Keresés

Részletes keresés

BETLEHEMES Creative Commons License 2001.02.28 0 0 677
a választ senki tudja
Előzmény: rrroka (676)
rrroka Creative Commons License 2001.02.28 0 0 676
Primitiv vagy, vagy esetleg viccelsz? :)
Előzmény: BETLEHEMES (675)
BETLEHEMES Creative Commons License 2001.02.28 0 0 675
ezek mind gyűlöletes, istentelen dolgok; be kéne tiltani őket.
rrroka Creative Commons License 2001.02.28 0 0 674
Jöttem ma fel meloba aliften és két hölgy beszélgetett melletem én meg kihalgattam. Aszonyga az egyik: "-Nálam mega fiamnak feljön 6-8 haverja és egész éjjel megy a szerepjáték mega szerepjáték! Tudod mit kell öket etetnem?!" De nem szemrehányo volt hangja, meg nem tette hozzá hogy okkult sátánista elkárhozottt fiatal lekek... Jó hozzáállás!! Gratula!

rrróka

Rinoa Creative Commons License 2001.02.20 0 0 673
Húú lehet, hogy jövő 7végén megyek fel, és talán alvadhatok a schönherz koliban!!!!!!!! Ezt az L&DZS&SZ party-t nem értem! :) Procnak már mondtam, de még nem biztos! Gyűjts a sörökre!
Pá: Rini
Előzmény: rrroka (672)
rrroka Creative Commons License 2001.02.20 0 0 672
:)

Rini gyer azt sör mellet tanulunk + akkora megszervezek egy L&DZS&SZ partyt... Na? :)

Rinoa Creative Commons License 2001.02.19 0 0 671
oh vater!
Ich gehe nach Pest, when I lettenni éreccségi. Aber ich möchte gehe jetzt!!!!!! You know why!! Ezt nem tudom németül.
Üdv:)
Előzmény: rrroka (669)
golana Creative Commons License 2001.02.19 0 0 670
Mi a turo tortent veletek! Ikh sprakhe nyet dajcs!
De tolem beszelhetunk mas nyelven is!
mint pl: Akarino denami hrabbido nagga veranto druga!
Jabba nyelv!
Hogy tecc?
rrroka Creative Commons License 2001.02.19 0 0 669
Ik hábe ájne 3as éretdségi fon dojcse spráhhe! Alles in ordnung, Rini kommt fel Pest und ih werde dir studiren! Gánc okéj?

rrróka

Rorimack Creative Commons License 2001.02.18 0 0 668
Haliho!

A ketets azt jelenti, hogy megvan, nem? ;)))

Meg egy kicsit off:

Samanizmus: nincs keznel a CDm, de a francia radio nepzenei gyujtemenyenek az egyik darabja.

R.

Előzmény: Rinoa (667)
Rinoa Creative Commons License 2001.02.16 0 0 667
rrrrrókaa! Du sprichst sehr gut dajcs! Willst du mir tanitani egy kicsit? Szerdán feleltem 2-esre!!!! suxx!
Üdv: Rini
Előzmény: rrroka (666)
rrroka Creative Commons License 2001.02.16 0 0 666
son goku über alles. satan kommt mir ficken!
Son Goku Creative Commons License 2001.02.16 0 0 665
... és mindez csak azért, hogy enyém lehessen ez a szép sorszám :))
Son Goku Creative Commons License 2001.02.16 0 0 664
Sátán sátán hátán .. Látom a sátánizmusból sámánizmus lett 665 beszólás alatt. Szóljatok ha segítség kell, gyakorló sátán vagyok ;)
golana Creative Commons License 2001.02.09 0 0 663
hejho!

VHK! Az finom nekem is bejon!!
Az az igazsag, hogy lehet, hogy felreertheto voltam vagy felreertettel, helyesbitenek!
A samanista szertartast es a meditaciot nem egyszerre vegzi emberunk hanem kulon-kulon foglalkozik vele!
Mindig szokott meghivni kulonbozo eloadokat kulonbozo temakhoz! Bar ezt en is csak hallomasbol "tudom"! Masreszt valamire ratapintottal igaz nem uzlet szaga van a dolognak hanem valami egeszen mas talan a tobbit mailben
folyt kov.!

JJJAAAAA! NEKED van saman zened????? cuhauze?
Ez erdekelne esetleg meg mp3 is!
En most probalok beszerezni kintrol! Finn aztat hallottam, hogy jo!

Előzmény: Rorimack (662)
Rorimack Creative Commons License 2001.02.09 0 0 662
Haliho!

Nem, nem vagyok gyakorlo saman.

A samanizmussal foglalkoztam egy ideig (ertsd: elolvastam par konyvet, de szerintem nem lettem sokkal okosabb...), a samanista szertartasokkal mint leirasokkal, kepekkel, es zenevel talakoztam.

Ja, meg persze VHK koncerteken ;))))

De ha valaki egysdzezrre samanista es medital, az az en szememben... hat ize... szoval elege pusztan uzeltszagu, alaptalan.

BAr ki tudja... En meg nem talakoztam fogyaszthato vallasi koktellal. Tisztan jobban szeretem....

;)

R.

Előzmény: golana (659)
rrroka Creative Commons License 2001.02.09 0 0 661
csehUFO: ez kicsit szélsőségesre sikeredett!:) Nem az a baj ha valaki vallásos, sőt még az se baj ha fanatikus, akkor van baj ha az illető úr/hölgy hülye, hülyeségeket mond, más hülyék ezt elhiszik neki, és a nem hülyék egy csoportját kezdik piszkálni. Lényegében az is mindegy hogy valaki vallásos e , mert aki hülye az hülye, nincsen mit tenni. Lásd psziciológuhuhusokk akiik ágálnak az RPG ellen...

üdv: rrróka

csehszlovak_ufo Creative Commons License 2001.02.08 0 0 660
Micsoda topic!!! Ezt már szeressük!

Tehát, szerintem:

1) A késsel lehet kenyeret kenni és embert ölni. Az Isten, vagy az Ördög eszköze a kés?

2) Holnaptol egyáltalán ne is adjunk az emberek kezébe kést, csak mert meg is sebezhetik vele egymást, különben is az Ördög eszköze. O.K.?

3) Minél hasznosabb valami, annál veszedelmesebb. Atomerömü és atombomba.

4.) Én sokat játszottam szerepjátékot, de valahogy nem érzem magam hajlamosnak a sátánizmusra.

5) Egy vallási fanatikus, azaz érzelmileg és szellemileg éretlen személyiség ugyanugy barom modon fogja használni a szerepjátékot, mint ahogy a kést, atombombát, vagy a vallásosságot.

6) Az ilyet tehát nem szabad kés, szerepjáték, atombomba és vallásosság közelébe engedni. (Ebben a sorrendben.)

Üdv

cs_u

golana Creative Commons License 2001.02.08 0 0 659
Rorimack: Van erre vonatkozo tapasztalatod?
(Samanisztikus szertartasok.....?)
udv.
Előzmény: Rorimack (654)
golana Creative Commons License 2001.02.08 0 0 658
En is remelem!
Valami nagyon ideillo valakinek kellene akkor hozzaszolnia valami nagyon ideillo dolgot!
Direkte valakit irtam es nem mast!
Előzmény: rrroka (657)
rrroka Creative Commons License 2001.02.08 0 0 657
egy ilyen 666os beszólás csak emlei a forum fényét majd remélem! :)
conSalves Creative Commons License 2001.02.06 0 0 656
Nocsak! Egy ismeros nick. ^_^ Majd nezz at a VisMagra is a tali miatt.

conSalves

golana Creative Commons License 2001.02.06 0 0 655
Sziasztok!
A hozzaszolasok szama lassan eleri a 666-ot!
A kerdesmeg mindig ugyan az!
Rorimack Creative Commons License 2001.02.06 0 0 654
Haliho!

Samanisztikus meditacio... Ezt szeretem....

R.

Előzmény: golana (653)
golana Creative Commons License 2001.02.06 0 0 653
Boccs, hogy belepofazok!
De nem ismeri valaki kozulletek a Bólya kőrt?
SaManizmussal, Okkultizmussal..... stb foglalkoznak!
Szoval erdeklodnek, hogy volt e valaki ilyen eloadason, meditacion......?
Udv. & koszi!
rrroka Creative Commons License 2001.02.05 0 0 652
Ez igaz! :)))
Előzmény: Son Goku (651)
Son Goku Creative Commons License 2001.02.02 0 0 651
Csalódást kell okoznom, sajnos élek és virulok bár pár napra visszavonultam a közügyektől...úgymint fórum, darklords, stb...
Olvastam hogy te viszont leszereltél...gratulálok, habár nem volt az a hüü de kemény katonaidőd, de azért a májad sokat fejlődött :))
Előzmény: rrroka (650)
rrroka Creative Commons License 2001.02.01 0 0 650
Hali Son!
Aszittem elhalt az agyad alkoholtúltengésben. :)

üdv: rrróka

Son Goku Creative Commons License 2001.02.01 0 0 649
Nem hibának hoztam fel, csak megemlítettem, hogy én nem így fogalmaztam volna ezzel kapcsolatban. Én továbbra is úgy látom ezt a témát, hogy a keresztény egyház (sosem vagyok benne biztos hogy a megfelelő kifejezést használom arra amire gondolok:) nem áll szemben a szerepjátékkal. Most attól eltekintve, hogy kisebb gondja is nagyobb ennél, beláthatod, hogy ott is emberek dolgoznak, különböző véleménnyel...tuti hogy szerepjátékosok is vannak köztük. Szóval ezeket nem az egyház mondja, hanem egy-egy ember....sőt lehet hogy újságírói túlkapás az egész. Szerintem ezzel a kérdéssel akkor érdemes foglalkozni ha megjelenik egy hivatalos vélemény mely szerint a szerepjáték bünös dolog és tűzzel-vassal irtani kell. Erre szerintem várhatunk egy ideig, hisz akkor bünné nyilvánitják a TV nézést, könyvolvasást, hétvégi berúgásokat meg még egy rakás dolgot és az azt művelők úgyis többen vannak mint a szerepjátékosok (persze van közös halmaz:) úgyhogy velük lesznek elfoglalva :)
Betiltják a szerepjátékot mint valami szektát, kialakulnak a földalatti szerepjátékos mozgalmak, megjelennek az ilyen újsághírek, hogy "Rendőrkommandó csapott le a vérszomjas szerepjátékosokra!", az egyház hivatalos pokolképében kis módosítást vezetnek be, Júdás mellé beültetik Gary Gigax-et...stb:)

Persze ha elkéstem a dologgal és kiadták és bejelentették a hivatalos (szemben)álláspontjukat, akkor kérem tudassátok velem és módosítom a hozzáállásom :)

Rorimack Creative Commons License 2001.02.01 0 0 648
Haliho!

Son Goku

En mondjuk tobb es nagyobb hibat is talaltam abban a hozzaszolasban (marmint a sajatomban) (Pl. olyan, pontos jevel.... :((((()

Az a satankepest most en nem ertem... akkor megis sodrodik, de egy igazabol masmilyen satanhoz?

R.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!