Még megfizetni se tudtak senkit, hogy bizonyítsa, hogy őt dobta fel a Csurka. Pedig
amennyire szeretik, talán még milliókat is megért volna egyeseknek.
Az átvilágító bírák is ezt állapították meg. Az ellenkezője bizonyítékot igényelne.
Kedves eomer 1999-09-29 16:11:04
"Csurka csak azért találta ki ezt a cikket, hogy tompítsa az átvilágításának az
eredményét?"
1. Ha Csurka kitalálta csak ezt a cikket, akkor számíthatott arra, hogy rágalmazásért
beperelik. A parlament biztos felfüggeszti a mentelmi jogát.
2. Akkor légy szíves közöld, mi volt az átvilágító bírák határozatában, amit
tompítani kellett. Ami eltért attól, amit maga mondott évekkel ezelőtt.
Fáradt próbálkozás a Demszky botrány(ok) semlegesitésére. De SZVSZ két okból reménytelen a próbálkozás.
1. Csurkáról már rég tudjuk
2. Nem Csurka dédelgetett miniszterelnöki álmokat...
Na, meilőtt más észrevenné: én sem voltam jobb a Deákné vásznánál. Ezúton megkövetek minden itt ringatózó Fridi rajongót. Bár ő TÉLLEG divatos. Vagy mifene.
Aha. Szóval a Magyar Fórum nem állít semmit. Nem állítja, hogy Demszki önként jelentkezett besúgónak. Akkor vajon optikai csalódás tévesztette meg a szemem, amikor a cikk öles címét olvastam?
Süni süni! Tudod, nem árt, ha egyenlő mércével méri az ember a dolgokat. Tudodm, nehéz dolog, nem is mindig sikerül, de azért törekedhetnél rá...
hát medwe, ez nemcsak offoff de igen gusztustalan és semmire nem jó megjegyzés volt. Most mondjam azt, hogy ő legalább hetero? Bár manapság ez nem divat. Jut eszembe, Fridi divatos, mi?
Csurka Istvánt az átvilágitóbirák nem találták érintettnek az ügynöktörvény alapján és ezért nem szólitották fel a parlamenti képviselői helyéről való lemondásra. Ja, és jelentkezzen már végre valaki, aki tud róla, hogy kit súgott be? Vagy rossz helyre tévedtem, ez itt a szadesz-dühöngő, ahol a tényeket kéretik az ajtón kivül hagyni?
én a zélettársárul asztat hallottam,
hogy amikor a Csuri fának ment valahol
vidéken, akkor a fej a Csuri lábaközé
vót beszorulva, és nem volt a fej meg
a lábak között semmi textília.
Lehet, hogy Csurka csak azért találta ki ezt a cikket, hogy tompítsa az átvilágításának az eredményét? Mire kiderül, hogy hülyeség az egész úgy ahogy van, a kutya sem fog foglalkozni az ő átvilágításával...