1. Mesélj léci az ünneplés módjáról, mi lesz pénteken, hova vigyük a tortát, meg ilyenek. :-))
Komolyan, hogy' ünnepelsz?
2. Légyszi nézz bele az Exti 30-as lesz-be, és gyere el egy jókis nyárvégi 30-ba lépésre.
3. A 30-as fiúk topicban most épp jött néhány friss hús, akarommondani srác, akiknek beavatási szertartást szervezünk. Ha kétségeid vannak, nézd meg a képeket rólunk az iszoldában :-))
Nem vagyok ám ilyen rámenős, kivéve a 70-es pasikkal. :-))
Jajjaj, annyira lemaradtam és annyira örülök a kedves hozzászólásoknak! Ez a hátránya, ha az ember csak a munkahelyén tud írogatni, lemarad a csúcsról...
Kedves nyman, nagyon köszönöm, megnézem.
Üdvözöllek Titeket, kedves gabah, zsuzsa és persze exti, ez persze csak vicc, hogy szörnyű 30évesnek lenni, mondjuk, azért az ember megáll, körülnéz egy kicsit, de minden rendben!
Hat ez szerintem nemproblema. Mar a nev. Bar errol a topiknyitonak kellene nyilatkoznia. Ja ebben a topikba lehet hogy van par: Hol vannak a 30-as fúk? :)
Ez disznóság! Márhogy vénnek nevezed a 30-évest.
Én ugyan nem vagyok ildikó, de holnap leszek 29 és fél. És alig várom a 30-at. Soha ilyen jól, nyugodtan, békében és gazdagon nem éreztem még magam, tele energiával, függetlenül, mi kellhet még?
Mi az a szörnyűség, ami mosttól rádvár a bizonytalan, hajtós, kérdésekkel teli 20-as évek után? :-))
Két dolog még:
1. ha nincs még szülinapi programod, szólj...
2. nézz be az én szülinapi topicomba, ha gondolod, és szívesen látlak a nemmindennapi programokra (pl. medenceparti testfestés).
Az idojaras allitolag a legvacakabb. Telen is szinte allandoan esik. (most is) kozben van ugy +2C es erosen fuj a szel. Annyi elony ugyan van, hogy nagy minuszok csak elvetve es rovid ideig vannak.
A helyet nem tudom hol van. Asszem van a zeneifesztivaloknak kulon honlapja (itt mindennek van 40% felletti az internethasznalok szama :) ) Goteborgban eszt tudnam ajanlani: http://www.goteborg.com/en/culture/index.html Az esemenyeknel lehet tematikusan keresni.
Teljesen igazad van, gyulaicsaba csak nyolc van az országban (asszem), és különbenis, kit érdekelnek a férfiak???
Kedves Ildikók, kérünk szépen, gyertek ide!!!
Nem nagyon nézem meg a bemutatkozásokat. Nem tudom, csak amolyan tippelés volt.
Göteborg jó lehet. Gratula. Van a nagybácsim Gaevle-ben (umlaut), ismered azt a helyet?
Figyelj csak, hüje kérés. Nem tucc nekem küldeni svéd régizenei fesztiválok címeit? Nagyon-nagyon hálás lennék. De csak ha nem túl megterhelő.
Köszönöm szépen!
Egy dolog azért vígasztalhat bennünket a nagy öregedés közepette:
Még ketten együtt sem érjük el a nyugdíjkorhatárt, s ahogy nézem, egyhamar nem is fogjuk...
;o))
No de ne politizáljunk, mert az egy másik fórumba való!