Picit izgulok a hamarosan (?) megjelenő jubileumi évkönyv kapcsán. Anno a mi interjúnk nyert valami díjat, a tanárok szavazásán... erre most azt hallom, hogy az egészet újralektorálják. Remélem nem turkálnak bele :(
Bendegúz,
Ugye ő volt a legidősebb a 3 kitüntetett tanár közül a színpadon a 125 éves bulin?
Ez esetben még valószínűleg ott csengett a fülében a viharos taps, amit hárman kaptak. Legalábbis remélem.
Hogy is mondjam ? A hír szomorú - Örülök, hogy ott voltam/lehettem.
A DVD-ről majd visszanézem.
Dióbél.
"SZOMORÚAN TUDATJUK SZERETETT GIMNÁZIUMÁVAL, HOGY 101.-ÉVÉBEN AZ ISKOLA VOLT IG.HELYETTESE BELSŐ FERENC 2006. szeptember 2. 15h-kor elhunyt. Baka Lászlóné (Belső Mária) 19:19:45"
Belső tanár úr temetése Pécelen lesz, valószínűleg már a jövő héten. A gimi kap gyászjelentést.
Nem ismertem, de szomorú vagyok. A halál oka? Nekem volt osztálytársam Braun "Csibi" a II. évnyitóra nem jöhetett el, mert túlfizett orvosok félrekezelték. Tudtommal Vajda Laci (szintén osztálytárs) sem volt 40-nél sokkal idősebb.
Mindenkinek, aki ismerte, és mindenkinek, aki csak hallott róla, vagy nem is ismerte:
Kevesebben lettünk eggyel.
SZAUDER ERIK ma itt hagyott minket.
Még 40 éves se volt.:(((
Leírni is fáj. Igaz, jó barát volt.
Utolsó lehetőségként, nyomdába kerülés előtt meghosszabbítottuk a Nagy Madách Gimi Jubileumi Könyv előfizetési határidejét néhány nappal: Június 15-ig még elő lehet jegyezni személyesen a Gimnázium irodájában!
Köszi a szervezést mindenkinek akit illet. Méltó volt a sulihoz. Láttam, hogy több nagy kamerás felvétel is készült (kik voltak, TV?). Kerestem volna néhány korabeli csajt de csak nagymamákat találtam, talán magamat sem kellett volna nagypapának álcáznom, most már mindegy, maradnak az emlékképek. Majd idővel felkerülnek a képek a suli honlapjára? Szívesen elcsámcsognék rajta. És ne feledjétek a címeiteket megőrizni, szükség lesz rá a köv. 50 évben. Sok sikert a jövőhöz!
- a telefonok egy része beidomítható, hogy csak hazai hálózatra tapadjon. Pár éve autótúráztunk a zempléni hegyek közt, volt térerő is, és nem kóricált át a határon a mobil.
- a Bodrog IC 8-kor startol a Keletinből és bő három óra alatt pöfög le (11.18-ra). Helyjegyes. Vmi diák- vagy ifjúsági kedvezményt biztos bevethetsz. (www.elvira.hu) Ha későbbi vonattal indulsz, akkor fél hat felé érsz oda.
Köszi... remélem lesz még magyar telefonhálózat azért.
Én eléggé külön megyek, mert idén érettségizem és csak iskolaújságot csinálni megyek le... úgy rémlett, hogy Salgótarjánba mennek és oda legurultam volna autóval. Ez így kicsit messzebb van :(
- a tatu, meg a kacsacsőrű is illegalitásban rejtőködött anno.
- az idézőjeleket lefelejtetted a márványtáblások jelzői mellől. ;o) A VII. kerület anti-madáchos polgármesteréé pedig nem fórumképes. Szerencsére az ominózus táblát a mindennapokon egy információs tábla szokta takarni. Kell is!