Szeretnék segítséget kérni. Kinéztem egy kocsit a feleségemnek. Mi erről a vélemény? Fogyasztás menettulajdonság. Hibák? Tudnátok dél pesten ajánlani szerelőt?
Sziasztok! Subarus kérdésem lenne hozzátok: Van egy céges Legacynk (3.0 - 2004), és a féktárcsákkal mindig baj van, két fékezés után már üt az új, aztán pár szabályozás után meg lehet cserélni. Mivel nem dísznek vettük szeretnénk végre vele tízezernél többet is elmenni, van valami gyárinál jobb minőségű tárcsa ehhez, s hol? S ezekről van valakinek tapasztalata? Köszi...
Sziasztok!!!! Segítségre lenne szükségem, azt reméltem valaki tud nekem hasznos tanácsot adni... Szóval, arra lennék kíváncsi hogy van valami specifikus autórádió amit egy 2OO4-es WRX-be bele lehet szerelni? Köszi
A MiniRally. hu Csapata azutón szeretne mindenkit meghívni 2009-ben rendezendő versenysorozatunkra.
Mellékeltük a Meghívónkat melyből bővebb információkat kaphattok a versenyről.
Helyszín : Kiskunlacháza, reptér
Versenyidőpontok :
I. forduló 2009. március 21. II. forduló 2009. április 19. III. forduló 2009. május 16. (Rábaring, a pontversenyben nem érintett) IV. forduló 2009. augusztus 1. V. forduló 2009. szeptember 04. (a pontversenyben nem érintett) VI. forduló 2009. szeptember 05. VII. forduló 2009. szeptember 06. (a pontversenyben nem érintett) VIII. forduló 2009. szeptember 26.
Szevasztok, Néhányan biztos hallottatok már Reagan elnök Subarujáról, akik még nem, azoknak meg újdonság lesz. Írtunk egy cikket róla... alul van a link. Nem egy Subaru, de azért ha van kedvetek olvassátok el.
Szervusztok! Elnézéseteket kérem, de nem tudjam, hogy hol induljak el esetleg. Lenne egy amolyan félig On-topic kérdésem. Máshol kollégák gondolkodnak a dolgon és én meg rátok kérdezek, mint hozzáértőkhöz. Egy kis előélet: tulajdonképp régi farmotoros skodába középre beépíteni egy 4kerekes (subaru a cél) autó motorját és váltóját. És az eredeti 2 első tengely lenne ott a hajtott. Kérdés az lenne, hogy: Tegyük fel (tudom ez undorító, de ha mégis), hogy egy subaruról (kb98as csíklámpás vagy kb 2000es békaszeme modell) leveszed a hátsó hidat, középső difit, kardántengely és meghagyod elöl a kihajtást és gyakorlatilag a váltóból hátra menő hajtás csak forogna a levegőben, akkor a maradék -igazándiból 2 első- hajtott tengely teljesen működőképes lenne? Mert ott azon akadnak el, hogy csak -szimmetrikus összkerékhajtásra utalva- az 50% menne elöl, más, hogy középső difi nélkül, csak a hátsó hajtás menne, meg van olyan aki azt mondja, hogy tulajdonképp ez totál életképes verzió és a hajtás 100%a elmenne a 2 hajtott tengelyre a kardánhajtásnál az meg csak forogna magában. Kérdezném Tőletek, hogy mi fene történne ilyenkor? Válaszotok előre is hálásan köszönöm szépe és elnézést kérek a hülye kérdésért! (Ja és ha elküldtök a jó édes ****-ba, akkor kérlek, annyi, hogy ezt hol/kitől tudnám megkérdezni, mert érdekelne. Köszönöm szépen!)
sziasztok. a gyári sti és az utólag annak mondott subaruk között mi a különbség látszatra?honnan lehet megkülönböztetni egymástól az eredetit és a felmatricázottat?köszi
Pályára épített, 2002-es karosszériás Subaru Impreza eladó. Az autó 1250 kg WRC bukócsővel együtt. Belseje karbon. HP állítható futóművel ( gátló, rúgó ) rendelkezik. Japán cusco szilentek, stabilizátorok, tartóbakok, merevítők. Hidraulikus kézifék, 4.4-es difi rövid áttétel, difizárak, elektromos középső difi, szinter kuplung, speciális könyített lendkerék. Verseny fékcsövek, benzincsövek, kevlár fékbetétek. 80-as kipufogórendszer. 114,3-as kerékagyak, 18-as Speedline kerekek. Prodrive hátsószárny. Mectronic verseny komputer, Bálna által épített erős motor, WRC blokk, 400++ LE, 6-os STI váltó Az autóhoz jár 5db Yokohama slick, 4db Matador vizes gumi, 10db Speedline gr N-es fehér 18-as felni Igény esetén trélert is adunk az autóhoz.
Segítséget kérnék! Autóvásárlás előtt állok, és életem vágya egy Subaru Impreza. Megfogadtam anno, hogy ha rajtam múlik igyekszem nem megdögleni addig, nem lesz ilyenem, de ezt most hagyjuk. ;) Találtam egy 2,5-ös 2001-es csíklámpás RS Coupe-t jó áron, ha esetleg rászánom magam, mire számíthatok? Mennyire költséges egy ilyen autó fenntartása, alkatrészei, mik azok, amiket érdemes megnézni, mik hibásodhatnak meg leginkább stb. Nagyon fontos lenne számomra ezekről info, mert nem szeretnék egy romot újjáépíteni, főleg úgy, hogy van már egy épített autóm. Ráadásul nem is állok úgy, hogy lapátoljam bele a pénzt, de egy ilyen autó a vágyam. Biztosan volt már így más is. Köszönöm szépen előre is az infokat.
egy kis jotanacs kene. Eladtam mindket kocsimat(Renault Laguna, Toyota Celica). S most egy Skoda Octavia RS vasarlason torom a fejem. Viszont meglattam a hirdetesben a kov. kocsit:
szoval ez egy 2006-os peldany mi kb. egy 2002es RS Octi araval vetekszik. Mert lehet ilyen olcso egy 2006os kocsi? vagy ennek ennyi az ara? es kb. sok egy ilyen kocsi uzemeltetese, gondolom kevesebb mint a WRX verzioe, de megis? es gondolom ha tennek ra WRXes szarnyat brutalabb lenne. hm, szerintetek inkabb egy ilen mint egy RS Octi? koszi elore is
Sziasztok.Gondolkozom egy "kis" /1.5/ új impreza vásárlásán, most hogy már elég jó az ára. 2007-es és 2008-as modellt is hirdetnek alig van az áraik között eltérés.Ki tud segíteni, melyiket érdemes?Kösz.
Sziasztok! Én egy STI Limited -be szeretnék DVD képes navigációt. Valaki épített be ilyet már? Mennyire gázos? Milyen költségekkel jár, mit érdemes beszerelni?
Felteszem, multimédiás kormányt nem lehet berakni hozzá az eredeti helyett...
Lenne 1 kérdésem. Próbáltam már választ találni rá, de sajnos, egy "márkarajongó" oldalon mindenki hülye volt hozzá. Engem a WRX STi első futóműve érdekelne. 2004-2007 közötti. Vagyis az utolsó két lépcsőshátú széria. Pontosabban a bölcsőről szeretnék infót kapni, estleg képet, linket stb...Köszönöm!
Sürgősen eladó egy 2002-es "békalámpás" Subaru Impreza WRX - nek a komplett belseje és a felnijei, légzsák, stb. ..... versenyautóra történő átalakítás miatt. Itt van pár kép az eladó dolgokról.