Torrente! Képzeld pont most találkoztunk 2 perce. Nemrég mentél ki az ajtón!!!
Mekkora! Lécci senkinek se áruld el hogy találkoztál velem, főleg ne azt, hogy hogyan nézek ki, mert az szörnyen kííínos lenne nekem. Hisz láttál....
copy-paste! Te meg mingyár undo-redo leszel, ha felacc minket!
Rá fogtok pacsálni, ha itt össze-vissza irogattok másolt CD-krôl, meg illagális terjesztésű kütyükrôl. Gyün majd a szoftverrendôrbácsi, azt mind mehettek a dutyiba. De nem baj, mert én majd tanuskodom ellenetek és megkapom a cuccaitokat jutalomból.
Mellesleg PSX-en is el lehet rugaszkodni a kötélrôl a Tombrédernégydölásztrevelációnban. És én meg összetörtem egy Corvette-et a GT2-ben és utána ki is kapcsoltam, mert féltem, hogy megsérülök. És a Kresbendikot mindig felvidít!
Akkor az mégis drága egy kicsit vagy mi, mert lehet hogy tök vak vagyok, és szemüveg kéne már lassan, de a tesco-ban huszonvalamennyiért adnak egy gépet, és tele van játékkal. Vagy nemá ennyire béna, és vak vagyok má???
Egyébként azért érdekelt az egész, mert gondoltam hogy ha megúszom 10 rugesz alatt (azt nem tudom mér gondoltam hogy pont 10 alatt), akkor veszek egy gépet, és lemásolom magamnak a mutta játékait, hogy aztán jácchassak megint, és felszabadult legyek, meg kiegészült újra, és hízzak, meg kisimuljanak a ráncaim, meg hát tudjátok...
Nnnaaa mindegy. Ha kijön a PSX2, úgyis még mennek le az árak. addig meg elfoglalom magam valami mással. Majd rajzolok krétával az aszfaltra, vagy valami ilyen.
Ja és gratula a jogsért Torrente, teljes szívemből örülök :)))
Használt gépet lehet venni, de nem érdemes. Lapozz fel inkább egy Expresszt (ez itt a reklám helye) és a Játék rovatban találsz millió chiptuningolt vadiúj gépet. Az ár tapasztalataim szerint nem sokkal a bolti alatt van, szóval 35-40k körül, de kapsz hozzá duálsokkos kontrollert, meg szerencsés esetben 3-4 legújabb játékot is, de demócédét biztos. A garancia miatt ne félj, az ezzel foglalkozó emberek többnyire tisztességesek (a vásárlóikkal), nekik sem érdekük, hogy elégedetlen légy velük, szeretik, ha utána hozzájuk mész az újabb és újabb játékokért, illetve nem szeretnék, ha kapna a rendőrség egy telefont, hogy Gipsz Jákob a Körte utca 1 szám alatt illegális kereskedelmi tevékenységet folytat kétes eredetű (szerintem egyébként nem lopott, hanem fekete-importos) gépekkel, és hozzá még illegálisan másolja a CD-ket nagytételben. Szóval az a nagy büdös helyzet, hogy így jár az ember a legjobban ma Magyarországon. Aztán cédét másolni PC-vel nem ügy, a netről a péesikszes oldalak valamelyikéről leszedhető az a speckó másolószoftver, amivel ők is dolgoznak. Valami psx CD back-up néven keress rá a vistával, ha rám hallgacc.
Más: jó hír - a GT2-ben mexereztem az összes jogsit, ugye örültök mind?
Lehet vásárolni valahol használt PSX-et? Meg kábé mennyiért? És hol?
A másik meg hogy ezeket a bizonyos "nem az eredeti dobozában, és jóval áron alul vásárolt"
cd-ket tudom-e másolni mezei cd íróval? (nyílván a lényeg az, hogy működjön is utánna)
Kedves Zsige! Én csak most kapcsolódtam be ebbe az oldalba, de máris szemet szúrtak bájos szavaid. Nem csak azért mert olyan kedvesen próbálod kifejteni véleményed, hanem azért is, mert oly nagy ügybuzgalommal igyekszel a magyar nyelv minden szabályát felrúgni. Szerintem megdöntötted az egyetlen-helyes-szót-se-írjunk-egy-egész-oldalra világrekordját. Talán mielôtt bekapcsolod a gépedet, el kellene olvasni pár idevonatkozó kiadványt!
Nagyon yo dolg játsszányi, deaz ért nembalyha a ember nemtökhüjeis.
Csók!
Ja! Nekem PSX-em és Macintoshom van, de most fogok PC-t is venni. Egyszóval egy opportunista állat vagyok.
Ismeritek a Thrill Kill c. játékot? Most kaptam meg fullban. Bunyós. Király. Azt kell tudni róla (már ha valakit érdekel), hogy hivatalosan soha_nem_adfták_ki! Valami gáz volt a kiadó meg a fejlesztők között és az utóbbiak kinyomták a blekmárkitra bosszúból. Mostanában jön/jött ki az a Wu-tang Clan-os verekedős játék, na az ennek a finomított hivatalos verziója.
Más - van egy-két eladó megunt játékom. Ezektől némi pénz fejében megválnék, 500 pengő magyar forint az árunk CD-nként (jó lenne egyben eladni, úgy csak 3k) és sorolom:
Legacy of Kain: Soul Reaver...................................tombréder-szerű vámpíros-varázslós
Tomb Raider 4: The Last Revelation......................tombréder-szerű tombréder
Mission: Impossible..................................................szájfonfilter-szerű kémkedős MGS-utánzat
Metal Gear Solid (2 CD)..........................................az eredeti, az igazi, az utánozhatatlan MGS
Ridge Racer Type 4.................................................arcade autóverseny profi grafikával
TOCA 2 Toring Cars................................................profi autóverseny-szimuláció
Vigilante 8.................................................................fegyveres autók, szép grafika, '70-feeling
Na, ez van. Akit érdekel, dobjon egy mélt a doktorra!
Csak beugrottam, hogy feliratkozzam a lelkes PSX kedvelok koze.
Egyebkent nem is emeltetek meg ki az egyik legnagyobb elonyet: zene
Most erre a tuti pelda a Tenchu. (Oh mennyivel jobb, mint a Thief: The Dark Project)
Nem egy, hanem kettő magyar psx magazin létezik. Szoptam is vele nagyot, mert megvettem az egyiket, hogy majd jó kiráj fílingem lesz tőle, mert psx, de az egy olyan volt amiben csak végigjátszások, meg cheatek voltak. Máig sem tudom, hogy melyiket kell venni ahoz hogy bejöjjön a kiráj fíling, mert nagyon ugyanúgy néznek ki. A csites, az szerintem csak egy kiegészitése a másiknak. Mindegy nem merem kérni az újságosnál.
A Darkstalkers egy olyan játék, ami asszem leginkább a Streetfighterhez hasonlítható, mert rajzolva van, de viszont 50X több fázis, és kiráj poénok. Elbaszott figurák vannak benne. Lehecc pl egy szarkofággal is, meg farkasemberrel, meg ilyenek. Akkora hogy az dúrva. :))
Itt is a link:
http://www.videogamespot.com/psx/fight/darkstalkers3/screenindex.html
Ja mégvalami. Lenyúltam muttától a tekken3-at egy időre, mert letöltöttem valami emulátort.
De nem működik. Ért valaki hozzá, hogy tudjon segíteni? Kibaszott láma vagyok ehez...
Bemész a Nyugati-Átjáróba, vagy mi a faszba, ez ott az MCD, meg a büfé között nyílik, és ott valahol találsz egy nagyon-nagyon kicsi bótot, ahol az eladó mindíg jáccik. Na ott ha nem is kapják szét a géped, azért telefont szerintem adnak.
Kösz a tippeket.
Na van az a Metal Gear játék, amiről azt olvastam, hogy a világon a legjobb. Hétvégén elmentem megvenni, de csak otthon vettem észre, hogy az valami VR Missions, vagy mi. (már amit vettem.) Azonnal vegyem meg a nem VR-t, mert egyébként nem fogja a mutta annyira élvezni, vagy tökmindegy melyikkel jáccik?
Ja: Még régen, amikor nálam volt a gép, mert eredetileg az enyém volt, (nahát :)) az egyik kedvencem a Darkstalkers the night warriors nevü nagyon állat bunyós játék volt. Azt olvastam van belőle több rész is. Mit tudtok erről? Már hogy lehet-e kapni valahol, vagy valakinek, ha estleg megvan, eladná-e?
Megprobalom meg egyszer....
Szoval baromira kellene egy olyan valaki, aki ehetove teszi a PSX szamara a masolt CD-ket
(chip csere?).
PLZ....
Tenyleg nagyon fontos
Koszi
Jaj! Most olvastam el a topicokat:))))
Ez tiszta huje! Elnezest kerek mweg egyszer
Apam nem is halot!!! Nos meg egyszer bocsi es nem nem hazudok.Az van csak hogy tenyleg kapot uj gepet:))) de ahoz el kellet adnia a PSX-et:)
es mivel most ladta itt a nagy dolgokat a huje pentiumaval latom nagyon okoskodot:) ne hogy komojan vegyetek.Az en useremmel jot be.De most mar garantalom nem fog.Majd az ovevel! egyebkent o a Vertor :)) ugyhogy figyeljetek:) egybkent engem is erdekel a tema! Jon? a Wing Comander 5
az nincs PSX-re?
Nekem is megvan a GT2 (japan), azert tobbet vartam. De irtak is hogy a grafikahoz alig nyultak. :(
A japan verzioval vigyazz, mert ha lemented a test drive-nel vagy minel a legjobb koridodet kitorli a garazsodbol az osszes kocsit (ez hivatalos bug, en is neten olvastam - http://psx.ign.com/ )
Anyósom imádja a Croc 1-2-t. Szóval valami egyszerű, könnyen emészthető és _aranyos_ dolgot szeretnek az anyukák.
Jó, hogy vége ennek a Zsige dolognak. Már megszólalni se mertem, mert csak csúnyát mondtam volna. :)
JAJ! Bocsi gzerekek! Nehogy félre éersetek!
Ehez a topichoz nem én irtan hanem a hulye őcsém.Nekem ay eg világon semmi bajom a PSX-el.
Másrészt a gzerek tényleg el van tájolódva de rendesen.Bocsi ha kellemetlenséget okozot.
Jah és ha véletlenúl meg egyszer valami hulyeséget ir kérlek titeket hogy irjatok a mail-emre oki? még egyszer bocsánatot kérek. Én se szeretném hogy ha az én topicomba szolna ijet valaki! Kosz a megértést! hello
Ne ronts a helyzeteden ilyen f@szsagok leirasaval.
Ha a sony memoria modult szerel bele, az megtelik egyszer, memoria kartyat meg akkor veszel es olyat amilyent akarsz, 15-15x50 blokkosig barmit (hagy ne irjam le miert jo a blokk szervezes). Nahat, meg masolni is tudsz a memoria kartyak kozott... Lehet nem feltetlenul hulyeknek terveztek a rendszert.
CD nem-masolhatosaga. A PSX-re pontosan ezert fejlesztenek JOBB jatekokat, mert MEGERI, mivel kozel sem olyan nagy a KALOZKODAS mint PC-n. Nektek ott a sok ocska szar jatek, legyetek vele boldogok. Es ezert van sok jatek ami VERI a PC-s gamekat, de SOHA nem fog megjelenni pc-re mert lemasoljak egybol.
Amugy lehet masolni PSX anyagot is barmikor, a gepedbe kell egy 500-ft os PAL chip es go. (Igaz beszerelessel 3000-5000, de itt a tudatlansagodat fizeted meg ha te nem tudod berakni).
Viszont ezt nem ertem : "akkor masoltatod? hmm...az is yo...de akkor mar a gyujtoknek pass...igy nem yo...mert gyorsan megunod...mondegy...". Mit is akartal kifejezni? Nem ertem en, a szegeny konzolos a magasroptu programozoi logikat...
PSX leegese - kibaszott nagy baromsag.
RPG-ken kivul meg van jonehany game ami kizarolag PSX-es, de nem ersz annyit haver hogy ide masolgassak egy listat.
3D grafikazol? erdekel a dolog, persze ha nem 3D-studio huszar vagy PC-n, hanem SGI-n muveled az ipart.
A SONY sosem a PC-kkel konkuralt hanem mas konzol cegekkel, SEGA es NINTENDO elsodlegesen. A PC-t leszarja mivel nyilvanvaloan zsakutca az a technologia amit ezek a gepek/procinak csufolt pentiumok es atlathatatlan architektura kepvisel.
De nem tudom miert irok neked, stilusod / helyesirasod alapjan kb 14 eves kisgyerek vagy. Plane hogy olyan technikai sotetseg van a fejedben hogy azt mar vizsgaltatnod kene.
Bocsi a kerdesert, de jozanul irogatsz? Igazibol nem a tartalom miatt kerdezem, hanem a forma miatt. Kicsit "erdekesen" irsz...
A tobbihez pedig. Nem igazan ertem, miert szidod ennyire a psx-et.
Akkorakat jatszottunk haverokkal psx-en, amekkorakat pc-n sosem. Ettol meg ugyanugy jatszunk pc-n is.
Ezert nem ertem, miert akadsz ki ennyire, es miert nem birod elfogadni, hogy pc MELLETT psx-el is jatszanak. Nem muszaly CSAk az egyik, illetve masik geppel jatszani
Na kerem! Ok! Igazatok van! Bocs hogy szoltam!
Tobbet kosz nme nezem meg est a topicot aminek gondolom most orultok ugy hogy ne is farasatok magatokat nekem irni...ugy tudtam hogy a forum arra van hogy mindenki szolhason velemenyt...nos en is est tettem erre meg csak izutaltatok es tejesen hujenek vetetekk..koszonom szepen!
Ja es csak emliteskepen: 1500Ft egy masolt PSx cd
nemde? na kerlek en 1500Ft egy PC cd re felrakatok 10 jatekot!...
Kosz hogy meghalgatatok! enny...nem kell felni tobet bele nem szolok a temaba! Hello!