Akkor így mégis van értelme. Viszont most meg annak nem látom értelmét hogy a helyjegyes IC-ken megmondják, hova üljek. :) Ha annyi jegyet adnak amennyi hely van, akkor nem mindegy hova ülök? Egyszer osztállyal voltam, és más kocsikba kerültünk. Pedig volt egy csomó hely.
A pótjeggyel a helyed is biztositva van,mert a vonatra nem adnak ki több pótjegyet mind amennyi hely van a vonaton,csak itt nem mondják meg hogy hová ülhetsz.
Akkor mégsem utazhatok belföldön pótjegy nélkül az Avala IC-vel. Szinte minden nap legalább 40 percet késik Kelebia felől. (Úgy tudom a szigorú szerb határellenőrzés miatt.)
Sajnos ez nem ír semmit arról, hogy ilyen esetben bármit is be kellene tartaniuk. A részletes új szabályozást meg magam sem ismerem. A lényeg az - legalábbis nov. 15. előtt az volt -, hogyha közbenső állomáson szállsz fel a vonatra (amikor már előre tudod, hogy 15 percnél nagyobb késéssel közlekedik), akkor nem jár vissza semmi.
Üdv! Ha jól tudom, ha egy IC/EC/EN stb. 15 percnél többet késik, visszaadhatják a pót/helyjegy árát. Ha én várok egy IC-t és már tudom hogy ennyit késik, akkor meg se kell vennem rá a jegyet, csak a menetjegyet? Vagy meg kell vennem, csak ingyen odaadják (helyfoglalás miatt)? A másik, hogy 2010-ben is lesz-e City-Szerda? Mert nincsenek kiírva jövő évi dátumok. Egyébként kár hogy nem City-Szombat, akkor többször ki tudnám használni. Köszönöm a választ!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg az IC-k milyen nevekkel (és merre) futnak? Gondolok itt azokra a nevekre, mint pl. az Isis-Ikva (Bp-Szhely). Akár egy lista is megfelel ide írva, de egy linknek is kifejezetten örülnék, és hálás lennék érte! Köszönöm.
Kérdésem lenne a következő: Wien Westbahnhof-ról Bp. Keletibe tartó Bartók Béla EC (943) miféle kocsikkal és milyen mozdonnyal szokik közlekedni? Győr és Bp. között megy 160 km/h sebességgel? :D
július 22-én a Kócsag IC (Debrecen - Nyíregyháza - Miskolc - Kerecsend - Bp) napsütés ezerrel a hőmérséklet valahol az aszfalt és az acél olvadáspontja között (közelebb az aszfaltéhoz) Kerecsendről elvileg 17:03-kor indul 17:00-körül bemondják, hogy 15 percet késik ... és csakugyan! megjön. felszállunk. olyan a klíma, mintha egy 10 négyzetméteres öltözőben egyszerre öltözne a real, meg a barca valami tétmeccs után. klíma semmi. budapestig sikerül újabb 15 perces késést begyűjteni, amí így már komplett fél óra lett.
jegyet nem fizetik vissza. mé? a kaller nem adott igazolást arról, hogy nem ment a légkondi ... a késésért meg nem jár, mert egyrészt előre szóltak, másrészt az időjárás miatt ugye ... kérdezem, mi volt az a nagyon komoly katasztrófa? elkezdi magyarázni nekem a hőtágulást, meg a meleget ... mondom és? egy hete ilyen meleg van és kivételesem a meteorológia is pont ezt jósolta mostanra. ezzel lehet tervezni. az meg hogy szóltak? mikor? indulás előtt 2 perccel, hogy késik negyed órát ... aztán felet késik? de a késést pont akkor leszartam volna. egy 5. hónapban lévő kismama (a párom, nem én) ilyenkor pont azért vesz IC pótjegyet és nem elégszik meg a gyorsvonattal, mert légkondi van és nincs büdös. hát itt büdös volt (bár nem a megszokott MÁV-buké, hanem tömény izadtságszag) és meleg. panaszkönyvet megírtuk (ott is elbasztunk vagy fél órát, mert K sokan akartak beírni). még nincs vége
Javaslom a Szamélyszállítási Üzletszabályzat tanulmányozását (http://www.mav.hu/belso.php?kat=75) Ez a szerződés közted és a MÁV Rt. között, a menetjegy megváltásakor jön létre.
Ha nem akartok sok száz oldalt átböngészni, javaslom a MÁV panaszkönyv topicot.
Az igazi kérdésem az lett volna, hogy hol lehet megnézni, mit is tartalmaz az intercity kegy szolgáltatás? A menetrendben kerestem, vagy ugyetlen vagyok, vagy. A forumban tobben is hivatkoztak ra, esetleg online valahol?
mindenkinek akinek "felsőbb utasítás"-ra hivatkoznak bárhol (nemcsak MÁV):
meg kell kérdezni, honnan jött az utasítás, ki az a személy, aki kiadta, szeretnél vele beszélni. vagy pedig rá kell kérdezni, kaphatsz-e példányt abból a szabályzatból, ami ezt leírja.
ha a válasz "nem", akkor azt kell mondani, hogy akkor nem is hivatkozhat rá. és tágíthatatlannak kell lenni.
ilyenkor mást nem tudnak csinálni, hívják a főnököt. (nekem már többször bejött, bankban is.)
Nálatok is úgy van az, hogy a légkondi egy fiktív szolgáltatás egy ideje? Vagy egyszeruen van olyan vonat, amin van, meg van, amin nincs. A jegy persze ugyanannyi...
Ezt kb 1.5 eve tapasztalom Bp-Pecs kozott rendszeresen, 10:1 arannyal nincs hutes, akkor kozli a kaller, hogy ezekben a kocsikban nincs is (!) klima, csak "legjavito" es az nem tud csak 8 fokot huteni. Amikor mondom, hogy akkor ennyivel hidegebbnek kellene lenni, es nezze meg, inkabb melegebb van bent mint kint, akkor inkabb kinyitja azt a picike ablakot. Mellesleg az is kesz feludules.
Eurocityn utaztam Gy?rb?l Budapestre. Egyik alkalommal a délinél a vezeték leszakadt, így a keletibe lettünk átirányítva. Szó nélkül visszafizették.
Másik alkalomkor pedig a keletibe menet valami mozdonyhiba volt, de gyorsan orvosolták, így csak 20 perc volt a késés. Akkor is fizettek rendesen.
Tegnapelőtt nagyon kényelmesen utaztam a Velence - Budapest között közlekedő Drava IC 2. osztályán. Nem így azok, akik 1. osztályra vettek jegyet, ott ugyanis nem volt világítás. Kíváncsi lennék, hogy kárpótolták-e őket?
Nem, inkább az lesz a válasz, hogy mivel a teherautó kidöntötte a vezetéket, azaz vis major történt, ezért a késés nem a MÁV hibája, és viszontlátásra.
Egyébként az IC pótjegy visszatérítést úgy kell csinálni, hogy tömegesen meg kell ostromolni a pénztárt, és akkor észbekapnak. Egyszer Pécsről jöttem fel, késtünk vagy fél órát, persze nem akartak pénzt visszaadni. Miután a vonat közönsége majdnem szétverte a jegypénztárt, mégis úgy döntöttek hogy fizetnek.
Egyébként hála istennek nem kell már IC-vel járnom, 5 év bőven elég volt a kisbabát a kocsi közepén pelenkázó anyukákból, a sok idegbeteg antidohányosból, meg a rendőrök módszereit is megszégyenítő MÁV fővizsgálókból.
Azon azért néha érdemes lenne elgondolkodni, hogy egy prémium szolgáltatásként reklámozott vonaton hogyan engedhetik meg, hogy így viselkedjenek MÁV alkalmazottak, mint a Bp-Pécs közötti vonalon közlekekdő fővizsgálók (ha kell neveket is tudok, ismerem már mind) :-)