Keresés

Részletes keresés

VIOLA_ Creative Commons License 2000.09.06 0 0 73
Persze, mindjárt ők verték el egymást, nem igaz? A zsernyákok is véletlenül jártak arra, majd miután konstatálták, hogy kettőjüknek berepedt a feje, tízcentis sebeik vannak, szépen beszállították őket a kórházba. A feljelentést is bizonyára ezért követhették el. Íme, a gáláns, előzékeny vérszívók...
Előzmény: Törölt nick (72)
VIOLA_ Creative Commons License 2000.09.06 0 0 71
Valaki tájékoztatna, milyen elbírálásban részesültek, részesülhetnek azok a feljelentés alatt levő biztonsági egyének, akik állítólag egy vidám társaság - az egri futballisták közül kerültek ki - egyik tagját ütötték le a meccset megelőzően, mondván, verekedésnek nézték az unatkozó srácok konzervdoboz-rúgdosását?
Giorgetto Creative Commons License 2000.09.06 0 0 70
andd!

semmi különös, szombathelyen volt némi nézeteltérés két arc között, az a meccs mindenkiből kihozta az idegeket.. ennek a nézeteltérésnek láttad az utózöngéjét.

Előzmény: Törölt nick (56)
mash Creative Commons License 2000.09.05 0 0 69
ja-ja, nekem is úgy rémlik, hogy a disógyőriek jöttek oda arcoskodni, lett is nekik ne mulass!!!
Mire a tömeg vége kiért már csak fekvő emberek voltak!
Előzmény: Valaki aki ott volt (68)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.09.05 0 0 68
HoRoG!

Elfogadtam, amit leírtál, úgy veszem, hogy bocsánatot kértél, mire én azt mondom: felejtsük el!

Ha már szóba hoztad a bajnokavatót. Errol tudnék sokat mesélni (már úgyis elévült minden buncselekmény), de inkább megemlíteném az egy év elotti kupadöntot, amit a Váccal játszottunk Diósgyorben. Sajnos, nem voltam ott, így tévében néztem és hallgattam, hogy egy csoport a teljes közvetítési idoben a Fradit szidta, valamint Dzurjákot anyázta! És állítólag a helyszínen egy napbarnított tévésztár nevében tetszelgo egyén (még így holtában sem nevezem meg, de talán tudod kirol van szó) felállt a már akkor ismert elso embernek tolünk. (Persze csúnyán kikapott, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy nem mi kezdtük, azaz, helyesebben: ketton áll a vásár!)

Előzmény: 'HoRoG'_d (67)
'HoRoG'_d Creative Commons License 2000.09.05 0 0 67
Valaki!

Az a néhány ember a legutóbbi román meccsen a S.u.D. vezéreibol állt gyakorlatilagés ok pont a fradistákkal mentek együtt.Ha gondolod érdeklodj utána!

Nézd,én tudom,hogy akkoriban gerinctelen dolog volt,amit pár takonnyal muveltünk,de akkor még nagyon új volt az internet és nem egészen értettünk ahhoz,hogy mit és hogyan kell lereagálni.

Engedd meg,hogy én is egy hasonló példát hozzak fel egy Diósgyor-Fradi kapcsán;

1992-ben,amikor nálunk let bajnok a Fradi mi is ott voltunk a családommal.Akkor még jóformán kis gyermek voltam és mindkét csapatnak szurkoltam valahol:a Diósgyornek a család és a nevelés miatt,a Fradinak pedig azért,ha mégis nyernének és kiesünk,akkor ok legyenek a bajnokok.Azidotájt még nem volt ennyire divatban a gyulölködés,így most nem kell ezért engem a késobbiekben fikázni!A családban és a városban amúgy is sok olyan diósgyori volt,aki szimpatizált a "zöld sasokkal"./manapság e tulajdonágom megszunt:))/

A mecset a Fradi nyerte,mint tudjuk.Mi kocsival igyekeztünk hazafelé,amikor pár ünneplo szurkoló betámadott minket és össztörték az autónkat.
Az én nyakamba is hullott üveg.Egy ideig nem bírtam épp ésszel megemészteni,hogy miért is kaptunk,de egy ido után megbocsátottam,mivel rájöttem,hogy ez egy ilyen világ és én sem leszek különb,ha örökké gyulölködöm kizárólag egy eset miatt.
A késobbiekben is ellenfélként és nem ellenségként(!) álltam oda más táborok elé,mint ahogyan errol ma is így vélekedem.

Szóval,én nem várom el,hogy te is könnyen megemészd a DFC fórumon általUNK leírt a dolgokat,de azért szerintem annyira haragudni sem illene érte,bár ez kizárólaga te dolgod...

Üdv.

Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.09.05 0 0 66
HoRoG!

Köszönöm, hogy (részben) elismerted, hogy Te voltál korábban is. Ezt tényleg gerinces dolognak tartom. Rajtam kívül is emlékeznie kell egyeseknek Rád, mert pl. Dr.W.Gy. biztos, hogy irogatott a fórumotokra.
(Az SK Slovan fórumára történt beírásaidért, avagy beírásaitokért elismerés, de a Fradi gyalázását nem tudom elfeledni...)

Hát az a néhány miskolci csak nagyon néhány lehetett a múltkor. Érdekes, akkor nem egyszerre érkeztek be a vonattal?!

Előzmény: 'HoRoG'_d (64)
'HoRoG'_d Creative Commons License 2000.09.05 0 0 65
Andd!

Én nem azt mondtam,hogy mi abszolut nem beszéltünk egy zölddel se a meccs elott,hanem azt,hogy ez ügyben nem értesítettek minket!
Szerintem azért ez különbség.

Előzmény: Törölt nick (61)
'HoRoG'_d Creative Commons License 2000.09.05 0 0 64
Valaki!

Nem vagyok teljesen azonos a korábbi Horoggal,mert akkor még nem volt itthon internet-hozzáférésem és a suliból többen is irogattunk arra a fórumra ezen a nicken/bionyíték:az IP-s ellenorzo módszer/.
Nem titkolom,hogy én is pofáztam félre elég sokat,de azt hiszem ti is megettétek ezt/foleg a 'cigányozásokra' gondolok/,sot eleinte a RV fórumán is szidtak engem a zöldek elég sokat ok nélkül.Rövid ido után ezen túlléptünk és a Fradi-Újpestre már együtt mentünk.
Amúgy meg nem csak oket ismerem,hanem van pár fradista haverom a fovárosban és "vidéken" egyaránt ugyanúgy,ahogy tartom a kapcsolatot más szurkolókkal is!

Abban pedig maximálisan tévedsz,hogy Diósgyoriek nem voltak a legutóbbi MAGYAR-rományon,mivel páran minket is képviseltek.Én sajnos nem voltam ott!

Üdv.
HOROG©

Norbi_ Creative Commons License 2000.09.05 0 0 63
Valaki aki ott volt!
Én akkor sem értek veled 1et! A válogatott meccs nem arra valo hogy egymást baszogassuk hanem arra hogy összetartsunk!
Most beszéltem egyik haverommal aki monta hogy fradistákkal voltak együtt az S szektorban és oda menntek hozzájuk lekezeztek monták hogy kiesünk és monta haverom hogy nagyon jo fejek voltak!
Szoval nem értem hogy mért pont most kellet balhézni!
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.09.05 0 0 62
Kedves Horog!

Az általam kifogásolt dolgokat gyakorlatilag elismerted, így nincs min tovább vitatkozni, mert innentol elbeszélünk egymás mellett.

Azzal vitatkoznék, hogy a diósgyoriek/miskolciak milyen sportág jeles képviseloi is lennének, mindenesetre én még csupán a futóbajnokságra való készülést láttam (de nem kétlem, hogy mostanában már próbálkoznak).
(Arról majd érdeklodöm, kik voltak még ott a fiatalokon kívül.)

Mivel azt nem cáfoltad meg, hogy Te azonos vagy a korábbi Horoggal, megtehetnéd a kedvemért, hogy újdonsült zöld spanjaidnak (RV) néhány korábbi, Fradit gyalázó szösszenetedet mellékeled, lehetoleg magánlevélben, mert látom most egy kicsit visszavettél már korábbi stílusodból (hú, de szépen körül tudom írni, azt amit gondolok)!
Részben miattad lett a nick-em: Valaki, aki "ott" volt

Elore mondom mindenkinek: a magyar-román-t tartom az egyik olyan alkalomnak, amikor összeállás lehet. De megjegyzem, hogy legutóbb is meghirdetésre került, de nem hogy miskolci, de egyetlen vidéki csoport se csatlakozott hozzánk, pedig a 3 nagy pesti rivális együtt volt!

Előzmény: 'HoRoG'_d (59)
huculpastor Creative Commons License 2000.09.05 0 0 60
Valamikor reges reg, nekem a magyar-ruszki meccs jelentte a rangadot, akkor tervezgettem, hogy szervezni kellene es megcsinalni kozpontilag /azaz en/, hogy kulonbozo varosnevekkel legyunk ott a stadionban, termeszetesen Kolozsvar, stb is.
Akkor meg nemzeti szinu zaszlo is csak egy-ket hozzam hasonlonal volt.
A gondolat lenyege az volt hogy az egesz orszag all szemben az oroszokkal.
Nem mertem megcsinalni.
A parhuzam kedveert irtam le. NEMZETI osszefogast kell gyakorolni, amikor lehet. Nincs ra lehetoseg, pelda !
Előzmény: Valaki aki ott volt (48)
'HoRoG'_d Creative Commons License 2000.09.05 0 0 59
Valaki!

Aztr bizton állíthatom,hogy mi nem tudtunk a fradisták támadásáról!A Stormy ezúttal annyira gerinctelen volt,hogy még egy telefont is b@szott elereszteni,hogy valamit akarnak.A metró felüljárónál vártak bennünket.
Valószínüleg nem volt nehéz kitalálni,hogy mikorra érünk oda,mivel nem sok vonat volt Miskolcról.
Hogy ezzel jól megalapozta volna a Stormy a hírnevét?Ezt erosen kétlem.Errol esetleg akkor lehetne beszélni,hogy ha egy az egyben vállalták volna a fair(!) boxot ellenünk eszközök nélkül.

Ha már ennyire érveltek a nyéki dolgokkal,akkor engedjétek meg elmondanom,hogy mi NEM HASZNÁLTUNK SEGÉDESZKÖZÖKET és a létszámunk sem volt sokkal több a zöldekénél.
Ott is találkoztunk GM-esekkel,akiket nem ütöttünk le csak úgy ilyen-olyan címen,mivel láttuk,hogy nem ezért jöttek.
Akik viszont átnéztek a mi oldalunkra ilyesfajta célból,azok nagy verést kaptak,de igazságos körülmények között és nem holmi csövekkel,vagy base ball ütokkel.

Azt elismerjük,hogy zúgott a HAJRÁ DIÓSGYOR a meccs elott,de láttunk fradistákat is csapatindulót énekelni/aztr nem tudom hogy melyik csoporthoz tartozhattak/.
Szerintem ha annyira korrektek vagytok és tényleg ott is voltatok,akkor egyértelmu,hogy nem istenítitek ezért a Stormysokat(tegnap Andd sem tette ezt a telefonban),mivel ez így nem volt korrekt,meg eleve nem csak ok voltak ott,amint már említettem.

Annyira már nyilván ismertek minket,hogy tudjátok,hogy nem futunk el csak úgy,mint más "nagy vidéki" táborok szurkolói.
Értse meg mindenki,hogy nem a balhé miatt mentünk vasárnap,hanem a válogatottért szurkolni és ez akkor sem volt szép a zöldektol!!!

Paja,Bayl és a többiek!

A románok ellen akkro is együtt megyünk,ahogy már azt régebben is megbeszéltük.Ha ott lesz az ideje,elkezdünk tárgyalni mindenkivel,mert ott helye ilyesféle felesleges,gerinctelen dolgoknak nem lesz!

Kertlay Z_ Creative Commons License 2000.09.05 0 0 57
Fiuk!
Es ferencvarosi gennyes zold nem utott ferencvarosi gennyes zoldet?
:-)

Hajra Ujpest!

Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.09.05 0 0 55
Norbi!

Nem tudom, hogy veszed a batorsagot hogy valakit, azaz Valakit minosíts! De mindegy, még így sem haragszom Rád egy-két korábbi hozzászólásod miatt.
Pontosan! Engem a "Hajrá Sopron"-ozás meg "Hajrá ETO"-zás is zavar. Miért van erre szükség? (A kettojük viszonyához semmi közöm.)
Az összeállást máshogy értettem, de mindegy, úgy látszik, Te ezt nem értheted meg...

Balázs Guardia!

A Feyenoord-dologgal nem értek egyet! Különösen, hogy az újvárosiak meg mások hogy viselkedtek a legutóbbi meccsen... Te értük harcolnál?
A szegediekrol nem tudok. Tudtommal ok fradisták. Bár egy éve még Nyíregyházán is mindenki fradista volt... Ja! A kérdés ide is szól: miért kell Nyíregyháza-mezben menni válogatott meccsre? Különösen, azt követoen, hogy Nyíregyházán nem csupán ócsároltak bennünket, de szövegeket is kiaggattak, ami azt jelenti, hogy tudatosan készültek a gyalázkodásra, nem pedig spontán, indulatból történt (egyébként azon a meccsen akarva se lehetett volna indulatba jönni).

Azzal mindenkivel egyetértek, hogy a nemzeti célok a legfontosabbak! De ezt azért mindenkiben tudatosítsátok, és ne nekem, avagy nekünk kezdjétek el szajkózni! Szerintem én, avagy mi messze többet tettünk már a hazánkért, mint azok, akiket most annyira oltalmaztok (most persze csak a foci oldaláról szóltam hozzá)!

EX Creative Commons License 2000.09.05 0 0 54
Balázs Guardia!
Nekünk már van respektünk a Feyenoordosok elött./Brüsszelben nem az Ajax-al játszottunk:)) /
Ha ti nevet akartok szerezni az a ti dolgotok.Bár nem tudom,hogy lesz azzal a Kispest elismerve,ha Győrben egy Dunaferr meccsen ti is ott lesztek?Vagy majd kiabáljátok,hogy ti Kispestiek vagytok?

Válogatott:
És mi a véleményed arról mikor egy válogatott meccs alatt Kispestiek ütnek Kispestieket?
Vagy ilyen nem volt a Magyar-Olaszon?

Előzmény: Balázs Guardia (50)
mash Creative Commons License 2000.09.05 0 0 51
Nekem kifejezetten tetszik az angolos dolog, hogy mindeni kiírja, hogy honnan jött!!!

Mondjuk ott a szurkolás, inkább Engeland, mint Miskolc-Machester!!!!

Előzmény: Valaki aki ott volt (48)
Balázs Guardia Creative Commons License 2000.09.05 0 0 50
Azért túlzásokba ne essünk, nincs Fradi-Feyenoord barátság. Egyszerűen a Feyenoord hoolok az Ajax újabb ellenfelének akartak segíteni. Ez kb. az Újpest-Fio "testvériséggel" ér fel. A lényeg az, hogy BIZONYÍTANUNK kellene nemzetközi szinten. Ez sokkal fontosabb, mint egymás verése. Egy nép vagyunk, akárkinek szurkolunk.
A Fradi-Diósgyőrről mindkét fél tudott, ez 100%, kár hogy válogatott meccsen történt, de talán tényleg nem volt erre más lehetőség. Belefért. De belekötni szegediekbe?!! Leütni egy magyar zászlós embert, mert Nyíregyháza mezben van?!! Mindezt "magyar hazafi" címszó alatt... Ez az ő dolguk, de így sosem fogunk előrébb jutni. A Fradi-Újpest-Kispest, stb. háborúk csak erőfitogtatások, az igazán fontos célok a nemzeti célok. Mindannyian egyformák vagyunk egyetlen apró különbséggel, hogy más-más magyar csapatért csináljuk.
Összefogást nemzeti meccsekre!!!

Na minden jót, én most egy hétre Erdélybe költözöm!

Norbi_ Creative Commons License 2000.09.05 0 0 49
Valaki aki ott volt!
Ugye ezt nem irtad komolyan? Valaki irta hogy azért volt 50 miskolci mert egy vonattal jöttek!
Hát ahogy elnéztem mi is voltunk páran szombathelyiek a vonaton és mi nem balhézni menntünk fel mint ahogy gondolom a miskolciak se!! Én a Keletinél hallotam Hajrá Etozást! Hajrá Sopronozást!!!! Ugye ők se szeretik egymást és mégse estek egymásnak!! Te ezt irtad idézem "Továbbra is fenntartom, hogy szurkoljon mindenki a válogatottnak külön-külön (de nem a klubcsapatát és a városát éltetve), összeállásra meg csak néhány kiemelt meccsen van szükség" Szerinted az hogy szolna hogy az egyik része Hajrá MAGYAROK! A második része Ria Ria HUNGÁRIA! stb! Neked is egy nagyon hülye felfogásod van, egy válogatott meccsen nem balhézni kell hanem összefogni!!
Ennyit rolad!!
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.09.05 0 0 48
Egyszer már írtam, hogy aki nem huligán, és elítéli a huliganizmust, az úgy is ellene fog szólni.

Annyit azonban hozzátennék, hogy senki nem sopánkodott Nyékládháza után (javítsatok ki, ha nem így lett volna), és érdekes, akkor senki nem is ítélte el a miskolciakat. (Norbi, még Te sem!)

Aki odaáll, az vállalja, hogy kap is (Norbi, ez is Neked szól). Nem úgy muködik, hogy ha tuti a gyozelem, akkor vállaljuk, ha kevesebben, vagy gyengébbek vagyunk, akkor meg mindenfélére hivatkozunk.

Különben is, a fiatalok elso jelentos gyozelme volt, amivel (elsosorban a miskolciak elott) bizonyára helyrehozták, azaz, elkezdték megalapozni a hírnevüket.

Azt is ismételten megjegyzem, hogy engem meg az zavart, hogy lemegyek a Keletinél az aluljáróba, és "Hajrá Miskolc"-oznak a peronon. Ha pár évvel fiatalabb vagyok, vagy komolyabb a brigád, biztos nem hagyom szó nélkül! Mint ahogy az is zavart, hogy válogatott meccsre úgy utaznak fel vidékrol, hogy hozzák a saját drapijaikat. Engem például kimondottan zavart a feltehetoen csabai Viharsarok-drapi! Egy válogatott meccsen miért nem a válogatottnak szurkolnak, akik felutaznak. Ne csináljunk már cirkuszi felvonulást ezen meccs ürügyén, mégha a szervezok inkább cirkuszt készítettek is elo, mint egy jó focimeccset.

Egyébként, mindig is voltak összecsapások válogatott meccsek alatt, legfeljebb nem tudtatok róla. Továbbra is fenntartom, hogy szurkoljon mindenki a válogatottnak külön-külön (de nem a klubcsapatát és a városát éltetve), összeállásra meg csak néhány kiemelt meccsen van szükség (ez Hucul, Neked szólt, mégha tudom is mire gondoltál, mikor írtad a lenti sorokat).

Kucó Creative Commons License 2000.09.05 0 0 47
Én úgy tudom a diósgyorieket váratlanul érte a
támadás és a fradisták(nem csak Stormy!) "talpig fegyverben" vártak rájuk!

Szégyen, hogy ezt pont válogatott meccsen kellett lerendezni!

Előzmény: Lorinc_d (45)
rosbi Creative Commons License 2000.09.05 0 0 46
Igen, többen is említették már, de ez az én szememben inkább súlyosbító tényező. Persze nem azért, mert velem senki nem egyeztetett :-)
Előzmény: Lorinc_d (45)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.09.05 0 0 45
Ahogy elnezem, ez egy lebeszelt dolog volt, nem veletlenul botlottak egymasba. Ezert irtam hogy egyiket sem lehet jobban hibaztatni a masiknal.
Előzmény: rosbi (44)
rosbi Creative Commons License 2000.09.05 0 0 44
Nem láttam az esetet, mert más irányból érkeztem, de talán mégis tudok válaszolni a kérdésedre:
"A disogyoriek ugyanugy benne voltak a dologban, veletlenul erkeztek 50-en egyutt?"
Persze, hogy nem véletlenül, mivel mindenki ugyanazzal a vonattal jött, amivel kényelmesen el lehetett érni a kezdést.
És akkor visszakérdeznék: az véletlen, hogy épp akkor és épp ott volt vagy 80 zöld amikor és ahová a diósgyőriek megérkeztek?
Nem provokatív kérdésnek szántam, már csak azért sem, mert veled értek egyet, feltéve, hogy komolyan gondoltad: "Ugyanannyira hunyo az egyik mint a masik." És tökmindegy, hogy ki kezdte, mert a másik meg folytatta, ami normális körülmények között is dühítő, a válogatott meccse előtt meg kimondottan gusztustalan.
Előzmény: Lorinc_d (43)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.09.05 0 0 43
Csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz. En sem ertek egyet ha a valogatott meccsen van ilyen leszamolas de ez mar nem az elso eset (sajnos). De nehogy mar ezert is a zoldek legyenek a hibasak! A disogyoriek ugyanugy benne voltak a dologban, veletlenul erkeztek 50-en egyutt? Ugyanannyira hunyo az egyik mint a masik.
A Feyenoordosok pedig az amszterdami meccsunkre is felajanlottak a segitseguket, szoval veluk egyetlen zold sem akar osszecsapni. Majd a lilak hehe ;-))))
Bai(l)y(eis) Creative Commons License 2000.09.05 0 0 41
A Feyenoord a Fradi szurkolókkal igen jó viszonyban van
mivel van közös ellenségünk!!A J A X
dE PERSZE ÉN A dUNAUJV. FOGOK SZURKOLNI
A NEMZ. PORONDON DE EZÉRT MÉG NEM BOXOLOK.
PisztolyP_d Creative Commons License 2000.09.05 0 0 40
Miért kellene várniuk????
Előzmény: City Boy (36)
paXi Creative Commons License 2000.09.05 0 0 39
Kulturfölény????????????????????
Előzmény: huculpastor (37)
contra Creative Commons License 2000.09.05 0 0 38
Amikor magyarok egy válogatott meccs előtt összeverik egymást, akkor ne csodálkozzunk azon, hogy nincs egységes szurkolás, és a hangyányi létszámkülönbség ellenére időnként az olaszok hangját lehetett hallani.
Szomorú dolgok ezek.

Contra
Hajrá Kispest!

Előzmény: huculpastor (37)
huculpastor Creative Commons License 2000.09.05 0 0 37
Gondold meg, miert a valogatott meccs kapcsan kell ezt csinalni?
Mikor lesz eselye ennek a nemzetnek az osszefogasra, ha amikor annak van ideje, akkor partutes van, osszefogas helyett ?
Előzmény: Valaki aki ott volt (24)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!