"egyedül.is.szok.mozizni" - Legjobb tarsasag :)))
Bar nekem meg egyedul nem sikerult, mindig akadt nehany ismeretlen aki csatlakozott...
Visszaterve a filmre, nem volt ez parodia, tenyleg kestek 40 evet. De nekem epp azert tetszett. Pont a gorcsos-giccses jelenetek miatt. (birka halala, repulobol kieso ember, plafonig repulo szerelmesek, uzenet az egre a gep fustjevel, es ilyenek.)
Valamint jo otlet volt kombinalni a fekete-feher hirado szeru bejatszasokat, dobott rajta. Ez inkabb stilus tanulmany, mint parodia.
Hát ez az, én nem tudtam eldönteni, hogy most műfajparódiáról van szó (amihez viszont kevés volt), vagy halálosan komolyan veszik az egészet (amihez viszont késtek vagy 60 évet).
Szovivonk jol beszel, es igazat. Nagyjabol. Bar megmondom oszinten, en jol szorakoztam a filmen. Marmint azon, hogy milyen iszonyu giccsparade vonult fel, illetve elismeressel adoztam elottuk, hogy mennyire kepesek szorosan betartani a mufaj osszes irott es iratlan szabalyat.
Szerintem feeling az a film, de amugy csapnivalo. :)))
Találkoztunk említett három személlyel, asztán megvettük a jegyet, asztán beültünk a mozi kávézójába, de szerencsére csak rövidített ülést tartottunk, mer nagyon füstös volt és oxigént elfelejtettek keverni a légkondiba. Asztán megnéztük a filmet, ami közben én néha step, slow-fox, swing, angolkeringő lépésekkel megtapostam Lordi lábát, de ő nem haragudott, mer ő is nagyon fílinges volt, asztán végén alkalmam nyílt még vezényelni is egy sort (ez biztos nagyon jó volt a mögöttünk ülőknek is, mer egyet se szóltak, viszont hangosan horkoltak teccésnyilvánításként).
Asztán hazafelé menet már csak dalban montuk el, hogy mily öröm ért minket és velünk táncolt az egész villamosmegálló.
És szerencsére én nyertem meg a nagy villamosversenyt is.
Nakérem. Mivel úgyis csak mi hárman (Lordi, Lordyfich, Chino-San, Chino-Sam, Evil Skeleton Sam, Mekere, plakátpofa) olvassuk a topicot, ezért most nem számolok be a tegnapi napról. Pedig megtehetném, de szerintem minden résztvevőnél a feledhetetlen élmény kategóriájába került a tegnapi film és sűrű ismétléseket igényel a hátralévő életében.
Dehát ez egy szörnyű film! Én egyébként rendszeresen előnyben részesítem a kis mozikat, de ezt már láttam a Kossuth-ban. Hát, sok sikert hozzá, nekem NAGYON nem tetszett. De nem akarom senki kedvét elvenni, ha szeretitek a 40-es évek musical-jeit, akkor tetszeni fog.
....Éééééés a topic ismét felszínre tör!!! ((((c:§
Találtam egy filmet, amit meg szeretnék nézni és szerencsére pont művészmozikban aggyák csak. Nem érdekel valakit? A Lóvátett lovagok a címe és jáccák az:
Tulajdonképpen fogjuk arra, hogy csak a csőd szélén álló, abszolút nem látogatott westend mozit akartuk megmenteni, azért vezetett arra utunk, és néztük meg a filmet.
Szoval nem eppen ide vag, de valahova azert megis... szoval megnezodott - ezuttal (hoppa... legyoztem az ironiat, ugyhogy nem fejezem be) - egy kisebb kulonitmeny (5 fo) altal a csajok es pasik cimu vilagcsoda.
Hat holgyeim es uraim (illetve csajok es pasik) ezt nem lehet kihagyni. A film olyan melyerteku dolgokat boncolgat, mint a ferfi es no kozott feszulo osi ellentetek, a ket nem kozotti baratsag lehetsegessege, illetve az egyen vivodasa es harca a kulonbozo eletszeru szituaciokban. Mindezt teszi teljesen sablonok nelkul, vadonat uj, mondanivaloval teli, izgalmas lebilincselo, meg veletlenul sem banalis modon.
- mondta volna egy iszonyatosan lefizetett kritikus. De nekem annyit nem lehet fizetni.
Szoval oszinte respekt Beny-nek, Chino-San-nak, Lordinak, es Spenotnak, amiert vegigultek. (persze lehet nekik mas a velemenyuk) A film nalam kb 20 kimenopontot kapott. (1 kimenopont jar minden alkalomert, amikor tavoztam volna a terembol, illetve TV eseten kikapcsolom a keszuleket).
Amiben a film kulon zsenialis, az az, hogy a 2. perc vegere mar 1 pontnal tartott, valamint eddigre mar fixre lehet venni a veget, es valoszinutlen a tevedes.
Ugyhogy igazandibol mindenkit oszinten lebeszelnek rola. De nem az en dolgom. Ugyhogy bitte tobbiek, szorjatok ti is a manat...
(ha Lordi elotte nem huzza ki belolem azt, hogy most es itt hozzaszoljak, akkor inkabb meg az emleket is letagadnam...)