Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

rOver Creative Commons License 1999.06.25 0 0 12
Hat igen az utkozesekrol. Lehet, hogy ezek az utkozesek lanyos utkozesek voltak, de nem ez szamit. En azert Schumachert soha nem iteltem el, mert veszelyes amit csinalt. Vannak akik nala sokkal veszelyesebben versenyeznek. De minket esetben, az volt a celja, hogy az ellenfel ne tudja folytatni a versenyt. Okosan az elso felfuggesztest akarta eltorni, bar Villneuvnel lemaradt rola es a ket kerek kozott talalta el az auto oldalat.
Egyvalamit nem lehet tagadni. Schumiban van versenyszellem. De ez a versenyszellem abban merul ki, hogy en akarok gyozni,. es nem jelenti azt, hogy tiosztesseges versenyben akarok gyozni.

Szoktak mondani, hogy Schumacher gyengebb autoval versenyez. Hat ha az utobbi 5 evet nezzuk Schumacher az egyetlen pilota, akinek minden evben versenykepes autoja volt.
Es van nehany versenyzo, aki szreintem lagalabb olyan tehetseges, mint o megis sokkal kevesebb eselyt kapott. Es az a legszornyubb, hogy Hakkinennek eselye sincs arra, hogy bebizonyitsa, hogy jobb versenyzo, mint Schumacher. Ha nyer az autoja volt jobb, ha veszit akkor is jobb volt az autoja, de a Schumi annyival jobb.

Előzmény: figuramatyi (11)
figuramatyi Creative Commons License 1999.06.25 0 0 11
Egyetértek az elottem szólóval, de néhány ponton módosítanám a véleményedet.
1. Ebben a mezonyben valóban sumak a legjobb pilóta, de igazából csak a technikával kell megküzdenie. Hol a sajátjával hol a máséval. Az elmúlt 5 évben csak egyszer kellett odafigyelnünk a versenyzok heroikus küzdelmére. Mégpedig akkor amikor Vil lett a világbajnok. Ez az egy eset, semmi több. Vérszegény és ritka elozési kisérletek jellemzik az egészet. Mi marad? sumak a gyengébb autókkal versenyez az egész F-1 ellen.
2. Ami a technikai meghatározottságot illeti azzal nagyon nem értek egyet, ugyanis egyforma autók egyforma autók ellen küzdenek, mindenkinek ugyanannyi esélye van az elozésre mint bárki másnak. Még egyelore nem rakták vasúti sínre az F-1 et. Bár az idióta autokrata ecclestone képes mindenre.
3. Néhány szó az ütküzésekrol. Véleményem szerint lányos koccanás volt mindkét baleset ami sumak hill és vil között történt. Mondom ezt azért mert a 89-es suzukai rajtot látva bárki állithatja, hogy igy volt. Ami akkor történt az gyilkossági kisérlet volt a vb címért. A magát mindenkinél istenebbnek képzelo sennanova úgy érezte jogos ha kivételes képességeit igy adja tudtára a világnak. Akkor ez természetes volt, mert minden ítéloképességgel és tárgyilagos elemzokészséggel meg nem áldott ember istennek titulálta "egy másodperccel jobb mindenkinél" típusú nyilas duma.
Na egyelore ennyit....
kukaca Creative Commons License 1999.06.25 0 0 10
Azt elismerem, hogy nagy hiba volt. Abban az időben nem is neki drukkoltam. Azért nem kell egy életre elásni. Egyébként más nagyságok is beleestek ebbe a hibába. Lásd: Senna mikor szándékosan nekiment Prostnak azért, hogy ő legyen a világbajnok. Most, hogy a technika annyira meghatározza a versenyek végeredményét és a kocsik minőségének tudatában csak körözgetnek a pályán a versenyzők, legalább Schumi visz bele egy kis versenyszellemet a kűzdelmekbe.
Előzmény: honza (9)
honza Creative Commons License 1999.06.25 0 0 9
Ha egy versenyzo ugy akar vilagbajnok lenni, hogy nekimegy az ellenfelnek, akkor o egy nagy szar. Ha megszoritjak ezt csinalja mindig (Villeneuve, Hill stb ellen peldaul). En ilyenekert elvennem a pontjait, mint az allat.
Előzmény: kukaca (-)
kukaca Creative Commons License 1999.06.25 0 0 8
Megkövetnék mindenkit, természetesen nincs a FORMA-1 1999 topic kiiktatva, csupán én sem vettem észre (mint rajtam kívül még többen), hogy már létezik hasonló. Te meg ne legyél ilyen Mogorva, ha van rajtad POÉN POWER ON felíratú kapcsoló, azt légyszíves aktiváld.
Szóval mi van Schumi-val?
Előzmény: Mogorva (7)
Mogorva Creative Commons License 1999.06.24 0 0 7
Hát komám, Te maximum a kuk@codat iktathatod ki, nem pedig a nagymúltú Forma-1 1999 topicot!
Sokkal szerényebben! :))
Előzmény: kukaca (3)
svga Creative Commons License 1999.06.24 0 0 6
No igen....a cim megtevesztett engem is....
De egy Schumis topik nem rossz otlet :-)
rOver Creative Commons License 1999.06.24 0 0 5
Ne haragudj, de ha ez egy Schumacheres topik akar lenni, akkkor erdemes lett volna erre utalni a cimben. Mert ugye nem akarunk a Foma1-1999 nek konkurenciat csinalni.
En szemely szerint utalom Schumachert, es ebben a hulye riporterek legalabb annyira hibasak, miny Schumcher maga. Amikor valaki azt mondja, hogy Schumacher barkinel min. egy masodpercel gyorsabb lenne (ennyi az atlag a FORMA1-1999-ban ugy emlekszem valaki mondott kettot is), akkor egy kicsit merges leszek.
Ennek ellenere Schumachert jo versenyzonek tartom, mindenkeppen ott van az 5 leggyorsabb versenyzo kozott. De semmi tobb.
Ja es utalom, amikor Sennahoz hasonlitjak, mert o volt a kedvenc versenyzom. ;)
Vanek Creative Commons License 1999.06.24 0 0 4
kukaca Creative Commons License 1999.06.24 0 0 3
Hát azt komám kiiktattuk.
Y2K problémásnak bizonyult.
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.24 0 0 2
Skaccok hová tünt a Formula1 1999 topic? Bocsi hogy offtopc voltam :)
figuramatyi Creative Commons License 1999.06.24 0 0 1
Mert egyedül versenyez évek óta. Nincs kivel összemérni az egyébként valószínuleg vitatható képességeit. Igy könnyu....
Arghonaut 2 Creative Commons License 1999.06.24 0 0 0
A FORMA-0 -ban jelenleg én vagyok a befutó!
kukaca Creative Commons License 1999.06.24 0 0 topiknyitó
Schumacher a legjobb pilóta.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!