RENDBEN SZOLOK DE ÉN IS MA INDITOM NEKED ABBOL A SZIVACSTÖKBŐL IS KÜLDHETNÉL MERT LEGALÁBB NEM KÉNE JÁRNOM BOLTBA SZIVACSÉRT HA LEHETNE KÖSZIKE MINDENT AMI JÓ ÉS NEM KÖSZIKE A CSOMIT HOGY MEGMARADJON
Szia, elkészült az életmü, majd egy fél napig csomagoltam, míg mindent összekapartam hozzá; hol ez hiányzott, hol az. De mire eljutottam a postára, nem vették be. Holnap édesanyám újra próbálkozik. Ne ijedj meg; kívülröl nagyon ronda, mert mikor épp elkészültem, édesanyám azt mondta, hogy ezt még teljesen be kell vonni papírral, de csak egy Sparos zacsit tudtam szétvágni. De belül úgy hiszem sikerült biztos védöberendezéseket kialakítani.
Vannak pepino és perui földicseresznye növényeim, ezenkivűl 3 éves rózsaszín virágú akáciák! Ezek helyett keresek banán csemetéket goji bogyót és más gyümölcstermőket!
42es vadiúj munkavédelmi surranót, dobozban,valamint 46os és 52es munkás ruhát, munkásöltönyt, sötétkék szinben, ami szintén új, cimkés,soha nem volt hordva, felvéve, elcserélném, baromfira, japán vagy gyöngytyúkra, esetleg takarmányra! Képet tudok küldeni.
Ez a honlap azért jött létre, mert elegünk lett abból, hogy minden pénzbe kerül!
Itt bármit bármire bármikor cserélhetsz! Elcserélheted a ruhádat cipőre, elcserélheted a cipődet cukorra, elcserélheted a cukrodat traktorra, elcserélheted a traktorodat házikóra!
Ha meg munkaerőd van, hát vállalj festést hűtőért! Vállalj fodrászkodást ruháért! Határ a Ti kreativitásotok!
Vagy csak felrakod a cuccodat és odaírod, hogy bármire, és várod az ajánlatokat.
Ha pedig drága a bérlet, hát egyesüljetek stopposok és autóvezetők! Akár minden nap egy-egy utazásra, vagy csak egy külföldi útra. Ez jó annak akinek autója van, és jó a stopposnak egyaránt. Az autósnak beszálltok a benzinpénzébe A stopposnak meg olcsóbb mint a jegyvásárlás.