Keresés

Részletes keresés

Phatrisa Creative Commons License 2008.06.01 0 0 146
őszinte rézvétem anyukáddal. sajnálom
a rózsa nem rossz.sok mindenki azt mondja hogy menőzésből csináljuk pedig nem. nekem a virág az anyukám kedvenc virága...a tündér pedig tesóm....iimádom::D azt csináltass amit akarsz....ne hallgass másokra csak az érzésekre...sajnálom hogy ilyen betegséged van..de ne add fel küzdj ellene! puszika
Akinom89 Creative Commons License 2008.05.31 0 0 145
A betegség neve pikkelysömör. Egy (elvileg) génhibának köszönhető bezegség. Nem fárasztalak vele, ha érdekel, akkor kérdezz vagy nézz utána.
Igen a főnix tetszik nekem, jó darab lett. Kíváncsi vagyok milyen lesz a tűzzel. :)
Nekem sajnos 4 éve meghalt anyukám... :(
Én szárnyakat szeretnék a hátamra. Megmagyaráznám, hogy miért, de ezek csak érzések, amiket nem tudok leírni. :)
Nem tudom, hogy láttad-e a tetoválásom itt a fórumon. Azt el tudom magyarázni, hogy mi okból született. :)
1. nagyon akartam és szartam erre a betegségre
2. Sok mindent jelent. Elég zűrös és sokszor pocsék volt az életem. A sötét színű csukott rózsa a szomorúságom, a bánatom, a fájdalmam és minden, ami negatív azt testesíti meg. Azért csukott, mert egy ideje jobb dolgok történnek velem, és erőt ad, ha kicsúszik a lábam alól a talaj. (mindig mondom magamnak: akkor is zárva maradsz! :) )
A nyitott színes rózsa pedig az örömöm, a pozitív dolgok az életemben, ami bontakozik, és soha nem zárul le.
A pókháló pedig, csak úgy jött, ne legyen olyan üres az a 2 rózsa. :)

Sokan piszkáltak vele itt, hogy azért csináltam, hogy kemén legyek, pedig nem. (kicsit durván irogattam, de untam őket, hogy jobban tudják azt, amit én...)

Na, ennyi a kisregény! :))

Előzmény: Phatrisa (144)
Phatrisa Creative Commons License 2008.05.31 0 0 144
jah és most készül majd juliusban anyukámról egy arc kép a vádlimra- mert ő nekem a legfontosabb az életemben...meg egy sárkány ami elindul a mellkasomtól és megy a kormon de csak könyékig...ez azért mert én egy srákány vagyok:D igy becéznek:d
Phatrisa Creative Commons License 2008.05.31 0 0 143
melyik tetszik a főnix? az még sajnos nincs kész mert idén márcban a tetosrác angliában dolgozott és már nem volt ideje befejezni. de most már hazaköltözött pesten dolgozik egy szalonban és majd most juliban fogja befejezni ...tüzet rak köré...mi baja a bőrődnek? igen ezt a madrat szabad kézzel csinálta fejből kép nélkül...nagyon jól dolgozik én meg vagyok vele elégedve! és tudom hogy nem ugy gondoltad az irást csak kedves barátunk miatt irtam ki mert még a végén....elkezdene ebben is kötekedni
Akinom89 Creative Commons License 2008.05.30 0 0 142
Amúgy meg ez egy nyílt fórum, azt írok ide, amit akarok....
Előzmény: Akinom89 (140)
Akinom89 Creative Commons License 2008.05.30 0 0 141
Nyugi, rólad elhiszem, hogy nem divatból csináltad! :) (a zárójeles részben le is írtam eme gondolat menetemet. :) )
Szépek az eddigi tetkóid is, de ez az utolsó tetszik a legjobban. Irigyellek miatta! :)))
Szívesen csinálnék még én is, de sajna beteg a bőrőm, így nem lehet. :(

Előzmény: Phatrisa (139)
Akinom89 Creative Commons License 2008.05.30 0 0 140
Én meg oda írtam, hogy akinek nem inge ne vegye magára....
Előzmény: Sotyikaa (138)
Phatrisa Creative Commons License 2008.05.29 0 0 139
AKinom ez nekem a 3ik tetkom volt,nekem nem divat önkifejezés. mindenek van valami jelentése részemről. divatból sosem csinálnék semmit mert nem vagyok divat ember.hála az égnek! de köszönöm hogy osztod a véleményem hogy hülyeség...és igen 16 évesen már szülői engedéllyel lehet 18 évesen meg bármi lehet már. de addig büntetik őket! nah erről ennyit.jah am igen sokan elküldik a fiatalokat mert féltik a már megszerzet posztjukat és esetleg szalonjuk mert egy ilyen egy szalonba is kerülhet
Sotyikaa Creative Commons License 2008.05.29 0 0 138
************************ nem kérdeztem a véleményed..........***********
Akinom89 Creative Commons License 2008.05.29 0 0 137
Én ehhez csak annyit tudnék hozzá szólni, hogy a derék tetkó DIVAT, tök mindegy hány évesen csináltatja az ember. (hány cicababán meg miss picsán lehet ilyet látni?...)
(kivétel azok az emberek, akiknek nem a a derék tetkó az első tetoválásuk, mert ők tényleg azért csináltatják, mert nagyon fontos nekik, hogy sok tetoválásuk legyen)

Amúgy csatlakoznék hozzá, hogy hülyeség 14 évesen tetoválást csináltatni, mert túl fiatal az ember
Nem is tudom, ki volt olyan okos, hogy egyáltalán megcsinálta ezt. A legtöbb tetováló élből elutasítja, hogy ilyen fiatalnak csináljon tetoválást. (van egy olyan érzésem, hogy meg is büntethetik őket ezért, de ez csak egy megérzés!)
Nem hiába van az, hogy csak a nagykorúaknak lehet, ez olyan, mint a pia meg a cigi. Amíg nem vagy 18, jogilag te nem dönthetsz ilyen dolgokban az életedről (mert ilyenkor nem vagy felnőtt, nem vagy "beszámítható"), azért nem is csinálhatod. (csinálhatnád..)
És amint írtam divat ez a fajta tetkó, így naná, hogy akart is egy olyat...

Na, ennyi a véleményem, akinek nem inge ne vegye magára!

Sotyikaa Creative Commons License 2008.05.28 0 0 136
Azok a "TE" barátaid/ismerőseid........Én teljesen más vook....ennyit erről...
Phatrisa Creative Commons License 2008.05.25 0 0 135
hát most még nem ajánlott ilyenkor tetkót csináltatni mert eltorzul..majd ha végeztél...
Flex-adam Creative Commons License 2008.05.25 0 0 134
Sziasztok.
Most 17 éves vagyok,és majd jó lenne 1-2 tetkó... :) csak nem tom hogy most mennyire érdemes csináltatni,mert kondizok,és minden évben hízok vagy 10-12 kg-ot,és úgy tervezem hogy 3 éven belül 100 kg leszek...most vagyok 80 kg...szerintetek mennyit deformálódna a tetkó,ha most felrakatnék egyet a szívem főlé?A kyokushinnak a jelét szeretném feltetováltatni... szerintetek várjak még,vagy nem kell aggódnom?Köszi
Phatrisa Creative Commons License 2008.05.19 0 0 133
aztért mert sok olyan ismerősöm van aki fiatalon csináltatott tetkót é már megbánták hogy azt csináltaták ami akkor tetszett nekik, most mindegyik a takarással szórakozik(18 évesek) ennyi az oka
Sotyikaa Creative Commons License 2008.05.15 0 0 132
Hülye???Már bocs de sztem semmi közöd hozzám....mért is bánnám meg?csak 1 elfogadható okot mondj....am meg nem akarom meglátni h még1* fikázol(d) engem v ezt a gyönyörűséget a derekamon...*szánalom*-.-''''''''''....na cső...*pfff*-.-'''''''
Phatrisa Creative Commons License 2008.05.15 0 0 131
hy te hülye vagy hogy 14 évesen tetkót csináltatál? miért nem vártál vele még? lehet higy egy hónap mulva meg meg fogod bánni
Sotyikaa Creative Commons License 2008.05.14 0 0 130
Hy!Mért csak 16 évesek látogatnák a fórumot?Sztem a cím miatt még akárki látogathatja :] am 14 éves vook... mert?=)
Phatrisa Creative Commons License 2008.05.13 0 0 129
hát hello!szotyika hány éves vagy?amugy nem csak 16 évesek látogatják ezt a forumot mert én 19 leszek! bocsi! de nekem most nyáron varrnak még három tetkót azon kivül van még 3om! kettő a lapockámon egy főnix a derekamon! nah jó de én most megyek! puszi
Sotyikaa Creative Commons License 2008.05.12 0 0 128
Haliiiii :] KÉSZEN LETT A LEGELSŐ TETKÓÓÓÓM :]:] Hip-hip-hurráááá :]:] de boldog voooook :D :D :D :D Wáhhh :D Roti fájt fájt...de nem kellett belehalni :D :D :D
-Roti- Creative Commons License 2008.05.11 0 0 127

Üdv.... az összeset Kusinka Tamás csinálta Pécsett a TomZone Tatto-ban (régebben a Tatto Zone-ban).... miért kérded különben....????

...amúgy nem tudom mennyire aktuális ilyen kérdést ide írni hisz elméletileg 16 évesek böngészik a fórumot és nem túl nagy eséllyel fognak tudni válaszolni (persze lehet, hogy tévedek).... ....de ha tudja valaki akkor beírni nekem, hogy spanyolul a "Todo madre ondes madre"

szószerint mit jelent? szabad fordításban én is vágom meg a mondanivalóját is.... csak mivel ezt a szöveget is föl akarom varratni az alkarjaimra jó volna tudni a pontos lefordítást egy mondatban átírva.... ha vki tudja akkor thanx ha meg is írja... :)

Előzmény: bogyoka20 (126)
bogyoka20 Creative Commons License 2008.05.11 0 0 126
Ki csinálta a tetoválásaid?
Előzmény: -Roti- (125)
-Roti- Creative Commons License 2008.05.11 0 0 125
O.K. majd meglessük :) Amúgy most engem is megint megérintett az isteni szikre, hogy tetováltatni kell :) egy pókot csináltatok a lábfejemre majd én is rakok föl képet :) mivel amúgy is kell még visszamennem a Godfather portréval egy kis igazításra majd kérek egy olyan időpontot amivel le tudom majd a 2-t egyszerre...ÉN :D
Sotyikaa Creative Commons License 2008.05.11 0 0 124
Köszönöm Roti :] Jók a tetkóid én nekem pont ma lesz meg :) nagyon izgulok :) majd ide is fölrakom :]
-Roti- Creative Commons License 2008.05.10 0 0 123
...na ezekről volt még így hirtelenjében fönt kép a gépemen... íme:
-Roti- Creative Commons License 2008.05.09 0 0 122
na itt a kép........
Előzmény: Sotyikaa (120)
-Roti- Creative Commons License 2008.05.09 0 0 121

Üdv.... Én 19 éves vagyok és jelen pillanatban 11 tetkóval rendelkezem.... a két alkaromon és a jobb lábamon térdtől lefele... :) Van rajtam mindenféle hülyeség!

Az első volt a vádlimra egy sárkány ami a kínai horoszkópom aztán alá egy kínai betű ami szintén sárkányt jelent.... Ezt követte a bal alkaromra egy skorpió ami szintén a horoszkópom.... Aztán jött 2 szögesdrót (mindkét csuklómra 1-1) majd a jobb alkaromra egy csuklyás halálfej-koponya.... aztán a bal kézfejemre egy VL (Vatos Locos) monogramm... Utána tetováltattam az alkarjaim belső felét az egyiken egy vigyorgó nap van a másikon pedig egy szigorú tekintettel néző öreg hold ördög szarvakkal:) ... Eztkövetően került a lábam belső felére Eric Cartman a South Park-ból.... amit nagyon imádok (erről megpróbálok képet is csatolni... meglátszik sikerül-e)!!!! Eddigi legutolsó szerzeményem pedig a Cartman fölött található... Al Pacino portré még fiatal korából konkrétan a Keresztapa című filmből alatta a bábozó kézzel és két oldalán pedig az A P betűk.... egyenlőre ennyi van... de nagyvalószínűséggel tele fogom nyomatni magamat..... Egyenlőre ami már tervbe van az egy Mickey Rourke portré az Önpusztítók c. filmből, egy lamantin, hangyák ahogy másznak föl a lábamra valamint egy összetettebb kép a vállamra ami azt ábrázolja, hogy egy ember áll a tükör előtt (hátulról látjuk) a tükörben pedig látszik, hogy vágja föl az ereit, de amúgy csak ő áll ott egyedül a tükerben viszont úgy látszik, hogy eközben átöleli az ördög.... na ez minden amit 1 szuszra le tudtam írni magamról :) Amúgy 17 évesen csináltattam az elsőt és kb. alsós iskolás korom óta szerettem volna....

Én biztos, hogy nem fogom megbánni mert elmondhatatlanul tetoválás b..i vagyok és én alapjáraton élvezem ha a madmasellek rosszaló pillantásokat vetnek rám..... az egy rendkívűl jó érzés.... :)

Nah Roti voltam.... sziasztok...                                       :*

Az előttem szólónak válaszolva pedig: az, hogy mennyire fáj... az emberfüggő is... Nekem pl. nem fájt annyira csak egy két helyen... de az egyik ismerősöm meg belekönnyezett... :)

Előzmény: Sotyikaa (120)
Sotyikaa Creative Commons License 2008.05.07 0 0 120
Hello!Én vasárnap csináltatok egy tetoválást (derékon) :] és lenne egy kérdésem-Nagyon fáj ez? nem ronyózok tőle vagy ilyesmi csak fölkészülök :) vki válaszoljon előre is köccönöm :) ciao mkinek ♥:)
Akinom89 Creative Commons License 2008.03.22 0 0 119
Azt hiszem Tőled kaptam e-mailt.
Még kutatok, de addig is, aki tud: tetovált pólót keresek/ keresünk. És nem olyat, amin egy kis minta van, hanem olyat, amit ha felveszek, úgy nézek ki, mintha igazi tetoválásom lenne!
Kössz még mindig, hali!
Előzmény: Cippola (115)
Akinom89 Creative Commons License 2008.03.22 0 0 118
Smink tetoválás? Az lenne az ami elvileg kikopik? Mert ha igen, az nem fog kikopni teljesen!
Előzmény: Ede-bácsi (117)
Ede-bácsi Creative Commons License 2008.03.16 0 0 117
Jóestét! Smink tetoválással csináltatott valaki magára mintát? Lányom nagyon szeretne a baloldalt a hasára egy Playboy nyuszit, olvasta a Long Time Liner honlapján, hogy csinálnak kisebb mintákat is, és megbeszéltük, hogy 18 éves koráig ezzel megcsináltathatja, ha meg még 18 évesen is tetszik, akkor nyugodtan magára varrattathatja, mert úgyérzem addigra már kialakul a stílusa, bár reményeim között nem fog változni. :) Köszönöm Előre is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!