Keresés

Részletes keresés

Alfrédi Creative Commons License 2008.07.17 0 0 275
A dolog nagyon bonyolult!
Én nagyon valószínűsítem azt, hogy a lányok egy része sokkal sűrűbben, egy része kb. ugyanolyan gyakran, egy része pedig egyértelműen ritkábban jár pisilni, mint a fiuk. A fiúknál nincs olyan nagy különbség, ők ebben jóval homogénebbek. Szerintem.
Előzmény: Kanis (270)
Alfrédi Creative Commons License 2008.07.17 0 0 274
Juhééj! - Csakhogy itt vagy!
Már csak kevéssé bíztam benne, hogy még viszontlátlak.

Osztottam szoroztam, és az a sejtésem, (de nem teljesen biztos) hogy kicsit keveset iszol.
Persze sokan vannak, akik keveset isznak - Sőt a legtöbb ember keveset iszik ahhoz képest, amennyit ebben a kánikulában kellene. ( Én is.)
Az alapszabály az, hogy télen-nyáron legalább annyit kell innunk, hogy napi másfél litert tudjunk pisilni. Persze ehhez nyáron az izzadás miatt sokkal többet kell inni, mint télen. És attól is sok függ, hogy valaki mennyire izzadós, mert van aki a kánikulában is csak fél litert izzad, de van olyan is, aki ötöt.
Szóval a lényeg, hogy naponta az 1,5 lityi mindenkiből kijöjjön!
Szörnyűség, de az embereknek nem szokásuk, hogy a pisijük mennyiségét naponta megmérjék :)), De ha bárki vet legalább egy pillantást rá, és az nem túl sötét ( okkersárga) hanem világos és csak kissé sárga, akkor a pisi mennyisége kb. el is éri azt az 1,5 litert.
Én persze nem mindig csak nézegetem, hanem olykor meg is mérem, és nem rég elő is fordult, hogy annak ellenére, hogy napközben ásványvizes flakonokkal mászkáltam, és annyit ittam, mint a gödény, mégis csak éjfélre kellett kissé pisilnem, és csak 7,5 dl-t produkáltam, amihez, ha hozzáadjuk az éjszakai pár dl-t, akkor az még mindig túl kevés. A többit mind kiizzadtam.
Most nézzük Nálad mi a helyzet!? - Azt mondtad, hogy naponta kb. csak kétszer pisilsz. Én úgy gondolom, ez a kettő úgy lehet, hogy reggel felkelés után elmész pisilni, azután majd valamikor estefelé. De úgy sejtem, estefelé vár Rád azért még egy harmadik is megszokásból, még ha az nem is olyan nagy pisi is. (Én mindig így szoktam, elmegyek lefekvés előtt akkor is, ha előtte nem sokkal voltam, és ha egyébként simán kibírnám reggelig, akkor is. Most is mindjárt ez következik.:)) És Te is mindig elmész előtte..? - Mondd el!)
Szóval a napi két pisilésnél (vagy három?) tartottunk, ami talán kevésnek tűnhet, de mégsem biztos, hogy kevés. Ha ugyanis két (3) pisiléssel is megoldható a napi 1,5 literes egészségügyi határ teljesítése, akkor semmi gond. Nem az számít hányszor pisilünk, hanem az, hogy mennyit. Van aki ötször megy wc-re egy nap, és úgy pisil napi 1,5 l-t, mivel a hólyagja kevesebb vizeletet tud tárolni, ezért gyakrabban kell kiürítenie. De van olyan ember is, akinek sokkal nagyobb a hólyagkapacitása, és ezért elég kétszer pisilnie egy nap, hogy ugyanennyi meglegyen. Ki tudja, lehet, hogy Te is közéjük tartozol..? :))
Pl. elképzelhető a következő: - Reggel pisilsz 4 decit. (Kb ennyit szokott reggel mindenki.) Aztán a befogadóképes hólyagodnak köszönhetően - mondjuk - csak este 8- kor kezded érezni az ingert, akkor viszont már összegyűlik vagy 8-9 dl benne. És lefekvésig még mindig van egy kis idő, addig termelődig még vagy 2-3 dl kiüríteni való. De a végeredmény így is OK
Elgondolkoztat az is, hogy 3 korsó sör után (1,5 l?) sem kellett pisilned, és, hogy eddig ez nem így volt. - Vagyis valami megváltozhatott... Talán a nagy meleg, vagy valami más...? - Persze az érdekel, hogy mennyivel később kellett. - Ezt mond el légyszi.! (Ennyi ivás után nekem 1 órával már biztos, hogy kell, pedig nem panaszkodhatnék, hogy túl kicsi lenne a hólyagkapacitásom.)
Elvie, vajon Neked mennyi lehet a hólyagkapacitásod? - Persze tudom, hogy kapásból nem fogod rávágni, hogy ennyi, meg annyi ml. - De esetleg megmérhetnéd... :)))))
Emlékszel még a tejfölös flakonokra? :))) És arra a fotóra??? Jó lenne, ha majd egyszer megmérnéd, tényleg kiváncsi vagyok rá. - (Mondhatni, ez a mániám.)
- És persze akkor választ kaphatnánk arra, hogy elég folyadékot iszol-e...? - Méghozzá tudományosan!!! :))))

Szia Elvike!
Előzmény: Elvie (271)
Mickeyboy25 Creative Commons License 2008.07.15 0 0 273
Nem az a fogós kérdés,hogy miért kell nekik pisilni mindig!Hanem az,hogy ha társaságban vannak,minek mennek többen egyszerre!


TTAMAS Creative Commons License 2008.07.15 0 0 272
Az ember ilyen úton nem akkor pisil, amikor kell, hanem amikor megáll a busz.
Előzmény: Kanis (270)
Elvie Creative Commons License 2008.07.14 0 0 271
De aranyos vagy!!!!!!!!! :D Köszi szépen! Sajnos kicsit későn vettem észre, de jobb későn mint soha! :))) Az az igazság, hogy nem ittam sokkal többet mint eddig, viszont még kevesebbet pisilek! :D naponta kb kétszer. Meg amikor fesztiválon voltunk, 3 korsó sör után se kellett még. Ilyen még nem volt! :D De ez így tök jó és kényelmes! Pláne a toi toi-ok miatt.
De akkor most figyelni fogok erre!

Kösziiiii!!!! :))))
Előzmény: Alfrédi (268)
Kanis Creative Commons License 2008.07.14 0 0 270

A saját tapasztalatom nem ez.

Azért tűnik igaznak, hogy a csajok többet járnak pisilni, mert a csajok, amikor pisilni indulnak, sokkal nagyobb "zajt" csapnak maguk körül, míg a fiúk csak úgy "elsomfordálnak" brunyálni egyet. Pl. votam autóbuszos kiránduláson, amikor valahol Európában az egyik csaj az autópályán akarta megállítani a buszt, hogy bepisil. A busz nem állt meg, csak a legközelebbi pihenőben, ahol WC nem volt, csak sok bokor; ott meg azon hisztizett, hogy bokorba nem tud pisilni, menjen a busz a következő WC-ig. Azaz egy pisilés, két hiszti. A fiúk meg minden lehető helyen elszaladtak hugyozni, hogy ne kelljen miattuk megállítani a buszt. Azaz sok pisiliés, semmi hiszti.

Előzmény: Törölt nick (269)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.01 0 0 269
Hegyilány, nagyon tévedsz! Nekem elég sok ismerősöm van és tapasztalatból mondom, hogy átlagosan a csajok sokkal, de sokkal sűrűbben járkálnak wc-re, mint a fiúk!
Előzmény: hegyilány (67)
Alfrédi Creative Commons License 2008.06.19 0 0 268
Kedves Elvie!

Fontosnak tartom, hogy figyelmeztessünk Téged a meteOROLÓGIAi intézet kiadott közleményére, miszerint a hétvégén kánikula várható, aminek kedvezőtlen orvos- meteOROLÓGIAi hatásai lehetnek!
A test verejtékezés révén pedig jelentős folyadékot veszíthet!
Ám mindezen kedvezőtlen hatások jelentősen mérsékelhetők azáltal, ha ilyen szélsőséges időjárási hatások idején napi folyadékutánpótlásunkat napi 3-4 literre, (OMSZ forrás) vagy más források szerint (Alfrédi) 6-8-10 literre emeljük.

Kérünk szépen fogadd meg a jó tanácsunkat!!!

Ha pedig netán-talán-tán még további kérdésed is lenne e kimerítő tájékoztató után a folyadékutánpótlás módjáról és mikéntjéről, akkor kérünk további információért fordulj bizalommal az OMSZ-hez (javasolt) vagy ha ott nem vennék fel a telefont, akkor szükség esetén Alfrédihez (..hm.. ) mint alternativ tanácsadónkhoz!

Kérünk a továbbiakban is kisérd figyelemmel a tájékoztatónkat!

Köszönjük a figyelmedet!

Országos Kiemelten Jóindulatú Hőguta Megelőző és Szomjoltó Szervezet.
Alfrédi Creative Commons License 2008.03.18 0 0 267
A kesztyű érdekes megoldás lenne! - És nem is kellene mindenkinek viselnie, mert akkor is elérné a célját, ha csak azok az emberek hordanák, akik soha nem mosnak kezet, és akkor is, ha csak azok, akik mindig kezet mosnak. Képzeld, ha kötelezővé tennék, és törvény írná elő, hogy a páros napokon a tisztáknak, a páratlanon meg a tisztátlanoknak kellene viselni. Első nap az egyik a másikat szutykos igénytelennek csúfolná, következő nap másik az egyiket meg nyápic piperkőcnek. :))

Persze értem, hogy nem volt poén tegnap az, hogy pisilni kellett. De biztosan volt máskor, nyugodt körülmények között is ilyen...? - Arra hogyan emlékszel, milyen volt? - És, ha lesz legközelebb uncsis helyzetben, hogy vissza kell tartanod a pisilést, akkor majd megfigyeled, hogy az milyen?? - Hátha érdekes..... - És elmeséled? :))))))))
Szia!
Előzmény: Seiryuu (265)
Seiryuu Creative Commons License 2008.03.17 0 0 266
De, éppen tegnap, amikor mentünk meglátogatni Apukámat Szegedre. Az út előttt megittam két bögre teát, és mivel nem álltunk meg út közben, ezért odáig kellett tartogatnom. De a hangulatomat tekintve nem volt kedvem megfigyelni, hogy ez milyen erotikus érzéseket gerjeszt bennem, inkább örültem, hogy megszabadultam tőle.
Előzmény: Alfrédi (264)
Seiryuu Creative Commons License 2008.03.17 0 0 265

Én mindig kesztyűt hordok, ha kimegyek az utcára, egyrészt azért, mert a legkisebb széltől is kiszárad a bőröm (sajnos ilyen érzékeny), másrészt azért, hogy ne kelljen a tömegközlekedési ezközökön azokat a fogodzkodókat megfognom, amiket már sokezer kitudjamilyenkezű ember megfogott. Észrevettétek, hogy a metrón az ülések mellettti fogódzkodó olyan, mintha zsírral lenne bekenve? Blááá....

 

Kezet fogni azért szoktam, mert abban reménykedem, hogy aki velem kezet akar fogni, annak tiszta a keze. Nem tudom miért, de ilyen bizakodó vagyok. :)

Előzmény: Alfrédi (263)
Alfrédi Creative Commons License 2008.03.17 0 0 264
- Ez a lelki dolog nálam is így volt. - Én sem mentem idegen helyen pisilni, csak ha nagyon kellett. Tulajdonképpen nem voltam olyan erősen gátolva ebben, hogy ne mertem volna, hanem inkább nagyon nem volt hozzá kedvem, ódzkodtam tőle.
Az oviban még nem tudtam egyedül kigombolni a nadrágomat, és az óvónénitől kellett segítséget kérnem, amit cikinek éreztem, ezért minél későbbre halasztottam, hogy segítséget kérjek. Ez mindig délután volt, nem sokkal azelőtt, hogy értem jöttek, de gyakran nem is pisiltem az oviban és visszatartottam hazáig.
Mikor elsős lettem még ritkábban pisiltem a suliban, harmadikos korom után azután már szinte sohasem. Persze délután 5-re kellett már valamennyíre, de nem akaródzott elmenni.... - Akkor sem, ha sokat ittam és úgy feszült a hólyagom, hogy azt hittem mindjárt szétreped... - Ha csak tudtam, akkor visszatartottam.

Egyébként Seiryuu, a hólyag szerencsére nem tud szétrepedni, mert úgy "tervezték" az egész vizeletelvezető rendszert, hogy tutira a záróizom legyen a leggyengébb láncszem. Ezért, ha valami oknál fogva a végsőkig vissza kellene tartanod, és nagyon erősek a záróizmaid, akkor biztosan borzasztó sokáig bírnád, és a végén a hólyag fájdalom érző idegvégződései ijesztgetésből olyan jeleket küldenének az agynak, hogy a hólyag tényleg szétreped, ha nem mész el pisilni, de mindezt csak azért, hogy komolyan vedd a dolgot Ha pedig nem hallgatnál a szép szóra, akkor előbb-utóbb bekövetkezne az egyetlen ami ilyenkor történhet, vagyis az, hogy: pssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss :)
Esetleg az is elképzelhető, hogy csak pssss lenne, vagyis lehet, hogy csak kevés jönne ki, és a nyomás csökkenésével azonnal sikerülne visszazárnod az erős izmaidat. - Majd pedig megint csak egy kevés.....De a pisi így vagy úgy, kijönne! A hólyagod nem repedne szét, ne aggódj!

- Az üres méh tényleg nem nagyon zavar be. - Ilyenkor kicsi, könnyű, hajlékony a méh. A telődő holyag könnyedén kiegyenesíti, és hátratolja. A hólyagra pedig nem gyakorol nagy nyomást. (Egyébként erről régebben irtam is sokat, és Elvie-vel is beszéltünk róla. Ha gondolod olvasd el..) Ezzel szemben viszont a tágabb női medence nagyobb teret biztosít a hólyagnak a tágulásra, a nők szövetei pedig rugalmasabbak is, amitől a hólyag nagyobbra tud kitágulni.
Ha a méh terhes, akkor persze más a helyzet. -Ilyenkor a méhnek már olyan nagy a súlya és térfogata, hogy a hólyagnak csak kevés helyet hagy a tágulásra.

- Egyébként 8 éves korod óta egyetlenegyszer sem fordult elő Veled, hogy a pisilést ennyire nagyon vissza kellett tartanod? - Velem néha előfordul akkor is, ha nem akarom.

Szia Seiryuu!
Előzmény: Seiryuu (262)
Alfrédi Creative Commons License 2008.03.17 0 0 263
-Ilyen kamerás megfigyelést többet is láttam. Egyet egy magyar tv-ben, és legalább kettőt külföldiben, de mindegyikben hasonló eredményt mértek.
Én sem hittem volna, hogy a nők közül ilyen sokan nem mosnak kezet. Hogy a férfiak fele nem mos, ezt mindig is sejtettem, és mikor kezet nyújtanak nekem már tudom, hogy attól kezdve nincs nasi, meg orrpiszkálás egészen addig, míg nem tudok utána megint kezet mosni. Az agyam jól megjegyzi, hogy a kezem talán izés, és nem engedi, hogy felelőtlen mozdulatokat tegyek, még órákkal a kézfogás után sem. Azért, hogy a kézfogásoknak legalább egy részét megússzam kifejlesztettem néhány trükköt, pl, hogy elestem biciklivel és nagyon fáj a kezem, ha hozzáér valami, vagy bevizezem és felhívom rá a figyelmet, hogy bocs, de vizes.... Vagy az elején kapkodóra veszem a figurát, esetleg sok cuccot egyensúlyozok a kezemben abban a reményben, hogy 1-2 perc múlva úgyis feledésbe merül az egész.
Persze a kézfogósdi baromi férfias cselekedet, de én inkább kihagynám, és inkább úgy üdvözölném a másikat, ahogyan az ázsiaiak teszik, vagyis meghajlással. Elég sok kézmosást tudnék megspórolni vele.
(A lányok ebben szerencsésebbek, mert csak olykor olykor kell kezet fogniuk.:)

Szerencsés vagy, hogy jól vissza tudod tartani és ezért nem vagy kiszolgáltatottja a koszos wc-knek. :) Persze nem mindenki van ezzel így, ezért kénytelen használni a koszos wc-ket is. Nem mindenki tudja olyan sokáig visszatartani.

Nekem sincs gondom szerencsére a visszatartással, de pár éve azért olyan történt, hogy este egy gyér forgalmú útmenti ház falánál kerestem oltalmat (bokor híján:) és a ház tövéhez irányított pisi nagyon megviccelt, mert a járda lejtése folytán felém kezdett visszafolyni, és a lábam között mögém folyt, egészen ki az úttest közepéig. A terjeszkedésre bőven volt is ideje, mivel olyan sokáig folydogált, hogy tutira vettem, ennek sosem lesz már vége. Közben tekintgettem körbe, figyeltem a mögöttem kialakult patakot, (ami még gőzölgött is kissé a hideg miatt) és azon szurkoltam végig, hogy csak ne forduljon be senki addig, amíg a műveletet egyszer mégiscsak befejezem.
Ez azért jutott eszembe, mert írtad, hogy inkább a bokor, mint a koszos wc...

- Ha volt ilyen bokros "teendőd" , vagy olyasmi mint az enyém, akkor légyszi légyszi....! - Kiváncsi vagyok rá.....

Addig is:
Szia Elvie!

Előzmény: Elvie (261)
Seiryuu Creative Commons License 2008.03.03 0 0 262

Én soha nem mértem, de szerintem nagyon sokat. :) Kiskoromban egy lelki probléma miatt sokáig nem tudtam idegen helyen elmenni WC-re.(kb. bölcsödétől 2. osztályig) Aztán történt egy olyan, hogy az egyik délután (mivel napközis voltam) muszáj volt kimennem a WC-re, mert úgy éreztem, hogy ha nem megyek szétreped a hólyagom, annyira fájt. Na akkor nagyon sokáig csorgattam, pedig még csak 8 éves voltam. Végülis volt ennek egy jó hatása, hogy ez a problémám többé-kevésbé megoldódott. :)

Azóta nem próbáltam ki, meddig tudnám visszatartani. Szerencsére nagyon jók a záróizmaim, még csak olyan se fordult elő soha, hogy becsurrant-csöppent volna akár egy kicsi is, akkor se, ha nagyon kellett. Szerintem én tényleg tudnám addig tartani, hogy szétrepedjen a hólyagom, úgyhogy inkább jobb, ha időben kiengedem.

 

Amúgy én azt tippelném, hogy a férfiak tudjá tovább visszatartani, mert nekik nincs méhük, ami ráhajlik a húgyhólyagra. Persze lehet, hogy egy üres méh nem zavar be. :) 

Előzmény: Alfrédi (260)
Elvie Creative Commons License 2008.03.03 0 0 261
Ez tényleg Mr. Bean-es volt!!! :D vizuális típus vagyok, elképzeltem!! :D

Ez de durva, amit írtál!!! Én még egyetlen nőt se láttam, aki ne mosta volna meg a kezét!!! Ez Magyarországon történt??

Nekem rengetegszer volt olyan, hogy az ajtóból kifordultam a szag, vagy a látvány miatt, sajnos.... :( Még ha annyira kell, hogy úgy érzem nem bírom tovább, akkor se bírok nagyon koszos wc-be pisilni!! :S Akkor inkább keresek egy bokrot, nem érdekel. Szerencsére elég jól bírom tartani! Még sose volt vele gondom. :)
Előzmény: Alfrédi (256)
Alfrédi Creative Commons License 2008.02.29 0 0 260
A húgycsőelzáródással járó prosztatamegnagyobbobás elég veszélyes állapot, különösen akkor, ha éppen akkor ivott sokat valaki. Ilyenkor nemcsak másfél literesre, hanem akár 2-3 literesre is kitágulhat a hólyag, és sürgősen csapolni kell, mert még a vese is súlyosan károsodhat.
Ha nincs prosztatamegnagyobbodásunk és csak úgy simán visszatartjuk a pisilést, akkor nem fenyeget ilyen veszély, mert egy idő után a záróizmunk biztonsági szelepként működik, és egyszerűen bepisilünk. Persze ilyenkor nem is gyűlhet össze olyan sok pisi benne.
Azt mondtad, hogy egy férfi húgyhólyagja simán tud tárolni másfél litert is. - Akkor most kapaszkodj meg, mert nem csak a férfié, hanem a nőé is!!! - Ha a férfiak és a nők összemérnék erejüket ezen a téren - természetesen azonos körülmények között, vagyis úgy, hogy sem a férfinak sem a nőnek nem lennének prosztatagondjai :) - akkor azok között, akik 1,5 - 2 - 2,5 litert is tudnak pisilni, sokkal több lenne a nő, mint a férfi. - Gondoltad volna? - Persze ez tudományosan nem igazolt, de néhány pár ezer fős (nem reprezentatív:)) felmérés, valamint a kutatásaim is ezt valószínűsítik.
Egyébként a legnagyobb mennyiség amit eddig magamon mértem 1680 ml volt. :)
Szerinted Te mennyit tudnál pisilni, ha arról lenne szó..? :) - Van valami tipped vagy elgondolásod? :)))

Szia!
Előzmény: Seiryuu (259)
Seiryuu Creative Commons License 2008.02.28 0 0 259
Erről eszembe jut az a szomorú történet, amikor Apukámnak prosztatamegnagyobbodás miatt teljesen elzáródott a hugycsöve (ráadásul sörözés után), és másnap az ügyeleten 1500ml-t csapoltak le neki. Szóval egy férfi húgyhólyagja símán tud tárolni másfél litert, szerintem nem lepődnének meg. 
Előzmény: Alfrédi (245)
Seiryuu Creative Commons License 2008.02.28 0 0 258
Néha szoktam segíteni Anyukám irodájában. A WC mellett van a fürdőszoba. Egyszer volt egy női ügyfél, aki elment vécére, aztán nem is mosott kezet, hanem egyenest bement a tárgyalótermbe. Ezen annyira meglepődtem, hogy meg is maradt bennem ez az esemény. :)
Előzmény: Seiryuu (257)
Seiryuu Creative Commons License 2008.02.28 0 0 257
Alfrédi: kesztyű.
Előzmény: Alfrédi (256)
Alfrédi Creative Commons License 2008.02.28 0 0 256
- Rejtett kamerával megfigyelték, hogy a férfiak kb fele, és a nők több mint 1/3-a nem mos kezet, mikor kijön a C-ből. - Nagyot csalódtam a nőkben. :)))

Nem értem miért nem mosnak ennyien kézt? - Mikor kezet fogok vkivel, eszembe is jút, hogy fej vagy írás..? - 50-50%.

Én mikor belátogatok egy ilyen helyre - ami elég ritkán fordul elő, mert sajnos a hólyagom egész nap símán magában tudja tartani a pisit, ami elég uncsis - akkor vagy a papir kéztörlővel, vagy egy pzs-vel nyitom ki a csapot, és természetesen még inkább ezzel is zárom el. Ha nincs egyik se, akkor egy kulccsal, vagy a mobillal teszem ugyanezt.
Egyszer történt, hogy semmim sem volt, és akkor a lábammal kellett 10mp-enként működésbe hozni az automata szelepet, hogy jó alaposan meg tudjam mosni a kezemet. Mikor jó tiszta lett, szapora legyezéseket végeztem, hogy megszárítsam, mivel szárító sem volt. Na megvolnánk ezzel is - gondoltam, és indultam kifelé, ám a gömb kilincs megakadályozott abban, hogy a lábammal kinyíthassam az ajtót. Próbálkoztam egy darabig, aztán láttam, hogy nem fog menni. A kilincset nem volt mivel megfognom, ezért vártam, hogy hátha benyít valaki, és akkor kiosonhatok.... De ilyenkor persze nem jön senki, és ha valaha ki szeretnék jutni innen, akkor cselekednem kell - gondoltam - úgyhogy körülnéztem hátha valamivel ki tudnám támasztani az ajtót arra az időre, amíg újra kezet mosok...- De semmit nem találtam. Ekkor halált megvető bátorsággal megfogtam a kilincset, és kinyitottam az ajtót, és körülnéztem odakünn. Aha! - Megláttam egy szemetest. Na ez kell nekem - gondoltam. Behoztam a kukát, hogy kitámasszam vele az ajtót. Az ám, de az ajtót olyan erővel csukta be a behúzószerkezet, hogy a kerek kuka mindig kitért valamelyik irányban az ajtó útjából, és az ajtó becsukódott. Velem nem tolsz ki - gondoltam, és a kukát elfektettem, ám így a benne levő szemét valamint egy alma kihullott meg kigurult belőle. Nem gond - gondoltam - ezt a végén már megoldom lábbal. Gyerünk vissza kezet mosni, meg kezet szárítani, :)) hiszen megfogtam a kilincset.
Mikor ezzel ismét végeztem odamentem a szemeteshez, hogy belerugdossam a szemetet meg az almát, és a lábammal felállítsam a szemetest. Igen ám, de ha az embernek az egyik lábával az ajtót is kell fogni közben, akkor a feladat egy kissé nehezedik. Bevallom nem is sikerült megoldanom, mert közben a kuka folyton elmozdult, meg elgurult, és egy 3. lábra is szükségem lett volna, hogy azzal a kukát rögzítsem. Megfogni a csutkát meg a szemetet még ekkor sem akartam, és inkább úgy döntöttem, kint folytatom a mérkőzést, hiszen a kuka úgyis oda való. Kirugdostam mindent, a szemetet egy kupacba tereltem, majd egyik lábammal megtámasztva a kukát a másik lábammal célba lőttem. A Kukát felállítottam és a helyére toltam. Éppen csak egy takarítónő volt szemtanúja a nagy attrakciónak.
Húú, na ezzel megvolnánk - gondoltam. Bár kicsit körülményes pisilés volt.
Igaz nagyon kellett, de azért bőven kibírtam volna hazáig.
Tulajdonképpen nem is értem, miért mentem be oda???

Ebben a történetben teljesen olyan lehettem, mint Mr Bean! :

Neked is van wc-s sztorid? - Pl, gondoltad azt, hogy ha tudod milyen bent, inkább visszatartod? :)) - Vagy bármi más... - Elmeséled?

Szia!
Előzmény: Elvie (255)
Elvie Creative Commons License 2008.02.27 0 0 255
:)))

Akkor kb egyforma időt töltünk bent, mert mi még kicsit tollászkodunk is a tükör előtt. :) Különben azt hallottam, hogy egy csomó férfi nem mos kezet wc után!!!
Alfrédi Creative Commons License 2008.02.22 0 0 254
Igazad van. - Ha ezt az időt számoljuk, akkor nagyon ellenkező eredmény jön ki. :)))))))))))))
Előzmény: TTAMAS (251)
Alfrédi Creative Commons License 2008.02.22 0 0 253
Nini!!!!!!!!!! - Kit látnak szemeim? :))))))))))))))
- Ez aztán a meglepetés!!!!!!!!!!!!!! Kicsit már azt is hittem, sosem kerülsz elő, de végig reméltem, hogy egyszer felbukkansz mégis.
- És igen....!!!! - Csak meg ne szökj ismét....! - OK? :))))))))))))

- Mi nem csak azért töltünk sokkal több időt a csobogással, mint Ti, mert többet iszunk (és ezért többet is pisilünk, amihez persze több idő is kell), hanem azért is, mert a mi húgycsövünk hosszabb és valamivel szűkebb mint a Tiéteké, ami fokozottabb áramlási ellenállást okoz, így a fiúknak a kissé magasabb pisilési nyomás ellenére is kb. 35-40%-al több időre van szükségük, hogy ugyanannyi pisi kijöjjön belőlük. - És ha ezt még beszorozzuk azzal a + 20-30%- al, amennyivel egy fiúból összesen több pisi jön ki, akkor villi, hogy nekünk majdnem kétszer annyi időt kell türelmesen ácsorogva.....

- Ha kíváncsi vagy egyszer mérd meg és oszd el azt az időt, amit a barátod ennek a tevékenységnek szentel, a Te időddel. :)))

Mára ennyi. De jövök hamar! - És remélem Te is! :)))))))))
Örülök, hogy visszatértél!

Szia Elvie!
Előzmény: Elvie (252)
Elvie Creative Commons License 2008.02.18 0 0 252
Sziasztok!

Valóban eltűntem egy kicsit! :) Most megint próbálok itt is lenni! Szerintem a férfiak többet pisilnek, mert többet isznak! (nemcsak sört :)
Persze hogy érdekel!! Írj még ilyen érdekes dolgokat!!!

Puszi!
Előzmény: Alfrédi (250)
TTAMAS Creative Commons License 2008.02.06 0 0 251
Viszont, ha azt azi dőt adod össze, amikor becsukják maguk mögött az ajtót és amikor kijönnek, akkor pont ellenkező eredményt kapsz.
Előzmény: Alfrédi (250)
Alfrédi Creative Commons License 2008.02.05 0 0 250
Találós kérdés ELVIE-nek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Életük során a fiúk vagy a lányok töltenek több időt pisiléssel???????? (Ez alatt azt az időt értem, amikor csurog a pisi, és a csurgással telt időket összeadjuk. Persze, feltételezzük, hogy fiúk-lányok egyformán hosszú ideig élnek stb,stb. )
Én tutira tudom a választ! És TE???????????????
Kíváncsi vagy kicsit rá????

És ugye sejted, hogy miért kérdezem??????????????? :)))))))))))))))))))
- Persze, hogy azért, hogy gyere már végre!!!!!!!!!
Nem tudom mi van VELED?????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alfrédi Creative Commons License 2008.02.05 0 0 249
Szia Mriya!

- Még sosem mondtad, hogy maga a pisilés is igazi örömforrás számodra.
De azért egy bepisiléssel nem ér fel? - Ugye? :) Viszont két pisilés már lehet, hogy felér egy bepisiléssel, nem? - Vagy inkább három? :))) - Mert, ha visszatartod akár háromszor is bepisilhetsz akkor, ha sokat iszol. Simán igaz, hogy 8-szór is pisilhetsz. Viszont, ha 1 bepis 3 pist ér, akkor már a bepis lesz a nyerő! :-)

Az aszisztens nénik reakciójára én is kiváncsi vagyok tiszta erőből. :-) Nem is adtam még fel a dolgot, csak még ki kell ötlenem valamit, hogy szükség legyen erre pisigyűjtéses vizsgálatra.

Ami a nővérkéket illeti, tényleg nincs mindig alkalmuk elmenni pisilni.
Tudod mi jutott most eszembe? - Ha én feküdnék ott (persze kicsit lennék csak beteg:), akkor nekem sem lenne ám alkalmam elmenni pisilni, mert nem kelhetnék fel az ágyból. Maradna a kacsa, vagy pedig a visszatartás. A sok-sok visszatartás után, pedig a.....hm .. :-) - A bepisilés! :-) - Esetleg a pelus.....? - Ha kéred.

Én tudod mit csinálnék? - Nyöszörögnék, hogy nagyon kell, de a kacsába nem megy..... Aztán vagy bepisilnék, vagy színültig megtölteném a kacsát (1 liter) és utána még siránkoznék, hogy : - Gyorsan hozzannak még egyet, mert jönne még, és már nem bírom sokáig megállitva tartani!!! És aztán azt is majdnem megtölteném. Hadd ámuljanak-bámuljanak a nővérkék! :)))

Ehhez mit szólsz Mriya? - Ez milyen ötlet lenne?

Szia!
Előzmény: Törölt nick (248)
Alfrédi Creative Commons License 2007.12.19 0 0 247
- De még mennyire, hogy megtenném, és meg is teszem, csak előtte törnöm kell a fejem, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy ilyen vizsgálatot akarjanak végezni rajtam.
Van ötleted? :)

És arra is gondoltam, hogy egy nőtől még hihetőbben hangzana az a kifogás, hogy a 24 órás vizeletgyűjtés számára kivitelezhetetlen.
Mert egy férfi még csak-csak meg tudja oldani - ha nagyon akarja - azt, hogy a hóna alatt, vagy egy reklámszatyorban bármerre csak jár, magával hurcoljon egy jól zárható 1,5-2 literes, jól kimosott üditős flakont és hozzá szükség esetén egy tölcsért, hogy (a) szükség esetén bárhol, bármikor (pl. a 7-es buszon a forgóban támaszkodva, esetleg a postai kígyozó sorban csekkbefizetésre várva, vagy a szényenlősebbje kapualjba behúzódva) egy könnyed mozdulattal előkapjon, és abba mintát produkáljon, és ezáltal eleget tegyen a 24 órás vizeletgyűjtés szígorú követelményeinek.

Egy nőnek már kissé nehezebb dolga lenne, és meg kellene küzdenie még egy-két technikai akadállyal is.
Egy nővel szemben a laborosok is talán nagyobb megértést tanúsítanának, ha kérni szeretné az egybenpisilést. Nem?

Mriya, Te nő vagy!

Tudod mire gondolok?

:)))

Előzmény: Törölt nick (246)
Alfrédi Creative Commons License 2007.12.17 0 0 245
Szia Elvie!

Irtad a múltkoriban, hogy vizeletvizsgálaton voltál.
(Tényleg, most hogy vagy? Nincs felfázás???)

A vizeletvizsgálatról eszembe jut egy izgis ötletem, amit nagyon szívesen kipróbálnék. Ezt elmesélem, jó?

Arról van szó, hogy létezik egy un. 24 órás vizeletgyüjtéses vizsgálat, amikor is nem csak egy mintát kell produkálni, hanem otthon egy napon keresztül gyüjteni kell egy nagy, lezárható edényben, mondjuk reggel 8-tol másnap reggel 8-ig, majd ezt felrázni és ebből kis mintát venni, és azt bevinni a laborba.
Az ilyen vizsgálatra azért van szükség, mert bizonyos esetekben csak az egész napos adag alkalmas arra, hogy kizárják a vese-és cukorbetegség gyanúját.
Én a vizsgáló orvos előtt (nem szép dolog) gyanúba keverném magam, ő pedig elrendelné a vizsgálatot, és elküldene a laborba.

A laborokban nők dolgoznak - és ez a lényeg!
Mikor a laboros nő elmondaná, hogy mi a dolgom, és gyüjtsem szorgalmasan a pisit, én szomorúan csóválnám a fejem, hogy bizony erre nekem nincs lehetőségem, hogy gyüjtögessem. Egész nap rohanok, sietek stb. stb.
És akkor mondaná a nő: hogy a vizsgálathoz igenis szükséges a gyűjtés. Az egész napos mennyíség kell!
- Ez megoldható gyüjtés nélkül is - mondanám én.
- A porciókat össze kell önteni a nap folyamán, nem érti? - magyarázná a nő.
- Értem, de nekem nem kéne összeönteni, mert csak egy porció lenne.
- 24 óra alatt? - Maga komolyan beszél?! Egy ember egy nap többször vizel, ne vicceljen már! Nekünk a napi mennyiség kell a vizsgálathoz.
- Én is a napi mennyíségre gondoltam. Holnapután délre vissza tudnék ide jönni, hogy leadjam a napi mennyíséget, természetesen úgy, hogy holnap délben vizelnék utóljára. Az elfoglaltságom miatt nem megoldható a gyüjtés, de szerencsére kibírom egy napig is, ha kell, és akkor idejövök, és itt leadom a laborban a mintát - ha ez lehetséges.
- Lehet itt is mintát adni, de azt kétlem, hogy maga kibírja 24 órán át vizelés nélkül! Közben biztosan elmenne wc-re, vagy nagyon keveset inna. Ilyen vizsgálatnál viszont téves eredményt nyújt a folyadékmegvonás. Legalább másfél liter vizeletmennyíség kell, hogy eredményes legyen. Ennyit pedig - ne haragudjon - de egyetlen alkalommal nem tud produkálni. Ehhez kicsi a hólyag befogadóképessége.
- Én úgy gondolom, az enyém tud ennyit...
- Ne vicceljen velem! - Ez lehetetlen! Orvos vagyok, ismerem az anatómiát.
- Azért megpróbálhatnám? - Fogok tudni 1,5 litert produkálni, én tudom.
- Jó, próbálja meg! Úgy sem fog menni. Csak pazaroljuk az időnket vele. A végén úgy is gyüjteni kell. Holnapután délben jöjjön el! De holnap déltől nem vizelhet. Pontban akkor üritsen utóljára! Viszontlátásra!

Aztán eljönne a holnapután dél, én tele hólyaggal, a bepisilés határán elmennék a laborba, ahol már két nő is kiváncsian várná, hogy bevalljam, még sem sikerült kibírnom idáig. Majd előttük mutatnám mennyire kell már, mivel egy napja nem voltam. Ők nem hinnének nekem, mire én kérném a legnagyobb edényt, ami a laborban van. Jól teletölteném, a nők elé tenném, és mereven figyelném a hüledező pillantásaikat. Majd hozzáfűzném, hogy: pont 1 napja nem voltam.
Mire az egyikük azt válaszolná, hogy: igen, így már elhiszem.

Tudod, lehet, hogy meg is teszem egyszer, mert annyira kiványcsi lennék arra a hüledező pillantásra.

És Veled mi van Elvie?
Ugye Te sem tüntél el? :)))

Szia!
Alfrédi Creative Commons License 2007.12.17 0 0 242
Nézd meg Mriya fotóit lejjebb!
Szia!
Előzmény: Törölt nick (239)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!