A www.mtnsms.com cimrol neten at kuldhettek ingyen sms-t, de az csak pannonos telefonokra mukodik. westelre a www.quios.com mukodik, de eleg megbizhatatlan. az mtnsms-rol kb. 5 mp alatt odaer mindig.
bye
ha valaki tud westelre megibizhatoan mukodot, irja meg a cimet egy mailben.
Tudod, vannak olyan külföldön lévő gateway-ek, emit ha beállítassz üzenetközpont számnak, akkor oda küldi az sms-t, ami figadja, és el is küldi, de a szolgáltató felé azt jelzi vissza, hogy valamiért nem ment el (nyílván a küldő felé is), így a szolgáltató nem számláz neked. -állítólag, mert még én sem találkoztam ilyennel, de felteszem, hogy akik ezekről beszélnek nem hazudnak.
Krajcsák Márk:
Te ezért az egy hozzászólásért regisztráltál nicket?
Krajcsák Márk adatai
Felhasználónév: Krajcsák Márk
Email-cím: kramark@freemail.hu
Homepage: http://
Üzenetek száma: 1
Státusz: Új vendég
Jogosultságok: Témanyitás és hozzászólás írása
Bemutatkozás: Örülök hogy végre egy ingyenes sms küldési lehetőség!!
gecko: régebben tényleg az volt a gondom, hogy mikor kaptam ilyen számot, azért nem tudtam használni, mert a Praktikum tiltva van a nemzetközi Roaming lisátn. Ezért nem tudtam használni a külföldi SMSC-ket!
Most előfizetésem van, ezzel elvileg müxik a dolog, csak most nincs szám amit tudnék!
Egyébként MINDIG VAN KISKAPU és szerintem lehet még találni, csak össze kell fogni!
Mindenki megosztja a kis információját és összeáll a kép!
Ez teljesen offtopic volt.
Az ingyen SMS nem úgy biznisz ahogy gondolod. Az SMS-sel semmi költsége nincs a szolgáltatónak, s a hálózatot is alig terheli. S azért engedi meg pl egy Zimbaíbvei szolgáltató hogy az európaiak ingyen írjanak rajta SMS-t hogy megismerjék a hívószámát, nevét stb, és ha egyszer arra járnak őt válasszák roaming szolgáltatónak.
De ilyet szerintem sem lehet ma már találni.
Ebben tényleg igazad volt.
Annyira nem vagyok nagy penge a dologban, de szerintem nincs esélyed. Még a kezdeti időkben amikor nem lehetett csak úgy Pannonról Westelre smsezni, az egyik pannonos barátom adott egy német smsc-t, azon keresztül átment a Westelre is. De ezt ugyanúgy számolták. Meg aztán gondolj bele, ha Ausztriában vagy és felhívsz egy osztrák számot, abszolút nem használod a hazait mégis fizetsz.
Pannonos vagyok másfél éve.
Kábé egy éve csak ingyen írtam több 1000 (!) SMS-t, különböző kp-kon keresztül.
De nekem nagyon úgy tünik hogy ezeket a kiskapukat lezárták, mivel nagyon régen találkoztam már, olyannal ami műkdött is.
Szvsz kevés az esély.
De ha ven, engem is érdekel, mindenképp. :)