Keresés

Részletes keresés

barquq Creative Commons License 2000.02.22 0 0 69
hozzátenném, hogy csak az erőszakosabbakkal teszem,a nagyon magabiztos macsókkal, akik azt hiszik magukról, hogy őket nem lehet visszautasítani. Azért nem vagyok én olyan kegyetlen.Csupán leszállítom őket a földre.

Flora Creative Commons License 2000.02.22 0 0 68
Gali, ez megrázó leírás volt. Most kezdek igazán örülni, hogy sosem áltattam senkit és inkább nemet mondtam. "Nehogy már jól érezze magát ..." Pszichológiailag tökéletesen találó. A hideg futkos a hátamon.

Előzmény: Gali (67)
Gali Creative Commons License 2000.02.22 0 0 67
Szerintem ez kifejezetten szemét dolog toled !
Én is jártam már így roppant kellemetlen egy szál rózsával a kezedben másfél órát (a kitartók többet ) állni a hidegben ha (télen van ) vagy a dög melegben (ha nyáron van) vagy rosszabb esetben az esoben (vagy hóban) .
Mert vannak olyan bohó fiúk (nem a macsók) akik azért reménykednek benne hogy eljössz .
Talán késel egy kicsit ,talán közbe jött valami, talán a következo busszal jössz, még azért várok egy kicsit , meg még egy buszt, és miután már kockásra fagyott elindul haza ...de azért még viszanéz hátha most jön mert az utolsó dolog ami meghal az a remény...

Szal kis reményt adsz nekik, aztán gyorsan el is veszed nehogy má' jól érezze magát...
Szerintem inkább mond azt hogy köszi de nem ...

Bocs kicsit off voltam

Előzmény: barquq (64)
barquq Creative Commons License 2000.02.21 0 0 66
De hát annyira akarják. Nincs szívem visszautasítani őket. A kevésbé jóképű, de értelmes arcú fiatalembereket is néha megajándékozom egy kedves pillantással.
Előzmény: Oborzil (65)
Oborzil Creative Commons License 2000.02.21 0 0 65
Hát ez nem szép tőled, hogy nem mész el, ha megígérted, de nem értem, ha úgysem akarsz elmenni, akkor miért csak a jobb kinézetűeknek ígéred meg a randit, nem mindegy, hogy kivel nem találkozol?
Előzmény: barquq (64)
barquq Creative Commons License 2000.02.21 0 0 64
Nagyon élvezem, ahogy a férfiak keresik a tekintetemet, ahogy éhes szemekkel néznek. Sokszor megszólítanak,meghívnak egy italra, persze néha abba is belemegyek, hogy randit beszélek meg a jobb és értelmesebb kinézetűvel, de egyszer sem történt meg, hogy elmentem volna.
organic Creative Commons License 2000.02.21 0 0 63
Tavasz!

Odavoltam egy ideig es nem tudtam irni nektek...

Sok utcai ismerkedés szerintem azon bukik meg, hogy a megszólított hölgy azt hiszi, kötelezettséget vállal, ha igent mond.
Holott lehet igent mondani a kávéra, nemet a csókra. Nem vagyunk túl nagy bizalommal egymás iránt. Pedig 10 perc beszélgetésbol könnyen kerekedhet órákig tartó "repülés".

Persze a fenékcsípkedok és füttyögo munkások elég ha egy pofonra kapnak esélyt.

K. Magyster Creative Commons License 2000.02.17 0 0 62
Koszi Kameleon! Asszem mi vagyunk itt a /tul/ sokat tapasztalt emberek....

csocsi >> K. Magyster

Előzmény: kameleon (59)
K. Magyster Creative Commons License 2000.02.17 0 0 61
Kedves Fulop!

Te tenyleg felreertettel. Miert hianyozna az eletembol az erzes? Leirtam, hogy a parommal nagyon szeretjuk 1mast. Remelem ez a mondat sem kerulte el a figyelmedet.

Arra azert kivancsi lennek, hogy a mostani parod vajon eleted ertelmenek tartod-e? Ha nem, akkor en a helyedben "elgondolkodnek kapcsolatunk/totok ertelmen". Ha viszont O az, akkor -ha ne adj Isten vegeszakadna- neked nem lesz ertelme uj kapcsolatot keresned. :(( Eleg sz*r kilatasok. << Na jo ez csak vicc volt, ne sertodj +, de ez okfejtesed egyenes kovetkezmenye.

Udv.: K. Magyster

Előzmény: fülöp (54)
Salvia Divinorum Creative Commons License 2000.02.17 0 0 60
ez tényleg szörnyü whiterabbit, el is itéljük az ilyen jellegü cseleketeket. persze teljesen más lenne a helyzet, ha ezt egy hozzád közel álló barát tette volna meg - azon csak mosolyogtál volna, nem!?
engem is fogdostak meg már fiú létemre szintén fiúk... azt mondtam neki, legyen egy jó napod haver és leszálltam a következönél.
inkább nem írok, mert most nagyon nögyülülö kedvemben vagyok. bocs

off
már van ozric tentacles topic a kulturában, csak rá kell keresni
on

Előzmény: whiterabbit (56)
kameleon Creative Commons License 2000.02.17 0 0 59

Mit mondjak, sajnálom, hogy így gondolod. Ha a párom azt gondolná, hogy ha én nem lennék,
egy másik lánnyal ugyanilyen jó kapcsolata lenne, valószínű, hogy elgondolkodnék kapcsolatunk értelmén. Sajnálom, hogy hiányzik ez az érzés az életedből. Hidd el, lehet életünk értelme a szerelmünk is. Ha tényleg a szerelmünk.

Lehet, hogy egy kicsit félreértettétek egymást...
Magyster azt akarta mondani -érzésem szerint-, hogy egyáltalán nem biztos, hogy csak egy
"igazi" van odakint. És ezt egy meglévő "tökéletes" kapcsolat fényében is így
lehet gondolni... szerintem.
A szerelemről annyit, hogy a vízválasztó az elmúlása után jön.

Kameleon,
akivel éppen most szakított az "élete értelme"

Jemand Creative Commons License 2000.02.17 0 0 58
Nagyon jó érzés ha az embert egy mosoly, egy kedves gesztus éri a buszon, az utcán bárhol. Ettől függetlenül Én nem tudok flörtölni bár jó lenne. Az ok, hogy félek mi va ha a másik félreéerti és túllépi a flört íratlan korlátait. Senkit nem bántok meg szívesen ill. utálom a kínos szitukat. Inkább bele se vágok.
kameleon Creative Commons License 2000.02.17 0 0 57

Mit mondjak, sajnálom, hogy így gondolod. Ha a párom azt gondolná, hogy ha én nem lennék,
egy másik lánnyal ugyanilyen jó kapcsolata lenne, valószínű, hogy elgondolkodnék kapcsolatunk értelmén. Sajnálom, hogy hiányzik ez az érzés az életedből. Hidd el, lehet életünk értelme a szerelmünk is. Ha tényleg a szerelmünk.

Lehet, hogy egy kicsit félreértettétek egymást...
Magyster azt akarta mondani -érzésem szerint-, hogy egyáltalán nem biztos, hogy csak egy
"igazi" van odakint. És ezt egy meglévő "tökéletes" kapcsolat fényében is így
lehet gondolni... szerintem.
A szerelemről annyit, hogy a vízválasztó az elmúlása után jön.

Kameleon,
akivel éppen most szakított az "élete értelme"

whiterabbit Creative Commons License 2000.02.17 0 0 56
Nagyon lassú az Index, tartok tőle, hogy küszöbön áll egy ISE, de remélem, nem viszi el a hozzászólásomat.

Hétfő este, úgy 3/4 8 körül történt, bár inzultus volt és nem ismerkedés, de alátámasztja, hogy miért tartanak a nők az utcai kalandoktól.
Egy kis utcán lakom, középtájon. Az utcánkba fordulva észrevettem, hogy 2-en jönnek mögöttem, de nem foglalkoztam vele. Megálltam kaput nyitni, a 2 alak továbbment, de hallottam, amint az egyik megszólalt: "Túlmentünk", majd visszafordultak. Épp kinyitottam és léptem volna be, amikor az egyik megmarkolta a hátsórészemet, és azzal a lendülettel futásnak eredtek.

Már csak anyázni tudtam. Még most is feldühít, rohadékok.

Egy valószínű: ha nem lett volna nyitva a kapu, mögötte egy kölyökkutyával, és kicsit jobb kondiban lennék - illik-nem illik utcán verekedni-, ütöttem volna. (Az megint más kérdés, hogy valszeg engem ruháznak meg.)

Így leírva valahogy bagatellnek tűnhet, de akkor és ott nagyon rossz volt.

OFF: Organic, a Waterfall Cities csodálatos. Mint egy álom : )) Majd megírom a Kultúrában is.

whiterabbit Creative Commons License 2000.02.17 0 0 55
Nagyon lassú az Index, tartok tőle, hogy küszöbön áll egy ISE, de remélem, nem viszi el a hozzászólásomat.

Hétfő este, úgy 3/4 8 körül történt, bár inzultus volt és nem ismerkedés, de alátámasztja, hogy miért tartanak a nők az utcai kalandoktól.
Egy kis utcán lakom, középtájon. Az utcánkba fordulva észrevettem, hogy 2-en jönnek mögöttem, de nem foglalkoztam vele. Megálltam kaput nyitni, a 2 alak továbbment, de hallottam, amint az egyik megszólalt: "Túlmentünk", majd visszafordultak. Épp kinyitottam és léptem volna be, amikor az egyik megmarkolta a hátsórészemet, és azzal a lendülettel futásnak eredtek.

Már csak anyázni tudtam. Még most is feldühít, rohadékok.

Egy valószínű: ha nem lett volna nyitva a kapu, mögötte egy kölyökkutyával, és kicsit jobb kondiban lennék - illik-nem illik utcán verekedni-, ütöttem volna. (Az megint más kérdés, hogy valszeg engem ruháznak meg.)

Így leírva valahogy bagatellnek tűnhet, de akkor és ott nagyon rossz volt.

OFF: Organic, a Waterfall Cities csodálatos. Mint egy álom : )) Majd megírom a Kultúrában is.

fülöp Creative Commons License 2000.02.17 0 0 54
Kedves K. Magyster! Mit mondjak, sajnálom, hogy így gondolod. Ha a párom azt gondolná, hogy ha én nem lennék, egy másik lánnyal ugyanilyen jó kapcsolata lenne, valószínű, hogy elgondolkodnék kapcsolatunk értelmén. Sajnálom, hogy hiányzik ez az érzés az életedből. Hidd el, lehet életünk értelme a szerelmünk is. Ha tényleg a szerelmünk.
badmad:
"Az az alpvető baj, hogy már szinte el is várják a hódolatot."
Képzeld el, ez tényleg így van. Meglepődtél?
"Ha utánuk fütyülnek a melósok az a baj" ez egyáltalán nem baj, mert jól esik, ha elismerik az ember lányát, feltéve, ha az illető tudomásul veszi, hogy nem szándékozom vele testi kapcsolatot létesíteni. Ilyen egyszerű.
Topik on.
badmad Creative Commons License 2000.02.16 0 0 53
Az az alpvető baj, hogy már szinte el is várják a hódolatot. Ha utánuk fütyülnek a melósok az a baj, ha nem akkor meg keresi, hogy mi van ami még ezeknek sem tetszik, hogy már meg se fütyülik!

A nagy Ő megtalálása csak képletes megjegyzés volt, bár volt már úgy, hogy miután leszállt/elkanyrodott/bement a kapualjba/stb., valami ilyesmit éreztem.

De hamár itt tartunk: ha utcán nem, akkor hol lehet kultúráltan ismerkedni szerintetek?

Előzmény: Salvia Divinorum (52)
Salvia Divinorum Creative Commons License 2000.02.16 0 0 52
Én azért egy kicsit egyetértek badmaddel,
mert én is hirtelen örömü és haragú vagyok.
Az én kapcsolataim igy jönnek létre és igy is folytatódnak nem is kevés ideig.
A lányok megfelelési kényszere vagy inkább elfogadási mizériája nem igazán teccik. Nem tudom miért nem tud valaki a _saját_ izlésének megfelelni és nem mástól várni a "tükör" szerepét.
Ez egy kicsit befolyásolhatóvá teszi a nöket (és ugye nem azok, igaz! :)
Mert miért nincs egy nönek annyi önbizalma, hogy meg tudja magáról állapitani, hogy oké.
És ha nem fütyülnek vissza az épitkezésen, akkor változtat valamin? Ilyen könnyen megy?
Nem hiszem...
Előzmény: badmad (49)
K. Magyster Creative Commons License 2000.02.16 0 0 51
Badmad!

Ez 1 nagy baro... -bocs- butasag.

Lehet hogy atkozottul jol hangzik -talan vmelyik csopogos regenybe vagy filmbe be is teszik- de szerintem aki kb. 2-5 masodperc alatt kijelenti vkirol, hogy talan O volt elete ertelme, az sujos elvonasi tunetekkel rendelkezik. Vagy nagyon fiatal ;)

En soha senkire nem mondtam azt, hogy eletem ertelme -talan majd gyermekemre- pedig mar tul vagyok 1-2 kapcsolaton. Jelenlegi baratnommel 6 eve elek egyutt, s meg nala sem fordult meg ilyesmi az fejemben, pedig nagyon szeretjuk 1mast. 1 dologban azert biztos vagyok, ha Ot nem ismertem volna meg most valoszinuleg 1 masik lannyal elnek ugyanilyen harmonikus kapcsolatban. Vagy nem.... De az sincs kizarva, hogy az a masik kapcs. jobb volna. Ugye?

Ezert nem allitom soha 1 partneremrol sem azt amit Te 2-5 sec. alatt felteles modba helyezel 1 ellenkezonemunel.

Udv.: K. Magyster

Ui.: Remelem aze' nincs harag!! ;)

Flora Creative Commons License 2000.02.16 0 0 50
Hát pedig lehet, hogy ott szúrjuk el, és azért félünk igent mondani, mert azt hisszük, most valami nagyon nagy dolognak kell történnie, és kész leégés, ha csalódunk. Életünk értelme??
Nem téves kényszer ez? Miért várjuk ezt szegénytől? Ő csak egy sütizést szeretne egy helyes, szimpatikus egyénnel. Ne állítsunk fel hatalmas elvárást, mert azt csak alulmúlni lehet.
- Persze, csak most vagyok ilyen okos és hidegvérű, legközelebb megint gyáva leszek és nemet fogok mondani, már látom, amilyen kis bölcs vagyok.:)
badmad Creative Commons License 2000.02.16 0 0 49
Végigolvastalak benneteket. Jók az okfejtések. De! Mi a helyzet azzal, amikor te is és ő is érzi, hogy a másik a nagy Ő. Ilyen nem minden nap adódik, de előfurdul. És mégcsak szóba se elegyedtetek, mert mondjuk a két villamos csak 3 méteren megy egymás mellett, aztán a kettő háromfelé kanyarodik és sosem látod. De érzed, hogy életed értelmét hagytad ki. Szóval ilyenkor mit kéne tenni. Amikor mindketten tudjátok, hogy a másik az igazi?
Előzmény: Lisette (47)
Kataca Creative Commons License 2000.02.15 0 0 48
Engem egyszer egy fiu az Algebra vizsga dijkiosztoja utan invitalt sütire, mivel segitsegemmel görbült a jegy az indexében. Nagy örömködésemben kapásból nemet mondtam az illetőnek.
Hát, normális vagyok én?

Csoptárs valami klubba invitált, ahol U2-t is játszanak. - Á, mondom, majd nyáron megyek U2-koncertre, mit nekem egy klub ... (Utólag persze megbántam e hirtelen kijelentésemet, de akkor már késő volt, pár órával többet mutatott az óra. Így haltak ki a dinok is, lassu volt a reakcióidejük. :)

Lisette Creative Commons License 2000.02.11 0 0 47
Velem egyszer munkából jövet esett meg, hogy három fiú igen intenzíven akart velem szóba elegyedni. Olyan "kedvesfiúsak" voltak, és mivel jó napom volt, belementem ebbe az ún. flörtbe. Mert azt el kell ismerni, hogy ezek az apró mosolyok, esetleg tömör mondatok ezt a műfajt képviselik. Szóval pár megállót együtt utaztunk, elhangzott pár közhely, lett egy meghívásom valami buliba, és talán egy másodpercre mindannyian elhittük, hogy ott találkozunk. Pedig dehogy! Pont az a lényeg, amit K. Magyster fogalmazott meg: egy pillanatról van szó csupán, ami szebbé teheti a napot. És mi nők ilyenkor úgy érezzük, hogy érdemes volt kikecmeregni az ágyból, érdemes volt magunkkal foglalkozni, mert lám, szépek és kívánatosak vagyunk. És ez azon nők esetében is igaz, akik titkolják. Ez a képmutatás. Kinek nem esik jól, ha akár csak ilyen módon is, de dicsérik????

L

Nyuszog Creative Commons License 2000.02.11 0 0 46
Persze, nem szívesen árulja el az ember kapásból, hogy hol lakik (meg egyéb azonosító adatait). És valljuk be, van némi alapja!
Előzmény: camilla (45)
camilla Creative Commons License 2000.02.11 0 0 45
hat az igaz, hogy az eppen ebedelo dolgozok futtye nem ugyanaz, mint amikor a metron a soltetzold szemu pasi, aki mar amugy is levetkoztetett a szemeivel meg meg is kerdezi leszallaskor, hogy segithet e hazacipelni a cuccaidat. akkor egy kicsit mar meglepodtem es azt valaszoltam, hogy nem koszonom elbirom, na persze majd megszakadtam olyan nehezek voltak.
feltem attol hatha valami mast is szeretne.
fülöp Creative Commons License 2000.02.11 0 0 44
Azért valamit elárulok a nőkről. (Merthogy én is az volnék.) Szóval mindenki tudja, hogy ha van egy csapat munkás, akik éppen ebédidőt tartanak (de akár dolgozhatnak is), minden egyes alkalommal utánafütyülnek az arra haladó akármilyen nőnemű egyednek. Amire választ nem, legfeljebb megvető pillantást kapnak. Namármost, ha mondjuk én elsétálok egy ilyen kis csapat előtt, és nem történik fütty, vagy pikáns beszólás, bizony-bizony megfordul a fejemben, hogy van-e valami baj velem? Vagy kirívóan randa vagyok? Pedig elhihetitek, hogy nem akarok közülük senkit felszedni. (Főleg, ha láttatok már hasonló típusú emberkéket)
organic Creative Commons License 2000.02.11 0 0 43
Salvia Divinorum, utolsó mondatod igencsak kényeztetően hangzik, mondhatnám, hogy "én is erre gondoltam" : )

Elárulhatnád, hogy mit jelent a neved!

Előzmény: Salvia Divinorum (42)
Salvia Divinorum Creative Commons License 2000.02.10 0 0 42
Hello,
én is megszólitottam régebben egy lányt, aki nagyon szimptaikus volt és pont egy helyen szálltunk le a buszról. (kertes városrész, szinte mindenkit ismerek a környékröl, öt nem)
Nagy hátizsák volt rajta és amikor egymás mellé értünk, megkérdeztem töle:
- Szia, merre voltál kirándulni?
Mire ök:
- Közöd? -elhúzott arccal, és már fel is gyorsított.
Egyátalán nem úgy nézek mint egy csöves és semmi agresszivitás nem volt a hangomban.
Akkor értettem meg, hogy még nagyon kevés nyitott ember él Budapesten - de ez köszönhetö a város pszihéjének (nem úgy, mint egy kisvárosban, faluban) és az emberek félelmének.
Talán ez a topic segít az embereknek, hogy nyitottabbak legyenek az utcán.. : )
Nyuszog Creative Commons License 2000.02.10 0 0 41
K. Magyster, szerintem ha már a kedvesed, innentől kezdve már vérmérséklet kérdése az ismerkedés másokkal. Utána már rá se mosolyoghat másra? Nem ülhet le mással egy kávéra? Feltétlenül AZ következik utána? Ha a leírtak szerint gondolkodnátok, akkor minden nőt el kellene tiltanotok azoktól a helyektől, amiken már megismerkedett valakivel (színházba is milyen sokan járnak, meg állatkertbe, koncertre vagy vonattal stb). És Ti sem mosolyognátok rá utána senki másra? Jó, biztos, hogy van olyan, aki folytatja a kalandozást, de hát a hapsik között is van! Ti mennyire vagytok megbízhatók ezen a téren?

Volt már olyan, hogy egy ilyen "esetből" nagy _barátság_ lett, esetleg baráti körök összekapcsolása?

Andy Creative Commons License 2000.02.09 0 0 40
K. Mogyimonster,
BENG!!!!!!A kérdés nagggyon jó!! Hűség kontra gyorsan szerzett bizalom.
No igen. Nekem 3 évembe telt, mire kiderült, hogy a menyasszonyom nem az, akinek megismertem. Ezek után yogos a kérdés: meddig tarthat 1 metró-románc (aka metrománc;)).
Astor(y)A,
először is: A kecs, a báj, a szépség nem a férfiaknak jutott, mégha a teremtés koronáinak is titulálják magukat. Ezért csak elismrés illet bmely hölgyet (igen, ez bók volt; Tessék a polcra tenni az emilek közé, borús napokon leporolandó).
Másodszor: "egy nőnek kell az, hogy szépnek érezhesse magát".Kérdés: ez kitől függ? Attól aki érezteti, vagy aki tudja magáról (mégha nem is kerül a CoSmoPolYtan címlapjára)? Az előbbiek áldozatát soxor láttam elvérezni: "Láttam, megszólítottam, imádtam, lenézett & _elment_", míg az utóbbi kívül-BELÜL GyönyörŰ és igazi társ.
Ndrew

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!