Hát, legutóbb augusztusban voltunk, barátnőimmel járunk, de a létszám változó. Ilyen hosszabb utakra (ugye most Kölnig mentünk) csak kevesebben vállalkoznak, úgyhogy most 4-en mentünk. Én megvagyok, köszi.
Ja, én is mindenhol rákeresek Kellyékre...de, amit itt találtam az elkeserítő, szinte csak negatívan beszélnek róluk.:( Pedig GŐZÜK SINCS arról, hogy kik is ők. Nagyon irritál az előítélet, dehát a jó embereknek mindig ez a sorsuk...:/
Szerintem is rakd ki, jó lenne ezt is beindítani!!;)
Élesszük föl ezt a topikot, jó? Kellysek gyertek!!!
Olyan jó lenne, ha többen meg tudnák érteni miről szól a Kelly Family, hogy milyen értékes emberek ők...és, hogy milyen csodálatos dalaik vannak. Én a szövegeiket szeretem nagyon, főleg a legutóbbi lemezeiken!
Szia Ildy! Rég kezdted ezt a topicot, talán azóta már nem is vagy Kelly "rajongó", de abban biztos vagyok, hogy a zenéjüket ma is szereted. Ha valaki egy ilyen fórumot elkezd, akkor ilyen "beszólásokra" lehet számítani. S valóban, a nagy többség azt se tudja, miről beszél. Nem ismerhetik a zenéjüket, hiszen a kiadott tizenegynehány albumról hallottak vagy 5 számot jó esetben. Ha előtte bemondták a rádióban, hogy mi is ez, akkor gyorsan befogták a fülüket, mert a Kelly csak rossz lehet... előítélet...
Szerintem is szupi koncerteket adnak. Tök jó a hangulatuk! A magyar előadók énekhangjáról inkább nem is beszélek, mert sajnos Mo.-on nem hang, hanem származás szerint választódnak ki az előadók... ;) Amúgy Kelly-ék szerintem is egy különlege stílust képviselnek. Még annyit: sokan mondtátok, hogy minden számuk ugyanolyan stílusú... Hát nézzük, hányfajta zenét játszottak ők eddid. Csak így első szusszanatra: kezedetben gyerekdalokat, majd ír népzene, spanyol és portugál dalok, francia sanzonok, komolyzenei művek, templomi dalok, rock és metálszámok, lassú popszámok. Valóban minden szám megszólalásig hasonlít! :)))
Hello. Ildy! Ne keseredj el, ennyi lesajnáló hozzászólástól! A Kelly igenis nagyon jó! A külföldi adókon láttam előszö a koncertjeiket, és hát még TV-n keresztül is fantasztikus hangulata volt.(Csak remélem, hogy itt is jó koncert lesz és nem olyan félgőzös mint Mike O.)
Egyébként én a az ÉNEKHANGot értékelem legjobban egy dalban, a most futókkal nem lehet egy lapon emliteni sem. (Out(?) Csilla fahangjától ki tudnék szaladni a világból, amit persze kb.30x adnak le naponta) A többi naggyal nem érdemes összehasonlitani, hiszen teljesen más stilust képviselnek, de ettől még lehet jó a maga nemében.
Oké. Mi az a bazseválás egyébként? Valami orosz kifejezés? Miért rossz a Mr. President? Tök hangulatos zenét játszanak. Amúgy meg a szőke csajnak benne szerintem profi hangja van.
ildy:
Amennyiben 20 és fél éves vagy, és csinos is, megbocsájtjuk neked ezt a miszterprezident-kellifemili fanságot, és meglehet, elmegyünk téged megnézni a bazseválásra...
ildy:
Amennyiben 20 és fél éves vagy, és csinos is, megbocsájtjuk neked ezt a miszterprezident-kellifemili fanságot, és meglehet, elmegyünk téged megnézni a bazseválásra...
Az igényességről már előző hozzászólásomban szóltam. Nem hiszem, hogy elfogult lennék, hiszen én rengeteg más együttest/énekest szeretek minden műfajból. Pl.: Tanita Tikaram, Mr. President, Vangelis, Omega, Metallica, stb, stb. Amúgy 20 és fél éves vagyok. Jelenleg főiskolára járok, és mellette rendszergazda vagyok egy Rt-nél.
Ja, még valami eszembe jutott az igényes zenéről: szerintem ha egy együttest nézünk, a hangminőség is legalább olyan fontos, mint a különlegesség. A KelFam mind a 9 tagjának különböző egyéniségű a hangja. És ez így jó.
Legalább olyan profi és igényes amit csinálnak, mint a napokban nálunk járt csodatévô prédikátor, meg a TeleShop, meg a stb.
Kedves ildy, azt hiszem Te kedvenc együttesed iránt vakon elfogult vagy. Hiába, az igényes zenét nem a Kelly Family nevével fémjelzik.
Esetleg hallottál olyasvalakirôl, hogy Pink Floyd, Pege Aladár, Chick Corea, Rick Wakeman, hogy csak egy párat említsek azok közül, akik valóban igényes zenét játszanak...
Ezzel együtt még mindig azt kívánom, ha neked jó, akkor menj el és mulass jól :-)
?
Ezt az Angel dolgot komolyan mondod? Azért mert egy szám olyan ecceru dallammal rendelkezik, mint a kettes legó, még nem jelenti azt, hogy jó. Egyébként az általam hallott számaik felépítése, vokálja, dallama, stb. tök egyforma, csak ezzel a "mivagyunkaszimpatikusjóindulatúszeressneháborúzzcsalád" meghülyítik a gyerekeket.
off: ildy: mikószületté, ha nem vagyok vindizsgréc?
Akkor mondj egy olyan együttest, ami tök egyedi. Egyébként, nem hiszem, hogy hasonló számot, mint pl. az Angel, amivel befutottak, csinált-e valaha bárki más...
...és helyben járnak. Ha már a britniszpírszt hoztad fel: a kelly klán zenéje egy cseppet sem igényesebb. (Nem mintha vajaznám azt a taknyost)
A kelli klán és a többi tömegmocsok között mindössze annyi a difi, hogy nem techno stílusban nyomják tökugyanazt a sivár dallamvilágot. Semmi egyedi.
A múltkori koncert a BS-ben volt, és nyugodtan mondhatom, hogy egy tűt nem lehetett leejteni! A Pecsába se fog egy csomó ember beférni. Már most leteszem a nagy esküt rá!
Valóban. Ők nem 3 szólamban, hanem 9-ben énekelnek. Azt ajánlom, addig ne mondjatok véleményt, amig csak a lassú számaikat hallotátok. A lassú zene a mai világban = "nyálas" zene. SAJNOS! A kinézet meg nem fontos a zenében - SZERINTEM. Miért a Britney Spearsnak jó hangja van??? Egy rakás szart. Azért mert a valagát mutogatja, a zenéje még eg NAGY ÁTLAG, igénytelen szar. Kelly-ék 20 éve csak a zenéléssel foglalkoznak, és űzik nagyon magas szinten mind a mai napig. Őket nem 20 éves korukban nyomta be a bankigazgató, izraeli származású apukájuk valami jól menő lemezkiadóhoz... Ők a nulláról indultak!
Érdekes, hogy nálunk nem örvendnek akkora népszerűségnek, mint más európai országban. A PeCsa talán megtelik miattuk, de valóban blama lett volna nagyobb helyre vinni a bulit. Én kihagyom, de aki szereti őket, annak ott a helye.
Pár évvel ezelőtt is kilencen voltak. Aztán a legidősebb testvérnek (Kathy - 36 éves) született egy fia. De ő nem számít tagnak, hisz még olyan kicsi, hogy nem tud énekelni.
Má bocs, de amit ezek csinálnak, az a popzene meggyalázása. Sokan tudtak háromakkordból jókat variálni, meg hangszerelni, de ez a rakás árvalányhaj elkeserít. Azért papírzsepit vigyetek a koncertre, mert sok sírós számuk van...