Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.02 0 0 537

Felszámolást kezdeményeztek a Tesco ellen
2011. február 2. 16:48

  MNO - KA
Felszámolási eljárást kezdeményezett a Tesco-Globál Áruházak Zrt. ellen a cég 13 gépkocsivezetője, valamint a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ). A kezdeményezést azonban a cég minden alapot nélkülözőnek tartja.

  A tárgyalások jelenleg is folyamatban vannak és a Tesco arra törekszik, hogy minden érintett fél megelégedésére szolgáló megoldás szülessen – áll többek között a Tesco lapunkhoz eljuttatott közleményében. Ugyanakkor az ilyen megalapozatlan lépések, és azok médiában való publikálása a szakszervezet által nemcsak a fönti közel 20 munkavállaló, hanem a Tesco mind a 22 000 dolgozója biztonságos állását, megélhetését is veszélyezteti. Ezért ezúton is kérjük a KDFSZ képviselőit, hogy ne fenyegessék több ezer család létbiztonságát, mert túl az etikátlanságon, ez a szakszervezeti működés alapelveivel is tökéletesen ellentétes – zárul az áruházlánc közleménye. A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) közleményben tudatta szerdán az MTI-vel, hogy az eljárást azért kezdeményezte a gyáli logisztikai központjának 13 dolgozója, mert a társaság három évre visszamenőlegesen tartozik nekik a rendelkezésre állási díjak kifizetésével. Ezenfelül követelik a társaságtól a rendelkezésre állás ideje alatt elrendelt munkavégzésért járó rendkívüli munkavégzésért járó díjukat is. A szakszervezet közleményében ismerteti: a Tesco az úgynevezett frissárukiszállítást végző mintegy 220 gépkocsivezetőjének több száz millió forinttal tartozik. Közülük egyelőre 18-an szólították fel a vállalatot az elmaradt pótlékok kifizetésére, és 13-an kezdeményeztek a társaság által elismert rendelkezésre állási díj miatt felszámolási eljárást.

Emellett több munkavállaló sérelmezi, hogy hét hónap alatt több mint ötszáz órát túlórázott, még sem fizetnek neki. Egyikük szintén felszámolási eljárást kezdeményezett a céggel szemben, amely két ügyvédi felszólításra sem reagált, noha a követelést nem vitatta – teszi hozzá a közlemény. A szakszervezet információi szerint a bíróság január 21-én küldte ki a kereskedelmi cégnek a felszámolás megindításáról az értesítést. A Tescónak az értesítés kézhezvétele után nyolc napon belül kell reagálnia. Amennyiben nem fizet, úgy a bíróság megállapítja a fizetésképtelenségét, és megkezdődik a mintegy 128 milliárd forint jegyzett tőkéjű cég felszámolása – mutatott rá a KDFSZ közleményében.

Az MTI kérésére a Tesco minden alapot nélkülözőnek minősítette a kezdeményezést. Közölték: „A vállalat kétszáz hivatásos sofőrje közül mindössze húsz jelezte, hogy tárgyalni kíván a bérstruktúra és az ehhez kapcsolódó kifizetések kapcsán. A tárgyalások jelenleg is folyamatban vannak, és a Tesco arra törekszik, hogy minden érintett fél megelégedésére szolgáló megoldás szülessen.”

(MTI)

tescodolgozo Creative Commons License 2010.12.05 0 0 536

Kívánom neked, hogy ez legyen sivár életed legynagyobb élménye, mint este 10 után a TESCO-ban lődörögni és és azt a pár szerencsétlent b...ni, akik csak a munkájukat szeretnék végezni, de a hozzád hasonló "KEDVES VÁSÁRLÓTÓL" nem tudják.

További kellemes vásárlást, tesztelgetést kívánok!

Előzmény: pinkbird (534)
pinkbird Creative Commons License 2010.07.19 0 0 534
Július 17-én a XVII. kerületi, Pesti úti TESCO áruházban szerettem volna vásárolni, valamivel 22 óra után értem oda. Többek között csirkehúst szerettem volna venni, ám a hús-és hentesáru pultnál nem voltak hajlandók kiszolgálni, mondván, hogy csak 22 óráig van eladás. Ezen kissé felháborodtam, és ennek okán leteszteltem a többi pultot, ahol hasonló volt a helyzet. Sem a műszaki, sem a cukrászati pultnál nem volt kiszolgálás hivatkozva a 22 órára. De ami még felháborító, hogy vevőszolgálat sincs!!! Be szerettem volna írni a vásárlók könyvébe, melyet a biztonsági őr bányászott elő valahonnan, de tollat azt mondta nem tud adni. Nem hiszem, hogy tollal felszerelkezve kellene vásárolni indulnom. Gyakorlatilag megakadályoztak abban, hogy a panaszkönyvbe bejegyzést tegyek. Én úgy gondolom, ha az áruház azt hirdeti, hogy 24 órán át nyitva tart, akkor az nem azt jelenti, hogy a pultoknál nem szolgálnak ki, ezt nincs jogunk megtenni. Akkor zárják be az áruházat 22 órakor, ha nem nyújtanak teljes körű kiszolgálást. Az pedig, hogy vevőszolgálat sincs végképp felháborító. Műszaki cikk esetén megtagadják a garancia érvényesítését, mely szintén jogtalan. Ha a pénztáros egy terméket kétszer húz be, akkor senki sem adja vissza a pénzt, mert nincs vevőszolgálat, ez szintén jogtalan.

 

Ennyit a vásárlói jogokról, a TESCO tesz rá nagy ívben. És persze e-mail címük sincs, ahova meg lehetne a panaszt írni. És van képük a csatolt "Értékeink" hitvallást kitenni a honlapjukra, amiből semmit sem tartanak be.

kiskakukkfioka Creative Commons License 2010.04.14 0 0 533

Sziasztok!

 

Ezt érdemes elolvasni és csatlakozni!!!!!

 

Lápszag terjeng Dunakeszin - Csatlakozz Te is az Auchan bojkotthoz!

 

Biztos Te is hallottad már, hogy az Auchan dunakeszi áruházát épp egy értékes tőzegláp területén bővítené újabb kockaépülettel és méretes parkolóval. A beruházás súlyosan veszélyezteti az áruház melletti élőhelyet.

 

Civil szervezetek levélben fordultak az Auchanhoz, arra kérve a multi vezetőségét, hogy álljon el a beruházástól. Nem tették. Ezért országos bojkott indult az Auchan ellen.

 

A vállalat ahelyett, hogy visszalépne a beruházástól, a láp vitatott jogi besorolásával takarózik (láp-e a láp), és továbbra is ködösít. Cinizmusára az is jellemző, hogy miközben a természetpusztítás veszélye nem múlt el, Föld Napi rajzpályázatot hirdetett gyerekek számára. Az áruház kezébe került terület a Nemzeti Ökológia Hálózat része, még a legkisebb beavatkozás is súlyos következményekkel járhat. Ezt nem hagyhatjuk!

 

Ha Te is úgy gondolod, hogy az építkezés visszafordíthatatlan természeti károkat okozna, csatlakozz a bojkotthoz! Ne vásárolj semmit az Auchanban, amíg a vállalat nem áll el a tervétől!

 

Eddig 30 civil szervezet és 1800 aláíró csatlakozott! Küldd tovább Te is ezt a levelet, hogy még többen legyünk!

 

A bojkott mellett írd meg a véleményed az Auchannak! Ha regisztrálva vagy a Facebook-on, jelentkezz be az Auchan Magyarország nevű csoportba, és írd meg a véleményed az ügyről! Mutassuk meg, hogy az olcsó árak és a föld napi rajzpályázat nem kábítanak el minket!

 

Csatlakozás és további információk: www.tudatosvasarlo.hu/auchan és a Facebook "Bojkott Auchan" csoportjában.

 

A dunakeszi tőzegláp értékeiről, az eddigi civil ellenállásról www.tozegto.freeweb.hu oldalon tájékozódhatsz.

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2009.12.23 0 0 532

http://www.youtube.com/watch?v=0spnt6zFxEY

"Csak a teszkó, mindenkinek lesz jó
akciókban dúskálunk, és megment minket a teszkó
életben így jó, teszkó
A legkisebb is számít, teszkó

Füredi Tibor vagyok, 38 éves, teszkó-áru-mozgató-menedzser, jelenleg 3 gyermekem van, négy éve dolgozok az áruházban, nagyon elégedettek velem a főnökeim, vörksopokon jól szerepelek, nagy perspektívát látok a munkahelyemen, fejlődési és előrelépési lehetőséget, '87-ben érettségiztem 3,4-es átlaggal, és a legkisebb is számít, teszkó"

adi83 Creative Commons License 2009.12.14 0 0 531
igen én is megtaláltam ezt az oldalt, de felháborító hogy változtatnak időközbe a beszállítón! vagy a minőséget rontják le?????
Előzmény: Wormie (530)
Wormie Creative Commons License 2009.12.14 0 0 530

Itt is nagyon jónak hozták ki a TV zseléset:

 

http://divany.hu/Karacsony/szalonkeptelen-nagyszaloncukorteszt

 

 

Előzmény: adi83 (529)
adi83 Creative Commons License 2009.12.14 0 0 529
A Tesco Value zselés szaloncukorról lenne véleményem!
két héttel ezelőtt én is vettem egy csomaggal belőle, meg akartam kóstolni, a tavalyi negatív tapasztalatok után változott-e valamit a minősége!
és csodák csodájára, I. kategóriás minőségűt vettem meg, és nagyon megörültem, hogy ilyen jó minőségűt árulnak, ilyen áron!
NA de ám korai volt az öröm, mert egy héttel utána, vettem is 4 csomaggal, karácsonyra!
Épp ma kóstoltam bele, háááát olyan rossz mint a bűn (pont olyan mint a tavalyi pocsék az íze és az állaga is)!
Én nem tudom hogy váltogatják ezeknek a termékeknek a beszállítóit, de ez a cukor, darabos, és azt hogy nem lesz jó, onnan lehet tudni hogy a bevonó csokoládé nem sima a felületén, hanem hullámos!
Szóval magyarul meg mondva ki dobatott a Tesco velem 1200 Ft-ot a kukába, mert ez még a kutyának sem kell!
Szóval azt mondhatom hogy én voltam a buta,miért nem mentem vissza rögtön akkor amikor a finom terméket meg kóstoltam, és akkor kellett volna be vásárolni abból a szállítmányból!
Persze most is érvényes a közmondás: olcsó húsnak híg a leve! (De ez az 1200 Ft nem is az ára miatt, hanem a vevőcsalogató pofátlanság miatt nagyon fel idegesített!)
mountain lion Creative Commons License 2009.11.03 0 0 527

Sziasztok.

 

Tudom nem releváns amit most ide írok,de nem rég voltam egy felvételi elbeszélgetésen a a Tescó HR managerénél azaz B.M.-nél,nos minden jól is ment és azt mondta ha két héten belül nem telefonálnak akkor ne is várjak semmit,hanem majd levélben küldik a beleegyezési nyilatkozatot hogy megsemmisitették az önéletrajzomat.Nekem ez kicsit fura is volt."ugy gondoltam elég hamar végleges döntésre jutott ha nem nyertem el a pályázatot."Na mindegy vártam is egy darabig.Eltelt 3 hét semmi válasz,se levél se telefon.Ezután felhivtam;annyi volt a válasza,hogy "sajnos jelenleg nem vagyok benn az iródában és nem tudom megtekinteni a felvételi pappírt,de emléksziik rám ,és hogy egyenlőre elég embert vettek fel."Várjon picit a jövöhéten visszahívom."

Vártam ,de nem jött telefon,a következő héten felhivtam, hogy szeretném tudni milyen döntésre is jutottak.Ő ezt mondta-"sajnos nem önre esett a döntés."

Megkérdeztem hogy magyarázza el miért?Nem tudott rá választ adni.

Személyes megjegzéseimet tekintve;

1.Ha így végzi a mukályát nem tudom mit keres akkor még ott.

2.Ha már arra nem veszik fáradságot ,hogy legalább értesítsék valamilyen módon az embert akkor ilyen szempontból ,hogy bánnak azzal a munkással aki ott dolgozik?

3.Ezek szerint csak olyan embereket vesznek fel akik linkelnek és nem tesznek semmit annak érdekében ,hogy talpon maradjanak.Ez látszik a  politika legfelső részében is sajnos.Hiányzik az összefogás.Na mindegy ez már nem ideillő téma tényleg.

 

Kérem a megjegyzéseiteket.

Előre is köszi.

reny_88 Creative Commons License 2009.08.20 0 0 526
Sziasztok!

egyszerűbb lett volna ott helyben a vevőszolgálaton megkérdezni...
amúgy elvileg képet kaptál! nekem is volt már ilyen, nem találtam először, aztán mégis meg lett... de lehet h neked vmi más volt
Bölcsis1 Creative Commons License 2009.08.06 0 0 525

Sziasztok!  Tud nekem valaki tanácsot adni? Ma este a veszprémi tescóban vásároltam és a táskámban mind kettő mobilomon elindult a bluetooth és valami tescos adatok jelentek meg,de nem reklám .Ezek hamar eltüntek és visszatettem a táskámba a telefonokat. Néhány perc mulva megint elkezdett csipogni a telefonom (mind a 2) és megint a szöveg, hogy kapcsolatban állok a tescoval.Nem reklám volt.

Furcsa. Megkérdeztem a sz

Sziasztok!  Tud nekem valaki tanácsot adni? Ma este a veszprémi tescóban vásároltam és a táskámban mind kettő mobilomon elindult a bluetooth és valami tescos adatok jelentek meg,de nem reklám .Ezek hamar eltüntek és visszatettem a táskámba a telefonokat. Néhány perc mulva megint elkezdett csipogni a telefonom (mind a 2) és megint a szöveg, hogy kapcsolatban állok a tescoval.Nem reklám volt.

Furcsa. Megkérdeztem a szolgáltatót , ők azt mondták , hogy nem hallottak még ilyet.Kérdezzem a tescot. Kérdezném, de milyen számon?? A neten nem találtam meg.

Mit jelenhet ez?

olgáltatót , ők azt mondták , hogy nem hallottak még ilyet.Kérdezzem a tescot. Kérdezném, de milyen számon?? A neten nem találtam meg.

Mit jelenhet ez?

Moranni Creative Commons License 2009.07.03 0 0 524
sziasztok valaki tud nekem segiteni abban hogy mit csináljak! az előző nap a tescoban bejelzett a detektor és és szépen bekisértek a biztonságiak ám én mondtam hogy nincs nálam semmi :meg hát utolag kiderült hogy az ingem jelzett beamit egy héttel ezelőtt ott ettem és volt még benneegy kis fémszálas vonalkod amit a pénztáros nem vett ki akkor.hátmit mondjak elégbunkok voltak és és hát megsértették a személyiség jogaimat és és hát a végén mikor kiderült minden hogy nem tulajdonitottam el semmit még egy bocsánat sem volt hát elég bunkok.én ne akarom annyiban hagyni de nem tudom hová fordulhtok panasszal!!!!!!!!!
nazuna Creative Commons License 2009.06.28 0 0 523
Nem, nem fukarságról van szó. A TESCO csatlakozott ahhoz az irányhoz ami a környezetszennyező anyagok felhasználását csökkenti, így a műanyag zacskókét is. Meglehetősen olcsón lehet vásárolni lenből készült újrafelhasználható szatyrokat, és pl az UK-ban nem is adnak automatikusan műanyag szatyrot, hanem kérni kell szükség esetén ... és kicsit cikinek is tekintik. A magyar tescoban ez még nem terjedt el, ha egyetlen doboz macskatápot vásárolok is, automatikusan raknák a zacskóba - külön kell kérnem, hogy ne. Legalábbis a UK-ban az is trend, hogy a választék átlagos minősége kezd felzárkózni a többi üzlethez - nyilván kényszerből, hiszen a vásárlóerő megvan a jobb minőséghez és jobban keresik azt.
Előzmény: döme46 (516)
morvi80 Creative Commons License 2009.06.28 0 0 522
SZiasztok!

Megköszönném ha tudnátok választ adni arra, hogy a 2008-as lejárt tesco ajándékutalványomat hogyan tudom még értékesíteni?
Előre is köszi!
gazdika8 Creative Commons License 2009.06.27 0 0 521
capo66 használd az ellenőrzőt, vagy kérdezz.
csocso50 Creative Commons License 2009.06.25 0 0 520
Hali.

Érdeklődnék vett már valaki Tescos ütvefúrót?
giriama. Creative Commons License 2009.04.27 0 0 519
Nem! Hidd el, hogy nem adhatnak többet a kasszások, mert kapnak egy bizonyos mennyiséget, és ezt bizony be kell osztaniuk. Errről nem ők tehetnek. Én special örültem, mikor pénzzé tették, mert így nem kellett állandó konfliktusba keveredni a vásárlókkal. Mindenki annyit kapott, amennyit kifizetett. ez van.És tuod a környezetvédelem is. Javaslom, hogy legközelebb egy árufeltöltő      kosijáról vegyél le egy kartont. Kiválóan lehet benne pakolni.
Előzmény: döme46 (516)
lecki Creative Commons License 2009.04.15 0 0 518

 

Gyakram használom a bot-mixeremet. Sajnos elromlott, mert megtört a gépbevezetö vezeték, s így nincs érintkezés.

Pont ekkor látom, hogy az Tesco pont olyan botmixert kivál (fém szárút), mint amilyen nekem kell, s mindezt leárazva, kb. 4600.-Ft-ért.

Megvettük. Az elsö mixelés közben (joghurtot mixeltem gyümölcspéppel), levált a fémrész a müanyagttól. Férjem megragasztotta. Második alkalommal ugyanaz, a férjem megforrasztotta. Erre a következöként a felsö rész vált el az alsótól. Férjem ezt is megjavította.

Most megint ott tartok, hogy a forrasztás elengedett, mert olyan erös a motor a gépben, hogy azzal akár porszivózhatnék is.

S mit látok? A közelünkben levö Elektronics üzelet szórólapján ott az én mixerem, de ez már márkás "Braun", tehát nem kínai, mint az enyém. Az ár, akció nélkül: 4500.-Ft.

Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2009.04.05 0 0 517

Van egy TESCO topik a Közélet rovatban is, inkább oda szoktak írogatni az emberek...

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9024623&la=89222647

Előzmény: döme46 (516)
döme46 Creative Commons License 2009.04.05 0 0 516
Megnézve az előző hozzászólás időpontját, több mint nyolc hónap telt el.
Lehet, hogy a hozzászólók már céltalannak tartják a TESCO szemétségeivel való hadakozást..?
Mindenesetre idetirom a mai esetem is:
Most akkor jár, vagy nem jár …?
Virágvasárnapon feleségem, megkért, hozzak némi élelmiszert, vendégek jelentkeztek be, valami kis süteményt készítene estére. Mivel fogytán volt hát hypót is hozzak.
Szerencse hogy a multik üzletei nyitva vannak még, hát elmentem a nagykőrösi TESCO-ba.
Rendben bevásároltam mindent, vettem még fénymásoló papirt is egy csomaggal, bizony ügyetlen voltam vele kiszakadt a csomagolása. Még sokan sem voltak, a fiatal pénztáros gyorsan leárazta az árut én fizettem. 3758 Ft-ot. Megtömtem az egy műanyag-szatyort amit kaptam, kértem még. Kaptam még egyet. Kellett volna még egy, hogy a hypót ne az élelmiszerekhez vagy a fénymásoló papírhoz tegyem. A fiatal pénztáros kijelentette, nem adhat többet, ezt ő utasításba kapta. Kértem a főnökét. Ő is megerősítette, központi utasításuk van rá nem adhatnak többet. Indulatos lettem kétségtelen – lehet a főnöke sem tehet minderről. Arra hivatkozott más üzletekben sem adnak a városban műanyag szatyrot, csak pénzért. Kértem mondja meg mennyiért adna szatyrot. Válasz: azt nem adhatjuk pénzért. Ezzel a kör bezárult.
Ami kérdés bennem - és ezért írom le mindezt - a következő:
1. Lehet, hogy a városban a többi élelmiszerbolt nem ad ingyen, de ezt nyíltan is vállalja. Azok az üzletek nem egy olyan hatalmas multi hálózathoz tartoznak mint a TESCO, mely az igazán nem kicsi profitjából a max. 5 Ft-ot érő műanyag szatyrot egy több ezres vásárlásnál ne bírna ki plusz kiadásként.
2. Ha már korlátozottan ad, akkor lehetőleg táblán mindenki számára hozzáférhetően határozza meg milyen feltételek mellett ad ingyen műanyag szatyrot.( Pl minden 1000 Ft levásárolt érték után stb.)
3. Vagy pedig jelentse ki, hogy a TESCO még sem engedheti meg magának ezt a pazarlást, és egyátalán nem ad egyébként tényleg elég silány minőségű műanyag szatyort.
A kecskeméti TESCO-ban vásároltam előző nap, ott ilyesmi nem volt. Udvariasak, ha kértem adtak kis szatyorkát. Az Auchan nevű szintén multi cégnél még bele is helyezik a bevásárló szatyorba az árut a pénztárosok és nem kérnek érte pénzt.
Lehetséges lenne hogy ez a korlátozó rendelet csak a nagykőrösi TESCO-ra érvényes?

attilabacsi Creative Commons License 2008.08.28 0 0 515

E-mailen reklamalni TELJESEN felesleges.

 

Automatikusan kiszurik.

A problemat levelben kell - lehetoleg ajanlottan - elkuldeni a TESCO igazgatojanak.

 

Ugyanis az ajanlott levelre MUSZAJ valaszolni, mert azt erkezeskor iktatjak.

 

Igy biztos hogy nehanyan elolvassak.

A level masolatat (akar e-mailben is) illik elkuldeni nehany hazai ujsagnak is, amit vilagossa kell tenni a TESCO-nak irt levelben.

 

Batoritsuk ismeroseinket akiket hasonlo kellemetlenseg ert hogy igy jarjanak el.

 

Ahogy elnezem, eleg sokaknak van tele a hocipoje a TESCO-val.

Ha mindenki ugy panaszkodik hogy az eljut az illetekesekhez es a mediakhoz, akkor annak lesz eredmenye.

 

Erdekes tudni hogy a TESCO tulajdonosat Nagy Brittanniaban evekig koroztek VALSZTASI csalasert, ingatlanmanipulacioert es emberi tartozkodsra alkalmatlan lakasok eladasaert - emberi tartozkodasra...

Mivel Izrael nem adta ki, a brit birosag beerte az eredeti 33 millio font buntetes egy reszevel...

 

 

Előzmény: Mallory (505)
capo66 Creative Commons License 2008.08.24 0 0 514
A TESCO AZ NAGYON GAGYI HELY AMENNYIRE CSAK LEHET ELKERÜLÖM!!!  MIRE A KASSZÁHOZ ÉRSZ AZ ÁRUVAL KIDERÜL,HOGY NEM IS ANNYI AZ ÁRA MINT AMI KI VAN ÍRVA HANEM TÖBB!
Zsozskáta Creative Commons License 2008.07.17 0 0 513

Az én munkahelyemet senki se szidja, ha lehet!!!!! A nyári munkahelyem, mert gimnazista vagyok még!!!!

 

Zsozsi

Ildiko0410 Creative Commons License 2008.07.03 0 0 512

Sziasztok!

Mivel a tesconak nem lehet reklamálni levél útján, ezért, hátha olvassák ezt.:)

Vettem a tescoban gazdaságos popsitörlőt, az anyagával nem volt gond, csak az a bajom vele, hogy sörszaga van. :S

zeegha Creative Commons License 2008.06.26 0 0 511

A Tescos technikai termékekben jónak találom, hogy 1 éven belül, ha meghibásodik csak beviszed a vevőszolgálatra és kapsz helyette egy másikat -ugyanolyat vagy más márkát -vagy ha nem tudsz választani a pénzed is visszaadják. Nekem ez a tapasztalam. És olyan is volt, hogy pár napon belül visszavittem valamit azzal, hogy nem vagyok elégedett: szó nélkül visszavették. 2 különböző Tescoról van szó.

A Tescos technikai termékek minőségéről az a véleményem, hogy nem mind gagyi. Nekem van tőlük vízforralóm, amit nagyon szeretek és porzsák nélküli porszívóm - amivel szintén elégedett vagyok.

Előzmény: pocomoto (508)
avers Creative Commons License 2008.06.07 0 0 510

Csak ennyit szeretnék közölni ország-világgal, hátha eljut a címzettekhez is:


Szégyellje magát a gödöllői TESCO vevőszolgálata!

Előttem történt:

Egy fiatalember vásárolt két akciós DVD-filmet. Másnap visszavitte, hogy nem bírja lejátszani. A lemezek láthatóan gyári hibásak voltak!
Közölték vele: biztosan lemásolta otthon a lemezeket.
Ezek után a (volt) vevő - megdöbbenve, hogy helyből tolvajnak nevezték - közölte az vevőszolgálatos osztályvezetővel, hogy tartsa meg a filmeket, azzal sarkon fordult és otthagyta őket.

Véleményem:
- A kétezer forint extra bevételtől remélem boldogabb lett a gödöllői TESCO vezetősége!
- Remélem a megkárosított fiatalember az életben nem teszi be többé a lábát vásárlási szándékkal TESCO-ba! (sem a családtagjai, barátai, ismerősei ...stb)
- Remélem, hogy a vevőszolgálatos hölgy pedig keres magának valami testhezállóbb elfoglaltságot, pl. elmegy füvet nyírni vagy gombát szedni. A kereskedelemnek Magyarországon pont az ilyen alkalmazottak miatt olyan a megítélése, amilyen.



by Avers
Lator Creative Commons License 2007.12.28 0 0 509

Pocomoto!

 

Szerintem beszéld le róla, két okból is:

 

1, A Tesco szemetet árul. Kínai olcsó gagyi termékek feliratozva saját márkásnak.

 

2, Ha teheted, ne egy szemét multinak add a pénzedet, aki kiviszi az országból a busás hasznot és teljesen szetveri a Magyar kiskerekedelmet.   

Előzmény: pocomoto (508)
pocomoto Creative Commons License 2007.12.27 0 0 508
Ola!

Kedves fórumtársak!

Valaki tudna nekem biztatót írni a Tesco Technika termékekkel kapcsolatban? Az asszonynak nagyon megtetszett az egyik Micro Hifi termék és nem bírom lebeszélni róla...:)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.04 0 0 507
Két férfi már másodszor ütközik össze a bevásárló kocsival a
TESCO-ban.
Megszólal az egyik megértően:
- Talán maga is a feleségét keresi?
- Igen, én is. A magáé hogy néz ki?
- Szőke. kék szemű, csinos, jó alakú. A magáé?
- Hagyjuk az enyémet, kerssük a magáét.
Zitka Creative Commons License 2007.11.19 0 0 506
Nézz át a Törzsasztalos Tesco topikba, szerintem ott nagyobb a nyüzsgés. :-)
Előzmény: Mallory (505)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!