Keresés

Részletes keresés

beluking Creative Commons License 1999.12.10 0 0 7
Egyetértek a hozzászólókkal, de úgy érzem, előjött a "magyar betegség" többször is. Mentünk előre, többször volt lehetőségünk a lefordulásra, de vagy eladtuk a labdát, vagy kapkodva rohangásztunk, lépéshiba, belemenés. Sajnos ez a fiukra is jellemző tud lenni, és még nem találták ki az ellenszert. Szerintem túlpörögtünk, mindenáron menni akartunk, de sajnos senkinek sem volt olyan keze, olyan klasszisa, hogy "adjátok a labdát, bedobom". Az olimpián esélyesek leszünk, kár, hogy a fiúk elszúrták.
Alonso Mosley Creative Commons License 1999.12.10 0 0 6
Csak gratulálni szeretnék a csapatnak az elért eredményért. Ott vannak a világ élvonalában, ez nem szabad elfelejteni. Kikaptak egy csapattól, ami a meccs idején jobban játszott. Pech.
Ha valamelyik tornából örökre felmentett sportújságíró elkezd fikázni ezért, akkor megkeresem, kitépem a kezét és a hátába szúrom.
Hajrá lányok. Az olimpiai arany is lesz olyan szép, mint a világbajnoki lett volna.
alexandrosz Creative Commons License 1999.12.10 0 0 5
Kedves bakibebi!

Úgy látom, hogy nem csak nagy vonalakban értünk egyet. Ennek örülök.
:o)))

Előzmény: bakibebi (4)
bakibebi Creative Commons License 1999.12.10 0 0 4
Sziasztok !

Nagyon orulok ennek a topicnak, mar napok ota gondolkodtam rajta, hogy el kene inditani, aztan mondom magamban a fene egye meg, senkit sem erdekelhet ez rajtam kivul :) ))
Aztan tessek ! Hala Istennek azert megis.

Mielott en is valaszolgatnek lenne egy kerdesem : az index idevonatkozo cikke szerint mar kijutottunk az Olimpiara, mig a Nemzeti Sport szerint 5. helyet kell elernunk. Most kijutottunk mar vagy nem ? Szerintem mivel kiestek a danok igy meg nem jutottunk ki... (Ebben teved az index cikke ? (Vas András cikke : http://index.hu/cikkek/9912/kezi3/ )

Es akkor GPF kerdeseire :

Igaza volt-e a szövkap-nak, hogy a csoportban az élen végeztünk?
Szerintem ez ugy merult fel ez a kerdes, hogy ez a csapat ugy ment ki, hogy minden meccset megakart nyerni. Annyi mindenestre elmondhato, hogy ez becsuletes gondolat.

Taktikai hiba volt, vagy abszolut sportszerűség?
Szerintem egyik sem. Sportszeru volt. "Ennyi."

Szerintetek belefér a sportba, hogy direkt ne nyerjünk meg egy meccset?
Nalam nem fer bele.
Mi történt az átlövőkkel? A szélsőkkel?
Erre nem tudok valaszolni ez szakmai kerdes :)

Miért nem volt beállónk?
Erre se :)

Csaltak a bírók?
Nem csaltak. Itt Alexandrosszal ertek egyet, szerintem pontosan leirta a helyzetet, mikor azt irta, hogy ennel rosszabbra szamitott. Bevallom en is...

Normális lebonyolítási rendszer ez?
Ez egy normalis lebonyolitasi rendszer, bar allitolag felmerult a VB alatt, hogy meg kellene reformalni...

Nem épp fordítva kellene? Az elején kiesés, a végén körmérkőzés?
Nem-nem.. Nem is nagyon jut eszembe erre pelda, persze lehet, hogy akad. De ha megnezed a labdarugo VB-t ott jol mukodik ez a szisztema : elejen csoport es csak a vegen kieses..

Meg valamit szeretnek mondani : Azt hiszem ez a csapat az utobbi idok legszimpatikusabb valogatottja a legszimpatikusabb edzovel. Szamomra azzal ertek ezt el, -a jo jatekon kivul- hogy nem szamolgattak, hanem azt mondtak : mi nyerni szeretnenk. Noha nem sikerult, de emelt fovel lehetunk -remelem- otodikek. De jo lenne. Azon meditalok kozben , hogy csapat jatekokban vilagbajnoksagon hol jut meg magyar valogatott a 8 koze. Kezilabda, vizilabda jut eszembe nagy hirtelen.

En gratulalok ehhez az eredmenyhez is a magyar csapatnak !

bakibebi

alexandrosz Creative Commons License 1999.12.10 0 0 3
Azért mert ez nekünk nem jó, attól még nem biztos, hogy rossz. Nekünk, magyaroknak sosem kedvez semmilyen rendszer.... :o((
Tudásunk legjavát adva lehetünk igazán sportszerűek, én így gondolom.

Lényeg az, amit mondtam: Mocsai NEM számolgatott! Én rajta keresztül ítélem meg a kézilabda válogatott teljesítményét.

Kérdésedre válaszolva: az első 6-ba még bekerülhetünk és akkor ott leszünk az olimpián.

Előzmény: GPF (2)
GPF Creative Commons License 1999.12.10 0 0 2
Miért mondod, hogy jó ez a rendszer? Mit jelent ma az, hogy sportszerű? Ha mindenáron minél jobb helyezést ér el? Vagy mindig a tudásának legjavát adja? Mindkettő ellentmondásokra vezet.

Mintha még a csoportmeccsek előtt hallottam volna olyan nyilatkozatokat, hogy csak másodikak ne legyünk, akkor inkább harmadikak vagy elsők, mert úgy elkerüljük a nemtudom kiket. Ezt nem a Mocsai mondta, de azért volt nálunk is számolgatás.

Most akkor mikor is jutunk ki az olimpiára?

Előzmény: alexandrosz (1)
alexandrosz Creative Commons License 1999.12.10 0 0 1

Igaza volt-e a szövkap-nak, hogy a csoportban az élen végeztünk? Taktikai hiba volt, vagy abszolut sportszerűség? - Igaza volt, ő egy igazi sportember és a lányokat is erre tanítja.

Szerintetek belefér a sportba, hogy direkt ne nyerjünk meg egy meccset? - Belefér, láthattad...

Mi történt az átlövőkkel? A szélsőkkel? - A magyar csapatoknál gyakran érezhető, hogy a játék minden elemében képzettebbek ugyan, de a kritikus helyzetekben összpontosításuk nem mindig 100%-os. Mellesleg a Norvég válogatott azért szintén klasszis csapat ugye...
Miért nem volt beállónk? - Volt...nem csak Ő volt gyenge, a bejátszott labdák sem voltak valami jók.

Csaltak a bírók? - Nem, de az időt sokszor késve állították meg, ezzel a hazaiaknak kedveztek. Ennél rosszab bíráskodásra számítottam...
Normális lebonyolítási rendszer ez? Nem épp fordítva kellene? Az elején kiesés, a végén körmérkőzés? - Ez a rendszer jó, nekünk kellene ehhez alkalmazkodnunk, nem pedig neki hozzánk...

A fene egye meg. - egye bizony....

Szép volt lányok. - Szép, legalább az első 6-ban legyünk benne!!!

Előzmény: GPF (-)
backspace Creative Commons License 1999.12.10 0 0 0
De azert nem volt 0, amit tettek!
Előzmény: GPF (-)
GPF Creative Commons License 1999.12.10 0 0 topiknyitó
Teljesen le vagyok törve. Nagyon szurkoltam a lányoknak. A vizilabda után van végre egy másik csapatsport is, amiben a világ élmezőnyébe tartozunk, erre kikapunk, s a négybe se jutunk.

Miért is?
Igaza volt-e a szövkap-nak, hogy a csoportban az élen végeztünk? Taktikai hiba volt, vagy abszolut sportszerűség? Szerintetek belefér a sportba, hogy direkt ne nyerjünk meg egy meccset?
Mi történt az átlövőkkel? A szélsőkkel?
Miért nem volt beállónk?
Csaltak a bírók?
Normális lebonyolítási rendszer ez? Nem épp fordítva kellene? Az elején kiesés, a végén körmérkőzés?

A fene egye meg.

Szép volt lányok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!