Keresés

Részletes keresés

MuzX Creative Commons License 1999.04.19 0 0 28
BEGIN offtopic

Írtam a Durexnek, azt válaszolta a hazai disztribútor, hogy a közeljövôben nem tervezik az Avanti óvszer magyarországi forgalmazását. (mondjuk baromi drága is, de megéri, nincs latexallergia, fele olyan vastag, mint a többi, biztonságosabb, és ráadásul bármilyen sikosító használható hozzá, nem károsítja).
Bécsben a Mariahilfer végén a Sexshopban lehet kapni legközelebb, vagy megrendelhetô neten itt.

END offtopic

Előzmény: Benjy (27)
Benjy Creative Commons License 1999.04.19 0 0 27
Es a Durex Avanti kaphato?
Előzmény: MuzX (26)
MuzX Creative Commons License 1999.04.19 0 0 26
Szerintem pedig teljesen átlagos méretem van, igaz nem ismerem az ottani átlagot :)))

De akkor mi a lófüttynek forgalmazzák itthon? Ugyanakkor meg az egyetlen tényleg nagyon jó óvszer, az második nem latex anyagú Durex Avanti (az elsô a Trojan valamelyik természetes állati anyagból keszülô változata) hazánkban egyáltalán nem kapható, pedig ég és föld a különbség... :((((((

Előzmény: wanda (25)
wanda Creative Commons License 1999.04.19 0 0 25
MuzX

Igazán nem értem min csodálkozol. Éppen most mondtad, hogy tajvani vagy koreai volt. Nem az accessori-val van gond, hanem veled. Mégpedig az, hogy nem vagy kompatibilis a gyártó ország ember-szabványával ;-) (mint, ahogy szvsz. az európai férfiak többsége nem az).

---

Van a cégünknek ezen a részlegén vagy 20 Compaq gép. Ebből legalább 5 db-ot kellett visszaküldenünk a központnak, mert vagy a monitor vagy a merevlemez (istenem, de gyönyörű szó) halt meg benne. A hébe-hóba fellelhatő noname-ekkel még nem volt ilyen gond.

Na, ennyit a márkanévről. Otthonra soha semmit nem fogok tőlük vásárolni.

Még egy apróság, de ez már nem is a gyártó hibája, hanem inkább a szállítóé. Tavaly rendeltünk 20 db, lehetőleg nem 3M-s írható CD-t. Hoztak 20 db 3M-st 650,-/db körüli áron (igen, hatszázötven HUF). Kissé felháborodtak, amikor visszavitettük :-)

Ha már 3M. Szvsz. _ne_ használjatok 3M-es floppy-t, hacsak nem dísznek szánjátok. 10-ből legalább 5-öt ki lehet dobni 3-szori használat után. Néhányat mi is kiszögeltünk a faliújságra elrettentés-képpen!

w

Előzmény: MuzX (20)
mal Creative Commons License 1999.04.19 0 0 24
Zsebes kivitelű hozdozható CD - tartó tokok.
Néhány hét alatt bármelyik szétkaristolja a lemezeidet.
Ez persze csak a - potom 3 rugóért - boltban kaphatókra igaz. Az M$ ládányi kiszerelésű portékái frankóban vannak.
Gabó Creative Commons License 1999.04.19 0 0 23
Volt egy tényleg Kíváló tejtermék ez évben. Nemtom hogy csinálták, de a normális zacskós dabasi tej fogyasztható jelölése után 16 nappal még működött eredeti ízében. Vagy ötször megkérdeztem anyámat hogy biztos e a vásárlás időpontjában. Sajnos ellenpélda sok van. PL Egervári fékbetét. Én nem tom hogy csinálják, de biztos hogy szabni kell hogy fel menjen, nem beszélve az utángyártott sárvédőelemekről, amikben a csík biztos nem jó helyen van.
mal Creative Commons License 1999.04.19 0 0 22
Pillanatragasztók.

Kb. 5% anyagot rejtenek, a többi meg szimpla gáz. Csak akkor veszed észre, ha felfelé tartod a kifolyócsövet és úgy nyomod.

MuzX Creative Commons License 1999.04.19 0 0 21
Tudom, lyukadt és nem jukadt. De ez akkora lyukadás volt, hogy már "j"-t érdemelt :))))))))))
Előzmény: MuzX (20)
MuzX Creative Commons License 1999.04.19 0 0 20
Hát, velem ennél rosszabb történt.
Ugyanis volt benne, de menet közben elszakadt. De nem ám, hogy csak kijukadt valahol, egyszerűen szétpukkadt a vége, és amúgy gyűrűszerűre alakult. Még szerencse, hogy abban a stádiumban voltunk, mikor lehetett cserélni :)))))))

Valami tajvani vagy koreai termék volt...

Más.

A múltkor vettem egy zacskónyi ruhacsipeszt a teregetéshez. Eleve furcsa volt, mert a megszokott, békebeli rugós megoldás helyett az valami műanyagdarab volt rugó gyanánt. No, a huszas csomagból az elsô rendeltetésszerű használattal való próbálkozáskor a készlet fele eltört vagy szétesett... jó arány, nem?

Előzmény: wanda (1)
kyra Creative Commons License 1999.04.18 0 0 19
Pocsék áru-ügyben egyébként mondenkinek ajánlom a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséget a József Krt. 6.-ban. aki nem pesti, az a megyei felügyelőségre mehet.

Nálunk a boltban ("kis piszkos") egyébként baromi ügyesen minden vevőnek csomagolnak egy kicsit a párizsi végéből. Technikájuk, mint a Rodolfóé...

jo_lenne_tudni Creative Commons License 1999.04.16 0 0 17
Nem egy helyen, a margarinokat nem a hutopultban, hanem a hutopult elott taroljak. Azt leszamitva, hogy meleg van meg a huto is oda fujja ki a meleget.
Előzmény: Multi (16)
Multi Creative Commons License 1999.04.16 0 0 16
Én már többször jártam úgy, hogy a "frissen" vásárolt tejtermék enyhén szólva romlott volt. Még jó, hogy nem mászott le a pultról...

Multi

jo_lenne_tudni Creative Commons License 1999.04.16 0 0 15
Nekem 4db azaz, negy darab Duracell folyt ki... a 15000hufos szamologepemben.
A poen az volt, hogy meg mukodott vele!
Előzmény: Törölt nick (4)
vivijúú Creative Commons License 1999.04.16 0 0 14
Nem tudom, mi a bajod a fog nélküli fésűvel. Elvégre a kopaszoknak is kell valami :)
A tévében a műsor a Pocsék Áruk Fóruma volt szeginy Dérijanival. A kedvencei a mindenféle mutáns nájlonharisok voltak (lást még: fetisizmus).
Előzmény: wanda (13)
wanda Creative Commons License 1999.04.16 0 0 13
Még jó, hogy néhányunknak voltak ilyen gondjai. Emlékszem régen a televízióban is bemutattak egy-két különlegességet. Havonta 4-5 abszolút használhatatlan cuccost mutattak be. Volt pl.egy fésű is fogak nélkül. Tiszta szerencse, hogy leálltak a gyártásával :-)

w

Szimba Creative Commons License 1999.04.15 0 0 12
":-))" jelentése Smiley, mosolygok, vidám vagyok, vicceltem stb.
Ugye rám sem haragszol PirosÁsz? :-)
Szimba
wanda Creative Commons License 1999.04.15 0 0 11
PirosÁsz
Még egyszer bocs. Gondoltam viccesen hangzott, de ezek szerint nem volt az. Én azért beszóltam volna nekik egy két kedves szót!

A saját Trójai "falovamat" sajnos nem tudom kinél panaszoljam. Ott, ahol vettem vagy ócsároljam egyből a gyártót? Viszont blokk az tuti nincs róla. Ki a fene szokta azt megtartani ha ilyet vesz?

w

Előzmény: PirosÁsz (10)
PirosÁsz Creative Commons License 1999.04.15 0 0 10
Ki van zárva! Akkor a másik dobozban (a másik szememre való) lévőt sem vettem volna észre. Mielőtt még azt hinnétek, hogy esetleg kiesett vagy hasonlók, elárulom, hogy már rutinos lencsfelhasználó vagyok, és évek óta nem vesztettem el még lencsét. Szóval tuti, hogy gyárilag volt hibás a termék, de ugye ha ti sem hisztek nekem, akkor az üzletben pláne kiröhögtek volna, ezért nem is reklamáltam.
Előzmény: wanda (8)
wanda Creative Commons License 1999.04.15 0 0 9
Ha már majd' mindenki elárulta a gyártó nevét, akkor én sem takargatom: Trójai (faló) volt.

w

wanda Creative Commons License 1999.04.15 0 0 8
PirosÁsz

Nem lehet, hogy csak szemüveg nélkül nem vetted észre?

w
(Bocsesz.)

Előzmény: PirosÁsz (6)
Szimba Creative Commons License 1999.04.15 0 0 7
Az volt a hiba, hogy először kidobtad a használtat! :-))))
Szimba
Előzmény: PirosÁsz (6)
PirosÁsz Creative Commons License 1999.04.15 0 0 6
Az MTK főszponzoránál vettem Bausch and Lomb kontaklencsét, amit 3 hónap múlva cserélni kell. Kötelezően minimum fél évi adagot lehetett megvenni, így egy párat rögtön használatba vettem, a másik párat, pedig pihentettem. Eltelt a 3 hónap, kidobtam a használtat, kibontottam a steril, gyárilag csomagolt dobozkát, és a steril oldatban nem úszkált semmi! Azóta visszatértem a szemüveghez. 8-(
vomit Creative Commons License 1999.04.14 0 0 5
lada első fékbe vettem kisipari rugót (ŕ 8 ft), ami megtámasztja a fékbetétet, hogy ne kotyogjon. annyit se bírt ki, hogy berakjam, folyton félrefordult. amikor meg irányba feszegettem, elpattant.
csak a jó öreg uráli acélban bízz.

lehet kapni genyó anyagból készült "profi" szerszámkészletet. a villáskulcsok széthajlanak, a dugókulcs attól széthasad, ha kerékcsavart akarsz meglazítani vele, vagy egy kicsit megerőlteted. a legmeggyőzőbb eset az volt, amikor az orosz szerszámot összeraktam a német komájával, mert a hengerfejcsavarokat kellett meglazítani, és kellett a hosszabbítás.
a semmi anyagból való toldalék kis erőre elnyíródott, megfolyt az egész.
a 100 forintos ruszki szszámkészletnek viszont meg se kottyant a hengerfejcsere.

eMM Creative Commons License 1999.04.14 0 0 3
A Netlapon a Hódító játék.
Nem elég,hogy nem enged be mert sokan vannak,de ha már bent vagyok akkor is kivág mert sokan vagyunk.
Ha már egyszer beléptem,miértnem csak azután lpétet be mégvalakiket,ha van már hely?
Kb 15 perce szeretnék újra bejutni,hogy megcsinálhassak egy 3 perces dolgot.
kaviat Creative Commons License 1999.04.14 0 0 2
király :))
wanda Creative Commons License 1999.04.14 0 0 1
Multi!

Ejnye-bejnye, 5 perc mint szintidő???

Na, jó.
Zaft (csak erős idegzetűeknek):
Képzenlj egy számodra kedves, romantikus helyet, egy nagyon romantikus (csipp-csöpp) időben, a hasonló szituációk összes kellékével együtt. Na, ugyebár ilyenkor szoktak bizonyos dolgokat használni bizonyos nem kivánt dolgok elkerülése végett. Szóval e nagyon felfokozott lelki (!) állapotban a következő történt: elővettünk egy - fentebb emlitett - kelléket. Kibontottuk... azaz, kibontottuk volna, ha lett volna benne valami. De nem volt! A kis hosszúkás csomagolóanyagban semmi sem volt egy fél szusszantásnyi levegőn kivül. Még jó, hogy volt tartalék...

Ennyi a zaft.
Hogy teccik? Ne röhögj! A helyünkben TE SEM röhögtél volna!

w

Előzmény: Multi (0)
Multi Creative Commons License 1999.04.14 0 0 0
Jé egy 0-ás!!!

Meséld csak el azt a szaftos pld-át!?;)

Multi

wanda Creative Commons License 1999.04.14 0 0 topiknyitó
Melyik volt életed eddigi legpocsékabb terméke, amit jóhiszeműen megvettél, de a kellő pillanatban nem úgy működött, ahogy kellett volna?

Mondjak egy zaftos példát?

wanda

u.i. Na, ÖREGEK kié lesz az első "JÉEGYNULLÁS"?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!