Keresés

Részletes keresés

greta.m Creative Commons License 2018.02.21 0 0 153

Üdv!
A szakdolgozatomhoz interjúkat készítek olyan nőkkel, akik szívesen mesélnének a nőgyógyászati tapasztalataikról. Személyesen Budapesten, vagy online Skype-on keresztül is szívesen kérdeznélek, akár Bp-i, akár vidéki élményekről. Maximum 30-45 percet venne igénybe a beszélgetés. 
Kérlek írj, ha van kedved segíteni! Köszönöm!

RoVi89 Creative Commons License 2018.02.14 0 0 152

Szerettem volna nála szülni, de tavaly még nem vállalt szülést. 18. kerületi SZTK-s rendelésre jártam hozzá terhesgondozásra. Ezenkívül az Istenhegyi Géndiagnosztikai Klinikán dolgozik , magánrendelése a 2.kerületben van. Nagyon jó orvos. 

Előzmény: Pankamanci (151)
Pankamanci Creative Commons License 2018.01.18 0 0 151

Sziasztok, ismeri valaki dr Zsirai Lászlót? Jár valaki most terhesgondozásra hozzá? Szült mostanában valaki nála, ha igen hol? Előre is köszönöm mindenkinek aki válaszol! 

Nullyka Creative Commons License 2017.11.23 0 0 150

Sziasztok,

lenne egy olyan problémám, hogy nincs menstruációm, azaz évek óta csak 1x-2x évente. Laboreredmények jók.

Akihez jártam nőgyógyászhoz, most sajnos kórházban van. Már kezdtünk haladni -  igaz hormonnal - megjött a kúra alatt, de most a pihenő időbe 2 hónapja megint semmi. S a cél az lenne, hogy teherbe essek. 

Tudnátok esetleg egy jó nőgyógyászt? Tudom ne legyek kétségbeesett, de már 2 éve szeretnénk babát és az idő rohan :(

Törölt nick Creative Commons License 2017.10.10 0 0 149

Sziasztok,

 

tudja esetleg valamelyikőtök Dr. Petik Dóra elérhetőségét?

Sehol nem találok aktuális infót. A FirstMed-nél érdeklődtem, de csak annyit válaszoltak, hogy már nem dolgozik náluk.

köszi

kicsilivi78 Creative Commons License 2017.06.01 0 1 148

Sziasztok! Én is szeretnék ajánlani egy nagyon jó nőgyógyászt, dr. Oláh Orsolya. Tudom persze, hogy a szakmaiság a legfontosabb, nagyon jó szakember is, de emellett nagyon kedves, türelmes és közvetlen. Szerintem ez az ami igazán ritka... Sajnos csak magánrendelése van, viszont nem futószalag...

cimbóka Creative Commons License 2017.02.01 0 0 147

Próbálkozom, hátha valaki idetalál..

Én is jó orvost keresnék Budapesten. Nem a szülészet érdekel, mert azon már bőven túl vagyok. Emberséges orvost, aki megfelelő szakmailag is, van kórházi háttere, a magánrendelőjében nem kell a megadott időpont ellenére több órát várakozni. Aki nyilvántartást vezet a betegeiről, a felírt gyógyszerekről, kezelésekről. Így, ha legközelebb megyek hozzá, akkor ismeri az előzményeket.

Köszönöm előre is, ha tud valaki tanácsot adni.

tdorkam Creative Commons License 2016.07.06 -1 0 146

Sziasztok! 

 

Nem tudjátok véletlenül,  hogy dr. Lajis Tímeanak van-e magánrendelése és hol? 

Csupa olyan infót találtam eddig, ami már nem aktuális. 

 

Köszönöm.

T Dóra Creative Commons License 2015.11.26 0 1 145

Sziasztok!

Nagyon sokat gondoltam, hogy írjak-e valamilyen fórumba ezzel kapcsolatban, mert még sohasem tettem ilyet, de most úgy érzem, hogy eljött az ideje.

Éveken keresztül Dr. Pállffy Imréhez jártam a Margit kórházba. Pontosabban nem is kórházba, hanem a magán rendelésébe. Minden áldott évben mentem becsülettel, pontosan 11 éven keresztül. Minden egyes éves kontroll után újra visszamentem, mert mindig volt "folyásom", hogy kikezeltessem. Ebbe teljesen belenyugodtam, mert hát gondoltam, hogy ő az orvos, ő tudja, hogy mit kell nekem tennem.

 

De tavaly ilyenkor elszakadt a cérna. Elmentem a szokásos éves vizsgálatra, ahol véletlenszerűen megkérdezte, hogy mióta szedek fogamzásgátlót. Hát válaszoltam, hogy pontosan 11 éve. Erre teljesen ledöbbenten megálllt és azt kérdezte, hogy: maga 11 éve szed fogamzásgátlót??? Ki írta fel magának??? Válaszoltam: Maga!

 

Erre elkezdte a vizsgálatot, és azt mondta, hogy abba kell hagynom a fogamzásgátló szedését, és majd meglátjuk, hogy hogyan jön meg újra a menstruációm, és ha nem jön meg, akkor elkezdjük a kezelést, majd ha minden visszaállt újra megkezdjük a fogamzásgátló szedését.

 

De mivel tele van cisztával a petefészkem (a fogamzásgátlót eredetileg, azért kellett elkezdenem szedni, mert volt egy cisztám, ami kifakadt, és kórházba kerültem miatta. A fogamzásgátlótól nem működnek a hormonok, így a ciszták nem nőnek), így egyébként is nagyon kicsi az esélyem, hogy teherbe essek. Plussz a szokásos: biztos, hogy folyása van, két hét múlv jöjjön vissza.

 

Teljesen katatón állapotban jöttem ki a nőgyásztól, hogy nekem nehezen lesz gyerekem? Nem lesz menstruációm? Ne szedjem a gyógyszert? Nem vagyok orvos, de azt úgy éreztem, hogy nem biztos, hogy jót teszek vele a szervezetemnek, hogy ha abbahagyom hónapokra a gyógyszert majd újra kezdem.

 

Elkeseredésemben 3 nőgyógyászt kerestem fel, három különböző kerületben, három különböző kórházhoz tartoztót a magánrendelésén, hogy vizsgáljanak meg, valóban igazak-e a fent elhangzott állítások, továbbá vittem a leletet is a kenetről, amiért azért elmentem.

A következő válaszokat kaptam:

- amíg nem szeretnék gyereket, ne hagyjam abba a fogamzásgátlót

- valóban előfordul, hogy nem jön meg a menstruáció, de ez orvosolható probléma

- egy darab cisztám sincs

- "folyásom" sincs egyáltlán

 

Kérdezem, én ennyire rosszul megy az üzlet Dr. Pállfy Imrének, hogy a nők bizalmára alapozva kihúzza belőlük a pénzt????

- Éveken keresztül minden évben volt "folyásom", hogy vissza kelljen menni -> plusz pénz

- Hagyjam csak abba a fogamzásgátlót, úgy se jön meg, kezdjük a kezelést, aztán álljunk vissza, majd ha gyereket akarok, akkor újra hagyjam abba, és újra kezdjük a kezelést -> plusz pénz

- Kicsi az esélyem, hogy gyerekem legyen, még több kezelés -> plusz pénz

- Tele van cisztával a petefészkem, további kezelés -> plusz pénz

Én tényleg egy ökör vagyok, minden pénzt kifizetek az orvosnak, de normális dolog, hogy olyan dolgokért hagytam ott pénzt, amiért nem kellett volna? Hogy viselkedhet a kórházi rendelésen, ahol nem fizetnek????

 

Tegnap voltam az új orvosomnál, mert kisbabát szeretnénk, és megnyugtatott, hogy semmi probléma sincsen az ég világon, vágjunk csak bele nyugodtan!

 

Remélem egyszer valahogyan vissza kapja Dr. Pálffi Imre az élettől, hogy ezt tette velem!

 

 

Sziklai Orsi Creative Commons License 2015.02.26 0 1 144

Sziasztok!

Tudom, hogy nem teljesen kapcsolódik ide a következő kérésem.

A Budapesti Corvinus Egyetemen fogok idén diplomázni, a szakdolgozatomhoz lenne szükségem az alábbi kérdőív kitöltésére:

https://docs.google.com/forms/d/1SJW1iZRncz5jaQyLp8Aoh9on1tHF0D9AKHqIJZSWbKs/viewform

 

A kérdőív a nők menstruációval kapcsolatos panaszait és az ehhez fűződő életminőség romlást méri fel

 

Segítségeteket előre is köszönöm

Csmeli08 Creative Commons License 2015.02.22 0 0 143

Szia Gvivi! Nála is szültél az ÁEK-ban? Másfél hét múlva megyek hozzá, remélem elvállal! Trombofíliás vagyok és inzulinrezisztenciám is van, júniusban fogok szülni, csak jókat hallottam a doktornőről.

Előzmény: Gvivi (140)
DrSzasza1 Creative Commons License 2015.01.07 0 0 142

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy ismeri-e valaki közületek Dr. Jenei Lórándot a Bajcsy kórházból?  Nagyon köszönöm

szily.ancsa Creative Commons License 2014.04.29 0 0 141

Sziasztok!

Szeretnék ajánlani egy jó nőgyógyászt.

Úgy hívják hogy Dr Tömösváry Zoltán. nekem összességében csak jó tapasztalatom van vele. Már rég óta fájt a hasam és nagyon rendszertelenül jött meg. Egy barátnőm ajánlotta, elmentem hozzá vizsgálatra.

Nagyon szimpatikus volt benne hogy nem akart rögtön vágni. Azt mondta hogy van a laparoszkópiás dolog, ő ezzel kezdené, hallgattam rá és most így utólag milyen jól tettem. Műtét után pár órával már ott is volt a szobába és elmondott mindent. 2nap után már mehettem is haza :D

Gvivi Creative Commons License 2014.04.23 0 1 140

Sziasztok!

Női nőgyógyászt már próbáltátok?

 

Én most a 2. babám előtt találtam egy jó női nőgyógyászt. Teljesen más volt mint a férfi nőgyógyászaim eddig.

Rendkívüli odafigyelés és empátia mellett szakmailag egy tapasztalt szülész-nőgyógyász, diabetológus Dr. Turi Zsuzsanna. Nekem a cukorbetegségem miatt volt fontos hogy olyan szülészem legyen, aki az egész terhesgondozás alatt fel van készülve a lehetséges nehézségekre és meg is tudja oldani ezeket.

A terhesgondozást magánban tudtuk nála igénybe venni, de szülni is lehet nála, azt természetesen  kórházban ahol szintén rendel.

 

Vivien

 

 

 

Ilcsi81 Creative Commons License 2014.04.02 0 0 139

Milyen szülész nögyogyász a Dr. Kovács Anna? Délpestiben dolgozik és ha jól láttam akkor a G1ben is.

tormai Creative Commons License 2013.07.12 0 0 138

Köszönöm!

Előzmény: gombóc63 (137)
gombóc63 Creative Commons License 2013.07.12 0 0 137

Csak a lakóhelyileg illetékeshez és nem kell beutaló.

Előzmény: tormai (136)
tormai Creative Commons License 2013.07.12 0 0 136

Sziasztok!

Biztos volt már téma, de megkérdezném, hogy nögyőgyászhoz (nem magán) bárhova lehet menni, vagy csak a lakóhely szerint illetékes intézményben lévőhöz? És beutaló kell?

Előre is köszönöm a választ!

nagyabdulah Creative Commons License 2013.05.11 0 0 135

Az a baj a nőgyógyászokkal, hogy csak magán rendelőben tudnak helyt állni. Próbálni kell olyat keresni akinek friss szakvizsgája van, mert mát tud és még nem pénz éhes, viszont lelkiismeretes...

 

Előzmény: efenera (134)
efenera Creative Commons License 2013.04.03 0 0 134

Sziasztok!

 

Ajánlanám mindenkinek a G1 intézetet, valamint dr. Pop Andreát. Végtelenül kedves és hozzáértő hölgy. Sosem volt más nőgyógyászom és nem is lesz rajta kívül!

http://www.g1intezet.hu/index.php/szakembereink/orvosok-szaktanacsadok/12-orvosok-szaktanacsadok/6-dr-pop-andrea.html

 

 

gombóc63 Creative Commons License 2012.07.11 0 0 133

És ki az aki nyugodt szívvel rábök egy ismeretlen orvosra?:-(((

Előzmény: Beliza (132)
Beliza Creative Commons License 2012.07.09 0 0 132

Sziasztok!

Nézétek meg a babaport nevezetű oldalon, odda fel van töltve az ország összes nőgygyásza!

hogol Creative Commons License 2012.06.22 0 0 130

Sziasztok,

tudtok ajánlani esetleg egy normális nőgyógyászt a 23. kerületben? vagy csepelen, 20. kerületben?

Köszi

Kida131 Creative Commons License 2012.04.25 0 0 129

Sziasztok,

nem tudtok ajánlani véletlenül egy normális nőgyógyászt a 11 kerületben?

Köszi

kiralybela1 Creative Commons License 2012.01.31 0 0 128

Dr. Sobel Gábor doktor urat nagyon tudom ajánlani, a Ferenciek terén van a rendelője, rendkívül jó szakember. Amúgy a SE II. számú klikikáján is ő van.

Üdv.

BrenBea Creative Commons License 2011.12.30 0 0 127

Sziasztok, nőgyógyászati méheltávolítás miatt írok...esetleg Dr Szepesi János -ról tudtok e információt adni? Mibe kerülhet egy ilyen műtét ha orvost választok, sajnos vidéki vagyok.. így mindenképen kell mivel budapesten csinálják laparoscopos technikával itt nem... köszönöm a segítségeteket.. Bea

Susan10 Creative Commons License 2010.06.26 0 0 126

Sziasztok,

 

Tudtok egy jó nőgyógyászat ajánlani  lehetőleg a 13 kerületben vagy Budapesten belül, aki alapos és teljes kivizsgálást csinál mielőtt a megfelelő gyógyszert felírná. Sokszor voltam felfázva, de a pontos okát soha nem vizsgálták ki, ezért lenne fontos hogy ne csak gyógyszerrel akarják a problémámat orvosolni.

 

Köszönettel Susan

KatusT Creative Commons License 2010.06.20 0 0 125
Sziasztok.
Érdeklödnék hogy Járt már valaki a Dr.Deák Mihálny uj rendelöjébe ahova átköltözött.
Köszi válaszotokat Tünde
csitoj1 Creative Commons License 2010.05.20 0 0 124
Ezennel értsitek mindenkit, hogy az engem ért kellemetlenségek miatt NEM adom a dokim elérhetőségét meg!i
Előzmény: csitoj1 (119)
babz Creative Commons License 2010.05.20 0 0 123

Sípos doktor nagyon szuper. A Forgács Intézetben is dolgozik, amely egy meddőségi központ. Meg van magánrendelése is.  Nagyon emberséges, jó szakember, figyelmes, örülök,hogy hozzá jártam. Most éppen babát várok, a 7. hétben vagyok. Hála neki és a F. Intézetnek.

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!