Keresés

Részletes keresés

Orgia007 Creative Commons License 2002.11.04 0 0 58
Szerintem ezerszer jobb lett az M1 mint az ostoba kereskedelmi tévék.'
Előzmény: chromax (57)
chromax Creative Commons License 2002.11.03 0 0 57
STR:

a Régi m1 design überszar volt már bocsánat. Valamelyik nagyokos sok pénzért kitalálta, hogy legyen minden ZÖLD. Hát annyira szépre sikerült, hogy minden hírműsor láttán a hányinger kerülgetett. Főleg felnyalva ezt a színt a greenboxra fantasztikus látványa volt a hírműsoroknak. Miért baj az, ha az állami tv egy kicsit próbál hasonlítani ahhoz ahogy egy tv valóban kinéz jobb helyeken?

Phil:

ez valami olyan hihetetlen demagóg szöveg hogy nem is mondok rá semmit. pl. te mondjuk kocsid árából vehettél volna kaját szegényeknek....

Előzmény: STRockey (49)
muzsikás Creative Commons License 2002.11.03 0 0 56
Remélem bukik a tv2 !!!!
Orgia007 Creative Commons License 2002.11.03 0 0 55
Én szurkolok a Magyar Tévének.
Váradi Március Creative Commons License 2002.11.03 0 0 54
Hesz Máté. Igy hívják a Kriszta pasiját. Máté mamája Gyarmati Andrea, nagyija Székely Éva. (Forrás Nők Lapja és B.E. rádiós műsorvezető)
Előzmény: Télikánikula (53)
Télikánikula Creative Commons License 2002.11.03 0 0 53
Majd holnap megnézem. A D. Tóth Kriszta amúgy értelmes csaj. 8 éve az egyik haverommal járt. Most meg valami vizilabdázó szekrénnyel.
Előzmény: Váradi Március (52)
Váradi Március Creative Commons License 2002.11.03 0 0 52
Egy százas skálán 75 pont.
Előzmény: Törölt nick (51)
Télikánikula Creative Commons License 2002.11.03 0 0 50
Remélem legalább jó filmek lesznek. Az agyam eldobom, hogy csak valóság sók mindenütt.
Előzmény: STRockey (49)
STRockey Creative Commons License 2002.11.03 0 0 49
Nem értem, hogy miért kellett megváltoztatni a design-t:(. Az MTV-é volt a legjobb, most pedig sikerül egy újabb hipergagyi konzumszart csinálni. A logó a képek felén nem látszik, azb egész arculat inkább kereskedelmi tévét idéz. A programok sem a várt színvonalú változást hozzák. Sajnálom.
Előzmény: Télikánikula (48)
Télikánikula Creative Commons License 2002.11.03 0 0 48
Szerintem lekoppintják a sz@r kereskedelmi trendy-t.
Váradi Március Creative Commons License 2002.11.03 0 0 47
Na még egy MTV topic. Egyébiránt ez jobb. Szóval a hiradó alakulgat. Kiváncsi vagyok az új műsorokra. A Nádasbors viszont kurvára nem érdekel! Szerintem olyan lesz mint a Bruhaha
muzsikás Creative Commons License 2002.11.03 0 0 46
Remélem lemossák az elhülyült kereskedelmi tv-ket. Csak ne legyen politikai szarrágás!
Váradi Március Creative Commons License 2002.11.03 0 0 45
A Hiradó...hm...alakul.
sz Creative Commons License 2002.11.03 0 0 44
nekem tetszik eddig...

színes logó?
végigkapcsolgatva ezeknek a csatornáknak nincs színes logójuk:
1. mtv
2. m2
3. duna tv
4. viasat 3
5. mtv (music television)
6. vh1
7. spektrum
8. sport1
9. bbc world
10. travel
11. rtl
12. rtl2
13. pro7
14. 3sat
15. rai uno
16. extreme channel

szóval van néhány... :)

Előzmény: Németh Ádám (41)
cyber.greg Creative Commons License 2002.11.03 0 0 43
Nincs három éve, hogy megnyitottam ezt a topikot, de máris egy újabb dizájnváltást láthatunk!

Zsupák Creative Commons License 2002.11.03 0 0 42
Remélem értékelhető változásban lesz részünk.Persze kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz politikailag semleges.És szerintem az, hogy a Napkelte lett a legnézettebb reggeli műsor, azt támasztja alá, hogy az embereknek elegük van a gagyi műsorokból.
És mostanában több olyan filmet adnak/adtak, ami nekem bejön.
Bár a Pálffyért nem vagyok oda, legfeljebb aznap nem az MTV-n nézem a Híradót.
Németh Ádám Creative Commons License 2002.11.03 0 0 41
A híradóval elindult a megújulás!
Nos látható az új logo minkdkét csatornán. Nekem jobban tetszettek az előző színesek.Manapság már egy magára valamit adó tv színes logót használ.Ráadásul a többszörös áron megvett színes logo generátort érdemes lett volna kihasználni! Mondjuk azt nem értem, hogy ha az egyes lehet mtv, akkor a kettes miért nem lehet mtv2, az miért maradt meg m2nek. Ha jól emlékszem amúgy azért kellett az mtv logót anno levenniük, mert a MusicTv(MTV)levédette azt. Akkor most mégis használható?
Mindike Creative Commons License 2002.11.03 0 0 40
Sőt ha nem akarom szegény gyerekeimet a valóság show-kal mérgezni, esti mesét nézünk és nagyon örülünk neki.Nem is értem miért nem volt egy darabig mese?!
Mindike Creative Commons License 2002.11.03 0 0 39
Egyre jobb. Én pl. imádom a Pesty fekete dobozt!
Orgia007 Creative Commons License 2002.11.03 0 0 38
Mi bajod Pálfy Istvánnal? Egyáltalán nincs nagy feje.
Előzmény: LadiP (36)
Váradi Március Creative Commons License 2002.11.03 0 0 37
A kereskedelmi tévék minőségben ennél lejjebb már nem tudnak zuhhani. Azt azért remélem, hogy a BRUHAHA című vicces vackot nem támasztják fel. A Nádasbors viszont úgy tűnik elég ripacs lesz.
Én adnék egy kis lehetőséget Dolák-Saly Róbertéknek.
LadiP Creative Commons License 2002.11.03 0 0 36
Hát mit mondjak? Ahol a nagyfejü, okoskodó Pálfy István ott van, az nekem má alapból nem tetszik. Kár érte, pedig valószínűleg most valóban jót akar csinálni az MTV. Azért próbaképp bele fogok nézni, de a hiradó tezentúl messze elkerülöm...
muzsikás Creative Commons License 2002.11.03 0 0 35
Azért várjuk ki a végét.
Orgia007 Creative Commons License 2002.11.03 0 0 34
Én már nagyon várom. Főleg Simon Andrást. A Lazac meg a Tea meg az a sok szemét amit a tv2 és az rtl ont ki magából, megtette a hatását. Elegem van. Irány az M1!!!
csite Creative Commons License 2002.11.03 0 0 33
bízzunk benne, hogy j000000 lesz!
Előzmény: Németh Ádám (32)
Németh Ádám Creative Commons License 2002.11.03 0 0 32
(Hamarosan) Új köntösben a logo, a honlap, az inzertek, stb.
Nem m1 és m2, hanem mtv és m2.
Megújuló és jónak igérkező műsorstruktúra.

Neked hogy tetszik a megújult mtv mind külsőben, mind belsőben, mi a véleményed róla?

Szerinted sikerül neki kilábalni a csődhelyzetből? Nézzük! Egy próbát megér, nemde?

Ficium Creative Commons License 2002.10.31 0 0 31
Elég sok nulla van a TV-s fizetésekben.
Phil01 Creative Commons License 2002.10.31 0 0 30
Tiszteletem!
Hát megújul! Végre! Már régen újult! Van annak vagy 4 éve is, hogy utoljára költöttünk rá! És most megint!
Csak azt tudnám miből?
És kiknek? Márminthogy kik azok a szerencsések, akik ott az MTV-ben felvehetik azt a havi 200.000 és egy millió forint közötti fizetést! Bár azt hallom, a mi Pálfi Pistánk havi 2,5 milláért nyomatja nekünk ugyanazt, amit a TV2-n havi 1 milláért!
És kiknek? Márminthogy ki nézi? Bár biztos sokan, mert a mérések mindíg ezt mutatják! És mégsincs elég reklámozó!
Na akkor meg nem értem! Több millióért megújul, közben bevétel nuku.
Ja, hogy ez arra jó, hogy 4 évre megint megtömjék egyesek a zsebüket!
De akkor meg azt nem értem, miért verik nagydobra? A fene se kiváncsi rájuk! Se a műsoraikra, se a fizetésükre!
Mert ha nem tudjuk, nem látjuk, nem bosszankodunk!
Egy dolog azért eszembe jut így 4 évente, MTV megújuláskor: ezek a milliárdok pont onnan hiányoznak, ahol nemhogy tv-t nem látnak, de enni is alig akad!
Na mindegy, megyek befizetem a társasági, személyi, evési, ivási, alvási, kábeltv nézési stb...... adómat. Kellhet ahhoz a pár milliárdhoz, mert a végén az igen tehetség Nádas György még esetleg nem kapja meg a megújult MTV-től azt a havi 500.000 Ft-ot! Nem ismerik? Majd meglátják milyen fiatal tehetség! Üde színfoltja lesz a megújult MTV-nek!
Ahogy a többi fiatal! Ne mondjátok, hogy ismerős a nevük!!!! Az a papa, vagy a mama akire emlékeztek! Hogy pont úgy néznek ki? Még korban is? Persze! Mert eddíg nem volt pénzük normális ruhára, sminkre, kajára! De majd most! Ők is megújulnak!
Hajrá MTV!

............. nem drága Józsikám, most csak egy 40 dekát vinnék abból a felsálból! Tudja, messze még a fizetés! De mit szól, milyen jól néz ki a D.Tóth Kriszta az MTV híradóban! Nem tudja ki az? Nem jár ide a piacra, magához? Hehehehe! Ez jó! Na minden jót Józsikám!

pint Creative Commons License 2002.10.30 0 0 29
Arculatváltás, f..m, megint levesznek minket 4 milliárdra, erről szól a mese.
PETYUS Creative Commons License 2002.10.30 0 0 28
Pali bá, salvadorallende:
Szerintem ti vagy túl optimisták, vagy nagyon fiatalok vagytok. Én már soxor voltam úgy, hogy valami már nem lehet rosszabb. És lett.
Előzmény: salvadorallende (27)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!