Jó lesz elfelejteni azt a helyet. Most a kérdés az, hogy hol és hogyan rendezzük a sorainkat, mielött majd más csinlja helyettünk.
További kérdés, hogy minek?
A "bosszú" nem érdekel, csak annak van számomra jelentösége, hogy mi lesz a sorsa annak amit az Internetto-ba írtam. Szerintem másnak semmi köze és joga hozzá. A címet meg lehet vásárolni, de a tartalom a mienk. Mi keráltuk. Bár mi legyen is az.
Más: Maradjunk itt, vagy van jobb lehetösg?
Ja, és nem lényeges ez az egész, csak hangosan gondolkozom. Reggelenkint szoktam. Viszont jó lesz Kero, H.Poirot, vezetö és a kis gennyes exmoderácska nélkül.
És útálom a magyar netet. Azért vagyok itt!!! Hehhe...
Nekem meg az jutott eszembe, hogy egy acsargó kutya hirtelen rádöbbent, hogy ahova éppen odaette a fene, ott (viszonylagos) rend van, nem szeretik az acsargó kutyákat és hamar kipicsángolják bolhástul-tetvestül, ha sokat csahol. Ebben következetesek. (c:
Igazad van, a HUSZ-ról megfeledkeztem. Mentsétek, ami még menthető!
Azt nem mondanám, hogy direkt "bántak el veletek". A történések fájdalmasak bár, de nem szándékosak. Tessék az egész törzsasztalozásra mint jelenidejű dologra tekinteni!
1. Ha tudod! (c:
2. Valamit félreértettél. NEM a mostani fórumból csinálnak múzeumot. (c: (Azt úgy, ahogy van, törölni kell és fellélegezni, mélyen beszívva a finom, friss levegőt. :-))
Természetesen, ha a tutaj túlterheltté válna, és nem tűnik hullarablásnak, akkor felajánlom, hogy az átköltözôk az itteni topicomban csikorgassák ki friss élményeiket. A topic neve Fogcsikorgatás-topic, most egy kicsit hideg, de estére, ígérem, befűtök.
Nagyon rossz lenne, ha sok jófej nickkel már nem tudnék társalogni. Ezek közé tartozol te is, Oona! :)
Nos,en kuldtem egy rovidke emailt arra az email cimre amit itt latok az adatokban,talan ugy erted,hogy miert nem nyiltan,de kulonben semmi kulonos,nem szoktam masok hata mogott pofazni,egesz masrol van szo,majd ha elolvasod akkor latod.
en sem jarok ide,most vagyok itt kb. 6-szor,de azert neztem be,hatha itt talalom,de orultem Teged latni,irj nekem egy emailt legyszi,ureset okay,es valaszolok is:
csakugy@bigfoot.com
Mindenféle ellentmondásos hírek keringenek. A Korridor szerint már működik a múzeum, ami hülyeség. Más forrás aszongya, hogy egyelôre minden bizonytalan.
Ami biztos, a netto jelenleg halott, fórumok a levesben.
Na szóval ez van most van, hö.
(Hivatalos közlemény az Index és az Internetto nyitóoldalán.)
Szerintem kapkodik, jót akar, oszt nem jön össze. Szerintem nem a Napi Ötven Optimális Döntés júzer-vanja.
Bizonyíték: IRL-adat-e a Felelős Szerkesztő neve? Pusztán eme kérdés felvetése kiváltotta bennem azt a fülsértő effektet, amit Ozagen-kacalynak neveznek, hö.
(Ozzy, utólagos engedelmeddel az alábbiakat becsusszantottam a szigetes topicodba)
"Nono! A gyertyás duma kopirájtos, enyém.
Szegény naiv Ozzy, nix 61 §, dómkozákok vannak mint már leheltem és személyi kultusz.
Mert a "Gratula modera" topic magánérdekböl lett törölve, nem volt ott se anyázás, se zsidózás...
Igaz, a feladat fel volt állitva, amúgy jellemtanilag. De a lécet leverte a modera...
És innentöl nem kell a diskuta tovább, tudod modera, nem engem sértettél meg, mert nem tudsz,
a demokráciát, meg azt a mérleges micsodát, nem irom a nevét - úgysem ismered...
Innentöl elment a vonat más irányba, vezetö!-d van, fütönek ott a svéd hös.
Na szevasztok (azoknak akik még megérdemlik, mindenki válogathat mint árleejtéskor)"