Keresés

Részletes keresés

sarita0026 Creative Commons License 2004.10.29 0 0 34

Hali!!!

Hát, legutóbb augusztusban voltunk, barátnőimmel járunk, de a létszám változó. Ilyen hosszabb utakra (ugye most Kölnig mentünk) csak kevesebben vállalkoznak, úgyhogy most 4-en mentünk. Én megvagyok, köszi.

Ja, én is mindenhol rákeresek Kellyékre...de, amit itt találtam az elkeserítő, szinte csak negatívan beszélnek róluk.:( Pedig GŐZÜK SINCS arról, hogy kik is ők. Nagyon irritál az előítélet, dehát a jó embereknek mindig ez a sorsuk...:/

Szerintem is rakd ki, jó lenne ezt is beindítani!!;)

Előzmény: Proone (33)
Proone Creative Commons License 2004.10.29 0 0 33

Szia Sára! Örülök, hogy idetaláltál! :-) Te is rá szoktál keresni a Kelly Familyre?

Majd kirakom a honlapomra ennek a fórumnak is a címét...

No és mi van Veled? Ugye jársz mostanában koncertekre? Kivel szoktál menni?

Előzmény: sarita0026 (32)
sarita0026 Creative Commons License 2004.10.26 0 0 32

sarita0026 Creative Commons License 2004.10.26 0 0 31

The Kellys 2004

Blood clip

sarita0026 Creative Commons License 2004.10.26 0 0 30

Sziasztok, szia Szilvi!!:)

Élesszük föl ezt a topikot, jó? Kellysek gyertek!!!

Olyan jó lenne, ha többen meg tudnák érteni miről szól a Kelly Family, hogy milyen értékes emberek ők...és, hogy milyen csodálatos dalaik vannak. Én a szövegeiket szeretem nagyon, főleg a legutóbbi lemezeiken!

Proone Creative Commons License 2004.10.04 0 0 29

No! Meghalt ez a fórum?

KELLYSEK!!!

Proone Creative Commons License 2004.09.19 0 0 28

Szia Ildy! Rég kezdted ezt a topicot, talán azóta már nem is vagy Kelly "rajongó", de abban biztos vagyok, hogy a zenéjüket ma is szereted. Ha valaki egy ilyen fórumot elkezd, akkor ilyen "beszólásokra" lehet számítani. S valóban, a nagy többség azt se tudja, miről beszél. Nem ismerhetik a zenéjüket, hiszen a kiadott tizenegynehány albumról hallottak vagy 5 számot jó esetben. Ha előtte bemondták a rádióban, hogy mi is ez, akkor gyorsan befogták a fülüket, mert a Kelly csak rossz lehet... előítélet...

Ildy! Ha még aktív vagy a neten, jelezz vissza!

ildy Creative Commons License 1999.07.14 0 0 27
Szerintem is szupi koncerteket adnak. Tök jó a hangulatuk! A magyar előadók énekhangjáról inkább nem is beszélek, mert sajnos Mo.-on nem hang, hanem származás szerint választódnak ki az előadók... ;) Amúgy Kelly-ék szerintem is egy különlege stílust képviselnek. Még annyit: sokan mondtátok, hogy minden számuk ugyanolyan stílusú... Hát nézzük, hányfajta zenét játszottak ők eddid. Csak így első szusszanatra: kezedetben gyerekdalokat, majd ír népzene, spanyol és portugál dalok, francia sanzonok, komolyzenei művek, templomi dalok, rock és metálszámok, lassú popszámok. Valóban minden szám megszólalásig hasonlít! :)))
Előzmény: Amon (25)
Nubain Creative Commons License 1999.07.13 0 0 26
Amon Creative Commons License 1999.07.13 0 0 25
Hello. Ildy! Ne keseredj el, ennyi lesajnáló hozzászólástól! A Kelly igenis nagyon jó! A külföldi adókon láttam előszö a koncertjeiket, és hát még TV-n keresztül is fantasztikus hangulata volt.(Csak remélem, hogy itt is jó koncert lesz és nem olyan félgőzös mint Mike O.)
Egyébként én a az ÉNEKHANGot értékelem legjobban egy dalban, a most futókkal nem lehet egy lapon emliteni sem. (Out(?) Csilla fahangjától ki tudnék szaladni a világból, amit persze kb.30x adnak le naponta) A többi naggyal nem érdemes összehasonlitani, hiszen teljesen más stilust képviselnek, de ettől még lehet jó a maga nemében.
Varnyák Creative Commons License 1999.07.13 0 0 24
Egy kellifemilikoncertre általam végrehajtott elmenés esélye százalékban kifejezve egen csekély, de ha jókat lehet röhögni rajtuk; hát...
Előzmény: ildy (23)
ildy Creative Commons License 1999.07.13 0 0 23
Miért eljönnél a koncertre? Biztos jól éreznéd magad. Este 7-kor kezdődik. Szerintem 9, fél tízig tart kb.
Előzmény: Varnyák (22)
Varnyák Creative Commons License 1999.07.13 0 0 22
Bocs, hogy 2x.
Off:
1. bazseválás - muzsikálás
2. senki sem monta, hogy a miszterprezident sz@r (pedig az)

On: hánykor van ez a kelli koncert? Be lehet eléggé inni addigra?

Előzmény: ildy (21)
ildy Creative Commons License 1999.07.13 0 0 21
Oké. Mi az a bazseválás egyébként? Valami orosz kifejezés? Miért rossz a Mr. President? Tök hangulatos zenét játszanak. Amúgy meg a szőke csajnak benne szerintem profi hangja van.
Előzmény: Varnyák (19)
Varnyák Creative Commons License 1999.07.13 0 0 20
ildy:
Amennyiben 20 és fél éves vagy, és csinos is, megbocsájtjuk neked ezt a miszterprezident-kellifemili fanságot, és meglehet, elmegyünk téged megnézni a bazseválásra...
Előzmény: ildy (18)
Varnyák Creative Commons License 1999.07.13 0 0 19
ildy:
Amennyiben 20 és fél éves vagy, és csinos is, megbocsájtjuk neked ezt a miszterprezident-kellifemili fanságot, és meglehet, elmegyünk téged megnézni a bazseválásra...
Előzmény: ildy (18)
ildy Creative Commons License 1999.07.13 0 0 18
Az igényességről már előző hozzászólásomban szóltam. Nem hiszem, hogy elfogult lennék, hiszen én rengeteg más együttest/énekest szeretek minden műfajból. Pl.: Tanita Tikaram, Mr. President, Vangelis, Omega, Metallica, stb, stb. Amúgy 20 és fél éves vagyok. Jelenleg főiskolára járok, és mellette rendszergazda vagyok egy Rt-nél.
Ja, még valami eszembe jutott az igényes zenéről: szerintem ha egy együttest nézünk, a hangminőség is legalább olyan fontos, mint a különlegesség. A KelFam mind a 9 tagjának különböző egyéniségű a hangja. És ez így jó.
Előzmény: fargo (16)
ildy Creative Commons License 1999.07.13 0 0 17
A REM nem rossz. A másik kettővel sincs bajom. Ám megjegyezném, hogy minden számuk szinte teljesen ugyanaz.
Előzmény: Degeczi (14)
fargo Creative Commons License 1999.07.13 0 0 16
Legalább olyan profi és igényes amit csinálnak, mint a napokban nálunk járt csodatévô prédikátor, meg a TeleShop, meg a stb.

Kedves ildy, azt hiszem Te kedvenc együttesed iránt vakon elfogult vagy. Hiába, az igényes zenét nem a Kelly Family nevével fémjelzik.

Esetleg hallottál olyasvalakirôl, hogy Pink Floyd, Pege Aladár, Chick Corea, Rick Wakeman, hogy csak egy párat említsek azok közül, akik valóban igényes zenét játszanak...

Ezzel együtt még mindig azt kívánom, ha neked jó, akkor menj el és mulass jól :-)

Előzmény: ildy (10)
Varnyák Creative Commons License 1999.07.13 0 0 15
?
Ezt az Angel dolgot komolyan mondod? Azért mert egy szám olyan ecceru dallammal rendelkezik, mint a kettes legó, még nem jelenti azt, hogy jó. Egyébként az általam hallott számaik felépítése, vokálja, dallama, stb. tök egyforma, csak ezzel a "mivagyunkaszimpatikusjóindulatúszeressneháborúzzcsalád" meghülyítik a gyerekeket.
off: ildy: mikószületté, ha nem vagyok vindizsgréc?
Előzmény: ildy (13)
Degeczi Creative Commons License 1999.07.13 0 0 14
Eppenseggel egy lassu REM, Cure, DM, stb szamrol nem a nyal jut eszembe.
Előzmény: ildy (13)
ildy Creative Commons License 1999.07.13 0 0 13
Akkor mondj egy olyan együttest, ami tök egyedi. Egyébként, nem hiszem, hogy hasonló számot, mint pl. az Angel, amivel befutottak, csinált-e valaha bárki más...
Előzmény: Varnyák (12)
Varnyák Creative Commons License 1999.07.13 0 0 12
"Ők a nulláról indultak!"

...és helyben járnak. Ha már a britniszpírszt hoztad fel: a kelly klán zenéje egy cseppet sem igényesebb. (Nem mintha vajaznám azt a taknyost)
A kelli klán és a többi tömegmocsok között mindössze annyi a difi, hogy nem techno stílusban nyomják tökugyanazt a sivár dallamvilágot. Semmi egyedi.

Előzmény: ildy (10)
ildy Creative Commons License 1999.07.13 0 0 11
A múltkori koncert a BS-ben volt, és nyugodtan mondhatom, hogy egy tűt nem lehetett leejteni! A Pecsába se fog egy csomó ember beférni. Már most leteszem a nagy esküt rá!
Előzmény: alexandrosz (9)
ildy Creative Commons License 1999.07.13 0 0 10
Valóban. Ők nem 3 szólamban, hanem 9-ben énekelnek. Azt ajánlom, addig ne mondjatok véleményt, amig csak a lassú számaikat hallotátok. A lassú zene a mai világban = "nyálas" zene. SAJNOS! A kinézet meg nem fontos a zenében - SZERINTEM. Miért a Britney Spearsnak jó hangja van??? Egy rakás szart. Azért mert a valagát mutogatja, a zenéje még eg NAGY ÁTLAG, igénytelen szar. Kelly-ék 20 éve csak a zenéléssel foglalkoznak, és űzik nagyon magas szinten mind a mai napig. Őket nem 20 éves korukban nyomta be a bankigazgató, izraeli származású apukájuk valami jól menő lemezkiadóhoz... Ők a nulláról indultak!
Előzmény: Varnyák (7)
alexandrosz Creative Commons License 1999.07.13 0 0 9
Érdekes, hogy nálunk nem örvendnek akkora népszerűségnek, mint más európai országban. A PeCsa talán megtelik miattuk, de valóban blama lett volna nagyobb helyre vinni a bulit. Én kihagyom, de aki szereti őket, annak ott a helye.
ildy Creative Commons License 1999.07.13 0 0 8
Pár évvel ezelőtt is kilencen voltak. Aztán a legidősebb testvérnek (Kathy - 36 éves) született egy fia. De ő nem számít tagnak, hisz még olyan kicsi, hogy nem tud énekelni.
Előzmény: Halászkirály (6)
Varnyák Creative Commons License 1999.07.13 0 0 7
Má bocs, de amit ezek csinálnak, az a popzene meggyalázása. Sokan tudtak háromakkordból jókat variálni, meg hangszerelni, de ez a rakás árvalányhaj elkeserít. Azért papírzsepit vigyetek a koncertre, mert sok sírós számuk van...
Halászkirály Creative Commons License 1999.07.13 0 0 6
Pár évvel ezelőtt még csak hatan voltak, ma meg már legalább tízen. EZEK EGYMÁS KÖZÖTT SZAPORODNAK??
fargo Creative Commons License 1999.07.13 0 0 5
'Nyál, nyál, újra itt a nyál...'

Szóval nekem picit sem tetszik. De azért érezzétek jól magatokat. :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!