Keresés

Részletes keresés

ZöPö Creative Commons License 2000.02.21 0 0 10
Szürke hétköznapi kérdésem: van életbiztosításod? :-))))))))))
Előzmény: ducses (8)
Wágner úr Creative Commons License 2000.02.21 0 0 9
Mi újság, mi újság? Semmi újság nincs! Viszont Sör van! Egészség!
Előzmény: ducses (8)
ducses Creative Commons License 2000.02.21 0 0 8
Na itt vagyok kopaszka.
Mi újság Wágner Úr?
Idetévedtem, de lehet hogy tévedtem.
Ducses
Előzmény: Mijo (7)
Mijo Creative Commons License 2000.02.02 0 0 7

Szoktam én így néha magamban motyogni, bízván abban, hogy egyszer a Gyulus ide is betéved, vagy bárki más, akit érint a pöntyögésem ..., Isten malmai lassan őrölnek :))

Szia Attila !

Mijo

Előzmény: hard (6)
hard Creative Commons License 2000.02.02 0 0 6
Te Mijó! Ez a saját rovatod? (Tudom tetű vagyok..)
Előzmény: lecsó (0)
Mijo Creative Commons License 2000.01.27 0 0 5

Elébe megyek egy kérdésnek.
Ugyan nekem még nem áll rendelkezésemre semminemű információ, a mai képviselő-testületi ülés " eredményeiről ", de azért felmerült bennem a következő.
Mivel, mint kitünt a napirendből, bizonyos illetmények újrakozmetikázására is sor került ma, magamban felállíttottam egy - ugyan fikcionális - teóriát, mégpedig ezzel a most bevezetésre kerülő, új parkolási renddel összefüggésben.

Eldöntöttük, fizetnie kell a nyavajásnak, ha már autókázik, meg különben is, miért nem jár gyalog, az orvos is mindig azt mondja, hogy az az egészséges ! De mivel mi magunk is fittyet hányunk a doki javallataira ( ő se gyalog jár, na akkó ne dumájon .. ), és mivel ezzel a városmegváltó ötletünkkel, úgy magunk alatt, mint a családtagjaink alatt is vágjuk a fát, nyomjunk má egy kis gempát egymás zsebébe, nehogy már ez a fránya parkolósdi pucolja ki a spájzunkat !!!

És - ugye - mosolygunk tovább, mintha misem történt volna !
De ez a mosoly, vajon kollektív jellegű-e, vagy pedig van annyi kurázsi egyenként is a döntéshozó hölgyekben és urakban, hogy szólóban is - a megnyomott gomb viszonylatában - a képünkbe merjenek vigyorogni ?

Mijo

Mijo Creative Commons License 2000.01.27 0 0 4

Fogalmam sincs kiket takar a Pad Bt. ( talán jobb is ), de vajon amikor előálltak a farbával, akkor is a most észlelteknek megfelelően lett előirányozva, azoknak a Baja utcáin elhelyezett padoknak a külalakja, melyek a háttámlájukba, mint afféle cégtábla keretbe foglalt, különböző hirdetésekkel rendeltetnének reklámhordozók lenni ?
Az áramvonalas fémcsöves vázszerkezet, még talán esztétikus is lehetne, ha nem verné az összképet agyon a háttámla, a maga drabálisan gusztustalan látványával ! A maga egyértelmű izléstelenségével, ez nem rontja a bajai városképet ?

Mijo

Mijo Creative Commons License 2000.01.27 0 0 3

Kérdezem az engedélyt kiadót ( ha van ilyen ), ő is a hetek óta észlelhető módon értelmezte a közterület használatát Baján a Rókus-Batthyány utca sarkán, ahol a megkezdett, de folyamatosan álló építkezés miatt, drótkerítést vonva, teljes mértékben elrabolták az ingatlan előtti járdaszakaszt, ezzel zöldterületen történő közlekedésre kényszerítve a járókelőket.
Most még istenes a helyzet, fagyott a föld, de az olvadások, vagy esőzések idején, bokáig érő sárban tudnak csak az arra járók captatni, esetleg esni-kelni, ki sem tudják a területet más módon kerülni !

Mijo

Mijo Creative Commons License 2000.01.27 0 0 2

Kérdezem a Démász illetékesétől, ha már azzal beindult egy szolgáltató és szolgáltatást igénybe vevő között, egy korrektnek tünő viszony, hogy időben és dokumentáltan kiértesítik a fogyasztót a várható áramszünetről, akkor miért szúrják el a renomét, mint ma is Baján azzal, hogy képtelenek tartani az általuk jelzetteket.

A Dózsa Gy. út 97. szám alatti területre ma, 12-15.30 óráig tartó áramszünetet jeleztek, ezzel szemben még 16 órakor sem volt az áramszolgáltatás visszaállítva !?? Ha bizonytalanok, akkor adjanak meg nagyobb időtartamot, akkorát, mely alatt biztosan eltudják végezni a szükséges munkálatokat !

Muity Mijo
Baja

Mijo Creative Commons License 2000.01.27 0 0 1

Csaaaaaaabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
Kérlek neeeeeeeeee !
( Legalább magyarázd el azoknak, akik nem tudják miről van szó ........... )

Mijo

Előzmény: lecsó (0)
lecsó Creative Commons License 2000.01.27 0 0 0
0 kérdés jut hirtelen eszembe.
Előzmény: Mijo (-)
Mijo Creative Commons License 2000.01.27 0 0 topiknyitó

Érdeklődöm az arra illetékesektől, Baján a Damjanich utcában, miért nem ürítették ki ezen a héten a kukákat ?

Köszönöm: Muity Mijo
Baja

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!