Keresés

Részletes keresés

MBK_O_E Creative Commons License 2002.08.20 0 0 35
Robibolt Budán: BAH csomópontnál+ Budaörsin a Malagutinál (Fehérló u-nál).
Előzmény: Zorba_13 (33)
poorus Creative Commons License 2002.08.20 0 0 34
Sziasztok robogós kollégák!

A barátom kedvéért ugrottam be hozzátok, ugyanis eladná Gilera Runner 50 robogóját.
Kék színű, e/h tárcsafékes, 2000. évjáratú, sportkipufogóval, 8000 kilométerrel.
Irányár: 340.000.-
Tel.: 06-70-2357116

Bye!

Zorba_13 Creative Commons License 2002.08.20 0 0 33
Mondjatok boltokat ahol hasznlat Robbogot lehet venni,meg eladni,Jo lenne inkabb Budan.
Kosziiii
MBK_O_E Creative Commons License 2002.08.20 0 0 32
Hi All!

luc72 ill. bárki aki tudja: az EVO henger hány km-t bír és mi a tünete ha kezd szétmenni? /az enyémbe kb 1800 km van és a kompresszíója mostanába szerintem csökkent/ ha szétment elég csak a dugattyút cserélni v. csapszeg, csapágy, szimering, tűkosár is javasolt?

Előre is THX!!

E30M40 Creative Commons License 2002.08.20 0 0 31
Nem jönnek a mail-ek;)
Előzmény: E30M40 (30)
E30M40 Creative Commons License 2002.08.19 0 0 30
Sziasztok!

Egyik haverom nyert egy Yamaha BW50-es robogót.
Természetesen 0km-es és a szine kék (a képpel ellentétben).
Gyönyörűen pöcög a kis gép.
Most a Yamahánál az új ára:
"2002-es modell 487.000,-
2002-es modell AKCIÓ! 450.000,-"
A srác csak 320-at kér érte!
Akit érdekel a robogó irjon nekem egy mailt tel.számmal és össze hozom a haverommal.

AstraF16v Creative Commons License 2002.08.18 0 0 29
Hi

Meséljetek nekem egy kicsit ezekről a tuning-settekről, pleez! Mit tud pl. egy Malaguti F12-es 70ccm-es készlettel, okos kipuffal és a többi apróalkatrésszel? Mennyibe fájnak ezek a dolgok? Hány ezer km-t mennek el (megépítve) két motorgenerál között? Átlagfogyi? (Kezd nagyon megtelni a város - lehet, hogy jövőre veszek valami kétkerekű okosságot)

luc72 Creative Commons License 2002.08.18 0 0 28
"most készül a műhelyben egy Aprilia sr 50 Ditech-em aminek az eleje tört egy kicsit,3000km van benne 1 éves"

Csak nem a IX.ker.ben vetted egy mühelyben?

Előzmény: Thiesz A (26)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.17 0 0 27
OK, de csak ! és ? van a billentyűzeteden? :-)) Pont nincs? :-))
Előzmény: Thiesz A (26)
Thiesz A Creative Commons License 2002.08.16 0 0 26
Sziasztok robogósok!

Nekem egy Malaguti F-12-sem van 70-es Malossi szettel és Hebo puffancsal!
A robcsim levegős metál bordó szinű és megy mint a barom!
A közel múltban sikerült megragasztanom a 70-es Polini hengerben a dugót,ugyanis a kedves szerelőm elfelejtette,hogy a Hebo sport puffancs felrakásával a karburálás is eggyütt jár!
Kénytelen voltam venni 20 rugóért egy új Malossi szettet és ezután a karbiba /ami 12-es/ 88-as fúvókát tettünk a 78-as helyett!
Most marha jól elgyorsul,de kb 50-60-nál van egy kis megtorpanás,de ez szerintem a nagy fúvóka miatt van!
De egyenlőre hagyom a 88-ast,majd bejáratás után visszább megyek 83-ra!
Egyébként nekem a Malossi szett jobban tetszik mint a Polini!
A Hebo kipufogót pedig mindenkinek ajánlom mert tuti jó a hangja,és 24 rugóért vettem szüzen egy pesti cégtől!
Mellesleg a Hebo legalább akkora név mint a Leovinci vagy a Gianelli,csak mi magyarok még nem annyira ismerjük!
Ha valakinek még van itt rajtam kivül Malaguti F-12-se az ne kiméljen !
Szerintem és sokan mások szerint is az egyik legszebb vas!
Ja még valami: most készül a műhelyben egy Aprilia sr 50 Ditech-em aminek az eleje tört egy kicsit,3000km van benne 1 éves,szerintetek milyen gép az SR 50 Ditech?
Na csá,és várom a reakciókat!

Törölt nick Creative Commons License 2002.08.15 0 0 25
Kérdezd Luc-ot nyugodtan, mit tud a mostani "robogója" (szerintem inkább hajó)..
A Runnerem utazó sebessége, hosszabb távon 80-110 között van, és kényelmes is. Pedig "csak" egy robogó! Szóval, ha rám hallgatsz, azt gondolsz, amit akarsz :)

Elég jól haladtam a tízezredik km felé, amikor betett ez az eső-téma :-(( azóta csak nézek ki, mikor lesz már (még?) jó idő...

Matiz, a közellenség ;-)

Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.15 0 0 24
Üdv!

Sokszor hallottam már hogy:
"a robogó csak nőknek való"

Mivel még nem vezettem 10 évesnél fiatalabb robogót (állítólag az újak nagyon mennek :-), nem tudom, hogy mit gondoljak...

spaidy Creative Commons License 2002.08.15 0 0 23

Sziasztok !

Eladnám Piaggio ENR Extreme nagytestű 2000. évjáratú kék-zöld színű, vízhűtéses, elől-hátul tárcsafékes fordulatszámmérős, sportkipufós 3600km futott robogómat. Ha valakit érdekelne akkor irjon email-t. iá.: 340.000.-
Képet tudok küldeni..
Köszi....

luc72 Creative Commons License 2002.08.09 0 0 22
Hali

Látni kéne. De kétütemű az ilyen, kivéve DI-TECH.
Hidegen nem égeti el az olajat rendesen.

Előzmény: dombaigabor (21)
dombaigabor Creative Commons License 2002.08.09 0 0 21
Tudsz nekem segíteni? Van egy SR 125- ösöm. Szinte új 500 Km. De indítás után picit füstöl. Nem tudod hogy mi oka lehet?
Előzmény: CaRl_OS (19)
luc72 Creative Commons License 2001.12.03 0 0 20
Hali

Örülök, hogy SR-ed van. Nekem is az van, a régebbi (utcai tuning) rol találsz képeket a kép.tar.hu/luc72

Most ugyanezt az Apriliát alakítottam át versenyzésre, ami full EVO kites lett.
Képeket erről is teszek fel hamarosan.

Előzmény: CaRl_OS (19)
CaRl_OS Creative Commons License 2001.12.03 0 0 19
Hi!

Nekem elloptak egy Aprilla Sr50-t nagyon jo kis vas volt aprillak birjak szentem legjobban a strapat.Most megint van egy Aprilla SR-m csak vettem bele Malossi70es hengert Gianelli kipufogot meg 2Malossi kuplungot.Eleg kemenyen megy es jol birja.Speedfight telleg jo csak gyenge Aerox is jo jol is megy csak az alkatreszei nem birjak tul jol foleg ha abba raknak tuningot.Ez tapasztalat haverjaim motorjan.
En aztmondom Aprilla legjobb robogo csak sokaig kell varni az alkatreszre.

MaCS Creative Commons License 2001.11.24 0 0 18
Halihó!

A téli üzem a motornak és a gumiknak 5-7 fok alatt kezdődik.
Nekem is. Úgyhogy a robogó télen sem megy igazán sokat aludni!

Üdv: MaCS

Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.02 0 0 17
hala-hala

idén sajna már nem lesz robogózás, elteszem télire a verdát; elég hidegek vannak! A nap süt, de ez csalóka, 11-14 fokban nem olyan jó motorozni azért. Nekem sem, a motornak sem :-((( Úgyhogy, sajnos, ez a szezon véget ért....majd jövőre!

runner fxr rulz :-)))

luc72 Creative Commons License 2001.11.02 0 0 16
Hali

A kuplungja EVO ez azért jó mert baromi sok bealítást tartalmaz + sulyok + rúgok.
A fékpofákat meg éri kicserélni Nissinekre baromi jók, az első tárcsát kékes színre melegíti.
Van egy digi fordszám mérőm az adatok onnan vannak.
10600 körül indul meg, innen 11500-12000 tartja a fordulatot ez kb 110 km/h elég innen meg emelkedik a fordulat. A csúcs 14900.
A bealítás valóban nem egyszerű, kezdődik a karbival, de a görgő+ kuplung páros sem rossz.
Az egész kb 3 napot vett igénybe, de most már az időjáráshoz meg a pályához való bealítás nem sok idő.
Repbenzin+Motul 800 keverék volt benne.
Most 2 ütemű verseny benyo és ELF verseny olaj van benne.
De van most nálam ELF 124 verseny benya is.

Előzmény: oslagbar (14)
oslagbar Creative Commons License 2001.11.01 0 0 15
A Peugeot Speedfight tényleg nagyon szépre sikeredett.
De állítólag átkozottul nem tarós... Bár ilyenem még nem volt. :)))))

Osli

Előzmény: hulla (13)
oslagbar Creative Commons License 2001.11.01 0 0 14
luc72

Persze, hogy érdekel.
Pl. mennyit szívtál a behangolásával??? :)
A Görgő–hátsó nagy rugó egyensúly eltalálása nem egy vidám feladat....
Milyen alkatrészeket használtál?? Milyen fordulatszámon pörög??

Üdv Osli (a hommetunninger).

Előzmény: luc72 (12)
hulla Creative Commons License 2001.11.01 0 0 13
Üdv Robogósok :-) !

És a kis Peugeot hogy teccik nektek? Nekem nagyon bejön:

Vagy egy új Jog

luc72 Creative Commons License 2001.11.01 0 0 12
Hali

Huuuu, a mostanin szinte mindent.
Ha komolyan érdekel akkor leírom.

Előzmény: oslagbar (11)
oslagbar Creative Commons License 2001.11.01 0 0 11
Hi

A kipuffon és a hetvenes hengeren kívül mit változtattál még a motoron??

Membrán, görgők, áttétel, varíátor, rugók, kuplung??

Osli

Előzmény: luc72 (10)
luc72 Creative Commons License 2001.11.01 0 0 10
Hali

Nekem volt, van Aprilia SR-em, én is nagyon szeretem, a futóműve nekem bejött.
Most versenyezni szándékozok vele, a régi tuningal van pár kép róla: http://kep.tar.hu/luc72

A robi talira csak 50-esel lehet menni? 70 esel nem?
Ill. egyébként is csak akkor tudnék elmenni, ha valahol Óbudán lenne a tali.

Előzmény: oslagbar (8)
oslagbar Creative Commons License 2001.10.31 0 0 9
Krinya!

Én a Yamahát választanám. A Hondáknak nem elég tartós a blockja. Hamar ciripelni kezd a gyűrű, stb. Pedig a nagyoknál ponn fordítva van. De a robogóik nem túl tartósak.
A Yamaha többet eszik, de jobban megy és sokáig tart.

Milyen Jog?? 3kj, 3ry, stb??

Osli

Előzmény: krinya (1)
oslagbar Creative Commons License 2001.10.31 0 0 8
Üdv H.R.N.

Volt egy Malaguti F-15-öm, de nekem annyira nem jött be. Még hetvenes Malossi hengerrel sem volt egy sportgép. (pedig ezeket ugyanazzal a minarrelli blockal szerelik, ha jól írtam Yamaha, Malaguti, Aprilia). Szóval a többi hasonblockal szerelt gép jobban tetszett.

Esetleg vkinek volt már régebbi - a mostani előtti - Aprilia SR-je? Isten volt a futóműve.

Osli

Előzmény: HypeRaptor Nymo (6)
oslagbar Creative Commons License 2001.10.31 0 0 7
Üdv!

Dr.V: Jó moci, bár kicsit kemény, de hát ezért sportrobogó.... Elől-hátul tárcsás, vizes, paioli gátlók, tartós block. Ha szeretsz száguldozni kanyargós utakon akkor javallott.

Ha viszont kényelemre vágysz Neo's a jó vétel. Nem olyan dögös, hátul dobfékes, levegős, de sokkal olcsóbb és kevesebbet eszik. KÉNYELMES.

Ha pedig terepre is vágysz (egy kicsit)akkor BWS. Ságuldozni is lehet vele. Nagyon stabil. Nekem bejött:)

Viszont, ha nem feltétlenül Yamahára vágysz, akkor a Gilera Runner feltétlen megér egy próbát.... Isteni. Főleg a 2001-es mert annak már jobban hangolt a futóműve. Erősebb a motorja, nem beszélve a 125-ős vagy a 180-as ról.

Osli

Előzmény: Dr. V (3)
HypeRaptor Nymo Creative Commons License 2001.10.31 0 0 6
Nos sziasztok!

A témában még nem vagyok jártas, de annyit mondhatok, hogy imádok robogózni. Bár sajnos most nincs. Eladtam, s vele a lelkem:(((
Hogy miért vagyok köreitekben? Egy levél hozott ide. Hooligan ajánlotta ezt az oldalt.

Egy nagymérvű robogós találkozót szervezek. Robogósok Klubja néven. Egy kikötés van, csak 50 köbcisek jöhetnek:)

Hogy mi az ami alapján én választani fogok? Mert kell ha újra nyeregbe akarok ülni, először is: teljesítmény, volt e törve, kerekek állapota, váz szerkezete. (Volt vagy van e benne görbület)

Nem tudom ki mennyire ismeri a Malagutit, de én arra tenném le a voksom:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!