Keresés

Részletes keresés

mue Creative Commons License 2000.07.17 0 0 32
Olyan nagyon beteg nem lehet, Péntek este a füredi Átriumban nagyon nyomatta a csávo.
sztyepp Creative Commons License 2000.07.17 0 0 31
Mindegy...Ezen csak nem veszünk össze.
Előzmény: hc (29)
hc Creative Commons License 2000.07.17 0 0 30
Mielőtt kiújítanánk a Ganxta-Kannibál ellentétet, egy-két infó Szabiról:
Hangszálgyulladás miatt a nyári fellépések nagy részét kénytelen volt lemondani.

Készül a legutóbbi (egyenlőre utolsó) Rap Jam-en feltűnt Kicsi G lemeze, amin Szabi is közreműködik.

hc

hc Creative Commons License 2000.07.17 0 0 29
sztyepp:
Tényleg nem értünk egyet! Ganxtáék kemény dumáját nem veheti viccnek az, aki benne él az éjszakában és esetleg az átkos nyóckerben nőtt fel. Viccnek rossz és durva, arról nem beszélve, hogy a sok hátrányos IQ-jú gyerek példaképnek veszi őket! Arról nem beszélve, hogy az édes anyanyelvünket is derékba gyalázzák a műangol kiejtéssel és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a Dopeman járhatott volna a stúdió helyett logopédushoz is.
Kannibál ügyileg pedig erősen elfogult vagyok, személyes indíttatásokból kifolyólag. Azt viszont a mostani menő csákók közül kevesen teszik meg, hogy igazi zenekarral is ki mernek és tudnak állni a szinpadra. Arról nem is beszélve, hogy eddig még csak olyan Kannibál-bulin voltam, ahol a leggizdább közönséget is sikerült beindítaniuk.

hc

sztyepp Creative Commons License 2000.07.17 0 0 28
Szevasz hc! Íme itt is...
Most viszont van egy dolog amiben nem értünk egyet. Szerintem Zolee-ék alapjai nagyon jók, dögösek, és oda vannak téve. Kicsit magyarosítva van a gengszter-hiphop, de ez szerintem nem baj. A "kemény" dumát meg igazából nem kell túl komolyan venni. A Sub Bass alapok nekem annyira nem jönnek be, viszont a srác szövegei elég jók és a szövegmondása is eléggé ott van. Össze se lehet hasonlítani a gagyi enimel kenibelsszel. Az valami bűnrossz.
Előzmény: hc (27)
hc Creative Commons License 2000.07.17 0 0 27
Ákosról csak egy topic van, viszont valahol elsüllyedve már volt egy igazi SBK... csak ugye keveseknek ugrott be, hogy az mi a manó!!

ZBB:
Ne hasonlitsd Szabit a Gangxta féle szeméthez!! Csupa beszédhibás, akik csak bazmegeznek, meg játszák a keménycsávót. Ráadásul szegény Pierrot-val is valami izlésgátlót szedetnek, hogy ilyen szar alapokat gyárt alájuk!!

moho:
Hallgasd meg egy jó cuucon a CD-t! Ott van minden ami kell bele, a szomszéd már az intronál kezdi verni a falat, hogy mozog a csillárja!!

MGperY:
Bár ugyanaz késziti a hangszerelést, mint az A.C-nak és ezért lehetnek visszaköszönő motívumok Szabi albuma sokkal keményebb, mint a Kannibáloké. Ami viszont közös bennük és nagyon hiányzik a többi hasonló produkcióban, hogy elég rendesen hamgszereltek a dalok és nemcsak egy körberakott groove szól végig a számok alatt.

hc

mángorló Creative Commons License 2000.07.17 0 0 26
Ember te most komolyan mondod, hogy nem érted a 4ütem szövegét, vagy hülyülsz.

IMHO azért akkora ász a Sub, mert megint olyan a magyar helyzet, mint kb 8o-ban. Azért ütnek a szövegei, mert megint nem lehet egy csomó dolgot kimondani, ezért kell a virágnyelv.

Előzmény: mue (25)
mue Creative Commons License 2000.07.16 0 0 25
Subi nagyon jol nyomatty és tényleg az a legjobb benne, hogy nem játssza meg magát. Nem játssza meg hogy ö a laza, meg akitöl félni kell meg ilyenek.
A zenei alapok szerintem nagyon jok, a scratchek is a helyükön vannak. Lehetne több "nyeritös szám". Szoval vehetné kicsit Cypressesre a hangulatot. Ezért is tetszik a "szar az élet" c. száma. Persze ez is elég messze van a Cypresstöl... de legalább nyerit :)).
A szövegek... hát Szabi inkább azt a rap-stilust képviseli, amelyikben a legfontosabb a szövegütem és a rim, akkor is hogyha ez néha a téma értelmének rovására megy.
Pl négy ütem tele van szerintem unlogical dolgokkal... persze lehet hogy csak én nem értem kristálytisztán hogy miért kell oda azt mondania amit mond, na mindegy.
Most igy hirtelen... pl
"Kipufog, mi lehet, hallom valami durrog, gomolygo füstünk a hang után kullog."
Meg..
"Rontja a levegöt, de kinek és hol?
Ö meg a kis ütemünknek keresztbe pakol"
Ok hogy jol hangzik, de madárság.

Azonkivül néha elég ciki is a szöveg. Pl az "Ok Baby" c. szám az teljesen rosszul néz ki. Ha már nökröl nyomja a vakeráciot, akkor nem jo ha szerénykedik, meg visszafogottan csinálja. Szoval ez a téma a Kartelnek jobban megy.

Egyébként a legjobb fej a magyar zenei világban. Na csöv.

miluuu Creative Commons License 2000.05.14 0 0 24
Hali

En szemely szerint az igenyes techno zene iranyvonalat kepviselem de a Sub Bass Monster nekem is szimpatikus. Sajnos manapsag a Ganxsta teljesen elnyomta a magyar rap zenei eletet. Az Animal Canibals mar regota nem adott magarol eletjelet /legalabb is hozzam nem jutott el/ aztan most jott a Sub Bass. En orulok a sracnak vegre valaki aki felkavarta a magyar rap alovizet es szinvonalas zenet jatszik.

Szoval csak igy tovabb!!!!!
Miluuu

Filburt Creative Commons License 2000.05.14 0 0 23
Most, hogy láttam mind a 4 klipet, azt kell mondanom, hogy bár eltérő az ízlésünk, de a srác király. B-)))

Filburt

Jó estét Creative Commons License 2000.05.14 0 0 22
nhogymr a venusos topicnak több hozzászólója legyen mint ennek
ez nem lehet!! hoova jutunk!!
ZBB Creative Commons License 2000.05.13 0 0 21
Mért lenne túlzás? Te ilyen Ákos fan vagy?
Előzmény: handan (19)
Troger Creative Commons License 2000.05.13 0 0 20
Lehet, hogy elköltöznék, ha az Árral Szemben lenne a mérce itthon! Nem tudnak szövegelni.
Ez van.:-)
...bár mondjuk, zeneileg talán tényleg jobban ott vannak, mint a Subás.
Előzmény: MacPhisto (15)
handan Creative Commons License 2000.05.12 0 0 19
Hát azért ez enyhe túlzás...
Előzmény: ZBB (18)
ZBB Creative Commons License 2000.05.12 0 0 18
Mér van az hogy az Ákos-os topiknak van majd 500hozzászólás, a Sub Bass-es meg kifújt 18-nál? Pedig szabi jobb mint Ákos!!
MGperY Creative Commons License 2000.04.28 0 0 17
pontosan így van imho nagyon tehetséges a csávó csak az ervolkos swetshörtjét levehetné már.
azenei alapok nekem ngyaon animálkanibálosak, pedig csak 3 számukat ismerem.

sbm rulz.

Előzmény: moho bogarpattintofenevad (13)
ZBB Creative Commons License 2000.04.28 0 0 16
Szerintem jobb a Szabi, mint az árral szemben, de az ász. szövegei tényleg nagyon állatok!
Előzmény: MacPhisto (15)
MacPhisto Creative Commons License 2000.04.28 0 0 15
Szabi szerintem is jó fej, de rap terén meg szövegekben talán Az Árral Szemben a mérce itthon.

Persze őket nem nyomja szénné a kiadójuk...

moho bogarpattintofenevad Creative Commons License 2000.04.27 0 0 14
felettébb.
bocs
moho bogarpattintofenevad Creative Commons License 2000.04.27 0 0 13
Hát én azt mondom, hogy reppelni tényleg nagyon jól reppel, meg a hozzáállása is felettéb szimpatikus, de az alapok, amikre nyomja, vacakok. Pont a sub bass hiányzik belőlük legjobban. Legjobban tenné, ha kirúgná a faszit, aki az alapokat csinálja neki, és keresne valami jobbat. Tudom ajánlani a Fajtbrost. ;-)
Kreta Creative Commons License 2000.04.27 0 0 12
Jó az a zene, meg a szöveg is ott van!:)
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.27 0 0 11
sokat én sem tudok hozzátenni...a Belga :))))) mellett a legjobb a hazai mezőnyben
a Gyulafirátót szövege pedig csúcs, üditően hat a sok "nyóckerbe nőttem fel bázzeg" jellegü baromság mellett.
Mike McCready Creative Commons License 2000.04.27 0 0 10
Akad, csak tarsd fent a topicot, hogy ne felejtsuk el:)
Előzmény: ZBB (9)
ZBB Creative Commons License 2000.04.27 0 0 9
Na ennyi volt? ennyi emberkének van csak véleménye Szabiról?
Sonka Creative Commons License 2000.04.25 0 0 8
Ez a Szabi gyerek tényleg jó fej.
A rapnél szokták mondani, hogy a szöveg a lényeg.Hát aztán nála azzal semmi gond. Jelenleg az egyik legkreatívabb szövegíró kis hazánkban.
Halászkirály Creative Commons License 2000.04.25 0 0 7
Ezt a fajta zenei stílust nem csípem, viszont az ő számait meghallgatom. Szellemesek a szövegei, a srác jó arc, és a "gyulafirátótiságát" sem tagadja meg. Nem izomkodik, nem vicsorít, nem jár baseballütővel a hóna alatt. Sok ilyen arcnak kéne lennie a magyar könnyűzenében!
Halászkirály Creative Commons License 2000.04.25 0 0 6
Ezt a fajta zenei stílust nem csípem, viszont az ő számait meghallgatom. Szellemesek a szövegei, a srác jó arc, és a "gyulafirátótiságát" sem tagadja meg. Nem izomkodik, nem vicsorít, nem jár baseballütővel a hóna alatt. Sok ilyen arcnak kéne lennie a magyar könnyűzenében!
Mike McCready Creative Commons License 2000.04.25 0 0 5
En Total messze allok a rap zenetol, de a szabi rendben van. Nagyon jo arcnak tunik, nem nagy az arca, stb. Jo lenne, ha ilyen emberek lennenek a szakmaban..
getom Creative Commons License 2000.04.25 0 0 4
Na ja, meg van ez a száma, hogy nincs nő, nincs sírás, ami egyfelől talán igaz, másfelől meg nem, mert pl. a cölibátus mellett érvel, ami nemjó, meg aki anyámasszonykatonája, az csak rídogáljon, meg még másfelől is a vén bob marleynek volt egy ilyen c. száma (no women no cry), és ez a koppintás csúnya dolog pfujj, máma ilyen negatív hangulatom van, és még másfelől a reppzene az nem jó, egyáltalán nem, persze ez csak az én véleményem, nem kell megharagudni. És a csikótojásos száma is de vacak.
KoMa Creative Commons License 2000.04.24 0 0 3
Szerintem is a legjobb rapper Magyarországon.
Érdemes megvenni a lemezét vagy kazettáját, nagyon sorály zenéje van.
Mindegyik száma király, de talán a "Pörög a fekete lemez", és a "Nincs kiút" a legjobb.
Ne meg persze a "Négy ütem"!
Nem tudja valaki Szabi e-mail címét?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!