Keresés

Részletes keresés

Citromsármány Creative Commons License 2000.05.17 0 0 3
Ez nagyon tetszik. :) Persze az onzetlensegnek a nyomat sem latni a kezdemenyezesben, de jopofa. Amugy valami baj lehet a fonokkel. Nem letezik, hogyha jolszitualt es nem rettenetesen ronda, hogy nem talal maganak not. Szerintem hemzsegnek a szocioalpinista pipik, akik csak ugy gyulnek a merci szagra. Mindenesetre sok sikert a dologhoz. Itt jegyeznem meg, hogy ha vegkepp megbuktok, akkor idonkent egy-egy onfelaldozo kollegano is segithene a fonok rancainak kisimitasaban :)
Sarmany
Oyabun Creative Commons License 2000.05.17 0 0 2
Félre a tréfát.
Szerintem próbálkozzatok minél több pozitívumot összegyűjteni róla ill. elvárásait csokorba szedni és regisztrálni valamelyik társkereső szájton. nekem pl. a Bulinet nagyon bejött, már lassan egy éve élek együtt az ott lelt barátnőmmel.
Aztán jöhet az álamokban oly kedvelt "Blind Date" amikor is ismeretlenül összefutnak és vagy összejön, vagy jöhet a következő.
Ha nekem ilyen beosztottjaim lennének, már a gondolat is úgy meghatna, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb lennék rögvest.
Érdekelnek a fejlemények, írj/írjatok hogyan áll a dolog.
Cinka Panna Creative Commons License 2000.05.17 0 0 1
Na talán csak akadnak jelentkezok!!!!!!!
Előzmény: Oyabun (0)


Oyabun Creative Commons License 2000.05.17 0 0 0
Szerintem itt 0 az esélye barátnőt találni egy alacsony férfi főnöknek...
Cinka Panna Creative Commons License 2000.05.17 0 0 topiknyitó
El tudjátok képzelni, hogy milyen az amikor bejön a fonök, és ahogy belép az ajtón rögtön tudni lehet, hogy sikerült e a randevúja vagy sem.Ha nem sikerült akkor egész nap csak mogorva és rossz kedvu.Ha sikerült akkor meg szárnyal.Van egy kolleganonk aki szegény kénytelen végighallgatni naponta órákon keresztül a sirámait.Tehát elhatároztuk, hogy megpróbálunk egy stabil barátnot szerezni neki, aki nem borítja fel naponta többször a lelki egyensúlyát és ebbol kifolyólag mi is tudunk nyugodtan dolgozni.
AZ eset nem egyszeru, mert a legfontosabb : a Pasi alacsony.kb 165 centi.Ugyan próbálja palástolni, de tuti hogy tele van kisebbségi érzésekkel.AZonban jóképu, inteligens, viszonylag igényes, jól szituált, és ha végre találna egy not magának akkor a csillagot is lehozná neki az égrol.Annyira unatkozik , hogy amikor elment szabira 3 nap után bejött mert nem tudott otthon magával mit kezdeni (a no elutazott).SZóval kicsit önzo módon szeretnénk neki keresni egy not , aki a kicsit határozatlan fonökünknek irányt mutatna, elcipelné mindenhová és végre a lelki problémáit megoldaná.

Segítség!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!