Erre megkérdezem, hogy akkor mi a baj? Most meg nem te voltál. Figyelsz te egyáltalán?
Youwine! Rezso azt akarja mondani a topicnyitóval szvsz, hogy megfelelo hozzáállással, önbizalommal nem csak a pályán lehet eredményt elérni, hanem a nemzet felemelkedése is lehetséges.
El kell olvasni néhány jobboldali sajtóterméket, Lovas jobbegyeneseit, hogy teljes képet kapjál a világról, benne a hazai ballib módszereirol is.
De persze nem muszály.
"A cinkelt lap kihúzása az ellenzék kezébol, bármilyen összeget megér."
Ezt viszont én nem értem, bocsesz, mire gondolhatsz itt?
Mert arra csak nem, hogy a kormány lefizette volna az olaszokat a siker érdekében...
Sajnos jelenleg munkanélküli vagyok, de egy szerényebb összegbe habozás nélkül. Amióta Szent István megállt Alcsútdobozon, azóta már mindent elhiszek és semmiben sem bízom többé.
Olvass figyelmesebben, please.
Ez az adu eleve cinkelt lap volt, így egy hamiskártyától szabadultutnk meg.
Az elobb felsoroltakon kívül érv volt még anno, hogy nincs is érdeklodés a foci iránt, nem kellenek ekkora stadionok stb.
A Dunaferr-meccsek és a mostani is megmutatta (bár tudni eddig is lehetett), hogy ez is egy jókora csúsztatás volt...