Hofinak az utobbi kabarei egyikeben volt a "Kobanyai Horthy Miklos", amihez kellett egy fel perc, amig feltunt a nepnek :). "Mindig csak a sor..." :) Nagyon birom a pasast. Es a Helga noveres alakitasa... :)
Említettétek már Sándor György nevét is.
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet teljes egészében megtalálni az általa elmondott és írt Tanévnyitó beszédet? Ha jól emlékszem valahogy így kezdődik:
"Kedves kollégák, elvtársak, gyerekek, Irma néni!"
Ha valakinek esetleg van infoja, vagy netán maga a szöveg, kérem, küldje el e-mail-ben.
Előre is köszi.
Üdv
"astaman
válasz erre | adatok | e-mail 1999-08-27 12:14:49
asszem ezt a "Hofi engedte ki a gozt" mar megbeszeltuk a masik topicban...
tenlyeg be fogom linkelni..."
Kedves Rastaman,
megneztem a linkedet, de ott semmi mast nem talaltam, csak egy kerdojel nevu illeto monologjat. Megbeszelesnek nyoma se. Ez lett volna a topic, vagy csak ki lett herelve?
Udv,
mud
Meg kezdo vagyok lecci nezzetek el nekem!
Ez tenleg jo poen meg nem hallottam,de egyebkent ehhez a "szalloigeve" valt dologhoz kapcsolodik,hogy ezek kituno humoristak nagyon sok ilyet "honositottak meg nalunk.
Egy régi filmben volt: Alfonsó felszállt a buszra pecabottal és a kalauznő rászólt:
- Horgászbottal tessék a peronra menni!
- Mér ott van hal?
Ez nálunk azóta szállóige.
dekóder polgártárs,
valami hasonló miatt nem vagyok teljesen kibékülve Hofival, bár az általam ugyancsak nagyrabecsült Moldovánál és Nagy Bandónál ugyanez a helyzet. Emlékeztek még N.B.A. szénrajzaira, meg a lakótelepi kálváriára?
xpt
Az előbbivel kapcsolatban ugyanakkor ambivalens érzéseim vannak, nem tudom, mennyire volt "központi" az, amit csinált. De akárhányszor újra megnézem/meghallgatom a műsorait, tetszik.
Alfonzó az egyik utolsó, szívből játszó clown volt. Néhány hete adott egy vele készült interjút az ATV nevű csatorna. Kiváló ember volt, annyi szent!
Regebben volt a kulturaban egy Hofi nevezetu topic (majd belinkelem)
no meg most neztem meg x-edszer egy Alfonzó videokazettat, es meg mindig nagyon teccik
Szoval ide varom azokat akik szeretik oket, v. csak siman a humort, abbol is inkabb a magyart
Meg azokat is varom, akik nem szeretik, persze csak akkor h ha ki tudjak fejteni velemenyuket