Keresés

Részletes keresés

rktv Creative Commons License 2000.07.05 0 0 73
Halióll!
Nem akarok megbántani senkit, de nem nagyon értem ezt az egész "házinyúlranemlövünk" cuccot.
Lehet, hogy kissé leegyszerüsített, de az a kívánás mit sem ér, amit "holmi" "jajmileszutána" képes megölni. Most tényleg, mi van akkor, ha az emberről pletykálnak, meg rossz véleménnyel vannak, meg ilyenek. Télleg ennyire gyáva, kockázatmentesítő kell, hogy legyen az életünk, mér nem lehet vállalni azt, hogy az embernek, feláll vagy nedves? Ki nem sz*rja le, hogy mit pusmognak? Meg ezúton szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy akkor is pusmognak, ha nincs semmi. Megúszhatatlan. Akkor nem jobb, ha már van is miért?
Aki meg attól fél, hogy, hogy néz a másik szemébe utána, vagy hogy hogyan dolgozik együtt vele, az meg főleg menjen a redvásba, mert ennél únintelligensebb aljas gyávaság nincsen.
Persze, olyanon könnyebb túllépni a félresikerült cucc után, akivel ritkán találkozik az ember.
Szerintem ebben az egészben egyetlen lehet a lényeg: akarjuk-e, vagy nem. Pont.
okostojás rktv
priscilla Creative Commons License 2000.07.05 0 0 72
Azért nem ott helyben történt :))). Mellesleg fölmondtam, de nem ezért. A mindenki persze túlzás volt, mindig elfelejtem, hogy az itt megengedhetetlen :)))
Előzmény: paypoint (71)
paypoint Creative Commons License 2000.07.05 0 0 71

Hat eleg erdekes lehet az a munkahely, ahol mindenki mindenkivel lefekszik, aki meg esetleg kimarad a bulibol, az a tobbiek baromkodasain szorakozik! Ha en vkivel a munkahelyemen flortolni kezdek, teszem ezt azert, mert az illeto vmilyen szinten felhivta magara a figyelmemet es nagyon valoszinu, hogy ha tortenetesen nem munkakapcsolatban futunk ossze, akkor is flortbe bonyolodunk egymassal es nem csupan az hajt a dologban, hogy o az egyeduli, aki meg nincs meg az irodabol. Azert az ember munkahelye jo esetben megse kupleraj (kiveve ha ott dolgozik :)), ha meg igen, es nem birja az ember gyomra, hat mondjon fol.

Udv P.



montechristoforo Creative Commons License 2000.07.05 0 0 70
Szervusztok!

Elolvasgattam a topikot és elég egyöntetűnek látszik a közvélemény.
Azért 1-2 dolgot megjegyeznék.

CHARLIE-ra hivatkozva:

"Arrol nem is beszelve, hogy a "tengeren tulon" a fonok orul, ha csak megussza azzal, hogy lemondasra kerik fel. Ha egy fonok azert rug ki egy beosztottat, mert raunt szexualis szolgaltatasaira, nem sok jovot josolok neki. A ceg fizethet egy csomo karteritest, az alkalmazottat vissza kell venniuk, a fonokot meg ugy rugjak ki, hogy a laba sem eri a foldet. "

Kicsiny hazánkban biza sok minden nem úgy van mint a "nagy ámerikában". Hasonló esetekben elárulhatom, nem a főmuftit rugják ki kétlábbal. Sőt... a leányzóra lőcsölik a teljes balhét és fegyelmivel tüntetik el a szinről a pri-ma-donnát.

Persze ne feledkezzünk meg róla, hozzánk is csak a "meglepő és mulatságos" azaz rendhagyó esetek jutnak el a tengerentúlról... Ott is emberek élnek és mint minden ilyen helyen "az erősebb kutya b...". Ha emlékezetem nem csal, Bélabácsi még mindig az íróasztalát markolja, míg K2(Kikapós-Kisasszony) már rég nem jegyzőjelölt...

(Más kérdés, hogy az éremnek mindig 2 oldala van. Tehát az "ifjú titániákat" sem kell azért túlzottan megsajnálni.)

Tehát summa sumárum egyetértek a tömeg véleményével: "ha mar flort, akkor ne a munkahelyen, es vegkepp ne beosztottal." Ha már van annyi vér a pucában hogy más helyre is jut belőle, akkor már ahhoz is legyen, hogy mondjuk a főnökasszonnyal ..., ahol TE vagy az aki vásárra visz valamit azért hogy vadászsikere legyen. Ez igy nem tetszik? Úgy már nincs ínyedre a dolog? Akkor bele se kezdj!

No persze nem a népszavazás szokott azt hiszem ilyen esetekben, és témakörben számitani, hanem az ösztönök szava :-)
Azok pedig ritkán nem hedonikus inspirációjuak... :-)

Üdv néktek és házatok népének

Monte

Előzmény: Törölt nick (20)
milegyek Creative Commons License 2000.07.05 0 0 69
Nos, korábban én is a házinyúlra nem lövünk híve voltam. Aztán tavaly nyáron, mikor épp egy hat éves kapcsolatot kívántam megszakítani, és nagyon nem vágytam komolyra, úgy gondoltam egy éjszakára felcsípem egy kollégámat (soha nem volt egyéjszakás kalandom, gondoltam most vagy soha). Tudtam, hogy neki nem fogok lelki sérülést okozni, mert kedves és jóképű lévén számos nőügye volt ismeretes. Magamról tudtam, hogy nem fogok beleszeretni, mert úgy éreztem ki kell hevernem azt a szakítást.

Tévedtem, mindkettőnk esetében.
Az az egy éjszaka már 10 hónapja tart és ebből 9 hónapja együtt élünk. És ki tudja...

priscilla Creative Commons License 2000.07.05 0 0 68
Ez a házinyulasdi, meg következménytől való félelem kicsit naívnak tűnik nekem. Most olyan helyen dolgozom, ahol kevés és főleg idősebb fiúk vannak, nem forr az erotika. Az előző helyen viszont sokkal több volt a férfi, mint a nő. Számomra is kicsit döbbenetes módon alapvetően szinte mindenki mindenkivel lefeküdt. A húszéves tanonclányoktól a harmincas nagymellűeken keresztül az ötvenéves (mellesleg nem csúnya) szőke büfésnőig, marketingesig mindenkit megdugtak vagy legalábbis megpróbálkoztak a férfiak. És a nők mégcsak nem is az előrejutás miatt mentek bele mindenbe, mert a magasabb pozícióba jutó lányok, nők nem ennek köszönhették, ők vagy nem is folytak bele a gruppenszexbe vagy éppen olyant választottak, aki nem segítette őket felfelé. Mondjuk én elegánsan távolmaradtam az orgiától :)), de mondhatom, nagyon szórakoztató volt figyelni a románcokat, erotikus vonzalmakat, amik nem is ártottak az egyébként nagyon stresszes munkahelyi légkörnek.
paypoint Creative Commons License 2000.07.05 0 0 67
Hali,

csatlakoznek Gigahoz: a tema nekem is maximalisan bejott eddig, kapcsolataim majdnem mindegyike vmelyik munkahelyemen kezdodott, szovodott, bontakozott ki, most is egy ilyenben vagyok epp benne, bar mar egyikunk sem dolgozik azon a helyen, ahol annak idejen megismerkedtunk. Nem is tudom, munkahelyen kivul hol tudnek meg ismerkedni (ha tudtok vmit, szoljatok :)), a 24nek tobb mint a felet ott toltom nemdebar. Szoval nalam okes a dolog, nyitott voltam, vagyok es valoszinuleg leszek is minden ilyen kezdemenyezesre, aztan majd eldol, mi lesz belole. Nem ertem meg azokat, akik eleve kizarjak az eletukbol ezt a fajta ismerkedesi lehetoseget, meghogy hazinyul!!! Elobb-utobb barmilyen tarsasag tagja leszel, mindenki hazinyulla (ilyen egy bena szot!) valik benne vmilyen szinten, akkor kerdezem en, kivel lenne ugymond szabad osszeallni?????????????

Na pusszantas, rohanok dolgozni!!!! P.

gigant Creative Commons License 2000.07.04 0 0 66
Üdv !
eddig észre sem vettem ezt a jó kis topicot, ha már itt vagyok, írok is.
szerintem nem lehet kerek-perec kijelenteni hogy "utána" micsoda rossz dolgok következnek.
én jópár ilyen mh-i kapcsolatba keveredtem,egy darabig sportot is űztem belőle, soha nem lett problémám, sőt igazán ezekre a kolléganőkre számíthatok a legjobban, ill. ők is számíthatnak rám. Ja, és a főnőkeimnek sem bökte, böki a csőrét.
szóval eddigi vacillálók, mindent bele, 99% hogy jól "sül" el a "dolog"
én viszont befejezem, mert lassan elfogy a használható "anyag"
Üdv: giga
jedi1 Creative Commons License 2000.07.04 0 0 65
Sziasztok
Ha megengeditek én is hozzászólnék a témához.
Először a főnök-beosztott viszony.Ebben igazi tapasztalatom nincs, de mikor sportoló voltam a tanitványaimmal SOHA nem mentem bele még flörtölés szinten sem semmibe.Azt hiszem ha főnök lennék,megpróbálnám ezt az irányt tartani.Már csak azért is mert hiú ember vagyok,zavarna ha kétségeim lennének,hogy én kellek-e a férfi,vagy csupán a főnök.
Egyébként magában a munkahelyi kapcsolatban rosszat nem látok.Pár hónapja velem is kikezdett az egyik kolléganőm.Ő egy nagyon rossz házasságban él.Nekem meg éppen nem volt semmi komoly kapcsolatom, ki is voltam éhezve,belementem.Már az elején megbeszéltük hogy igazábol nekem nem ez a stilusom.Én is szeretnék családot,gyereket.Ugyhogy tőlem megkap mindent amit lehet, de ha feltünik egy komolyabb nő az életemben, ezt be kell fejezni.
Akkor ebbe megegyeztünk.Csakhogy mostanra ez a hölgy teljesen belémzúgott.Nem mondom, jó érzés, és jó látni ahogy egészen kivirult,csakhát mi lesz később.Nem baj az ha egy kis örömet tudunk okozni a másiknak.Csak már most félek hogyha vége lesz,ő fog nagyon szenvedni.
Nagyon nehéz dolog betartani a határokat.
Bolero Creative Commons License 2000.07.02 0 0 64
Szia alejandro_magno!
Szeretnék elnézést kérni hogy csak most válaszolok de tegnap nagyon fáradt voltam.
Tegnap emlitettem hogy zöld fülü vagyok. Ez bejött.Elcsesztem amondokámat.Kimaradt belöle
hogy a barát angolosan távozott.Igy már más a történet.
Ami esetleg tegnap lemaradt:
A fönök és én vagy fél évet lehuztunk együtt.
Ebből három honap azért klassz volt, hiába de a tiltott gyümölcsbe is van valami igazán különleges.Sokat bujkáltunk,titkoloztunk.Életemben nem voltam annyit kiküldetésben mint abban az idöben.
A munkatársak soha nem tudták meg hogy volt köztünk valami.Szoval lehet azért kapcsolat (intim) fönökkel,munkatárssal ,de nem biztos hogy ez jól sül el.Fel kell vállalni a lebukás veszélyét!
Ez nem biztos hogy jót tesz a kapcsolatnak.Egyébként vettem a lapot:csak nem arra gondoltál hogy hármasban jött össze a dolog?
Feltevésnek nem rossz,de ez a baráttal teljesen lehetetlen lett volna mivel akkoriban nagyon gátlásos volt. Emlitettem ezt egy másik topikban.
Biztosan jobb lenne a sztori ha igy történt volna.
Lehet hogy van benne valami ha az ember nem kettesben csinálja,de erröl nincs véleményem mivel nincs tapasztalatom benne.De érdekes téma lehet?!A jó pap is holtig tanul.
Előzmény: alejandro_magno (63)
alejandro_magno Creative Commons License 2000.07.01 0 0 63
Vacsora hármasban, utána vmi r o s s z, ez így keveset mond. Persze hasznalhatjuk a fantaziankat is, de az nem ugyanaz a történet lesz.
Írj valamivel többet, légyszi!

Alejandro

Előzmény: Bolero (62)
Bolero Creative Commons License 2000.07.01 0 0 62
Sziasztok!
Mivel zöldfülö vagyok még az efféle beszélgetésbe
nem tudom hogy hozzá szoljak -e?De mint látjátok megteszem. Elolvastam a topiknyito irását. Én a másik nem felöl közelitem meg a dolgot, mivel én oda tartozom.Arégi munkahelyemen megtetszettem a fönökömnek.Én nem akartam tudomást venni rola de egy idö után nekem is tetszett a dolog.A közös munkatársunk a fönök nagy haverja volt,nekem akkor még csak jó barátom.Rábeszélt hogy menjünk el vacsizni hármasban. Belementem, bár ne tettem volna! Nem szoktam inni.de akkor valahogy máshogy esett,és megesett a dolog,Nem mondom nem volt rossz.De ami utána következett az egy pokol volt.Még ma is ha rá gondolok nagyon szégyenlem magam.De talán a sors közbe szolt mert a cég tönkre ment.Párszor még keresett de én nem akartam látni,mivel ö családos ember,és arra nincs mentség ha miattam mentek volna szét.A helyzet pikantériálja hogy az akkori barát most az életem párja. Szoval ha valaki erre jár és elolvassa ezt a kicsit furára sikeredett irást gondolja meg hogy jó lesz.e neki ha a munkahelyén keres partnert magának. Nem biztos hogy neki nem sikerülhet,de nehéz egy ilyen dolgot felvállalni a munkahelyen.
CHARLI Creative Commons License 2000.07.01 0 0 61
Na, senki tobbet?
szív-ármány Creative Commons License 2000.06.07 0 0 60
alapvetően szerintem a kapcsolat a munkahelyen két dolog miatt jöhet létre: szükséged van a segítségére vagy ki akarsz vele kezdeni. a baj az amikor nem tudod eldönteni a fiú miért kedves és segítőkész. és persze nem tudod kivédeni hogy ne értse félre, ha egy fiúhoz fordulsz valamiért.

a legrosszabb amikor vége a kapcsolatnak. kínos. nem tudod, hogy viszonyulj (hatsz) hozzá, stb.

gysmoo Creative Commons License 2000.06.07 0 0 59
Rólam sem tudják. :))
De miért kellene bárkinek is tudni?
Előzmény: Tavaszcsillag (52)
CHARLI Creative Commons License 2000.06.07 0 0 58
Valakinek közben még dolgozni is kell ...
Szóval a helyzet változatlan, egy idő után rájöttem a beszélgetés közben, hogy nekem patt, de gondoltam, azért még elbeszélgethetünk a témáról.
Köszi a kérdésed, jól vagyok.
Előzmény: Trish (57)
Trish Creative Commons License 2000.06.06 0 0 57
De vajon mi történt időközben a topicnyitónkkal???
CHARLI! Megvolt már a kollegina? :))
Bocs, ha indiszkrét vagyok...
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.02 0 0 56
:)

nagyon köszi

már csak ezért érdemes volt megszületni :)

H.

Előzmény: Törölt nick (54)
angelina Creative Commons License 2000.06.02 0 0 55
nahat
barmennyire is nincsen (me'g) hepiend, nagyon szep amit leirtal..az se tartom kizartnak, hogy talan mar bele is szerettel.
de ez akkor mar nem csak szex (es kaland)...vagyishat hogy nincs is nalatok ilyenrol szo. szal lenne, talan, ha...en sok sikert kivanok neked/nektek. :)

angela

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.01 0 0 54
Nevet a szeme. A kezedben felejti a kezét, amikor átad vmit. Ebéd közben elfelejt mindent, és úgy beszélgettek az "élet dolgairól" mintha ezer éve együtt élnétek. Kövezzetek meg érte, én tavaly nyár óta nyakig ülök egy ilyen helyzetben. A dolog érdekessége, hogy nem éltünk vissza egymással (pedig bőven lett volna rá mód) gyk: NEM feküdtünk le, nem voltak titkos randik MERT a kis hülye férjhez ment decemberben ("olyan rendes" sráchoz, aki apa is lett egyben az ötéves gyerekének) azóta meg folyamatosan TUDOM hogy szenved mint a kutya, ráadásul bennem látja a nagy Spartacus-t, aki a törvényekkel és a szabályokkal szembeszegülve éli a "lelki" életét (is). Pedig csak arról van szó, hogy nagyon fontos nekem a csaj.
Annyira fontos, hogy letámadás helyett meghagyom neki a lelkiismereti és döntési szabadságot. Tudom, hogy ez a kapcsolata sem tart sokáig majd, ha nem miattam, más miatt őrli fel az idő. És ezzel ő is tisztában van.
Az egész egy őrült játék, ami néha pokolian nehéz, néha az egekben szárnyal.
De nálunk elég bonyolult a helyzet.
Én tehát azt mondom, ha azon múlik, hogy boldog leszel-e, ne hagyd ki a lehetőséget, csak légy óvatos.
És ne felejtsd el, hogy "utánna" is mindennap találkozol majd vele, akár akarod, akár nem, akár sikerül akár nem, főleg, ha igazán fontos a munkahelyed.
Tehát:

Kalandra fel!

(De nem észnélkül :)

Előzmény: CHARLI (46)
paz-2 Creative Commons License 2000.05.31 0 0 53
Gyerekek, nem kell ahhoz Clinonig elmenni, a dajcs fiu is homoritott a miniszteri titkárnővel:-))) a hülye:))) ráadásul a csaj terhes is lett, ezt a pechet... biztos nem volt véletlen:))))

Attila

Tavaszcsillag Creative Commons License 2000.05.31 0 0 52
Rólam pl nem tudják;)
T
Előzmény: angelina (13)
Endorfin Creative Commons License 2000.05.31 0 0 51
...tehat, a biztos jel az, hogy amikor támad,
akkor rátartod a puskát,
kozelrol,
és ha a nyul MEGHUZZA A RAVASZT, akkor már nincs mese.
Fontos ! hogy pontosan célozz,jól mukodjon a puska, jól sikeruljon a lovés, kulonben ha elhibázod, még utana is elkezdhet kiabálni, hogy megtamadtad, és ő csak védekezett,de végul alulmaradt a tulerovel szemben...:)

Endorfin

Előzmény: CHARLI (46)
Endorfin Creative Commons License 2000.05.31 0 0 50
Vigyazni kell,
mert lehet, hogy ugy látod, a nyul támad, de amikor jogos önvédelemből rálősz, sikitozni kezd, hogy segitség, megtámadtak !!!!

Endorfin

Előzmény: CHARLI (46)
bubus Creative Commons License 2000.05.31 0 0 49
Szegény Clinton !

Nem is tudom hogy ő szopatta meg jobban Mónikát,
vagy Mónika őt ?

Pinabubus

Előzmény: Endorfin (48)
Endorfin Creative Commons License 2000.05.31 0 0 48
CHARLI,
hátha segit a dontesben...

Ha kihagyod, orokke furdal a dolog, a sirban se lesz nyugtod, a tulvilágon az orrodra huzzák...:)

Másrészt az okos ember a más kárán tanul, a hulye meg a sajátján sem...:)
(Gondolj szegény Kinton Vilmos férfitarsunkra...hogy megszivta szegény...:)

Endorfin

Előzmény: CHARLI (42)
angelina Creative Commons License 2000.05.31 0 0 47
hat amit irtam, hogy probalkozik, vagy hogy o nyomul, o kezd ki a masikkal
van egy masik jo mondas
"puding probaja az eves"
:)
CHARLI Creative Commons License 2000.05.31 0 0 46
Tényleg, mit is jelent, hogy "támad"?
Előzmény: stockham (44)
angelina Creative Commons License 2000.05.30 0 0 45
en a tamadas alatt mar a konkret beprobalkozast ertem, tehat ha felajanlja magat.
a tobbi az meg csak kacerkodas, huncutkodas, jatek, persze az is lehet mar terhes a masik szamara...vagy zavaro.
stockham Creative Commons License 2000.05.30 0 0 44
Én is a "házinyúlra nem lövünk, csak ha támad" -ot követkném ilyen helyzetben.

Arra lennék kiváncsi, hagy a "csak ha támad"-ot ki hogyan értelmezi. Azaz kinél hol a határ.

stockham

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!