Keresés

Részletes keresés

citromfű Creative Commons License 2001.01.17 0 0 30
Minden sörhasú erre panaszkodik!
Előzmény: áááááávadász (29)
áááááávadász Creative Commons License 2001.01.17 0 0 29
Nem szeretek meztelenkedni, mindig hasraesek magamtól.
drotmalac Creative Commons License 2001.01.17 0 0 28
Eccerűen hihetetlen hogy milyen irányba deformálódott ez a topic.D azért jó .
H_G Creative Commons License 2001.01.17 0 0 27
még mindig OFF

Arra gondoltam, hogy ha vki 1x komolyan végiggondolja, h. ez a találmány mág segíthet +őrizni a civilizáció összes többi vívmányát (ld. 3. pont), az le kell, h. küzdje az ösztönös félelmét. 1ébként kösz az okos választ (ha a 2. pontban nem is tudok 1etérteni semmiképp). Szerintem nem voltunk olyan nagyon unalmasak, hogy szegény nudisták türelmetlenül gyűrögették volna, ami épp a kezük ügyébe esik :-)

ON

A meztelenségről pedig az a véleményem, h. azt a mi kultúránknban (már és még) nem lehet +szabadítani az erotikus konnotációktól -- aki meztelenkedik, azt a fantáziája akkor is részesíti 1 kis örömben, ha tagadja.

Előzmény: Kilroy (26)
Kilroy Creative Commons License 2001.01.17 0 0 26
"de ha már itt találkoztam ezzel a +gondolatlan véleménnyel,"

Miért mondod azt, hogy meggondolatlan vélemény? Mert nem értesz egyet vele? Bár hozzászólásod némileg árnyalja a képet, mégsem valami szép csuklóból ilyet mondani. Ha megengeded, amúgy valahol korrekt hozzászólásod még korrektebb lett volna e nélkül. Nekem sem volt szükségem ilyesmire... annyira kicsinyes dolog. Most engem is meggondolatlannak fogsz nevezni, neadjisten érdemi válasz nélkül? Remélem nem.

Elnézést a topiklakóktól ezen és ezt megelőző, egyaránt OFF hozzászólásomért, de én sem álltam meg szó nélkül.

Kilroy

Előzmény: H_G (24)
Kilroy Creative Commons License 2001.01.17 0 0 25
Hm...

"az atombombára tényleg büszke lehet a civilizált emberiség!"

Ez így szvsz túl erős. Én úgy vélem, hogy lehet, hogy talán volt némi előnye az atombombának, de összességében aligha lehet az emberiség nagy dicsőségének nevezni (lásd a 2. pontra adott válaszomat). És legyünk józanok: az atombomba csak egy látványos és szélsőséges példája mindannak, amire ugyancsak nem lehetünk éppen büszkék. Ahogy ezt az elmúlt XX. századot végignézem... no more comment...

1. A múlt: ...; 1xűbb, ha beismerjuk, h. az atombomba az emberiség régi vágya. "

Az lehetséges, hogy a régiek esetleg vágytak az istenek fegyverére, már ha nem úgy gondolták, hogy az az ember számára nem elérhető. Mindenesetre én nem tennék egyenlőségjelet a régiek által elképzelt isteni fegyver és az atombomba közé, vagy legalábbis csak fenntartással. Én inkább azt mondanám, hogy az atombomba kétségtelenül megfelel a régiek által elképzelt 'isteni fegyver'-képnek. De hogy egyenlő lenne azzal? Végülis ők nem valósították meg, mi meg nem vagyunk a régiek. Érted, egy régi elképzelés és a modern atombomba...

"2. A jelen."
Mindazzal, amit itt felsorolsz, valahol egyetértek. Mégis azt mondom: az atombombát semmi sem igazolhatja, különös tekintettel egyetlen tényre: az atombombát megelőzően Japán már elvesztette a háborút! Azaz katonailag (de egyébként is) az atombomba ledobása teljesen felesleges volt. A japánok nagy valószínűséggel rövid úton megadták volna magukat.

"3. A jövő."
Meglehet, hogy az atombomba lesz a fegyver a meteoritok ellen, de őszintén szólva a sugárzás és egyebek miatt azért vannak fenntartásaim ezzel kapcsolatban. Bár ha a Földtől elég messze tudjuk felrobbantani a meteoritokat... de vajon elég messze tudjuk-e?

Előzmény: H_G (24)
H_G Creative Commons License 2001.01.17 0 0 24
Na hát ez itt OFF (bocs' topicanya, a te keskeny sávjaidra én is kíváncsibb lennék :), de ha már itt találkoztam ezzel a +gondolatlan véleménnyel, nem állom meg válasz nélkül: az atombombára tényleg büszke lehet a civilizált emberiség!

1. A múlt: az ókori irodalom pont így képzelte az istenek fegyverét -- nagy villanás, forró szél és az ellenség zöme nyom nélkül +semmisül. A közismerten hülye Daeniken biztosra vette az Ótestamentumból, Ramajánából stb. válogatott idézetek alapján, h. a múltban földönkívüliek már használtak atomfegyvert a Földön; 1xűbb, ha beismerjuk, h. az atombomba az emberiség régi vágya.

2. A jelen. Atombombát élesben eddig 2x használtak; akkor több életet mentett meg, mint amennyit kioltott. Az amerikai vezérkar a Csendes-óceánon szerzett tapasztalatok alapján úgy becsülte, h. a japán szigetek inváziója 1 millió amerikai katona életébe kerülne; add hozzá a biztosan több millió japán katonát és civilt. (Az akkori fanatikus közhangulatban a kettő +különböztetése szinte értelmetlen. A japán óvodákban már 5 éves kislányokat tanítottak arra, hogy kell 1 óvatlan pillanatban megölni az amerikai katonát -- nem propagandahazugság, magam is láttam 1 /japán/ dokumentumfilmben a fönnmaradt oktató-anyagokból.) A japánok biztosra vették, h. ekkora veszteséget Amerika nem engedhet + magának politikailag, ezért nem kapituláltak a kétségbeejtő katonai és gazdasági helyzetük ellenére sem. Bármilyen szörnyű, 200 ezer halottal "olcsón" megúszta az emberiség.
Utóbb pedig az atomfenyegetés tartotta vissza Sztálint Nyugat-Európa lerohanásától. Gondolom, nem kell ecsetelnem, mennyire másképp nézne ki ma a világ...

3. A jövő. Mostanában kezdi fölismerni az emberiség, mekkora veszélyt jelentenek a meteoritok. Még nincs elhárító rendszerünk, de ha lesz, mit gondolsz, min alapul majd -- "Lécci menj arrébb" feliratú papírsárkányokon?!

Előzmény: user_af (23)
user_af Creative Commons License 2001.01.17 0 0 23
Nem vagy te egy kicsit prűd? (Na jó, nem olyan kicsit...)
Nem lehet, hogy inkább az úgymond civilizált ember az emberiség szégyene? Kevésbé civilizált népek nem csináltak pl. atombombát (ami biztos a civilizált ember büszkesége).
Előzmény: Törőlt_nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.17 0 0 22
Egy igazi nő mindig tetszeni akar.
Előzmény: sheila (20)
sheila Creative Commons License 2001.01.17 0 0 20
Jaj, kedves Anteris, te még mindig nem érted, miről beszélünk mi itt! De azért rendes tőled, hogy felhoztad a topicot. A meztelenségnek nem feltétlenül van köze a szexualitáshoz! És szerintem a férfiaknak is meg a nőknek is vannak olyan pillanataik, amikor nem akarnak azzal törődni, hogy tetszenek-e a másik nemnek, hanem csak kötetlenül szabadnak akarják érezni magukat. Te nem vagy így vele néha? A meztelenség pedig az, amikor semmi nincs rajtad, még egy mai fürdőruci sem. Csak ez adja a tökéletes szabadság érzését. Egy nudista strandon például az a jó, hogy ezt a többiek is értik körülötted.
Előzmény: Törőlt_nick (19)
Törőlt_nick Creative Commons License 2001.01.17 0 0 19
Na, amilyen fürdoruhák vannak manapság! Nem hinném, hogy az különösebben zavarná a lányokat. És ha érdekel a véleményem, ezerszer izgatóbban néztek ki egy vízes fürdöruciban, mint meztelenül. Hidd el!
Előzmény: -Maya- (18)
-Maya- Creative Commons License 2000.08.10 0 0 18
Szerintem nem így van, sajnálom, hogy te így gondolod. Elég régóta járok naturista strandokra, ez olyan, mint egy életfilózófia. Magamról annyit, hogy én nem azért dobom le a fürdorucimat, hogy mutogassam magamat, és bármilyen nyálintenzitást fokozzak. Egyyszeruen szeretem azt a felszabadult érzést, amikor meztelenül úszom a tengerben, vagy úgy napozok, hogy a vizes fürdoruha nem tapad a testemre. Biztos vagyok benne, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
Előzmény: Törőlt_nick (17)
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.08.10 0 0 17
"Mi baj a nudi strandokkal?"

Hát csak az, hogy hazugságon alapszik az egész. A nők azért járnak oda, hogy megmutassák magukat a hímekenek, emezek meg azért, hogy nyálukat csurgassák. A nudizmus a civilizált ember szégyene.

Előzmény: -Maya- (16)
-Maya- Creative Commons License 2000.08.10 0 0 16
Mi baj a nudi strandokkal?:)

Lehet, hogy bennem is van egy kis exhibicionizmus, de én is szeretek meztelenül, gátlások nélkül létezni. Olyan természetes érzés, kár kihagyni. Utcán még nem próbáltam.:) De otthon bármikor, és egy nyári meztelenkedos hétvége után nyugnek érzem azt, hogy hétfo reggel ruha érinti a borömet.

Előzmény: mulder_ (15)
mulder_ Creative Commons License 2000.08.09 0 0 15
Azért én se rohangálok az utcán pucéran meg nudi strandokra se járok:)))

mulder s.a.

Törőlt_nick Creative Commons License 2000.08.09 0 0 14
minden bántás nélkül, szerintem van benned egy kis exibicionizmus. Persze melyik nőben nincs. (legalább is remélem az vagy, mert a neten semmi sem biztos. Nagyon szeretnek itt szerepelni a mentális roncshalmazok)
Előzmény: sheila (4)
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.08.09 0 0 13
"És ha legyozi az ember a szemérmességét"

miért kellene legyőzni? Lassan már csak ez különbözteti meg az embert az állattól.

Előzmény: mulder_ (9)
sheila Creative Commons License 2000.08.09 0 0 12
Ja, majd megnézem a filmet, érdekesen hangzik.
Előzmény: ganjaboy (8)
sheila Creative Commons License 2000.08.09 0 0 11
szarkeverő: :-)))
(Szerintem ma éjjel látni fogod, reggel ébredés után írd meg, jó? :-))

ganjaboy: nincs. Meg amúgy is kicsi a sávszélességem... :-)

mulder_: kezded érezni a témát, látom... :-) Tényleg, a szabadság, az jó.

szarkeverő Creative Commons License 2000.08.09 0 0 10
Hiszem, ha látom
:-)
Előzmény: sheila (-)
mulder_ Creative Commons License 2000.08.09 0 0 9
Amúgy tényleg.. Mennyivel jobb úgy mászkálni, hogy nem szorítja semmi, sehova a férfiember golyóit:)))
És ha legyozi az ember a szemérmességét, akkor olyan szabadságérzést is nyújt..Lehet hogy hülyén hangzik, de így van......

És nincs szebb egy meztelen nonél... Na jó az se mindegy persze hogy milyennél:))

mulder s.a.

ganjaboy Creative Commons License 2000.08.09 0 0 8
A Sliver egy Sharon Stone film ami nagyjából arról szól, hogy minden emberben van voayeur hajlam. Az filmben végig mindenki mindenkit
kukkol.
Egyébként ha jól sejtem nem lakhatsz közel hozzám(én Bp.), meg a függönyüd ugyis be van huzva.
Nincs véletlenül webkamerád otthon? :)
Előzmény: sheila (4)
tudorapo Creative Commons License 2000.08.09 0 0 7
De ahogy elképzeled felöltözve!
Előzmény: Törőlt_nick (3)
lolka_bolka Creative Commons License 2000.08.09 0 0 6
Fantazia ? :)
A Nemesmedvest Nemesnedvesnek olvastam :))))

Lolka

Előzmény: sheila (4)
Kitten Creative Commons License 2000.08.09 0 0 5
Kilenc hónap.
Nagyjából.....
Aztán megszakítottak.
Előzmény: sheila (-)
sheila Creative Commons License 2000.08.09 0 0 4
Hogy miért jó? Egyszerűen kellemes. Kár, hogy a mai világban nem lehet akárhol csinálni.
Csak nem gondolod, hogy a saját testemről akarok fantáziálni??? :-) És, lehet, hogy ezt nem tartod elég nőiesnek, de ha egyedül vagyok itthon, nem is akarok magamnak szép lenni. Inkább elengedett.

ganjaboy: mi az a Sliver?
Battonya és Nemesmedves között lakom valahol, és nagyjából be van húzva a függöny, nehogy a paráznaság vádja érjen, de azért nem nayon precízen, hogy jól kilássak. Úgyhogy csak igyekezz! :-)

Előzmény: Törőlt_nick (3)
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.08.09 0 0 3
És ez miért jó neked? Egy meztelen nőnél már csak egy felöltözött nő lehet szebb. A meztelenség a fantázia megerőszakolása.
Előzmény: sheila (-)
mulder_ Creative Commons License 2000.08.09 0 0 2
Én egyszer olyan 27 órát egyfolytában.. Csak az elozmény:Elotte betegen elmentem buliba és jól beittam...

utána egy ideig kóma voltam :P
vagy ez nem számít meztelenkedésnek?

mulder s.a.

ganjaboy Creative Commons License 2000.08.09 0 0 1
Én csak kérdezősködnék.
Merre laksz és el van-e húzva a függönyöd amikor éppen meztelenül vagy otthon?
Tudod, mindenkiben van 1 kis kukkoló hajlam (Sliver), bennem miért ne lenne.
Előzmény: sheila (0)
sheila Creative Commons License 2000.08.09 0 0 0
Nulla órával ne jelentkezzetek rekordkísérletre! :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!