Háát...most nagyon lehangoltál :-)) Szóval honnan tudnék még ilyet venni?? El sem hiszitek hogy mennyit érdeklődtem. fotót tudsz küldeni? Egyáltalán kitől lehetne beszerezni. De az legalább jó jel h van aki nem csak a pc-t ismeri:-)
Olyat olvasgattam, hogy ez az autó menet közben sziréna hangot ad ki. Kérdésem: hogy a bánatban ad ki ilyen hangot? Mivel? Nincs is benne semmi olyan amivel ezt tudná! Szerintem. Csak a lendkerekes szerkezet van benne. Valaki ha tudna hiteles válasz adni az jó lenne! Köszönöm!
Olyan fórum van az indexen ahol "kézzel fogható" régi játékok után lehet érdeklődni? Pl: öltöztethető katonák, ezekhez lehetett kapni pl hátulról kihúzható rugós működésű ágyút is. Eccerűen senki nem tud benne segíteni. Ha van vkinek bármi tipp megköszönöm. Ezeket annak idején külön zacsikban lehetett kapni. Egy zacsiban volt pl. puska pajzs, stb. Lehetett lovas katonát is venni vagy még szekeret is..(bár ez igen drága volt akkor..ca. 20 éve.)
ja, igen, vagy valamelyik az ezer klon kozul :) orulok, hogy megtalaltad.
az emulator egy program, ami mas rendszer/platform jatekait tudja futtatni. ehhez neked a jelek szerint valami arcade emulator kell, azokhoz nem ertek, csak a c64-hez, de alapvetoen beszerzed, elinditod, beallitod (hang, iranyitas, ilyesmi), aztan jatszol :)
Amit mondtál játékot,pont utána következik ami nekem kellene!Egy kék sapkás muki írtja a zöld ruhás csókákat pálmafák környezetében 2:43-tól.Ha tudnád ennek is a címét vagy egy linket ahol elérhetem vagy több infót megtudhatok róla,azt nagyon megköszönném.Üdv!
Egy régi játékot keresek a lenti linken van egy videó amiben a 2:43-tól látható lövöldözős kommandós játék látható.Nagyon régóta keresem és a címe vagy a link ahol le lehet tölteni vagy játszani lehet vele,nagyon kellene!
Egy regebbi jatekot keresek en is. A nevet nem tudom pontosan, de valamilyen puzzle jatek lehetett, ahol a kis figura mindig meg kellett egye az osszes banant. Kulonbozo szintek voltak benne, labirintusszeruek, sokszor ilyen kis szornyek jottek utanna, es lehetett mozgatni a kockakat hogy bezarjak oket.
Kereskedj okosan társasjátékot keresek megvásárlásra. Ha esetleg van valakinek vagy ismertek valakit, aki megválna tőle, kérlek jelezzétek myvendingevkukacgmailpontcom email címre!
Emléxem én is ezekre a magyar "utángyártott" katonákra. Korábban is lehetett már kapni. A 70-es évek végén tuti volt, de akkor még nem lehetett csípőben hajlítani a lábukat, ez későbbi vívmány :) Assz'em mi mozgatható katonáknak hívtuk... Jó pár volt nekünk is. Én azzal szórakoztam, hogy vizet tettem a fejükbe és akkor fürdés közben a kád vízbe, bármilyen magasról, gyönyörű fejest ugrottak :)
Elérhetőséget én sem tudok, de nézz szét a Vaterán.
MerlinKaname csak keres rá hogy Pipes mert ez volt az a régi csöépitös játék,amiben a szerelönek idöben ki kell épiteni a csövet A pontbol B pontba megadott görbe ,egyenes csödarabok segitségével és egy idö után megindult a viz vagy szenny (ez változo) és ha eljutott A bol B be akkor jó ha nem hanem kifolyt akkor vesztettél .de amiröl te beszélsz az valami továbbfejlesztett verzió lehet :Dde hasonlót biztos találsz
Hmm nekem mindig a Gorgi 17 jut eszembe D: meg Sam n Max hit the road a sam and maxböl amugy csináltak ujakat is (Sam n MAx Season 1 Episode 1,2,3.....)de a legföbb az a Full Throttle amiböl beigérték a 2. epizodot de nem lett belöle semmi pedig nagyon sokan szeretik a mai napig :S én pl emulátorokal játszok az ilyenekkel. jah és ha már felsorolunk a régi játékokból ki nem hagynám a Neuromancert :D a jó öreg Amigás és C64 es játékok (majdnem ) mindet szerettem.sok ma is megálja a helyét. vannak olsyan játékok amiket több milioan játszanak pedigaz a régi kalandjáték tipusu amikor csk leirja akörnyezeted, de a legtöbb ember mégis a WoW meg a hasonlók mellet táborozik. ha eszembe jut hogy egy mai gép és egy c64 menyiben külömbözik :)
Ha ezt nekem írtad akkor azt tudom mondani hogy állítólag a 90-es évek elején volt egy magyar gyártó aki ezeket az öltöztethető katonákat, ágyukat, fegyvereket stb. gyártotta. Sajnos még csak keresni sem tudok utána mert nincsenek kulcsszavak...szinte reménytelen :-(( a két kisfiam meg már követeli tőlem. Szóval várom továbbra is a segítségeteket és azokat előre is megköszönöm.
A játék fő célja az angol nyelv tanítása kicsiknek, de ennek ellenére jól meg van csinálva. Oldalnézetben irányíthatod a karakteredet (kisfiú vagy kislány), fák közt, faluban, és ha látsz egy négyzetben lévő kérdőjelet valahol a pályán, odaugorhatsz, és 'felveheted'. Ez kiír egy szót (vagy egy képet?), amihez meg kell találni a hozzáillő képet (szót?), szintén négyzetben, s szintén fölugrani hozzá. Ha összegyűjtöttél 10 ilyen párt, akkor továbblépsz a következő szintre. Vannak ellenséges szörnyek is, ilyen zöld trutymók is, amiket a Space lenyomásával lehet leönteni vmi kannából, és már meg is ölted őket.... Nem ugrott be valakinek valami? :( Imádtam ezt a játékot, úgy kb. 11 éve játszhattam, és sok éve keresem! :))