Azóta is kaparok. Kapartam már bukszán 9 és 11 ezret, a férjem a múltkor 10 ezret. Összességében nyerésre állunk. Első két karácsonyi sorsjegyem (500 darabja) mindegyik 1-1 ezrest hozott.
Én minden héten nem vettem egy 500 Ft-os sorsjegyet. Így egy évben kb 25.000 Ft-ot nyertem. 30 év alatt kb 800.000 Ft-ot, kamatok nélkül. Sztem megérte :-)
Én is max. 500 forintot nyerteMM ilyenen.
Ámbár a lottóárus említett olyant hogy van aki nyert már húszezret is! :-)
off
anyukáját a várakozási időnek.
egy közeli ismerősöm nyert kb 2 éve 1 milliót kp-ben, kaparós sorsjegyen.
ugyanez az ember előtte 1 évvel nyert a visszaküldött nyeretlen lottókkal (év végén van ilyen akció) egy új suzukit.
Én egyszer nyertem! Na nem a kaparóson, hanem néhány éve -hú pontosan 8 - voltak még borítékos sorsjegyek, amiknek le kellett tépni a két végét!
Baromira nem vagyok a szerencse fia az életben különben, de ekkor bejött. Kicsit csóró voltam, mint általában a bérből élők, közben életem első ö nálló szoba-konyhás, vizes, penészes "lakását" újítottam fel. Zéró pénz, és a festő már fest. Éreztem, hogy ebből nagy ciki lesz. Ekkor az ágyat helyettesítő párnákon azt álmodtam, hogy nyerek egy tepsi túrós rétest ilyen sorsjegyen.
Másnap vártam egy barátnőmet aki késett. Pont egy lottózó előtt ácsorogtam. Bementem és vettem 3 db-t. Az egyiken nyertem 500.- Ft-ot. Tovább játszottam, és nyertem még egy 500-at és 20.000.- Ft-ot! Pont ennyit kellett fizetnem a festőnek!
Azóta sem nyertem, pedig néha kapargatok..Pedig most is van úgy, hogy nagy szükségem lenne rá!
Azt már a nyomdában lenyúlják, esetleg figyelik hova kerül. Vagy mit tudom én. Egy biztos,
halandó ember azokkal nem találkozik. Soha senkitől nem hallottam még komolyabb nyereményről. Illetve a nyolcvanas évek elején, egy ismrősöm nyert a tárgynyeremény sorsoláson egy Videoton színes tv-t.
Nos, gondolom mindenki látott kaparós sorsjegyet, melynek hátuljára jól ráírják, hogy pl. hatmillió darabból van 6 darab egymilliós, 72 százezres satöbbi.
Én csomószor visszanyertem már a sorsjegy árát, de ennél nagobb összeget még az életben nem láttam ráírva.
Létezik olyan ember, aki kifogta már valamelyik "nagyhalat"?