Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.07.27 0 0 80
Planar: bocs az illúziórombolásért...
Én a piára hajtottam, csak visszajött a haverod {8-)...bocs... morbid volt.

Prosec eleje nagyon jó volt, csak aztán átmentük barátnőmmel Csapdára.

Ezt a színes pólós-hypós dolgot hogy csináljátok? Mondjátok már el!

Előzmény: planar (76)
BLo0m Creative Commons License 2000.07.27 0 0 79
Nu... elokerultem...

1ik kedvencem a Prosectura (nem veletlenul mentem el az o koncertjukre), de ez valami nagyon nagy rakas szar volt...
Mind a 4en be voltak nyomva, mint a rajzszog (bar ez meg nem jelent semmit :) ), Norbi szokas szerint nem tudta a szovegeket... a hangositas olyan gagyi volt, hogy a gitar mellett joforman semmit nem lehetett hallani... ehh...
Azer' volt benne jo is: Amig szereltek, Norbi a dobszeken ulve csuklyaval a fejen orosz nepdalokat enekelt :))))))

Ennyi... A Picsa meg kiraly volt... a Bikini meg nagyon kiraly... Ja es a Korok!!!

Borzas: Te hol voltal? Osszesen negyen tomboltunk a szinpad elott. Mi voltunk az ajkai kulonitmeny :)
En voltam az a gyerek, aki hatara kapta a baratnojet es porgott ezerrel :))

planar Creative Commons License 2000.07.27 0 0 78
8D

De most télleg! Birod a Prosectúrát? Én csak azt a Barbie-s számukat ismerem (ha egyáltalán azt ők irták).

uff

Előzmény: grasshopper (77)
grasshopper Creative Commons License 2000.07.26 0 0 77
Elmész Te a..... :)
Előzmény: planar (76)
planar Creative Commons License 2000.07.26 0 0 76
Hali Grassie,
Érdekel?
A pros. énekese akkorát nyalt a színpadon, mint az állat. Aztán rátekeredett a lábára a gityós cucca. Mondanom sem kell, mi volt. Mindenki röhögött. Erre az énekes fel akart állni lendületből, és zsupssz, lecsúszott a nadrágja...
Ennyi volt, mese volt.
Figyi Grass, elmondanám szivesen, de gőzöm sincs. Nem láttam őket. Azt sem tudom, melyik nap játszottak.
Egyébként miért vagy kiváncsi? Csak nem favorizálod a bandát?

uff
planar

Előzmény: grasshopper (74)
planar Creative Commons License 2000.07.26 0 0 75
Övtasi?
Gondoltam, hogy valaki rákérdez.
Így már nem akkora pojén: a hülye haverom otthagyta a sörsátor pultján. Visszament. Minden úgy volt ott, ahogy hagyta. Egy kivétellel: a lóvé... Még rendes (?) is volt a tolvaj kolega ':)

planar

Előzmény: Törölt nick (73)
grasshopper Creative Commons License 2000.07.26 0 0 74
Mondjátok már el , miért égett be a Prosectura!!!
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.26 0 0 73
Volt valamelyikőtök Flashback koncerten?
Második nap volt a sörsétorban éjfél körül. Nagyon llat volt. Nem volt kiírva, valami csaj ráncogált oda, ohgy hollgassam meg a két bátyját {8-)
De f*sza votl, még kazettát is kaptam! Épp most archiválom, mert a walkmanom tegnap kikezdte. Aszittem, kivágom a walkmant a 10.-ről, csk épp egy buszon ültem {8-).
ehhe.

Övtasit hogy pakolták ki? Rajta volt a fazonon? Mert úgy nehéz. Én is végig azzal voltam.

TeWe Creative Commons License 2000.07.26 0 0 72
Hali!

En is csak azt tudom mondani, hogy siraly volt!!!
Problemak: szervezes(miert nem vihetek be egy **** muanyaguveget a kezemben?)
sztori:haveromat nem engedtek be a satortaborba, mert a fejen volt egy ures(fel) dinnyehej , amibol egy muanyag kes allt ki.... Miutan eltavolitotta a muanyag kest , bemehetett ... Tanulsag:ne jarkalj muanyag kessel a fejedben ;)

koncertek:csalodas: - (csak olyanon vettem reszt, amirol tudtam, hogy jo lesz)
jo buli:Quimby,HS7, Eszterloveszek (tojasosnokedli)
stb .
Tewe

planar Creative Commons License 2000.07.26 0 0 71
Sziasztok,
nekem speciel a Bikini jött be leginkább, bár hozzáteszem, hogy ezen felül jó, ha még 2 koncertet láttam :)
Ja igen, a rablók. Egyik haveromnak megpattintották az övtasiját, szerencsére csak a pénzt vették ki belőle (6 rugót), de azért ez sem kellemes.
Összességében király volt minden, csak az uccsó éjszakára már úgy felfáztam, mint az állat, a barátnőmnek meg még ma sincs hangja...
Uff
planar
Tvik Creative Commons License 2000.07.26 0 0 70
Engem az első EFOTT-omon raboltak ki Debrecenben, a rendezők ott sem tudtak sokmindent csinálni. Mit csinálhatnának ilyenkor? Szerinted? De azóta ésszel rakom le a sátramat, fontos dolgok az értékmegőrzőben stb. Meg lehet úszni. Minden a szokásos volt, a bor nem minőségi, a sör nem elég sűrű, de most is mindent meg lehetett oldani. Még a fürdést is a strandon, ami ingyé volt.
-A Balckout félelmetesen néz ki már az utóbbi időben. Kowa egy kalózcd árus is lehetne az ecseriről.
-Legjobb koncert talán a Symmetry volt. Nem voltak kiirva. Progressziv rock. Hehe, bizony volt Symmetry. Mindjárt irom is valami progrockos topikba.
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.25 0 0 69
Üdv Mindenkinek!

Hát nem akarok sokat írni, mert bár nem ismerem Coma barátunkat, de amit írt én is leírhattam volna.
Coma nem volt ott egy kék hálózsák, egy zöld hátizsák, és egy fekete tárca? :)))
Bár a mi rablónk rendes volt, mert a hátizsákból a ruhát kivette és otthagyta.
Amúgy az iratokat most rendezem és 11 ezer forintnál járok, ja mivel a bankkártyám is odalett pénzt sem tudok felvenni még. :(((
Ettől függetlenül jól éreztem magam, a szervezés pedig tényleg kritikán aluli volt.
Azon koncertek közül amit láttam ( vagy felfogtam :)) ) a Nevergreen volt szuper. Sötét zene, szikrázó napsütésben! Király!

Sziasztok, nekem ez volt az utolsó EFOTT-om (az első amin kiraboltak), remélem Ti majd folytatjátok!

További jó bulizást!

Coma Creative Commons License 2000.07.25 0 0 68
ja és:

- legnagyobb csalódás - : JUnkies (kiégett f@szok)
- legjobb koncert - : Black- Out (szvsz)

Coma Creative Commons License 2000.07.25 0 0 67
leszögezem: az EFOTT király volt.
1 kibaszott nagy hátulütője volt, már megint... a szervezés.
persze jó lett volna az is, csak ugye nem számoltak a síkprimitív, bukó, stb emberekre... és ez baj.
tuti volt, amikor barátnémmal a sátorhoz értünk némi szeretkezési célzattal csütörtök éjfélkor, és tapasztaltam, hogy nincs meg egyetlen hátizsák/táska sem... ellopták...
miután 10 perc múlva sikerült lelket vernem a barátnőmbe, ilyenekkel: "nehogy kiborulj édes, de nem hiszem, hogy bármit is tehetnénk..." (na jó, nem csak ilyenekkel) elindultunk, hogy tegyünk valamit.
na, ott egy rendező.
- helló, kiraboltak, pénz, íratok, ruhák nagy része eltűnt
- a főkapunál kéne szólni
- aha
főkapu:
- mi van?!
- kiraboltak, pénz, íratok, ruha... stb.
- biztos? (hátul a biztonsági örök közben megbeszélik, hogy vki bemászott... jó tudni!!!)
- #&@Ł**...
- hívom az illetékest (ő vajon ki lehet?)
várakozás, közben ki-be igyekvő emberek figyelése, hogy nincs-e rajtuk a táskánk (csak úgy önszorgalomból)
Illetékes (elvtárs) megjön:
- mi történt?
- kiraboltak, pénz, írat.....
- miért nem vittétek magatokkal?
- koncertre? ruhát? íratot? (mert a pénz, az még csak ok, bár abból sem ajánlatos sok, főleg, ha egy boxer van zseb nélkül az emberen...pl.)
- na, hol a sátor?
megindulunk, gyorsan, de hiába, a securitysek gyöngyszemei nem sietnek, szép lassan. 2 perccel előttük a sátornál vagyunk. odaérnek. megkérdezik:
- mit vittek el?
- pénz, ruha, írat... mindent!
- jó, semmit nem tehetünk, magatokkal kellett volna vinni, vagy miért nem használtok lakatot... bla-bla-bla... nem raktátok el részegen?
- álljak esetleg féllábon? oké. h*lye b*rom!!
elkezdek féllábon állni. nem hatja meg.
- ****** ******** *******. rendőrt akarunk! tudjuk, hogy semmit nem tudnak csinálni, de legalább dolgozzanak vmit.
- menjetek telefonálni.
- esetleg adnának egy mobilt?
- nincs.
- na neee!! valakinek csak van ******!!!
- jó, hívjuk a polgárvédelmis kollegát
visszacaplatás, hosszú várakozás a polgárvédelmisre. jön. telefonál. megkérdezi:
- mit vittek el?
- ruha, pénz, írat.... basszus már mindenki tudja!
rendőr jön. fél óra múlva... ugye. megtudtuk, hogy meghalt valaki (természetes halál) és ott van a pécsi rendőrök fele, a másik meg vmi STS-nél (súlyos testi sértés) 1 db rendőr mobil az egész városban... de jön értünk kocsival, hogy lejelentsük a papírokat, mert ugye másnap már vehetnek fel vele kölcsönt stb-t.ugye.
kocsiba be, irány rendőrség. rendőr kedves, de megmondja, hogy órákat kell várnunk, és ne is reménykedjünk. tudtuk ám. odaérünk kiszállunk, állunk egy kapu előtt már vagy 5 perce, rendőr közben elhajtott (hiába, 1 rendőr van csak talpon a vidéken, közbiztonság biztos jó) mikor visszajön a rendőr, és közli, hogy ez sajna csak reggel 7 után fog menni. #&**@!! visszavisz legalább. és kedvesen magyarázza, hová kell majd bemennünk reggel.
visszaérve irány a sátor, körbenézünk. magad uram... ugye. jé egy táska, nem is a miénk. nézd már egy csapat jön, akik keresik a táskáikat. ez nem az övék. ergo: legalább 3 sátrat kiraboltak. nosza szerezzünk elemlámpát, és nézzünk körbe a kempingben. két napja nem aludtam. 1 óra múlva majd minden cuccunkat megtaláltuk a tábor 4 szögletében. meg egy csomó más emberét is (!) persze pénz, és néhány ruha, tekercs filmek leszámítva... a fényképezőt meghagyták, mert nem volt a táskában (levonhatjuk a tanulságot: a rendetleneké a világ) hihetetlen eufória, hogy nem kell az íratok után mászkálni, a pénz csak másnap reggel tudatosult :( de megoldottuk. veszteséglistán volt a vagyonunk.
egy kis empátia is volt bennünk. a megtalált idegen cuccok hatására (ahelyett, hogy elraktuk volna, nyugodt szívvel, hisz úgysem keresi meg senki...) irány a főkapu:
- áh, ti vagytok, akiknek elveszett a cuccuk.
- ELLOPTÁK!!
- ja. mi van?
- találtunk egy csomó cuccot, nem kéne bemondatni, hogy ugynmár mindenki nézzen egy kicsit körül?
- nem lehet.
- miért?????
- nem megoldható.
- ?????????? grrr...
- oké, hívjuk az illetékest.
- ááááhhh!!!!
10 perc, ott az illetékes (egy újabb)
- hol találtatok táskákat
- hátul a sötétben. nincs bennünk tájoló.
- meg tudjátok mutatni?
ba' meg, nem elég, hogy segíteni akarunk, még mászkáljunk is (ez már a 2. órában történt azóta, hogy felfedeztük a rablást)
megmutattuk, fazon beszólt cb-n:
- kéne 4 elemlámpás őr! (megtudtuk, hogy 2 folyamatosan cirál (kéne legalábbis) a kemping részen)
- .... (ez a cb)
- (hátulról egy hang:) itt van még 2 táska (ekkor már népes tábor kutakodott, mert előkerültek újabb áldozatok)
- mégis inkább 6 elemlámpás kéne!

na én itt mentem el aludni. :)

szóval ez volt. ez sem tudott keresztbe tenni az EFOTT-hangulatnak :)
a Kampec Dolores nagyon tuti volt. éppen a mondanivalóját kerestem a számnak, amikor megláttam egy lányt a sárban térdepelni. sírva. megkérdeztem:
- miért sírsz?
- nem sírok.
- talán a zene mondanivalója miatt? te mit asszociálsz bele? (mert ez tipikusan olyan zene)
- igen meg úgy az egész.
- aha. világfájdalmad van?
- nem tudom. adsz sört?
- ez narancslé.
- jó az is. veszek neked, ígérem.
- nem kell :) tessék, de mond meg, miért sírsz.
- nem tudom.
- oké. szia :))

a drogsegély sátorban is király arcok ültek. értelmesek.
az eső az valami hihetetlen szép volt (mármint a felhő), amíg nem esett. :))
zuhanyzó: szódával elmegy.
wc-k: pfúj. undorító. volt egy hely Pécsen belül, valami teraszos kis kocsma, na ott király wc volt. papír miegymás :)))
büfé: ennyi dilettáns, számolni nem tudó, gyakorlat nélküli büfést életemben nem láttam (tisztelet a kivételnek, mert volt az is)
bor: kicsit drága.
terep: valami vetésforgó.. barázdás lábbicsaklós. öröm volt pogózni. :)

többi + társaság (leszámítva a tolvajokat, akiknek száradjon le a kezük): szuperb!!!

jövőre is ott.
Coma - a billentyűmán -

Törölt nick Creative Commons License 2000.07.25 0 0 66
Ja te Borzas...
Az a gitár nem egy sárga, kínai gitár volt egy nagy, kékinges pacák kezében?
Mert akkor összefutottunk veletek!
Előzmény: Borzas (64)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.25 0 0 65
Hejj! Miért csak most verekedtem ide? {8-)

k*rva jóóó volt az EFOTT! Ez volt nekem az első. Igaz, inkább a GEFOTT-ra (gimnazisták, egyetemisták...találkozója) illettem volna, de így is f*sza volt!

PICSA nagon állat volt. Énekelt velük a Kassai Gábor (?) a Pitbull énekese. És a Pitbull is nagyon király votl. Talán a legjobb (ha nem számítjuk a csapdát, amit végigsmároltam {8-)) Énekes lehúzta minden gatyáját, és beszólt, hogy ilyen produkciót a kispál sem mutatottbe {8-).
Meg szereztrem egy Flashback kazit is.

Én valahol a belvárosban laktam, mert eredetileg egy héttel korábban mentünk le szüleimmel cangázni a környékre, és ők fizették nekem a szállást (miylen rednesek!). Klassz volt.. bringával fél óra, busszal egy óra csak oda... És mikor hazamentem a pulcsimért... pfujj.
Legközelebb sátor, hlózák, bakancs, alsógatya, tarháló ártatlan pofa {8-)
ÉS kész..

Borzas Creative Commons License 2000.07.25 0 0 64
Hej

Az EFOTT istenkirály volt!!!

Lehet persze, hogy csak azért, mert felvettek, meg (Tesco) gazdaságosan berúgtunk szinte minden nap...

Pénteken meg szombaton alig láttam koncertet, egy haverommal kint gitároztunk aTesconál, beszélgettünk a polgármesterrel, meg Földes Györggyel, meg ittunk, meg kalapoztunk, sok cigarettát összeszedtem a haveremnaknek, mert én nem dohányzom...

Állat volt, rengeteg embert ismertem meg, meg a nőt sem csaltam meg nagyon, csak egészen picikét...

Legjobb koncertek: Kampec Dolores (és az eső), Ghymes (és a kánikula), Quimby

az efott felfedezettje: Körök

legnagyobb baklövés: elfelejtettem megnézni a hétköznaPICSAlódásokat.

kellemes csalódás: Venus

legnagyobb baromság: azt mondák rám, hogy tudok énekelni...

X Creative Commons License 2000.07.24 0 0 63
Visszafogott volt a buli pénteken?? Mikor, hol?? Biztos rossz színpadoknál jártál:)) Egész este kb 1,5 óra volt, amikor nem csináltam semmit (csak megfagytam) - Csapda alatt... Úgyamúgy estétől reggelig pörgés volt pénteken...
Rockstar Creative Commons License 2000.07.24 0 0 62
Nekem eleg visszafogottnak tunt a buli, legalabbis penteken. Kevesen is voltak, biztos a Hegyalja fesztival miatt.

Megnezzuk most milyen a hajduboszormenyi Kotta fesztival, ott a nagyszinpadon lesz Bankrupt, 29-en szombaton, 5 orakor.

Varázsos Barát Creative Commons License 2000.07.24 0 0 61
A Pepsi-doboz alakú büfén, amelyikról azt hittem először, hogy nem árul sört, csak kólát. :)
Előzmény: safaree (59)
grasshopper Creative Commons License 2000.07.24 0 0 60
MIért égett be a prosectura?? MErt hülye a családja? :o)) De komolyan, mi történt ??? Erre kíváncsi vagyok.

"grass"

Előzmény: BLo0m (58)
safaree Creative Commons License 2000.07.24 0 0 59
"A pincérnő 1000-é szopik!"

Kinek ismerős?

BLo0m Creative Commons License 2000.07.24 0 0 58
Jo napot elvtarsak... en csak utolag birok hozzaszolni.

Vki az elejen azt irta, hogy baratnot veletlenul se vigyek... vittem... megerte :))))
Vki meg olyat is irt, hogy a koncerteket eszre se nagyon veszem majd... Hat ja... 4 nap alatt osszesen 4 koncerten voltam :)))) Ebbol a Prosectura raadasul mocsokul beegett :(

Na bye... Kiraly volt, talalkoztam reeeegi osztalytarsakkal, reeeegi ivocimbikkel... jovore is megyunk :)

h8 Creative Commons License 2000.07.21 0 0 57
Hello!

Végül mégis lesz Burzsoá Nyugdíjasok szombaton?
Élménybeszámolna róla vki,plz?
h8

RealROB Creative Commons License 2000.07.21 0 0 56
Igen az volt...
És volt a "Hajnal volt..." külön köszönet érte Jucinak! :)
Előzmény: VIOLA_ (55)
VIOLA_ Creative Commons License 2000.07.21 0 0 55
Csodálatos!
Páratlan!!
Felülmúlhatatlan!!
grasshopper Creative Commons License 2000.07.20 0 0 54
:o))))

Hát, irigyellek most Titeket, akik kint múlatják/mulatják az időt az EFOTT-on.. Nem elhanyagolhatóak gondolom a jó kis borospincék sem. NAde egy MÁV-esőkabát minden pénzt megért volna.. :o)))

Előzmény: teto (53)
teto Creative Commons License 2000.07.20 0 0 53
Hát a tegnap éjszaka nem volt semmi. Amikor a Kispálkoncerten egy pogózó emberszabású letépte a csajom apjától lejmolt sötétkék MÁV-os esőkabátom – az eső akkor éppen a szakadás stádiumában volt – kapunciját (nyomdahiba), akkor éreztem már, hogy vissza kéne fogni magamat kicsinyég, és kimenni a sok ugráló hülyegyerek közül. Nem mentem ki.
Egyébként nagyon berúgtunk a végére (mind a hatezren), az alant brekegő el mariaccsi például nem tudott önállóan kijutni egy elkerített területről – a kapu szép nagy volt –, én navigáltam be a taxiba. Ma is megyünk, csak még egy kicsit dolgozunk. Na, csókolom.
Előzmény: el_mariachi (51)
Házisárkány Creative Commons License 2000.07.20 0 0 52
Helló Műkedvelők!

A Bankroupt biztos nagyon jó, de nálam a tuti befutó az E S Z T E R L Ö V É S Z E K ! Szombaton lépnek fel a kisszínpadok valamelyikén este nyolctól. Beszarás milyen jók! 1X-2X hallottam őket Pesten. Igaz, hogy ugyanakkor a nagyszínpadon a Bikini nyomul, de esküszöm, ezek a "lövészek" 1-2 éven belül királyok lesznek! Többet értek velük, mint a jó öreg D.Nagy-ékkal!

Jó mulatást! Igyatok helyettem is, én sajna nem nem bírok ott lenni. Ja , üdvözlöm a Kispálékat!

Ne felejtsétek: ESZTERLÖVÉSZEK!

Előzmény: Rockstar (48)
el_mariachi Creative Commons License 2000.07.18 0 0 51
SZVSZ a tokajba szervezőket kellene a jegesmedvéknek szájba szekszuálni, gondolom én legalábbis innen Pécsről :))
Most már egyébként egy kicsit jobb az idő, legalábbis nekem úgy tűnt az imént a gyárvárosi KisVadász c. műintézmény kerthelységéből...
Előzmény: Borzas (43)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!