Keresés

Részletes keresés

Juditka Creative Commons License 2000.07.18 0 0 13
Egész délután itt szenvedtem, mert sehogy nem ment el a hozzászólásom. Szóval kedves BlueBird, azt akartam megkérdezni toled, hogy adtál-e neki még egy esélyt, vagy azóta tényleg felfüggesztetted a Robin Cook könyvek olvasását?
BlueBird Creative Commons License 2000.07.18 0 0 12
Nem vagy egyedul Juditka, bar en nagyon regen olvastam R.C.-t. Kedvenceim: Laz, Koma, Mutacio, stb. Volt egy konyve, sajnos nem emlekszem a cimere, de annyira izgalmas volt, hogy ulto helyemben 6 ora alatt kiolvastam!
Holnap visszajovok annak a konyvenek a cimevel, amelyik utan azt mondtam, hogy tobbet ettol az irotol nem olvasok, esetleg csak a regi kedvenceket.
Viszont, amiket itt ajanlottatok (tortenelmi hatterueket), azt hiszem megprobalom fellelni es elolvasni.
Udv: BlueBird
sylvie Creative Commons License 2000.07.18 0 0 11
Ez tényleg így van. Én életemben egyszer voltam kórházban - akkor is csak három napig -de valóban R. C. könyvet vittem olvasni.
Előzmény: Juditka (10)
Juditka Creative Commons License 2000.07.18 0 0 10
Ha jól emlékszem, az a salemi boszorkányos, ugye? Abból tényleg egy csomó minden érdekesség kiderül a boszorkányperekrol és az anyarozs mérgezésrol. Lehet, hogy azért szeretem annyira, mert valaha én is egészségügyis voltam. Egyébként nagyon érdekes volt, hogy amikor éppen megjelent egy új könyve, a betegek 60-70%-a azt olvasta a kórházban...
Előzmény: sylvie (9)
sylvie Creative Commons License 2000.07.18 0 0 9
Na épp ez a kettő, ami nem tetszett annyira. Viszont magasan vezet a Halálos kockázat, amelynek némi történelmi háttere is van.
Előzmény: Juditka (8)
Juditka Creative Commons License 2000.07.17 0 0 8
Ebben maximálisan egyetértünk. De egy kicsit más a "Gyötrelem éve" is. A "Szfinx"-ben meg orvosok sincsenek, csak Egyiptom.
Előzmény: EbiHall (7)
EbiHall Creative Commons License 2000.07.17 0 0 7
Én egy időben nagyon szerettem, bár nem sorjáznak a kötetek a polcomon.
Mindenesettre azoknak, akik szeretik a témát:
Olvassátok el a "LÁZ" c. könyvét. Szerintem magasan kilóg a sablonból, amibe azóta belesüllyedt szegény Cook. Mindenképpen érdemes, azoknak is, akik megcsömörlöttek már tőle. Orvosos, de nem krimi, nem hunyó a kórházigazgató, nem medika a zseni stb.
Hajrá, vágtassatok a könyvtárba...!
Wazull Creative Commons License 2000.07.17 0 0 6
Nem szeretem R.C. regenyeit. Anno 14 eve elolvastam 3-4 konyvet. Mind egy kaptafara keszult. Ugyanaz a tortenet, kicsit szinezve. Ez igen biztos jele annak, hogy a penz igen fontos faktor nala. Persze, egy muvesz kerjen penzt a muveszeteert, neki is kell elni valamibol, es a vilag abba az iranyba megy, ez ellen nincs mit tenni. De konyorgom, adjon is valamit a penzunkert! Misztikus torteneteket keverinteni a feher kopeny kore jo kis biznyic...
Előzmény: Juditka (-)
McAdam Creative Commons License 2000.07.14 0 0 5
Egyszer, nyaralás alatt el lehet olvasi, de nekem az a bajom velük, ha meglátok egy R.C. könyvet, sosem tudom, hogy olvastam-e már?
Szóval, nem túl maradandó...
sylvie Creative Commons License 2000.07.14 0 0 4
Én is szeretem Robin Cook könyveit. Kikapcsol, ellazít. Nem mondom, hogy magas szintű irodalom, de arra tökéletes, hogy amikor hazamegyek munka után, és a hangyácskák rohangálnak a fejemben, elszórakoztasson. Szerintem még mindig jobb, mintha agyament sorozatokat néznék a tévében.
Gyakorlatilag az összes orvosregénye ott van a polcomon, van, amelyiket többször is olvastam. És várom a következőt!
Előzmény: Juditka (3)
Juditka Creative Commons License 2000.07.14 0 0 3
Na mi van itt? Tényleg csak én szeretem? Vagy mindenki elment a Vasúttörténeti Park megnyitójára?
tejfigura Creative Commons License 2000.07.14 0 0 2
most jött ki a legújabb, láttam az aluljáróban. "aranyér" a címe és orvos-krimi.

Juditka Creative Commons License 2000.07.14 0 0 1
Na azért annyira nem vagyok elfogult, hogy ne ismerjem el azt, ami tény, szóval azt, hogy tényleg vannak azonos szálak a regényeiben, Pl.: eloszeretettel vesz elo medikákat és medikusokat, akik aztán Sherlock Holmes-i tehetséggel kinyomozzák, hogy a fejétol buzlik a hal, azaz a kórház igazgatója egy gennyláda. De ezzel együtt is csípem ot.
Előzmény: holdkölyök (0)
holdkölyök Creative Commons License 2000.07.14 0 0 0
ú, ne, má'! robin cook tök rossz szerintem!
tulajdonképpen 0 könyvet olvastam tőle, de egyet megpróbáltam először, de nem bírtam. utána még poénból beleolvastam néhányba. szerintem tök kommersz, populista, meg agyatlan,...ömm, úgy értem nem egy mély irodalom, amit csinál, nem művészet, legalábbis számomra. szóval nekem nem jött be!
Előzmény: Juditka (-)
Juditka Creative Commons License 2000.07.14 0 0 topiknyitó
Én nagyon szeretem a címben nevezettet. Sot, o az egyik kedvenc íróm. Ha megjelenik egy új könyve, akkor 24 óra alatt ki is végzem azt.

Nem hiszem, hogy ezzel egyedül lennék, úgyhogy hajrá. Kiváncsi vagyok, ki lesz az, aki 0 könyvet olvasott tole.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!