Az első az egy karika(1,6×13mm es a masodik1,6x16mm)patkó. Nem igen terveztem nagyobb átmérőt(16mm) ,illetve ha minden igaz,akkor ma már meg is kapom őket.
Az apadravya mindig is tetszett, ennek ellenére nem azzal kezdtem. Szakemberhez nem akartam fordulni a piercing berakással, ezért magam jártam utána, hogy is kell csinálni. Volt bennem félelem! Hú de nagy elhatározás kellett. Először PA-t szúrtam magamnak.Szerencsére a vérzés 1-2 erc után elállt. A szúrás gyors volt, dolgozott bennem az adrenalin, elviselhető volt a fájdalom. Az igazi fájdalom a szúrás után kb. 5 óra után kezdődött. Már az is fájt, ha hozzáért a nadrág. A 2. nap volt a holtpont, utána napról napra érezhető volt a javulás. Kellett 3 hét mire sex-re alkalmas lett. De a szex után volt egy kis visszaesés, megint érzékenyebb lett. Kb 1 évvel a PA szúrásból készítettem el az apadravya-t. Nem volt fájdalmasabb mint az előző, a gyógyulás folyamata is ugyan az volt.
Régóta szerettem volna ilyen golyózáras karikát, amibe bele kell tekerni a golyót, nem pattintós. Tök véletlenül találtam egy Apacs üzletben, nagyon imádom 😁
Szia. Az apradaya az igen hasonló az ampallanghoz csak függőleges elhelyezésű. Ennek a készítéséről, a fájdalomról a kezdeti időszak nehézségeiről és a gyógyulás folyamatáról írnál nekem tapasztalatokat?
Nem is lenne semmi go d,ha többet lehetne nekem is szabadon. De így hogy szinte egész nap bugyiban van,így nehezebben tud szabadon lődörögni,nyúlni. Nekem csak az estéim vannak szabadon.
4 mm?😳 de jó lenne ha már én is ott tarthatnék. Vele már ki is békülnék. Elég is lenne. Legalábbis nekem az lenne a végső amit nagyon nagyon szeretnek.