He-he!
Az a jó, hogy szexőrült vagy, látom, Egérke is normális, mert ő is az. Egyéb tulajdonságait nem ismerem, de ez az egy nagyon előnyös tulajdonság, és nőben jóval ritkább, mint férfiban.
Vagy Te is nő vagy? Akkor még jobb!
Meg fox lepődni, de én is az vagyok.
Egy őrült, aki szereti a szexet.
Vagy az olyan rossz? Nem is tudom?
Szeretném megunni, de mindíg van benne valami új.
Az Egérkéről meg annyit, hogy tök normális egészséges NŐ.
Vagy te a fijúkat jobban szereted? Ilyen is van. Nem szégyen, csak más.
Olyan összevissza vagyok itt, hogy nem tudok elég gyorsan reagálni az eseményekre.
Szerintem jó a topic, vagy mellette, vagy ellene, de a téma örökzöld.
Ki, kivel, hogyan, kicsit átélve, csámcsogva rajta.
Van akinek csak ez jutott - :-)
Bezzeg nekünk ... :-)
A maszturbációnak semmilyen szépsége nincs.
Arra jó, hogy ha nincs megfelelő(!) partnered ,valahogy levezesd a felgyülemlett izgalmat. Maga az orgazmus lehet ugyanolyan, de az utána következő érzés csak a rendkívüli üresség. Kihez bújsz hozzá, kinek "köszönöd" meg az érzést, amihez hozzásegített?
Remélem így lesz!
Kaptam egy "égi" jelet:
Kiöntöttem az előbb a málnaszörpöt az íróasztalomra.Jutott a gépre is...
Most az takarítom. :((((((
Amúgy az életkedvem nem vesztettem el, szép is lenne 21 évesen...
Csak jobban megnézem a dolgokat előre, és nem hiszek el már mindent elsőre.
Kösz a bíztatást.
Amúgy hagyom a rokonom, hogy csináljanak amit akarnak.
Üdv
GG
A szexőrültet tényleg nem te írtad, bocsi.De a másik sokkal jobban sértő! :(
A másik kérdésedre a válasz:
Mert akkor még kis hülye voltam és tapasztalatlan.
(De csak a szerelmi háromszög témában...:) )
És azóta tanultam ebből, és sajnos mindenhol ez megy.Nincs normális párkapcsolat?
Ha így megy tovább, nem lesz kedvem később megnősülni!Mivé lett a világ?!
Aranyos vagy! :o)))
A szexőrültet én írtam volna? Nem hiszem.
Ja! Ha már említed, a szerelmi háromszögetekben az illetőnek miért nem mondtad meg, hogy a nője téged részesít előnyben itt-ott? Ha már ilyen lelkiismeretes vagy és másnak akarsz "segíteni"?
Nem értem, hogy jön ide az én (általad feltételezett: sekélyes) szexuális életem?
Ebből a témából hogyan következik az hogy :
"Szerintem a topicnyitó azért olyan szexellenes, mert még életében nem szeretkezett egy olyan igazi világrengetőt"
vagy az hogy én szexőrült vagyok.
Természetesen nem vagyok szexellenes, sőt...
DE:
Itt nem rólam van szó, és nem is ez a kérdés.
Ha estetleg beleolvasol egy másik topicba amit BT nyitott/Mi kell a nőknek?/, ott megtudhatod hogy /ugyanúgy GGAB néven/ én is tudtam bonyolítani a saját életem hasonló témában, mint ez.És ezekből a tapasztalatokból kiindulva, már senkinek nem kívánok egy ilyen "szerelmi 3szöget"
mert SZAR az egész!Akármelyik fél szemponttjából.
Mondjuk akkor én nem a megcsalt fél voltam.
Na szia és ne legyél mindig ellenséges velem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves csl és Night Hunter!
Egy férfinak valóban tudni kell hódítani és elbűvölni, és ha a megfelelő nőnél teszi ezt, akkor valóban jókor lesz, jó helyen, a nő kapható lesz mindenre. :o)
Frizbye! Még fejlődnöd kell, ha ilyet kérdezel. Korban is. Egy nő, mondom nő(!) és nem leányzó, már tudja, hogy mi kell neki, mi az amivel le lehet venni a lábáról. (Lásd előző bekezdés.)
Akkor ez a te kereszted. Cipelheted.
Én például leszarom.
Mindig lesznek elvált, vagy olyan nők, akik elégedetlenek a férjükkel.
Ezek könyen kaphatóak mindenre, csak jókor kell a jó helyen lenni.
Ne haragudj! Nincs mentségem, illetve mégis. Én meg akartam nézni, hogy írtatok-e már a topicba - az utóbbi hozzászólásotokból számomra nem ez derült ki -, de nagyon rendetlenkedik az index. (Legalábbis nálam.)
Ígérem, legközelebb kitartóbb és figyelmesebb leszek!
Elejétől követem a topikot, és jókat szóltam hozzá.
Például:
90-ik hozzászülás: "Már miért ne szólhatna bele más magánéletébe? Te nem szólsz bele más magánéletébe már csak a létezéseddel is?
Akkor szól bele más magánéletébe, amikor akar, mert ő így tartja jónak."
66-ik: "GGAB: Hogyan próbált meg elcsábítani a csaj?"